Thank God It´s Friday!

2009-07-31 @ 11:32:45

Helgen berstår som sagt av jobb, så lär inte ha någon tid att skriva här. Idag ska jag lämna tillbaka lite kläder jag har beställt och hämta ut nytt paket :) Älskar att få paket! Spännande :) Jag och Älskling ska ha sån myskväll idag med massa gott och filmer. Får ta det idag eftersom det inte finns tid till sånt nu i helgen.
Ställde mig på vågen idag och har gått ner nästan tre kilo, är så stolt, ser det i spegeln med. Men som jag sa till Mikael idag, så kommer jag väl gå upp allt idag när jag ska äta lite chips och godis haha! Nää men nu ska jag fan hålla i denna vikten. Har ju inte fått träna på en vecka nu. Men på måndag ska jag börja igen. MÅÅÅÅSTE...blir galen annars, dels för att jag är så besatt av min vikt och så och dels för att jag känner mig som en människa efteråt. Måste få springa av mig och träna av mig annars så känns min kropp så rastlös under resten av dagen.

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg!

Pitbull - I know you want meÄlskar denna låten...har varit en av favoriterna i några månader nu!

Börjar bli bättre

2009-07-30 @ 12:03:25
Hej Hopp!

Har inet så mycket o skriva om efersom jag bara sitter hemma hela tiden för att bli frisk tills lördag då jag ska jobba storhelg. Den vill man ju inte missa ;) Min feber har gått ner (tack och looov för det) och nu är jag bara förkyld. Men det börjar försvinna sakta men säkert. Riktigt härligt. hatar att vara sjuk. Har bara suttit framför tvn, städat lite smått och sånt. Saknar faktiskt att fixa till mig och åka iväg och så. Men snart så får jag göra det med.
Vilket jävla väder. Tur att man inte har semester nu haha, för dagar som dessa är man bara glad att man jobbar. Sabbibabbi åker till Kreta imorgon..LYCKOS säger jag bara, men det var ett tag sen hon var utomlands så det förtjänar hon :) Jag som sparkade henne i rumpan och gick in med henne på en resebyrå och fixade resan. Så nu får du FAN NJUTA FÖR MIG MED OUFKI :)
Jag bara räknar dagarna tills 3:e mars! Drömde faktiskt om Thailand inatt, fast Grekland med? Typ att jag först var i Grekland sen åkte jag bara över med en liten båt och så var jag i Thailand? Haha drömmar är riktigt sjuka ibland.
Suger faktiskt att jag inte åker denna sommaren, jag som alltid åker på sommaren. Fast var ju i prag detta året och ska kanske till Polen i december. Får nöja mig med det :) Blir fler resor nästa år.

Här kommer ett fint ordspråk, stämmer faktiskt

Dålig update!

2009-07-28 @ 11:59:14

Ett tag sen jag skrev nu. Är hemma från jobb eftersom jag helt plötsligt blev sjuk i söndags. Såhär dåligt har jag inte mått på ett bra tag ska jag säga er. Inatt var värst, vaknade själv och väckte Mikael när jag helt plötsligt började få hostattack och knappt kunde andas, jag var så varm så jag trodde jag skulle koka över. Tog tempen och då hade jag 39.2
Mikael hämtade hostmedicin och panodil. Låg där helt utmattad och darrade. Trodde fan jag skulle tuppa av. Tog av mig halva täcket iaf för att få ner febern men då frös jag samtidigt, riktigt jobbigt. efter en timme lyckades jag somna och när jag vaknade när älskling skulle upp så var jag helt genomblöt, det riktigt RANN svett från mig på kroppen och ansiktet.
:(  Idag har jag fortfarande feber men den har gått ner lite. Hoppas skiten försvinner snart. Inte kul det här.
I fredes festade jag med Linda och Emely. Vi satt här hemma hos mig och förfestade, mucho trevligt. Sen blev det stan, vid halv tre slutade med att jag stack till Älskling o hans vänner på Harrys, dom hade mer krut i sig än vad mina vänner hade.
På lördagen gick jag och Mikael ner på festivalen och promenerade där lite. Mysigt faktiskt. Åt langos och köpte godisstänger, ni vet sånna långa med olika smaker. Jam Jam.

Nej, dax att ta min dos med Panodiler!


Jag och Emely inne på Hampan i fredes. Linda var POFF, borta
Kommer inte ihåg hur man la över bilderna från riktiga kameran, så får bjuda på dessa sålänge.



Solarium - trött!

2009-07-22 @ 20:34:31

Har precis kommit hem, jobbade till ett idag sen blev det träning, fast jag har så jävla ont i benen fortfarande. Men men...är man beroende så är man. Efter det åkte jag och älskling hem till hans päron för att käka middag och sedan sola i bjuv, solade 25 min och nu när man är hemma känner man sig helt trött, ni vet som när man har legat på stranden en hel dag i solen och bara stekts! Ögonen vill bara stängas. Skulle köpa drickan idag tills på Fredag, för då SMÄLLER det... Party Party! Förfesta här sen blir det La Stada, längesen jag festade nu...sist var examen i början på Maj.
Men iaf, skulle köpa dricka på Väla, trodde dom stängde 8 där med.. MEN NEJ, kl 7 och Sanny kom hem utan dricka :( Och har ingen tid nu tills fredag då jag jobbar...haha men det LÖÖÖÖSER SIIIG alltid :) Man har ju en söt pojkvän som ställer upp i sådana här kriser ;)

Nej nu ska vi kolla på några avsnitt av Hell´s Kitchen sen blir det bingen.


TANDVÄRK!!

2009-07-21 @ 19:09:54
Herregud vad ont jag har där mina visdomständerna växer + halsen och hunvudet för det strålar dit. Varför måste dom växa vid en sådan sen ålder för ?
Har legat på soffan idag och tyckt synd om mig och Frobbe, han är också dålig...problem med magen och kräker. Stackaren. Tur jag var ledig idag! I morse fixade jag mina naglar! Så skönt att ha tillbaka det franska osv. Känner mig hel igen :)
Gjorde dom på Frisyrmakarna. Trevlig tjej.
 Nu ska jag och älskling kolla på Änglar och Demoner...Får väll offra mig haha!
Har även varit i den nyöppnade polska affären i stan med baby och hans föräldrar som kom hit innan! Hittade en hel del smarrigheter.  Jammie!

Nej Film och Mys!


Dekorationen på mina naglar. Har på tummen och ringfingret!


Min älskade Frobbi!!! Stackaren!

Vilodag?

2009-07-19 @ 14:07:09
Idag är det söndag vilket innetbär vila, men inte för oss hehe. Var uppe kvart över åtta...vi kan alltså inte sova längre nu mera. men faktiskt rätt skönt, gick och köpte färska bullar med Frobbi, fixade till oss och sen blev det Maxi! När vi kom hem var klockan bara halv tolv, blev storstädning i hela lägenheten, skönt att det är gjort nu. Sitter och vilar oss lite nu och snart ska jag gå och träna, Mikael är vill inte som vanligt ahaha...blivit lat. Ikväll blir det Tacos och massa andra godheter samt filmer :) Har alltid fettisdagen på söndagar :) Älskar dom och längtar alltid tills söndagarna när det är måndag igen haha.  Gottegris är jag.  Igår jobbade jag sen åkte vi till elgiganten för att spana in varsin ny telefon, efteråt var vi Hos Mikaels föräldrar och åt gott och hade trevligt. När vi kom Hem skulle jag ge Da vinci koden en chans till eftersom jag inte gillade den sist, men poff och jag somnade haha.


Ha en trevlig Söndag!



Drömmer mig bort till Thailand!


Färgar håret!

2009-07-17 @ 14:39:45
Just nu sitter jag med färg i håret. Blir svart/brunt. Kommer bli så hett. Hade ju en för jävlig utväxt innan haha :) Inte för att det syntes så mycket men jag störde mig på det. Dessutom är ju mörkt hår snyggast tycker jag :) Har även färgat mina ögonbryn. :) Idag på morgonen blev det träning , handling och solning och nu vid 4 ska jag jobba. Bredvid mig sitter Frobbe (Frobilicious) haha He´s Frobilicious!!!! Brukar jag och Älskling sjunga till honom hahaha. Sött
Händer inte så mycket annars, därför jag inte skriver. Jobbar röven av mig bara. Igår var jag och mina favoriter på stranden och promenerade där. Riktigt skönt. Jag och älskling funderar även på att lägga till en vecka i Thailand så vi är borta 4 veckor istället. SKÖÖÖNT. Men vi är inte säkra än.

Nej dags för duschen och så. Ciaao!

Även Lindsay är het i brunt hår! det är helt klart finast! Längtar tills mitt hår blir så långt med ;)

Skanky - day

2009-07-11 @ 17:30:13
Haha ja idag har jag umgåtts lite med Skanky! Hon kom och hämtade mig i sin härliga Audi TT cabbe sen körde vi ut på Väla och åt bakad potatis och kycklingsallad och snackade massa skiiiiiiit :) Riktigt trevligt. Sedan åkte vi ut till hamnen och satt där en stund, haha så booring i Helsingborg när det är sånt här väder.

Igår åt vi som sagt riktigt god middag, efteråt så kollade vi på Watchmen. Riktigt knasig film! En blå man som springer runder och flashar sin kuk? Hahahaha ajaa....har man sett den iaf.  
Snart kommer Älskling hem, han har varit på någon festival i Kristianstad med sin familj. Jag jobbade i morse och kunde inte följa med. Pappi är också på väg hit nu, ska lämna Frobbe här som ska spendera två veckor hos oss :) Pappa åker ju imorgon. Lite avis är jag faktiskt. Vill också till Polen, men får hålla mig till December om det blir av! Hoppas :)



Chilimarinerad Fläskfilé inrullad i bacon, kryddade klyftpotatis och Bearnaisesås, stekta champinjoner
och sallad med fetaost! SÅÅ GOTT!! Efteråt svepte vi varsin Bacardi Breezer och åt vattenmelon och galiamelon!

Mat & levande ljus

2009-07-10 @ 14:26:22
Idag ska jag och Älskling göra riktigt god mat tillsammans. Blir Fläskfilé inrullad i bacon och med massa goda champinjoner runt om. Till det ska vi ha någon god sås och kryddade klyftpotatis. Vi ska även öppna en vinflaska och tända levande ljus och för första gången ska vi sitta vid vårt läckra matbord SJÄLVA. Har baar suttit där när gäster har kommit hit. Ser fram emot denna kvällen. Är ledig idag. Sista lediga dagen innan jag ska jobba 14 dagar i rad :(
Idag har jag varit och tränat och solat. Skulle träffat Oufki men vi missuppfattade nog varandra ang tiden. Kanske ses en stund ändå får se. Har en hel del att göra här hemma idag nämligen. Imorgon jobbar jag till 13 sen ska jag och Emely ut och fika på stan!

Älskar dig!

Dötrist

2009-07-09 @ 09:10:41

Riktigt jävla trist väder. Hade velat packa min väska och dra mot ett bättre ställe, Sol & BAD!!! Ruttna Sverige erbjuder ju inte mycket av det. Fast har ju varit rätt fint väder innan, men är sommaren redan slut här?
Har precis varit ute och gått min Powerwalk, pallade inte med gymmet idag. Var och tränade på gymmet igår med bror och älskling kl 06.00. Riktigt skönt att ha gjort det så tidigt på dagen. Slipper man tänka på det :) Efter det jobbade jag sen drog jag och Älskling till Väla för att hitta Jeans till honom, vilket vi inte gjorde. Han vill ha ljusa, men finns inte så många snygga just nu, så det är bara att avvakta. Istället köpte jag ett par riktigt snygga brillor inne på MQ. Love them.
Sen blev det storhandling. Tänkte hoppa in i duschen nu, jobb om ungefär en timme.


Här kommer en härlig låt som jag bara Älskar. Ni som har sett Transformers 2 känner igen den. Jävligt bra!

Grattis Pappa!

2009-07-07 @ 11:56:09
Idag fyller min älskade pappa år!!! GRATTIS!! Älskar dig!
idag begravs Michael Jackson med. Så tråkigt och hemskt. :( Frågade pappa hur det kändes att fylla år idag, och han sa att det var helt okej, (kände sig lite äldre dock ;) ) men även att det var konstigt att fylla år på Michaels bergravningsdag! Pappa gillade/gillar Michael Jackson mycket och diggar hans musik lika mycket som jag :)
I fredes var jag och Emely på stranden. Jag badade för första gången i år :) Haha badkruka jag vet. Men är mest en solmänniska inte badmänniska. benny och Mikael kom också och joinade oss sen. På kvällen möttes vi upp igen och grillade på Gröningen. Riktigt mysigt och RIKTIGT mycket folk. Love it.
Lördagen jobbade jag till två sen firade vi pappa ute i bjuv. God mat och massa skratt. Med andra ord, en mycket trevlig dag. Söndagen var det jobb i 12 timmar och igår jobb i 10,5 timmar. Idag är jag äntligen ledig. Tränat och solat. Så skönt. Ska snart städa här hemma sen förmodligen en snabb tur till Väla med Sabbioufki!

GRATTIS PAPPA!!!



Bilder från fredes:

Söta Emely bättrar på brännan


Mindre bra bild på mig. Bättrar också på brännan


Emely tog sig ett dopp!


Benny och Emely. Grillning på Gröningen. Emely har bilderna på mig och Mikael.

Jai Ho!!

2009-07-03 @ 08:10:01

Gick upp för en kvart sen. Ska äta något litet nu sen ner och träna. Idag blir det stranden med Emely! Ska bli så mysigt! Och Sabbioufki ska göra sitt hår idag! Ska bli så spännande o se hur det kommer se ut på henne :) Blir säkert supersnyggt! Igår jobbade jag från 10.15 - 21.15, riktigt mycket folk. Idag är jag ledig. Såå skönt. Fixade praktiki till Sabbi igår på mitt jobb :) Slipper hon sitta hemma om dagarna och göra nada.
Ikväll blir det massa gott på bordet. Bla VattenMelon, Ananas och Galia melon!

nej, dax att äta och sen ner för att bränna fett! Till frukosten lyssnar jag på dessa. Riktigt härliga sommarlåtar som är mina favoriter i år.  Lyssna och njut!


The Pussycat Dolls - Jai ho Riktigt härlig SHAKE låt!


K´naan - Wavin´Flag Riktigt härlig sommarlåt. LOVE IT!