Hemma igen.

2010-08-23 @ 14:18:57
Vi kom hem natten till söndag runt 4 på morgonen. Var riktigt trötta, blev mat och sen sängen direkt. Vi har haft två helt underbara veckor med sol och bad. Jag har lagt på mig ca 4 kilo, fattar inte? Kanske mycket vätska nu i början som ska ut, plus att man inte varit supernyttig där, men skit i det, SEMESTER :). Ska iaf börja träna snart igen och nå dom där 55 kilona. Så fort vi har flyttat vilket är nu i helgen. Har fullt upp med packning osv. Plus att jag måste köpa ny Ipod då min stannade kvar i Turkiet :(. Kan inte träna utan musica.
Side var underbart fint, man märker dock att det är en familjeort. Hade hellre åkt till Alanya igen (varit där en gång innan för längesen). Det vi behövde var avkoppling och det fick vi i Side iaf. Vi besökte en Vattenpark i Alanya där vi fick leka av oss en dag :) Älskar såna ställen. Jag och älskling åkte även Ringo på stranden. Det är när man sitter i varsin rund uppblåst sak och så dras man efter en båt. Haha sjukt kul var det. 
Hinner inte skriva så mycket mer nu, måste packa vidare. Kommer bilder lite senare från Turkiet.

Ciao :)

Sista inlägget..

2010-08-06 @ 12:31:13

Detta blir sista inlägget innan jag beger mig mot SOLEN. Vi flyger 16.40 imorgon men vi ska hinna göra så mycket innan, så jag kommer inte hinna skriva mer här nu. Men vem vet, kanske skriver någon rad från Turkiet. Det har varit så stressigt NU!! Jag vill bara sticka härifrån. Behöver lite sol känner jag, äta gott, avkoppling.
Igår var jag och handlade det mesta till resan. Har lite kvar att handla idag. Får se om Sabbe ska med mig. Hon är på någon klinik nu och lider hahaha.


Ha det så bra i gråa tråkiga Sverige! Nu ska jag stressa färdigt och sen imrogon när jag sitter på flyget kan jag koppla av i två veckor :)



Det närmar sig..

2010-08-05 @ 09:41:57
Nu närmar sig den RIKTIGA semestern och vi beger oss till TURKIET :) ska bli så skönt med sol och bad och MASSA avkoppling. Både jag och M behöver detta...kan ju säga att det tar stryk på förhållandet när man har en lägenheten som ska renoveras samtidigt som man jobbar och har tidspress på sig. Så nu ska vi bara njuta av varandras sällskap. :)
Idag ska jag packa ner resten, sen måste jag börja packa till Turkiet med. Får packa lite för M med. Han har semester nu men skulle vara i lägenheten 7 i morse. Gäller ju att få så mycket gjort som möjligt nu innan lördag.
Jag kan inte göra så mycket mer där faktiskt, så jag är här hemma och fixar med denna lägenheten. Känns som jag har lagt ut alla våra möbler på blocket haha. Idag ska jag lämna Frostie hos M:s föräldrar, han kommer ha det mycket roligare där eftersom dom har en stor grästmatta osv. Ska iväg och beställa en soffa idag med. Måste göra det eftersom det är leveranstid på sådana.

Är inne i en period där jag tänker på min mamma hela tiden. Jag saknar henne. Som jag skrev sist så gör det extra ont vissa dagar. Det är så mycket som påminner om henne, det är så mycket jag vill att hon ska vara med om här hos oss. Det är så frustrerande att veta att jag inte kan göra NÅGOT alls för att hon ska komma tillbaka...
Älskar dig mamma, jag hoppas vi ses en vacker dag.

Bryr mig inte om träningen idag, vill hinna med packningen och allt sånt innan vi åker. Gjorde upp ett schema igår på allt jag har att göra tills lördag och jag vet inte ens hur jag ska hinna med allt. Min vikt går neråt på vågen iaf. Så det är skönt. Allt det onyttiga jag åt på dom fyra dagarna är borta nu iaf.



Busiga Frostie älskar att leka med M:s strumpor haha

....

2010-08-02 @ 16:21:19
Jag hade gjort allt för att få en minut med dig....saknar dig så mycket....kom tillbaka min hjälte <3


Finner inga ord....vissa dagar gör det helt enkelt för ont, och saknaden blir för stor.


Älskar dig alltid!

SEMESTER!!!

2010-08-02 @ 09:59:53
Nu har jag äntligen SEMESTER. Gud vad jag har behövt detta. Inte för att jag kommer ta det lugnt förän på lördag då vi åker till Turkiet men det går iaf inte ut på att jobba. Måste få saker sålda och packa det mesta. Lägenheten MÅSTE bli klar tills på fredag! PANIK! Ahhhhh!!! Men men, vi fixar detta!

I lördags var det party party. Mikael stack på sitt håll och jag på mitt. Jag mötte upp Anna och Jimmy, sen blev det förfest hemma hos dom och sen hampan & Cardinal. Vi gjorde oss av med Jimmy efter Hampan för att köra en tjejkväll haha. Inne på Cardan mötte vi upp Mikael o hans lilla gäng. Jag har ALDRIG sett honom så full..han hade druckit massa Champagne och annat. HAHA...men han fick lida för det senare under kvällen hahaha. Hade så sjukt kul inne på Cardan med Anna, blev shots, cider och massa DANS tills svettet nästan rann från oss. Så det ska vara. Igår kom jag på att jag ville gå på FESTIVALEN i lördags, men jag gick aldrig in i något tält och satt där. Det är ju lite det som är meningen tycker man. Jaja, nästa gång! Haha en sjuk sak, jag hittade inte mina nycklar på morgonen när vi kom hem, alltså jag var säker på att jag hade öppnat dörren med dom men sen hittade jag inte dom, och NI VET hur det KÄNNS när man tappar bort nycklar, mobiler eller plånböcker!! Man får sån ångest. Inatt låg jag i sängen och var rädd för att någon skulle komma och öppna vår dörr haha..sen igår när vi låg och kollade film så satt jag bara och tänkte på nycklarna och hur dum jag kände mig som hade tappat bort dom. Skulle ringa cardan idag och hampan, men så tänkte jag - JAG KOLLAR EN GÅNG TILL...och guess what..jag hittade dom!! Helt överlycklig. Hade fått lida en hel dag av ångest pga dom för inget, för dom var ju här hemma :)

I fredags såg vi Inception. Bra film, dock rörig för det gäller att hänga med !

Vill inte ställa mig på vågen idag, Popcorn i fredags, fest i lördags och krängdag igår. NEJ jag går till gymmet istället. Hörs!!



Lördagsbilder :)