Hej Hopp!

2008-10-31 @ 20:52:24
Nu har jag varit nere på stan en runda. Har satt på min diamant igen! och även bokat en sak till :) Hahaha. Har varit helt inne med att göra mig en hårförlängning..så har bokat mig en tid i dec :)

Ska snart ut på familia med brossan och Jennie. Har lite saker till jag måste fixa..Köpa snacks till festen, köpa ngt till mammas grav och lite sånt. dekorera och städa det sista jag har. Tvätta lite. AHHH panik panik.. ska även jobba lite imorgon med.

Nu kommer brossan och Jennie....gotta go.

Helt slut.

2008-10-30 @ 21:41:35
Idag har jag inte hunnit blogga så mycket. Har hittat liiite ledig tid..Har inet det egentligen för jag städar men men :)
Idag har jag varit hemma hos brossan. Han och Jennie jobbade så jag passade dom små vovvarna :) Haha dom är ju helt galna, men helt underbara. Kollade på film och mös med dom. Vid fem stack jag hem för att byta om och springa ner till gymmet och träna :) Gick bra idag faktiskt. Dock blev det väldigt sent med middagen.

Imorgon ska jag ner med Bella i stan och hjälpa henne med Halloween dräkt. Ska även in på Cat Flash för min diamant åkte av idag när jag åt en nektarin? Konstigt.
Får se om jag sticker med Bella hem när hon slutar vid 23 och nannar där. Sen blir det som vanligt.. TRÄNING hehe

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mamma, saknar dig så fruktansvärt mycket

Mimmi och Rocky kramas för fullt


Haha


Sötnosen

Tandsmycke

2008-10-29 @ 21:03:12
Såja nu har man fixat tandsmycket med. Riktigt fin. Sån regnbågsdiamant. Var nere i stan med Rainbow Martin med och handlade saker till halloween..köpte blod och smink...Fick hjälpa honom att välja en dräkt. Blev en fånge...Död fånge ska han bli...ska måla honom på lördag haha se hur det kommer sluta :)
Sen innan träningen gick jag in till brossan som hoppade in extra på systemet idag och gav honom hans sak jag hade köpt och snackade lite skit.
gick bra och träna idag....ingen sån jobbig känsla på bandet iaf. Skönt.
Har precis käkat fjärilskotletter och en hel gurka och lite sallad.
KOLLA PÅ 6AN nu klockan nio. det börjar en film med Charlize Theron. Ni vet hon jag tycker är hetast av alla kvinnor på jorden? Ahh :) Ska slänga mig framför tvn nu faktiskt och kolla.

Såhär sen den ut ungefär på mig :) På samma tand och samma bling :)

Charlize


Min älskade bror jobbar :)

Tack så mycket!

2008-10-29 @ 11:03:16
Jag vill tacka alla mina underbara vänner/icke vänner som grattade mig igår. :)
Min dag igår var helt underbar. Var som sagt i skolan först, när jag och Anna satte oss i bilen fick jag första presenten, en vinflaska ;) - Du får den andra på lördag!
Sen körde jag till jobb och fixade lite, efteråt åkte jag upp till mamma och firade med henne. När jag sen körde upp till brossan så var dom inte hemma än så jag mös lite med vovvarna, haha sen kommer brossan med en tååååårta i famnen och sjunger..Haha så gullig. Och den var jättegod. Satt och ssnackade och spelade Buzz med Kim och Brossan, sen mötte jag även Jennie och Brossan i ett fighting spel på playstation 3 Haha. När jag skulle vidare så fick jag min present av dom. Baslåda och den andre grejen som jag inte kommer på vad den heter..Allt detta till bilen alltså som min bror har gnällt på så länge nu, så då fick han köpa den själv haha.
Sen var det bara hem för att börja duscha och fixa till sig.. Anna var här under tiden så vi delade en flaska :)
Gud vad hungriga vi alla fyra var..Det var först meningen att vi skulle till Cantina men sen kom vi på att HAKET är ju så megamysigt och gott så det blev där. Fick body lotion och showergel från Bodyshop av Malin och linda betalade min mat och mitt vin :) TACK för en trevlig kväll töser. OCh som jag skrev i förra inlägget..ni tjejer som inte kunde komma...vi tar igen det på lördag :) Malin och Linda kunde ändå inte komma på lördag så det var iaf kul att man fick träffa dom igår :)
Ett tips...Ät på Haket...

Tårtan hemma hos brossan. Riktigt god... Jammie


Jag och Anna hemma hos mig, dricker vin :)


Haket, Anna Jag och Malin skålar. Linda får fotografera efersom hon drack läsk HAHA


Alla fyra <3 Godaste pastan i stan. Mazzaro ngt sånt hette den...Jammie
Haha ser helt böjd ut med kroppen? haha


Haha gulligt kort jag fick av Malin... - Grattis på din 21 års födelsedag ditt lilla söta Svin hihi.
Hahaha


Som vanligt så ser jag helt cp ut på bilden...tror inte kameran gillar mig mer :S
Här med Söta Malin :) TAACK för presenten gumman



På väg hemåt. Ända bilden jag ser bra ut på haha WIHOOO
Tack för myskvällen töser :)

21 ÅR!!!!

2008-10-28 @ 07:34:22
GRATTIS TILL MIG :))))) Haha kan ju säga att jag vaknade inte upp pigg direkt..sovit för lite inatt.. Men spelar ingen roll..för idag är det min dag :)

Ska snart till skolan sen ska jag iväg till mamma, sen till Cat Flash och sätta på tandsmycke. Efter det kommer min pappa och bror som säkert vill krama om mig. Ska få min födelsedagspresent från brossan idag. Ska bli roligt. Haha han ringde mig igår lite över tolv och började sjunga haha :)
Sen ska jag ut och äta ikväll med några tjejer :) Ser jag fram emot. Ni som inte kunde följa med idag....VI tar igen det i helgen :)
Med andra ord, fullspäckad dag!

Nej nu måste jag rusa. Ha en underbart trevlig dag :)

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi love you....får säga grattis till dig med ju :) Önskar dock du hade varit här och kramat om mig på min dag..Men jag vet om att du finns hos mig ändå!



Sista inlägget som 20 åring :)

2008-10-27 @ 22:25:59
Satt och tänkte på det...detta är sista gången jag bloggar som 20 åring. Imorgon kommer jag vakna som en fräsch 21 åring. Usch vad tiden går alltså. Men jag är glad att jag inte är typ 25 - 30 nu och känner att jag inte lekt av mig än. Haha Då hade det nästan varit förjävligt.

Sitter här med tandblekningsmedel i munnen. Inte så jättemysigt måste jag tala om. Men vill man vara fin så får man ju stå ut :)

Jaha vad har man och berätta om sitt liv som 20 åring då? Har väll inte hänt så jättemycket faktiskt. Har varit på Rhodos med mitt hjärta Bella, har rest lite här och där i Sverige...Har helt enkelt varit en normal 20 åring. Pluggat, festat, tränat, jobbat. Kommer inte på så mycket mer nu faktiskt. Helt slappt i hjärnan hehe :) Men jag hoppas att mitt år som 21 åring kommer att bli kanon. Kommer ju avsluta min utbildning och hoppas då på det jobb jag alltid velat ha. Jag har faktiskt funderat på en sak...får jag inte det jobbet jag vill ha just då, så ska jag faktiskt utbilda mig till frisör (inget jag vill jobba med men kanske privat) Jag älskar att hålla på med styling såsom hår, naglar, smink - ja osv. Eller så kör jag på reseledarutbildningen. Men jag bara HOPPAS HOPPAS på att jag får komma in i Hotellbranschen som jag brinner för så mycket. Kanske någonstans utomlands? Eller i en annan stad? Just nu känns det som att man står still och trampar på en och samma plats hela tiden, men nästa år så kommer nog mitt liv förändras totalt, och det ska bli spännande :)

Sov gott alla, för det ska nämligen jag göra, så återkommer jag imorgon :)

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi...

Saknar min snutteplutt! Bilden är tagen när jag var hos pappa på ett kort besök i lördags :)
Min vovve bor hos min pappa, alla ni som inte vet. Kan inte ha honom nu då jag pluggar
och jobbar samtidigt.



Min coola pappa bytar däck på frugans bil.


Köpte en leksak till Frostie som han fick i lördags. Han var helt galen i den haha
Bara för att den pep..han hatar när dom piper och brukar "operera" dom dvs bita sönder dom




Jag efter träningen ikväll! Gott med gurka :)

Stress

2008-10-27 @ 17:24:13
Idag är det väldigt stressigt för mig. Stack från Bella vid halv två. Har precis varit uppe och med bilen och det var värre än vad jag trodde. Har fått tid 1/12 sen är jag utan bil i ca 2 veckor :S Men jag får ju givetvis bil så länge.
Ska iväg och träna nu, sen handla och Ringa Cardinal...Vi är fem snuttar som ska ut imorgon och äta eftersom jag fyller år :) Synd att de flesta jobbar men ska ha födelsedags/Halloween firande på lördag :) Får ta igen det då :)
Men mysigt kommer det bli.

Ska betala räkningar med och sen bleka tänder + börja på mitt arbete (skolan)


Söt och helt underbar topp från Ellos...349:- Me wanna have

Snart...

2008-10-26 @ 22:26:58
KOmmer Bella och hämtar mgi så ska vi hem till henen och mysa och kolla på film. Hon jobbar just nu. Vi var faktiskt iväg en runda i stan innan och åt pizza..så mumsigt.
Sitter och kollar på 16 blocks nu. Den är riktigt bra. Går på 4an nu.

Sov så gott alla!
Puss & Kram

Jag och Beilys ( Boudaij) Igår

JEZUUUS Haha

2008-10-26 @ 19:01:17
Vadå arg?


Haha rolig hund....Haha attackerar sitt egna ben


Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla tv, dricka tv och äta clementiner.

Söndag

2008-10-26 @ 16:34:34
Gårdagen spenderade jag med mina underbara tjejer Bella Sabbe och Linda. Vi började först hemma hos Bella. spelade lite spel, drack och snackade :) Hur underbart som helst. Dock var inte Linda med då, vi träffade henne ute.
Sen blev det taxi ner till Utposten där vi träffade på massa annat folk med :)
Efter det blev det Tempel med Alex och hans gäng med. Sen Cardinal. Bella mådde inte så bra så hon åkte hem. Sabbi försvann inne på Cardinal så det var bara jag och Linda kvar haha :) Kändes helt förvirrande när klockan snurrades tillbaka eftersom man inte hade ställt om sin. Linda stack också efter massa dans och så, hittade Jennie (brorsans tjej). Vi dansade vidare och sen kom brossan efter jobb och hämtade oss. Kan ju säga att mina fötter var helt DÖDA sen. Kunde knappt gå.

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL LADIES :)  Vi kallade den för BRUNETT - Kvällen :)

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi

Här bjuder jag på lite bilder från gårdagen

Hemma hos Bella...förfest..Beilys fick vara med

Jag målar tånaglar HAHA

Alla fyra <3 Utposten BRUNETTKVÄLL :)

Haha, ser ut som jag har värsta stora magen...jävla skooorta!


I wanna be your love like from above SHINE ON

Underbar Fredag

2008-10-25 @ 13:10:20
Igår passade jag Mimmi och Rocky.. Bella och Linda kom och höll mig sällskap med lite god mat och bra film :) Vi passade på o ha lite tjejsnack med...trevligt :)
Bella stack halv tre, Linda en halvtimme innan. Rocky var så duktig..kissade bara en gång inne..men jag sprang ju också som en höna fram och tillbaka med honom...det måste man när dom är så små.
Sen somnade både Mimmi och Rocky i soffan med mig.. så mysigt. Vaknade av att Mimmi sprang ifrån oss för jag antagligen tog allt täcke från henne haha.. Men Rocky sov vidare med mig. Så underbart go valp..sov lixom riktigt länge med, JAG fickdra upp honom.. När Frostie var liten så gnällde han på nätterna att han ville kissa och sånt.. Men inte ROCKY :) HAha.
Tog ut båda nu i morse när det var underbart fint väder ute :)

Vi fick ångest igår att vi aldrig stack till gbg ändå....kom på massa sjuka saker som att lifta dit. HAha.

Ikväll blir det utgång..antingen i Helsingborg eller så drar vi till Malmö! Bella Linda jag och Sabbe kanske..
Vad gör ni på denna underbara lördag?

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi...

Doggymamman haha. Ser helt hemsk ut...Precis efter träningen haha


När vi kollade på film...hundar älskar mig...samlas runt mig hela tiden ;)

Hjärtat Bella.


Rocky i sin Iglo haha


Jag vaknade såhär idag...är HAN INTE UNDERBAR...som en liten bebis

Bråttom

2008-10-24 @ 20:08:15
Har precis kommit hem.. varit iväg med bilen, har tränat och solat...har jättebråttom hem till brossan nu där lille Rocky och Mimmi väntar. Eftersom jag är så pedantisk och rädd om mina saker så tyckte jag det var bäst jag passade Rocky där. Så slipper jag få en nerkissad säng :P Haha... Hade fått ta bort alla mina lurviga mattor med ju. Plus att så slipper Mimmi vara hemma själv.
Skriver sen när jag är där. PUSS&KRAM

Sjukt bra låt... och TEXTEN :)) jag hade velat testa o vara en kille för en dag..eller helg.

No Göteborg

2008-10-24 @ 13:21:27
Jaha det blir ingen Göteborg. Det vi längtat efter i tre månader är borta. Så typiskt. Aja...Vi får helt enkelt köra på här hemma istället och göra det bästa av situationen :) eller hur hjärtat ?

Min bror o hans tjej fick hem sin lilla vovve idag. Så jag ska passa lille Rocky ikväll. Och kanske Mimmi med om jag pallar haha.  Sen imorgon blir det nog fika i stan med Bella och Emmy, sen på kvällen ska jag och Bella ha vår egen reunion med vin o så =)

Ska kolla klart på Våra bästa år sen köra iväg min älskade bil och se vad dom kan göra med den. Sen blir det träning!

Åh längtar sååå efter Söndag...för första gången på 1 månad ska jag få äta ngt riktigt fettigt och chips och godis, FANTA och en Bra film med Bella. En söndag vi verkligen också planerat länge och denna söndagen kommer iaf bli av.

Nä nu måste jag fixa till mig

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi....

Den här lille Rackaren ska jag passa idag. Den svartvite :)

Mode

2008-10-23 @ 22:11:07
Jag måste faktiskt erkänna att jag inte alltid går efter modet för jag tycker det är riktigt gräsligt ibland.
Det bästa för mig är att följa min egen smak och stil. Man ska ju trots allt trivas i sina kläder, inte använda dom bara för att det är modernt.

Fuskpäls är ju inne nu


Ser sååå mysigt ut :)




Slitna jeans är inne nu igen


Som jag nämnt innan..så är stickat också inne i Höst. Stickat har alltid
varit favoritplagget i mina ögon.
Titta så fin denna var... helt underbart mysig.
Hittade den på Modezine. Pris : 350:-

Hårt pass

2008-10-23 @ 21:14:20
Nu är jag hemma efter lite träning. Så skönt, bara jag inne i tjejgymmet. Love it. Men jävlar vad jag svettades.
Roligt när man sen skulle gå ut därifrån in till killarna, alla bara vände sig om och tittade på mig haha precis som om dom aldrig har sett en tjej förut och helt desperata. Var även inne och köpte fler clementiner :) Apelsiner och Citron. :) Älskar dom tre frukterna. Vindruvor är också en som ligger på topplistan men jag har hört att det inte är så nyttigt?
Oj, har inte hunnit äta middag än så får ta och göra det nu, mina älskade biffar jag gjorde igår med lite grönsaker :) Sen blir det helt klart en dusch.

Bjuder på lite SVETT - bilder från gymmet idag haha..Äckligt va? Men någon gång måste ni ju se mig med lite svett i pannan :)

Jag på bandet :) WORK IT


Im ALONE :)


Det känns alltid lika bra när man har tränat...känslan man har efteråt...går inte att beskrivas med ord :)

Home again

2008-10-23 @ 16:28:47
Sitter och föräter mig på clementiner. Goda e dom :) fast inget klår clementinerna under julen. Dom man köper i sån låda. Riktigt saftiga och oranga.. Jaaammiie.

Har sett en tid idag. Så klockan fem ska jag ner och träna lite på gymmet. Och givetvis handla MER clementiner haha.
Får även ta och börja läsa lite i häftena jag fick från Campus. Lika bra att börja tidigt än att vara försenad.

Alltså seriöst? Är han snygg eller e han SNYGG! Hans klädstil är ju enormt läcker med


Gynning passar ju helt enkelt bäst i brunt hår. Tycker jag iaf...:)

Fördriver tiden..

2008-10-23 @ 12:53:25
Med att sitta vid datorn i skolan. Hade bestämt med en Rahma idag men hon kom aldrig. Bara för att jag inte kom igår, för att jag är sjuk så blev hon sur och så ska inte hon komma idag? Haha så otroligt barnsligt så det finns inte. Ajaa...man kan inte hjälpa hur vissa beter sig ibland. Nu kommer rapporten dröja igen. Lian är med andra ord inte färdig. Vi måste plasta in och redovisa för Poseidon.
Lektionen börjar iaf om 20 minuter. Vet inte om jag stanna på hela eftersom jag känner mig liiiite krasslig än. Fast min kur hjälpte rätt mycket igår faktiskt :) Mår inte så dåligt som igår.

Jag vill träna, men vågar jag det när jag bråkar med förkylningen. det är ju fruktansvärt mysigt väder idag. Sol. Blir kanske iaf en lång promenad med vantar och halsduk. Alltid mysigt. Speciellt nu när det är höst.



Oj oj, måste gå nu. Börjar snart. Hörs sen!

Skola

2008-10-23 @ 11:23:53
Sitter här och proppar i mig vitaminer och frukost. Får dra mig mot skolan iag. Får för mycket ångest om jag missar något.

Sitter inne på Posh24 och kollar på lite bilder och läser lite skvaller :) Dom är ju bäst på det hehe.

Fastnade för Paris Hilton Och Benji Madden

Alltså, Paris? Är man lång och har kort Pojkvän som går man inte i högklackat. Paris ser ut som en jätte,
jämfört med Benji. Hade jag varit honom hade jag känt mig jäääävligt liten. Och det är inte ens snyggt?
Killen ska vara längre.



Sen kan hon ju börja med att ta ut sina linser. Hon ser ut som ett freak i dom.


Gud vad lik hon är pappa Heath Ledger. Kom ngt fint från honom, som alltid
kommer påminna om Heath.

Innan bedtime

2008-10-22 @ 23:33:18
Vill bara tips om en jättebra sida som säljer riktigt fina saker.

www.bagsandfashion.com

Väskor , Smycken, Bälten, Solglasögon..ja you name it :)
Jag hittade en jättefin väska jag bara älskar :) Endast 498 :-


Armband för 169:-



Ja, massor av saker :) Gå in och checka läget :)


Nu säger jag Godnatt för idag! Vi hörs imorgon mina små älsklingar.
Puss&Kram

Scrubs, Tips

2008-10-22 @ 23:14:50
Ghostship är slut nu. Tur att jag ska vara på skolan  12 imorgon. Får man lite sovmorgon trots allt :)
Känns som förkylningen börjar släppa nu.. Några tips till er som BÖRJAR känna er krassliga.

- Stanna hemma den dagen (fast det bara känns jättelite i huvudet och näsan(halsen)
- Drick mycket te med CITRON (jag har fått i mig två citroner (saften) idag
- Om du har vitaminer hemma, TA sådana. Jag tar Aloe Vera, Rosenrot, Vitamintablett (innehåller 12 olika vitaminer)
- Bädda ner dig med filt, spelar ingen roll om du redan är jättevarm. Du SKA hålla dig varm.
- Använd lite nässpray (fast du inte är täppt i näsan)


Där har ni lite tips :) Brukar hjälpa på mig iaf

Nu går det två avsnitt av SCRUBS! Min favoritserie. Bara såå älskar den. alltid lika rolig. Kan sitta för mig själv och bara skratta åt dom.


Jag i soffan, kämpar mot förkylningen.. JAG TÄNKER INTE GE UPP :)


My best friend när jag börjar bli krasslig + att det är så gott med:)

Hett med utväxt?

2008-10-22 @ 20:57:03
Idag skrivs det om att det är hett med utväxt (håret) Att det är inne nu lixom. Men jag tror itne jag kan hålla med om det faktiskt. Okej det kan vara sött om man har färgat det ljusblont oh så växer det ut en nyans mörkare bara. Det kan vara supersnyggt. Men det är inte snyggt om man är brunett och har färgat det riktigt blont och sen så växer det ut. Eller om man Är ljus och färgat håret brunt och sen växer det ut jätteljust hår på huvudet! Nä jag håller inte med alls där.
Det tror jag inte så många gör faktiskt. Bara när det handlar om det första jag nämnde.

Den här utväxten på Lindsay ser lite smått diskret ut. Det kan jag tycka vara snyggt, men....


det här är ju inte snyggt för fem öre. Ser ut som ngn har rakat henne mitt på skallen


Nu börjar filmen :)

Pokerface!

2008-10-22 @ 20:50:00
Har precis ätit. Jammie.  Snart börjar ju filmen :) Får träna framför tv:n. Kunde ju inte träna idag pga snuvan. får sån ångest om jag inte tränar.

En låt jag bara SÅÅ älskar nu är:

Lady Gaga - Pokerface

And it goes like this ;)


Den är hundra.

Pappa ringde innan, Jag ska köra till Merceds imorgon och fråga om min bil, försäkringsbolaget står för allt. Tur tur.
Så min älskling måste in på sjukhus snart :)

Dags för städning

2008-10-22 @ 17:24:36
Då är man hemma igen efter en runda på stan och Campus. Fick några häften om det jag ska skriva om.
var nere på Buttericks och köpte min dräkt.. haha nu har jag den hemma så nu behöver jag inte få panik över vad jag ska ha på mig för att den tog slut. Vi gick även in på H&M och Gina för att titta på lite kläder. Vilket man dock inte ska göra ...för då fastnar man för ngt och vägrar gå ut :P

Nä nu ska jag städa undan här hemma som jag har sagt jättelänge, sen ska jag laga middag. Idag blir det biffar med keso, sallad och grönsaker. Sen skajag göra försöka dricka mig frisk på te och MASSA citron och vitaminer. Ikväll är det Ghost Ship på tv. Se den hehe.


Så fint med stickat i Höst :)


Sjuk

2008-10-22 @ 11:24:07

Hela dagen igår kände jag på mig att jag skulle bli sjuk nu någongång. Igår när jag var ute och åt med jobbet så  började jag känna av det ordentligt. Idag vaknade jag med huvudvärk och snuva. KUL...

Vill tacka min kära Chef för en mysig och trevlig middag igår. Gud vad gott det var. Grillbuffé på Teaterkatten. Gudomligt gott. Kom hem vid halv tolv sen blev det bingen direkt. Måste även tillägga att det var första gången jag inte drack på våra träffar haha. Vissa tyckte det såg konstigt ut när jag satt och drack vatten haha, dom är vana att jag slår till med några glas. Haha. Aja.

Har lite ångest idag, mycket att göra med skolan och så. Men tyvärr kan jag inte gå dit idag, måste vila ut. Men blir iaf Campus med Anna för att hämta ut böcker om våra arbeten vi ska göra inom CRM. Skulle egentligen lämnat Rapporten på stadshuset i Ängelholm med men jag får be Rahma göra det nu. Ahh...blir galen på att vara sjuk.
Ska även ner mot Buttericks med Anna sen och köpa min dräkt, vet ju sedan innan att dräkterna går åt som smör i solen precis några dagar innan och sen är där bara skit kvar. Så lika bra att köpa den idag.
Sen MÅÅÅÅSTE jag hem och städa fast jag inte känner för det alls.

Blir ingen träning idag :( Hoppas promenaden med Anna ger mig mindre ångest iaf :) kan köra mage och armar hemm a iaf.

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi...

Bilder från igår:

Såhär såg jag ut under middagen :)

Teaterkatten :) Buffén

till vänster: Tobbe (chefen) Kenneth(Hamiltons förra chef) Rosita

 Min mat. Sallad, Laxspett med räka, fläskfilé, Ryggbiff, Korv, Kycklingfilé
och två olika såser:) JAMMIE



Min bordskavaljer haha... Gamle chefen :)


Några av dom jag satt med, Satte mig bland gamlingarnas bord ;) haha
var iaf yngst vid mitt bord...


24/7 gymmet

2008-10-21 @ 17:47:59

Träffade upp pappa som ville se på bilen, sen gick vi in och handlade lite till honom här precis. Snäll som han var så körde han mig till gymmet. Blev riktigt irriterad där inne, efter jag hade gått/sprungit på bandet i 50 minuter så ska jag börja på maskinerna. Jag har tränat på gym sen jag var 15, och kan dom flesta maskinerna, men dom som ietn kan dom alls då? alltså 24/7 har inga instruktioner om hur deras maskiner funkar ALLS...hur lätt är det då? Och jag har glömt några av dom. kan vara för det är nyöppnat och dom inte har hunnit, men det är en av dom viktigaste sakerna på ett gym. Där är lixom inga instruktörer heller.

Kom precis hem, hade riktigt tur. För er som bor i hbg så vet ni att det är kolsvart här ute nu och bara öser ner. Jag tajmar allt jävligt bra.

Ville bara säga till min älskling oufk, Älskar dig. Tack för att du e du, och att du finns i mitt liv. Ramlar ett Oufk, Ramlar booode hhehe.

Min älskling är trasig :( Kan inte ens tänka mig hur det känns att krocka i typ 50km/h
Den här killen kom kanske inte ens 20km/h bakom mig men ändå flög vi ordentligt i bilen.
Hela underdelen måste iaf bytas ut, man ser itne det på bilden men underdelen är utåtbucklad på högra sidan

Bad day!

2008-10-21 @ 14:01:13
Idag vaknade jag helt deprimerad alltså, jag vet inte vad det kan bero på ...kanske för att det kanske inte blir ngt i helgen, mår så himla dåligt över det alltså. Kände inte alls för att gå upp idag, kände bara för att gråta och gömma mig under täcket och stanna där. Fick iaf dra upp mig. Så var det så himla mörkt ute med, då blir man ännu mer deprimerad.
Hämtade upp Anna, hetsig morgontrafik gjorde att en ung kille körde rätt in i baken på mig. Så sidan på min bil är kvaddad...han fick iaf mitt försäkringsnummer och jag tog hans registreringsnr. Han var jävligt chockad, haft körkort i två månader och det var hans mammas bil han hade lånat. Och hon var på Kreta nu. Aja, sånt som händer. SKITDAG...Jag vill bara skrika allt vad jag kan och slå på något....Bara massa stress och skit. Tänker fortsätta be angående Helgen iaf... :((((  Bad om att få ta ledigt från min stora helg pga detta...Hatar när det blir osäkert precis innan man ska åka. Har verkligen längtat sååå länge efter detta..
Efter skolan stack jag och Anna till Familia, lämnade tillbaka ett par skor och köpte mig en jättefint kofta. Tar bild på den sen och visar. Gick även in på City Gross och köpte lite clementiner och så.
Träning nu, sen städning och sen ikväll ska vi ut med jobb och äta på Teaterkatten, ska bli trevligt faktiskt.

Nä pallar inte skriva mer, allt känns bara så skit och nervöst. Vill Vill Vill ju med hjärtat mitt...
Allt känns hopplöst, och tomt....

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi....



Stan

2008-10-20 @ 20:14:38
Har precis kommit hem. Varit på stan med bella, HOn har fikat och jag har inte känt för det haha. Satt iaf och snackade och sen blev det in i lite butiker. Speciellt Buttericks. Kolla lite efter vad man ska köpa tills nästa helg. Hahaha...Synd jag inte vet hur man lägger upp video (förutom från youtube) annars hade ni fått se något riktigt roligt HAHAHAHAHHAAHAHA.
Sen gick vi hem till henne och åt lite och snackade vidare hehehe. Fan gumman hoppas verkligen det löser sig. Du vet vad...Jag kommer bli VÄRLDENS LYCKLIGASTE SANNY då den helgen.
Har varit och handlat lite pålägg och sånt med. Fan helt tomt i kylen ju. Gillar inte det.

Nu ska jag städa lite och sen kolla tv och SOVA (och givetvis BE, Bella ;) ). Ha det så bra alla!

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi.....

Söta Bella


Me

Lördags eliten

2008-10-20 @ 11:33:48

Ja i lördags kom Emmy och Bella hit :) Så klockrent blev det. Även Bellas kusin kom lite senare. Massa dricka, dans och skratt.. Fan vilken tur att man har helt underbara vänner alltså. Älskar er alla så JÄÄÄVLA mycket. Ni är bäst! Blev Utposten, Tivoli och sen när Cardinal. SJUKT KUL. Vi festade på jävligt länge och stack till o med till en efterfest i stan...Det resulterade i att jag och Bella var hemma kl 10. HAHAHA
I söndes mådde jag riktigt jävla dåligt...låg hemma hos Bella till 5 sen blev det soffan och teven heeela kvällen här hemma. Trodde inet jag skulel överleva den dagen haaha men idag när jag vaknade så hade jag bara ont i magen..så nu är det ÖVER! hhaha.. Sen vid typ tre ska jag möta Bella i stan och Emmy sen. Vi ska in på Buttericks och kolla på saker tills nästa helg. Ni som inte vet, så har jag födelsedagsfest/Halloween fest på lördagen (den 1nov) Så det är bara till att höra av sig, klä ut sig och komma :)

Ska gå och klä på mig nu och fixa till mig, och städa lite för igår kunde jag knappt röra mig för då spydde jag.. Bra va?

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi


Jag och fotografen på Cardinal.. Bella fick äran att ta över hans kamera för en stund och fotta oss :P


<3

Ingen ska förstöra

2008-10-18 @ 14:26:52
Denna kvällen för mig...Snart kommer Emelie hit och då ska vi dricka.... ska dricka bort mina problem totalt. FUCK YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU


Come and save me, from me!


Väla

2008-10-17 @ 16:43:19
Har precis varit ute en sväng på väla. Hittade fan NADA....Helt sjukt. aja, som man brukar säga.. Har man pengar så finns där inget..har man inga pengar så finns allt man vill ha. Sjukt

Träffade även Bella en sväng, vi skulle sola och FAAAN vad jag brände mig. Dom rören på Sun Lux (söder) är ju livsfarliga haha.

Nu ska jag städa här hemma...så det är fint och prydligt hehe. :) Och ta mig en matbit med.

Save me

2008-10-17 @ 12:47:19

Myspys under morgonen

2008-10-17 @ 11:31:26

jag vaknade två gånger hemma hos brossan.. halv fem vaknade jag av att Kim var uppe och sprang Haha.. Han skulle in på toa och snyta sig, sen ville han springa in med mjukisfilten till Brossan och Jennie men dom var ju inte hemma.. så jag fick ta hand om det lille trollet. Sen vaknade jag när Brossan kom hem runt 6 halv sju. Haha.. Ajaa..sånt som händer, somnade iaf om direkt så.

I morse när jag vaknade så låg Mimmi kvar hos mig och vi mööös jättelänge...och busade såklart Haha. Hon e så sjukt glad den lilla vovven...helt underbar.

Jag hittade denna i skåpet igår kväll, MITT FAVORITCHOKLAD och jag som inte äter sånt nu mer
Men det kliade lite i fingrarna men jag stod emot :) Duktig som jag e... Kolla så stort det är Haha. Kimis!



Sen lånade jag deras solarielampa och solade ansiktet en stund :)


Morgonmys, haha lägg märke till mina prickar i ansiktekt...litet experiment :)


Hos Brossan

2008-10-16 @ 21:21:19
Jag sitter hemma hos bror nu. Han har stuckit till jobb och jag och mimmi myser i soffan och kollar på tv. Ska slå på ngn film snart :) Skönt med bärbar dator faktiskt. Fast jag inte gillar det egentligen.
Ska snart börja bleka mina tänder.. Ska bli kul och se om det blir ngn skillnad idag...såg inget igår men hade bara i skenan i en timme.

Spelade Buzz med Kim och Bror innan... Haha alltid lika kul men jag som vanligt är en riktig dålig förlorare. :)

Hittade massa supersöta bilder på Jennies dator på KIM....Här delar jag med mig två av dom :)

Ett riktigt charmtroll :)


Vink vink....så söööt....Love you

Pisseväder!

2008-10-16 @ 17:42:02
Kom percis hem från Cat Flash.. var tvungen att fixa till fransarna lite. Varje gång jag blundade så nuddade vissa fransar till och stack mig..sen ville jag fylla på lite till :) Men nog kul att springa som en yr höna i9 detta vädret..det är riktigt mööörkt här också. Helt deprimerande. Varit i skolan idag, fått lite tips om vilka böcker jag ska låna. Jag ska bara skriva om hotellprissättning...FAN VAD GLAD JAG BLEEEV :) Trodde inte jag fick det först.

Idag hämtade jag ut mammas bouppteckning .....ALLT är avslutat nu. ÄNTLIGEN, men ändå alldeles för sent. Min mamma har snart varit död i 1,5 år och det har precis avslutats. Idiot säger jag bara. Så sur jag var på honom. Berättade iaf för honom hur missnöjd jag var med hans arbete så nu vet han. Det är skönt att man har allt på papper, exakt vart mammas pengar har tagit vägen och underskrifter från alla. Nu kan jag lägga det bakom mig.

Ikväll ska jag sitta barnvakt åt KIMI :) Haha...Imorgon är jag ledig så då ska jag iväg till Cat flash och fixa tandsmycket...fan känns som jag bor där nu haha. :) Dom älskar mig, det vet jag :P

Får ta och packa lite :)

Kärlek till Famailj & Vänner <3
Mamma Älskar dig....

Förändring

2008-10-15 @ 23:06:45
Jaha lovade att lägga upp bilder...

FIIIINA VA :D My Precious


Mitt hår blev nästan svart :) Så snyggt


Inatt kommer Bellis och lämnar bröd till mig vid dörren haha..så gulligt..
Håller på att bleka tänderna, jobbigt att ha sån skena i munnen haha..
Skola imorgon...Ska stanna lite längre för vår lärare var ju sjuk sist så vill han gå igenom lite som han egetnligen skulle gått igenom då. Nu ska jag leta igenom lite böcker som kan vara bra att ha när man sk skriva om Prissättning i ett företag.

Sov gott alla och ta hand om er.

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi....

Simpsons

2008-10-15 @ 20:38:11
Har percis kollat på Simpsons, haha fan vad jag älskar det. AHHAHAHA..Homer e sååå förbaskat tög så det är sjukt haha. Mår man dåligt eller är nere..så livar alltid Simpsons upp en :)

Tänkte skita i Powerwlaken idag eftersom det regnade smått, men det blev en powerwalk ändå..hade bara fått ångest annars.

Har fått på mina fransar nu :) Skööönt. Ska färga håret snart och fixa med skenan till tandblekningen. Har bokat tid till tandsmycke. Så på Fredag ska det på :) Har saknat mitt tandsmycke lääänge nu :) Blir en vit liten diamant

Visar bild på håret och fransarna sen när håret är färdigt.

Puss så länge :)


Hemma

2008-10-15 @ 13:35:11
Nu är jag hemma efter en natt hos Bella.. Vi var ute och gick en mysig promenad sen blev det solning. Efter det stack vi hem till henne och käkade morötter och kollade på The Holiday. Myspys,. Vaknade halv elva idag...så skönt att sova ut.
När jag körde hem så såg jag en brandbil och polisbil precis utanför mig vid wieselgrensskolan. En bilist hade kört på en cyklist. Hemskt alltså. Sen kom Polisen med.  Hoppas det inte var föör allvarligt. Som vanligt så ska det alltid samlas massa folk och kolla...

Tråkigt väder idag. Ska bege mig mot stan vid kvart över tre för att sätta på mina fransar igen :) LÄÄNGTAR..har känt mig helt naken utan dom faktiskt.

Nä, nu ska jag städa lite, kolla klart på Våra bästa år och fixa till mig.
Ska även färga håret idag med :) behövs med tanke på min utväxt och ljusa nyanser.

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi....


Olyckan.


Beilys ( Boudaij) myser med mig i soffan när vi kollade film igår :)


Så fina :)





Trudelutt

2008-10-14 @ 17:45:11

Jag hann visst med att skriva lite här. Har precis kommit hem från skolan. Riktigt jobbigt har det varit idag. Rapporten tar död på en alltså. Väntar på att Bella ska komma hem från sina päron. Kan alltid sitta här och koppla av lite ju :)
Blir som sagt solning idag :) skööönt, och promenad.

Jag behöver massage.

Nä, nu ska jag packa ner lite sen bege mig till mitt hjärta :) ha det bra alla!

Lasgo - Lying

God morgon Bloggen

2008-10-14 @ 09:26:59
Börjar skolan ett men ska dit kl 10 för att  fixa med rapporten innan så den blir färdig. Trött på den nu. Vill bara få det gjort.
Idag lär bli en låång dag :) Skolan till 16.30, sen ska jag hämta upp saker som jag beställt :) Om jag inte hinner det nu såklart. ska sedan gå/cykla till Bella och dra med henne ut på en powerwalk och sola :) sen ska vi vara hemma hos henne och mysa..ska nanna där..har ju ingen skola imorgon. Känns som jag glömt nämna ngt haha..ajaa..
Tror inte jag hinner skriva mer idag :( Om jag inte snor Bellas dator och skriver en liten trudelutt såklart :)

Nu måste jag gå och fixa till mig, ska snart köra.

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi...

Snyggt Cameron :)

Alltid lika skönt...

2008-10-13 @ 18:50:52
att gå Powerwalk. Jag älskar att röra på mig! Så härligt. Man känner sig verkligen som en människa efteråt. Haha.
Ska snart laga min middag, sen blir det myspys med te i soffan och plugga. Jag vill ha min stickade tröja NUUU..
Ahh..aja får vänta...tills jag iaf får MONEY :D

Bjuder på en Skön låt och video :)
Afasi & Filthy - Sverigetrotters.

It´s beautiful, so beautiful!

2008-10-13 @ 13:53:32
Idag när vi kom till skolan så var lektionen inställd pga att läraren var sjuk. Kul att få reda på det när man väl sitter där och har kört 3.5 mil. ajaa.. Fick lite feedback till vår Rapport iaf.
Nu har jag percis kollat på våra bästa år. Älskar den serien men ibland är den faktiskt lite smått glöttig.
Ska snart iväg och handla mat till min kyl, är nästan helt tom. Sen blir det städning, powerwalk och sen PLUGG.

Fan alltså har ont i magen hela tiden, på sidan..ibland bara hugger det till ordentligt.

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi love you

Idag bjuds det på en låt som jag ÄLSKAR...den gör mig glad på något sätt:)
The attic - It´s beautiful!


Älskar Carolinas hår här, långt, lockigt och en fin höstfärg.

Fotboll

2008-10-12 @ 21:48:18
Måste även skriva att gårdagens match mot Portugal var spännande. Dock bara i början när Sverige hade så många målchanser och sumpade dom totalt. Hade Henke varit där hade han satt bollarna direkt.  Så störigt.
Men vi förlorade iaf inte, det som var det viktigaste. Sen blev det även lite ögongodis då CHRISTIANO RONALDO spelade...Herregud får man vara så het?





SMÅ LIV!

2008-10-12 @ 21:29:45
Kom precis hem nästan. Herregud alltså...så söta små valpar... jag vill haaaaaa. Fast denna gången är jag smartare :) Jag vet om att jag inte har tid med en vovve så jag väntar. Men gud vad glad jag komemr bli den dagen jag själv åker iväg (IGEN) Och ska köpa min lille vovve. Blir antingen en Labrador eller en Rottweiler då. Martin smällte direkt för Rocky (som han ska heta) Och Rocky fastnade direkt för min bror haha...så söta.. JAG fastnade för dom andra vovvarna som låg i hörnan längre bort. Den här kvinnan hade nämligen två kullar (olika raser) Shihtzu/ Lhasa Apso. Små bomu,llstussar som var så busiga. En av dom sov och liknade FROSTIE när han var liten. Färgen och allt sånt.
Klart att Rocky och den andre rasen också var jättegulliga.. :) Hade kunnat köpa alla.

Har även varit ute på enpowerwalk ute i bjuv idag. Skönt. Nu ska jag skriva in uppgiften till imorgon...

Här kommer lite bilder från sötnosarna :) Ni kommer smälta!


Lille Rocky! Så Söt!

Sötnosen som är kvar av alla dom..så söööt

Denna föll jag för.. SÅ SÖÖÖÖÖÖT

Denna liknar Frostie när han var liten .... Ah jag fäller en tår så söt den är.


Jag ute på powerwalk! :)


Jag uttråkad i kassan i lördags... tråkigaste lördagen på jobb på LÄÄNGE

Wind beneath my wings!

2008-10-12 @ 10:55:32

Igår jobbade jag till ett..sen kom min bror och hämtade mig efter hans jobb.. det var familjemiddag hemma hos pappa...sista gången han grillade detta året, vågar man tro på det? haha Man vet aldrig med min pappa, han kan dra fram grillen när som helst igen:) Inget mig emot eftersom det är så fruktansvärt gott =)
Det var iaf trevligt igår :) Bestämde mig för att sova här. Var ett tag sen jag var hos min pappi. Ibland är det faktiskt skönt att bara vara här och kolla film o så. Har riktigt mycket att läsa nu med ju. Tänkte börja snart.

Jennie och Martin ska kanske köpa en vovve till..haha dom e inte riktigt kloka. Så dom ska kanske dit och kolla på den idag. Klart jag vill följa med :) kommer smälta direkt :) Liknar Frostie när det gäller färgerna :)
Vet ni något fint namn till en vovve så kommentera gärna här och skriv namnet:)

Nu ska jag pluggish!!! :( Haha.

Kärlek till Familj & Vänner<3
Älskar dig mammi!

Här bjuder jag på en underbart fin låt med Bette Midler. Älskar den

Pepparspray!

2008-10-10 @ 19:31:24
Jag har länge diskuterat med vänner och familj om hur kasst samhället är när det gäller regler för oss kvinnor (men även tusen andra saker). HUR vi ska försvara oss.. Nu är det ju olagligt med Pepparspray. Vi kvinnor har ingen chans att försvara oss mot en, eller flera män som får för sig att gå på oss...Det är verkligen helt sinnessjukt!
Men så gick jag in på aftonbladet och kollade runder lite där och NU vill riksdagsledamoten Magdalen Andersson legalisera Pepparspray. Smart kvinna det där. Men varför har man inte kommit på att ledalisera det INNAN...
Det är klart att vi ska kunna få gå emot och säga NEJ till äckliga idioter. I vissa fall måste man då helt enkelt ta till med pepparspray....Jag tycker iaf att det är bra idé fast dom skriver att det bli helt fel att legalisera det. Jag håller iaf med Magdalen :)

Har varit ute på min powerwalk och nu ska jag dricka te och kolla tv. :)

One day you will wake up and find that you´re missing me

2008-10-10 @ 16:15:45

Festen igår var rätt lyckad faktiskt...Hahahaha den var riktigt rolig. Vi började förfesta här vid tre. Alex, Caesar, Rahma och jag. Vi spelade pyramiden och gissa vem som fick svepa massa dricka...HAHA JO JAG! Sen hämtade min bror <3 oss och körde oss till skolan där massa andra minglade runder, alla var riktigt på g haha... skolan hade hyrt Bahnoff i Ängelholm...ritkigt god mat och några Okända låtar sjöng vi haha. Jag blev helt paff när jag såg Christians hår... HAHAHA alltså jaa ni ska få se en bild på vad han gjorde med det, allt bara för att vinna fotorallyt HAHA. Nä men det var ritkigt trevligt och roligt. Vid tolv kom pappi och hämtade mig. Sov hos honom inatt..skulle ju ändå fixa mina naglar i bjuv idag så. Och dom blev jättefina...kände mig lycklig när jag gick därifrån. Sist jag gjorde dom på Cat flash (som jag nämnt innan) så blev det katastroff...men alltid lika fint hos Jessica :) Jag  har ju gått till henne i två år om inte mer.

Nu ska jag tända eld i röven och börja städa här efter igår.. Alex du borde kanske komma hit och hjälpa? hahaha.

Kärlek till Familj & Vänner <3
Love you Mammi! Miss you.

BJUDER PÅ BILDER FRÅN IGÅR!

Förkröket hemma hos mig


Haha så cool bild :)


Man ser inte hans hår så bra här..men där har vi Christian HAHA sjuk

Min älskade pappa och jag efter att han hämtat mig.. HAHA så konstig han blev
på bilden...inte alls beredd haha



Såhär blev mina naglar...månadens dekoration :) Dock snyggare IRL...för man ser inte alla detaljer på bilden

PARTY!

2008-10-09 @ 14:15:59
Varit i skolan...och jag och rahma är hemma hos mig nu.. Vi ska snart börja dricka...Haha idag är det kick off med skolan och det kommer sluta i skandaaaaaaaal hahahaa nää skoja men det kommer bli så jävla roligt.. Först ska vi mingla på skolan med bubblor :) och tilltugg...sen ska vi ut och äta i Ängelholm. Haha kommer nog bli nice. Alex tvingar sig på med Caesar så dom två kommer nog också hit och förfestar..

Nu ska vi fixa till oss och öppna jägern som ligger i frysen och väntar ;) Hahaa

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi....

Sova & plugg!

2008-10-08 @ 22:21:37

Nu har jag städat lite och tänkte lägga mig och kolla på Generation fett och plugga lite =) ska bli skönt att komma i säng faktiskt! Var ute och gick Powerwalk innan! alltid lika mysigt faktiskt. Fast man vet inte riktigt hur man ska klä sig. Så lätt att bli förkyld nu eftersom man luras av vädret.
Imorgon är det party party efter skolan haha. Verkligen inte bra för min diet! Men men, får offra mig :)
Nä nu kallar min sköna säng :) ha det så underbart alla så hörs vi imorgon! Sov så gott =)

Kärlek till Familj & Vänner <3
Älskar dig mamma!


Hittade detta armbandet inne på www.modezine.com och
det är riktigt fint. Från OXXO och kostar 399:-





En bild från powerwalken :)


Vill tipsa folk som går Powerwalk, STRETCHA efteråt. Man tror att man inte behöver det
efter en powerwalk men det är ett måste alltså, om ni nu vill gå normalt nästa dag :)


Tävling

2008-10-08 @ 20:02:19


Jag är med i Therese tävling!! Tävla ni med!!!...tävlingen gäller bara till 14 okt!

Mycket att göra

2008-10-08 @ 15:54:48
Känns som vi har hundra saker att göra i skolan nu. Vi ska göra PAPER om en sak vi är intresserade av inom CRm och Service management....vi får massa uppgifter av vår CRM lärare haha...idag fick vi ett häfte som hette " The path to customer centricity" Och allt står på engelska. Vi ska förklara efter att ha läst detta häftet, VARFÖR begreppet " customer centrcity" är relevant inom CRM. Kommer ta flera timmar för mig att läsa den texten haha. Vi ska snart vara färdiga med rapporten. AHHH...Haha men ibland är det helt enkelt så att man har tusen saker att göra i skolan sen helt plötsligt så är det lugnt ett tag.

Tänkte dra ner på gymmet idag men jag tycker det är så underbart fint väder så borde kanske gå ut och gå en runda istället och njuta av vädret...man får ju passa på nu medan det håller i.

Brossan har varit och köpt fler vita stenar till mammas gravplats..men det räcker ÄNNU inte..så nästa vecka ska jag iväg och lägga lite blommor och köpa resten av stenarna. När man ser gravplatsen så ser den inte så stor ut..men när man ska fylla stenarna så är det grymt mycket som ska fyllas...men det spelar ingen roll..så länge det blir fint hos vår ängel. Det är det viktigaste. Jag har inga planer på att plantera några blommor detta året eftersom vi planterade "vinter" blommor förra året men dom dog efter en vecka. Så det blir endast stenar nu,...snyggare än massa ruttna blommor.
Det känns så jobbigt samtidigt som skönt att gå till mammas grav.. Det jobbiga är att jag hela tiden tänker på att mamma ligger där under denna kalla jorden, då kommer tårarna..och att jag står och pratar med en sten. Det som är så skönt det är att det verkligen är hennes plats...hennes hem (fast hennes hem är i mitt och brossans hjärta) Och hon känns så närvarande när man står där och pratar... Min Älskade Mamma....Min Kämpe! Snart är det Bröstcancergalan, sist det gick så såg vi det tillsammans tror jag. Om det inte var förra året runt denna tiden också?
Den 14 Oktober är det 1år och 4 månader sedan du lämnade jorden för ett bättre ställe. Varje dag är en kamp för mig, som jag aldrig kommer vinna

Skänk gärna en slant till cancerfonden, Ingen kan göra allt, men alla kan göra något www.cancerfonden.se

Saknar även mina galna morbrödrar som alltid får mig att le för dom är så störda HAHA
Bild på syskonen (Maj 2007) 1 Månad innan mammas bortgång! Firar sin 50 års dag med sina brödrar
Hon föddes sist av 4, och lämnade oss först med, orättvist



Dagens EGO bild hehe



Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi...love you



Mina precious är av :(

2008-10-07 @ 20:11:25
Japp idag åkte som sagt lösögonfransarna av..jag tycker jag ser "naken" ut vid ögonen nu haha..fan saknar dom riktigt mycket...fast det ska bli jävligt skönt att gå in och duscha och kunna spola vatten i ansiktet och bara njuta. :) har jag ju inte kunnat på två månader. Så det ser jag fram emot. Har skrivit färdigt rapporten nu med. eller ja det jag skulle skriva. Analysen och Sammanfattningen. Får ändå bli finslip i veckan.
Var även nere och fixade med träningskortet. Tyvärr så var jag tvungen att betala direkt ett engångsbelopp och resterande dagarna under denna månaden men jag hade inga pengar med mig så jag fyllde bara i papper och kollade i lokalerna. Fräscha nya maskiner med dock litet..och man kan se in när andra motionerar haha. men det som var så bra var att det fanns ett eget TJEJGYM. Så härligt, bara girls i ett rum med massa maskiner och band..var dock inte stort där heller men skönt att man slipper träna med andra som man kanske inte gillar haha.

Bella ringde videosamtal innan...jag har sagt till henne att hon hade passat i brunt hår och guess what...min älskling har FÄRGAT DET BRUNT! Så snyggt det blev gumman! :) Riktigt fräsigt :) skulle hem till henne och kolla film ikväll men tror jag hoppas..ska upp tidigt imorgon och vi lägger oss aldrig tidigare än 2 haha... Men snart gumman..snart =)

Soppan blev jättegod..men fick kränga i mig tre skålar för att bli lite så halvt mätt HAHA

Nu ska jag duscha sen dricka lite te och äta en frukt och kolla tv :)

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi...love you always!

Mitt mål är 55 kg...


Alltså hur kan man ens tycka detta är snyggt? så oporrigt och osexigt så det inte finns

Träning!

2008-10-07 @ 14:01:40
Igår GICK jag hem till min bror från mig. Jag bor på Högaborg och han på Dalhem :) ahha så duktigt...fast jag gillade inte att gå förbi Drottninghög när det mörknat HAha...Fick krama om och pussa min älsklingspojke KIM! sen spelade vi BUZZ på Playstation 3...haha så jävla roligt det spelet är alltså...jag vann iaf inte :P
Efter det kollade vi på Generation fett och sen en film som heter The Happening. Helt ok film faktiskt. Men finns ju helt klart bättre.
Vid ett körde brossan hem mig, sen kollade jag klart "På smällen" här hemma som jag lånade av honom.
Imorse var jag ute och gick en liten runda i det fina vädret. Ska snart ner till Cat Flash och ta av mina lösögonfransar och vila ögonen lite. Behövs. Sen ska jag faktiskt in på 24/7 och köpa träningskort och träna. Ska bli så underbart skönt att börja träna igen...har man inget träningskort så är man så beroende av vädret. Är det tråkigt väder och regnar o så så är det inte så kul att gå ut och gå. Men gymmet har alltid tak över huvudet så :)
Sen ska jag med Sabbioufki och kolla å katt i bjuv. Hehe...

Nä nu ska jag laga middag som jag ska äta senare, blir soppa med blomkål,broccoli, purjolök, morötter, buljong och lite annat roligt=)..vill man vara smal så får man äta sunt :)

Kärlek till Familj & Vänner <3
Love you mammi...

Får en 3 av 5

Hemma igen

2008-10-06 @ 12:47:12
Jepp då är man hemma igen efter en natt hos brossan. Haha..när jag kom dit så hade Kim redan gått och lagt sig..skönt på ett sätt men ville ju bara krama om den lille busetussen :) Så söt han är alltså det är sjukt :) Jag och Mimmi bäddade iaf ner oss när brossan stack, och kollade på " På smällen". Men jag somnade givetvis efter halva filmen haha...helt slut var jag alltså. Vaknade när brossan kom hem och sen när Jennie kom hem. Vaknade sen igen när kl var halv tolv. Så nu är man utvilad.
Idag ska jag städa lite här hemma efter helgen, sen ska jag ut och gå min Powerwalk för idag är det såå underbart väder.
Får se vad man hittar på ikväll, är nämligen ledig imorgon med från skolan.

Kärlek till Familj & Vänner <3

Mammi


Fjällor, lite mode inför hösten 2008 :)


Så fin , kom till mamma

Underbar helg

2008-10-05 @ 19:14:47

Denna helgen har varit helt underbar. Daniel har iaf stuckit nu...

I fredes kom min rainbow Martin hit och kollade två filmer. Vi såg Shutter och Forgetting Sara Marshall eller hur det stavas hehe. Shutter var riktigt äcklig..vi låg och höll om varandra ibland för det blev för mycket haha.. Kul att hetsa sig själv sådär haha. På lördagen jobbade jag till ett..Sen kom Daniel och då stack vi och kollade fotboll med Anna, Jimmy och Bella. Hif var skitbra i första halvlek sen tyckte jag bara att det blev en riktig lek... 2 -2 blev det iaf...kunde varit 2-0 till HIF om dom hade kämpat lika mycket i andra halvlek...men men..Efter det stack Bella hemåt och vi fyra gick och käkade på Palermo. Jag var nyttig..tog kebabsallad :) Haha.. Duschade och så hos Anna och Jimmy sen började vi dricka och spela kort (bl a Texas Holdem med marker, Skitgubbe och KOTTE HAHA)...Vi tjejer vann stort mot killarna haha. efter många glas vin och öl så gick allt i överstyr med snacket HAHAHAHA....Slutade med att vi lekte flaskan HAHAHHAHA såååå baaarnsligt men så kul det var. Blev mycket sexfrågor från min och Jimmys sidor medan Anna och Daniel frågade normala frågor hahaa... Anna och Daniel var duktiga som slutade dricka vid två, halv tre medan jag och Jimmy satt och drack vidare och började snacka om massa annat som inte intresserade varken daniel eller anna.. Så anna satt och halvsov och Daniel var i sin egen lilla värld medan jag och Jimmy , SOM VANLIGT, satt och tradade och drack haha. Kom hem vid halv fyra. Det var meningen att vi skulle dra ut och sitta på utposten eller hampan men vi hade för kul för att dra ner haha.
Idag när vi vaknade stack vi till Maxi och handlade mat och gotte, sen hyrde vi två filmer som var rätt okej faktiskt.
Ska snart iväg till min bror och passa Kim för dom båda ska jobba idag. Kommer decka tidigt haha. Måste fixa lite med rapporten med.
Helgen har med andra ord varit HEEELT UNDERBAR!! Tack Anna och Jimmy för en riktigt ROLIG kväll!
And Bella, Sanny is proud of you girl, Haha du vet vad jag menar ;)

Sunshine loves Rainbow!!! Haha så här rädda var vi!





Såhär stora Pizor får man på Palermo Haha sjukt..som familjepizza.


Kärlek till Familj & Vänner <3
Mamma..love you.

Och så var det helg , Ett nattbesök

2008-10-03 @ 14:37:26
tiden bara rinner iväg ju. Igår efter jobb stack jag och solade sen kom bella och hämtade mig så stack vi upp till brossan för att hämta filmen. Haha...Riktigt rälig.. Gick sedan och la oss och snackade i typ nästan två timmar.. Så mysigt...
Drömde jättemycket när jag sov hos Bella inatt..Sen vaknade jag helt plötsligt upp och hoppar till som fan, då sitter Beilys bredvid mig och stirrar HAHAH...Sen helt plötsligt så lägger han sig runt min hals..som en halsduk..såå myyysigt och varmt..men kunde inte somna för hans ljud han ger ifrån sig haha...varje gång han slutade och jag bara ville typ svälja så började han igen. Så underbart söt och underbar är han...nästan som en hund alltså. Blev ett mysigt nattbesök iaf :D

Lämnade Bella runt halv ett då hennes familj kom och hämtade henne, dom har begravning idag för hennes Mormor...usch tänker på dig gumman...hoppas det går bra... Begravningar är så sorliga och jobbiga.

Känner mig rätt trött idag..ska snart börja städa och lite sånt.. sen blir det nog lite sol idag igen...måste även ner på söder och kolla upp det med träningskortet =) vill så gärna börja träna igen..känner mig taggad till MAX..

Ikväll kommer min älskade rainbow Martin hit, vi ska kolla film och bara njuta av varandras sällskap =) Längtar efter dina underbara kramar <3 LOOOVE!!!!
(Bella du vet vad jag sa, bara att ringa om du är sugen..)

Haha var tvungen att ta några foton inatt när jag hade besök haha...tur bella inte vaknade av den grymma blixten haha..iof så drömde hon om ngt roligt för hon låg och skrattade? hahaa


Störigt..ville få med när han låg med hela huvudet mot min hals sånt gulligt men då skulle
han tvunget kolla vad jag gjorde med kameran haha



God morgon sötnosen :)


Köpet en leksak till mitt charmtroll, och i morse fick han den :) En spindel Hhaha..
allt för att skrämma dig bella ;) haha


Han bara SÅÅÅ älskade den





Kärlek till Familj & Vänner <3
MAMMA , det går inte att beskriva med ord, hur saknad du är på denna jord!

Tjeena

2008-10-02 @ 14:41:45
MINA SKOR ÄR HEMMA HOS MIIG... KÖPTE DOM IDAG! WIHOO!! Hahahaa...känns faktiskt bra.
Skolan idag var ok..gick rätt fort. Satt kvar och höll på lite med rapporten.
Nu ska jag laga middag till mig som jag ska ha med på jobb..ska jobba idag... 16-20.30. Sen behöver jag lite sol efter det and then, SKA JAG OCH BELLA MYSA till MIRRORS...haha hon vill så gärna se den och jag ser den gärna en gång till..så hon får hämta mig efter solningen så får vi dra och hämta den :) Ska nanna där ..du, jag och morötter hjärtat :) och BEILYES ( Boudaij)

Får väll lägga på ett kål nu..så jag inte blir sen.. Föressten, min diet går hur bra som helst. Fast känner att jag börjar skita i mat igen.. AJ AJ...får inte bli så igen...Vill inte gå igenom sånt skit som sist...det är itne ens värt det.

Kärlek till Familj & Vänner <3

Mammi love you...saknad och älskad!

Denna bilden har du inte sett Bella.. Uppsala - Krille hade den..haha kommer du ihåg att han tog den på oss? Haha
RHODOS 08!

SHE MADE IT!

2008-10-01 @ 22:18:43
WIHOOOOO.... WHITNEY VANN TOP MODEL 10!!!! PRECIS DEN JAG TRODDE SKULLE VINNA
Haha Bella jobbar så jag ringde henne och så delade vi båda två på spänningen... Bella hejade på Anya och jag på Whitney och som jag skrek när hon VANN...fan inte mer än rätt...skitsöt mullig tjej som förtjänar att blir Top Model. You go girl :)

Kollade även på Sjukhuset innan...shit så sjukt..en 29 årig kvinna ( hon finns med i aftonbladet idag)
som lider av Anorexi....26 kg... Alltså jag blev helt paff..hon hade knappast ork att prata ...stackaren och hon blev så ledsen när dom sa att hon skulel få tabletter som skulle få henne att gå upp i vikt..hon vill behålla sina 26 kg...
Jobbigt det där med vikt...vet själv hur det är eftersom jag har kämpat mot den själv och gör det idag med fast inte på samma sätt denna gången, får jag hoppas!!

Snart är det den dokumentären om han fete som ska gifta sig..måste ju bara se det..herregud...världens fetaste man...hur kan det gå så långt? Generation fett

Har fått ta av gelen på mina naglar :( ena nageln gick sönder så jag tog av på alla.. så nu är dom korta igen :( Känns inte bra..får måla dom eller ngt.
Har tid hos Jessie nu den 10:e...tckte inte hon på Catflash gjorde dom bra alls...ser man ju bara nu....gick av så fort.

Snackade precis med pappa i nästan en timme i telefon..han e för go han haha.Vad skulle jag gjort utan dig pappi? Ljuset i mitt liv.


GRATTIS WHITNEY!!!! :)

Denna bilden tog precis efter hon fick reda på det :)






Kärlek till Familj & Vänner <3

MAMMA...

Gick helt suveränt

2008-10-01 @ 15:03:54
Vår redovisning gick jättebra..förutom att jag var svin-nervös i början..kände hur mitt ben började darra och även händerna..men sen gick det över och jag gillade att stå där... Haha sjukt..men jag behöver verkligen detta..det är en utmaning för mig..En utmaning jag måste klara..för sen när jag får jobb så handlar det kanske om att stå inför folk och prata så då gäller det att inte vara nervös. Nu ska vi bara fila lite på rapporten och låta vår lärare se den..Sen är det redovisning för Poseidon, And then its FINITO. :D

Ska ta tag i städningen snart..men har så ont i munnen så jag inte orkar göra något faktiskt. Salvan hjälper lite men det gör ont när jag äter...Hela käcken bara dunkar ibland.
Var en millimenter från att köpa stövlarna jag visade igår.. Haha Anna körde mig till skopunkten så jag kunde köpa dom, tänkte BARA på mina sötnosar heeela dagen idag..så det är helt klart rätt att dom ska med mamma hem :D MEN, när jag står i kassan så kom jag på att jag hade lagt av mitt visa kort HAHAHA så störigt..men imorgon så kommer dom hem till miiig :)

Skulle träffat bella idag kanske, men blir inte av..hon ska börja jobba snart.. Men imorgon kväll efter jobb (ska jobba imorgon :( ) ska vi mysa...så ska jag natta där :)

BELLA SNART GÄLLER DET.... 24 DAGAR KVAR och sen får vi träffa våra STOCKHOLMARE!!! FAN VAD KUL VI SKA HA... BO PÅ HOTELL/ VANDRARHEM....Om vi inte blir utslängda såklart Hahahha..så jävla kul vi kommer ha det...HOPPAS allt löser sig med mitt jobb bara :)



Kärlek till familj & Vänner <3

mammi.....<3