Morsdag <3

2012-05-27 @ 12:01:46
Idag är det morsdag och det ska vi fira ute i Bjuv. Ska även iväg till min älskade mamma och lägga blommor och tända ljus. Det är hennes dag idag och det ska också firas. Älskar och saknar dig...


Sjukt

2012-05-27 @ 11:56:05
Igår när vi kollade på film så blev jag helt förvånad. Vi vet ju alla att Sverige har kommit långt i filmbranschen. Började kolla på Ghostrider 2, och då hör man ett svenskt par i filmen " Hallå vad gör ni?" Haha sedan kollade vi på Safe House med Denzel Washington och Ryan Reynolds och då spelar Fares Fares samt Joel Kinnaman badguys. Lilla Sverige är kanske inte så litet i andra länder? :) Man hör ju aldrig norska eller danskar i kända filmer.

LOREEN <3

2012-05-27 @ 11:50:11
VI TOG HEM SEGERN IGÅR!!! FY FAN vad glad jag var haha. Satt i soffan och skrek och klappade haha. Är sjukt stolt över Sveriges bidrag och Loreen. Låten är sjukt bra och uppträdande är udda och inte som alla andras.

GRATTIS LOREEN

På tal om träningen

2012-05-24 @ 21:52:57
Det går framåt. Är stolt över mig själv att jag inte ställt mig på vågen än. Ska verkligen gå efter spegeln denna gången och jag märker skillnad nu, ska dock väga mig den 15 juni som bestämt. Jag kör ju som sagt LCHF diet blandat med lite GI men undviker faktiskt ris, pasta och potatis så det blir inte mycket sånt. Har lagat två olika LCHF rätter som blev jättegoda. Imorgon tänkte jag göra ost och spenat-paj och kallrökt lax till det. Tränar två dagar om dagen under 5 dagar i veckan. Såå skönt att gå upp fem i sex och gå ut och gå 40 minuter. Jag känner mig så pigg under dagen men på kvällen känner jag av tröttheten. Plus att det är RIKTIGT bra att gå ut och gå innan frukost.

Köttfärspajen. Den är gjorde på ägg, creime fraiche, riven ost, matlagningsgrädde,
lök, köttfärs och vatten och tacokrydda. M blev helt förtjust i den och ville äta upp allt direkt haha.





Ugnspannkaka gjord på bacon, ägg, vispgrädde, ost, keso och lite smör.
Till det hade jag lågkalori lingonsylt. Riktigt gott

Helgen närmar sig

2012-05-24 @ 21:35:34
Visst har vi haft ett helt underbart väder denna vecka. Helt fantastiskt! Synd att man måste jobba. Bara inte sommaren är för tidig som förra året. Imorgon ska vi på en inflyttningsfest och på söndag är det morsdag så då ska vi ut till Bjuv och fira M:s mamma. Ska ut till mamma med och så vill jag träffa min lilla Ella.

Förra söndagen var jag och M och träffade henne, hon var utomhus och spelade boll med M och sprang och busade med mig. Hon är för go min lilla älskling. Som vanligt blev hon jättesur och ledsen och sa " Jag följa med dig" och jag säger nej det kan du inte det är dagis imorgon och vi ska jobba. Då säger hon med en sur röst och hänger läpp "jooooooo jag vill"

Bilder från helgen

Fick träffa Mimmi! Längesen..


Min lilla tuffing skulle också ha solglasögon


Spelar fotboll <3


GOTT!! Flintastek och polska korvar.

Grilla

2012-05-19 @ 11:22:16
Idag ska vi grilla ute i Bjuv med Sebbe och Sara. Ska bli trevligt. Jag och M grillade igår med. SÅÅÅ GOTT är det. Älskar denna lägenheten vi bor i men saknar en trädgård och GRILL på sommaren.
Skönt med lite ledighet. Har inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt förutom tränat 2 gånger om dagen. Vill bara väga mig men lovat mig själv att INTE göra det förrän 15 juni. Får hålla mig. Kan säga att jag känner på kroppen att den börjar reagera. Love it!

Bild tagen några veckor sedan

R.I.P Donna Summer

2012-05-17 @ 21:12:10

Sov så gott. Älskar hennes låtar Hot stuff, She works hard for the money, Bad girls m.fl.
Dem har man dansat till mååånga gånger. Dansa och bjud nu på disco i himlen med mamma och alla de andra fina änglarna :))



LCHF

2012-05-17 @ 11:18:36
Idag vaknade vi runt 9 och jag stack på IW pass på gymmet. Nyss hemkommen och sitter och äter min fiberhavregryn med linfrö och kanel på och en kopp grönt te. Skulle egentligen ut på pw innan frukost men vaknade och hörde hur regnet piskade mot fönstret och det blåste. Börja känna träningsvärken i magen nu.
Jag och M satt och diskuterade lite angående olika diet-metoder. Som ni redan vet så gillar jag inte att BANTA. Jag vill bara äta nyttigt och träna, men ändå dra ner på kolhydrater. Vi har kört rätt mycket efter GI metoden tidigare fast dragit in Atkins metoden med. M tycker det är tråkigt och torrt ibland. Så vi köpte hem två böcker som handlar om LCHF. M kollade lite recept och blev helt till sig haha " ÅHH då äter jag hellre LCHF med massa goda fettiga såser osv" haha. Ja vi ska testa det, fast jag kommer ändå att hålla mig till kött, grönsaker, sallad osv och inte så mycket gräddiga gratänger osv, fast det låter godare. Kan kombinera lite. det viktigaste är ändå att hålla sig borta från potatis, ris och pasta så mycket som möjligt. Om jag äter havregryn eller müsli på morgonen spelar ingen roll, frukost är viktigast och man bränner bort det snabbt.

Ska kolla lite i en av vår nya LCHF bok och leta upp lite goda recept. Idag blir det köttfärspaj fast med en botten gjord av ägg och matlagningsgrädde istället för mjöl osv :)

Långledig

2012-05-16 @ 21:18:10
Skönt när det är röda dagar under veckan. Har tagit ledigt på fredag så att jag är ledig torsdag - söndag. Ska försöka ta mig ner till Malmö och kika lite i möbelbutiker, träffa min lilla Ella och busa med henne och träna. Har kommit igång ordentligt nu igen. Nyttig kost och träning. Igår gick jag upp tio i 6 på morgonen innan jobbet och gick PW 40 min, samma idag men har tränat två gånger idag, både morgon och eftermiddag. Blev även ab ripper. Nu när jag är ledig dessa 4 dagar blir det träning två gånger om dagen. Nu ska fettet bort!! Köpte såna Shirataki fettucini för någon vecka sedan. Testade dem idag till min köttfärs och jag måste faktiskt säga att det var riktigt gott, trots att konsistensen var konstig. De var hala? Det fanns knappt något tuggmotstånd, men de var helt okej för att vara nyttig fettucini. Man lurar hjärnan och kroppen med kolhydraterna. Går man på diet där man ska bortse från Pasta, potatis, ris osv och bara ska äta kött och sallad så kan man tycka ibland att man lider, för man måste/vill ha pastan till den där goda köttfärsen, man vill ha potatisen till den goda köttbiten med någon god sås. Vi får för oss att vi MÅSTE ha det. Jag har även köpt pasta som knappt har kolhydrater men innehåller mängder med protein och när jag smakade det så var jag så lycklig och glad över att jag hittat något med tuggmotstånd och som nästan smakar som pasta. Jag bryr mig inte om att det är torrare eller smakare annorlunda, så länge får äta det med min köttfärs eller vad det nu är jag vill äta, jag vill ha det som fattas i min matdå vi har lärt oss att äta pasta osv med olika rätter. Jag behöver inte äta pasta som innehåller massa onödigt som kroppen egentligen inte behöver, för som sagt det är huvudet som spelar spratt.


Innehåller endast 5 kcal per 100gram och endast 0,4 gram kolhydrater. TESTA och se om ni gillar det. Ett paket kostar ca 20 kr så de är inte billiga, men värt att prova.

MEXICOO

2012-05-13 @ 11:44:53
Saknar MEXICOO och de underbara MÄNNISKORNA!!


Fick uppleva en av mina drömmar, träffa de mexicanska männen med hattarna som spelar för en.
Fast dessa hade inga hattar :( Dom spelade fint för oss när vi åt.



Jag efter 1 öl, hahaa


MAAAT


Jag med butiksägaren, haha

Grattis min älskade mamma!!

2012-05-12 @ 11:11:06
Idag blir min änglamamma 55 år gammal. Jag vet att hon firar uppe i himlen. Det är tråkigt väder nere på jorden idag för att mamma ska få ha all soooooool uppe i himlen idag. Kan se henne dansa runt på vartenda moln och sjunga. Alla andra änglar sjunger för henne och dansar med henne. Jag önskar bara att hon hade kunnat fira med oss på jorden som älskar henne och saknar henne här. Jag kommer nog aldrig vänja mig vid att hon är borta.

ÄLSKAR OCH SAKNAR DIG MIN UNDERBARA ÄNGEL!!! VI SES SNART! <3





Min mamma med två av sina brödrar i Polen. Hon firar sin 50 års dag. Sista
födelsedagen hon firade med sina nära och kära......



Ska till kyrkogården och tända ljus och lägga denna fina bukett till mammi idag.

Freddie Mercury

2012-05-12 @ 10:57:59

Idag i aftonbladet står det att Freddie Mercury ska uppträda på scen igen, första gången efter hans död. JAG MISSAR DET! Han kommer att dyka upp i en optisk form under en föreställning ( We will rock you) i London den 14:e maj.
Tupac har redan gjort ett framträdande på Coachella-festivalen och nu är det dags för nästa legend!!!! MIN IDOL! Skär i hjärtat att jag inte får stå där den 14:e maj och uppleva detta. Det är det närmsta man kan komma ett riktigt uppträdande.


The latest

2012-05-12 @ 10:50:43

Åkte ju på en förkylning i början på veckan, så typiskt. fick vara hemma från jobbet två dagar. Börjar må bättre nu så på måndag börjar jag träna och äta nyttigt. Fick sätta nytt datum då jag ska väga 54 kg, nämligen 15 juni. Annars har det inet hänt så mycket. Förra helgen var vi och hälsade på bustrollet Ella och var ute och gungade med henne och Kim i det fina vädret. Det kom en mäklare hem till oss i tisdags och värderade vår lägenhet :) Igår var jag hemma hos Ella och busade och dansade med henne. Hon blir bara roligare och mer underbar för var gång man träffar henne. Hon är så bestämd men samtidigt sååå gullig och har den finaste personligheten man kan ha som en liten flicka. Varje gång jag kommer till henne så springer hon fram och skricker SANNYYY och ger mig en stor kram och puss. När jag ska gå så gråter hon och ber att få följa med mig, och då brister mitt hjärta lite. Hade jag inte jobbat så hade hon fått vara hos mig heeeela tiden. Den lyckan hon ger mig får mig att alltid vilja vara med henne :)

Idag ska vi till Bjuv, sen träffa Sara och Sebbe för att ev spela biljard. Hoppas på bio efteråt.


Förra helgen, M med Ella som har sin fina t- shirt på sig från Mexicoooo






Fick blomma av M när jag var sjuk :)


Ella igår. Sitter på fasters mage och busar <3

Jag har blivit känslig

2012-05-06 @ 10:03:29
Ända sedan min kära mamma gick bort så har jag blivit så oerhört känslig. Jag kan kolla på en film, serie, reklam, dokumentär eller lyssna på en låt och börja gråta direkt för ingenting. Jag kan gråta av kärlek för min älskade brorsdotter som jag älskar mest av allt på denna jorden. Jag var mycket tuffare innan. Säger inte att jag inte grät innan men det krävdes mer för att jag skulle börja gråta. Tycker absolut inte att det är något negativt. Är istället mest glad över att jag kan få ut mina känslor mer nuförtiden. Innan höll jag dem inne av olika anledningar.
Kollade precis på ett klipp som fanns med på Youtube där amerikanska soldater kommer hem (gör byte under våren) och överraskar sina barn som bara springer mot sina pappor och kastar sig i famnen gråtandes och släpper inte taget. Det är KÄRLEK! <3 Såklart grät jag som ett litet barn när jag såg det :)

Sååå typiskt

2012-05-06 @ 09:45:52

1 Maj var jag riktigt taggad inför nyttig kost och träning. Två dagar senare så blir jag förkyld och får extremt ont i halsen. Så typiskt. Jag har ändå ätit nyttigt trots att jag varit sjuk och försökt röra på mig. Har gått långa promenader.
Tyvärr så är det inte tillräckligt. Jag vill känna hög puls, jag vill slita! Det är då jag känner att resultatet uppnås. HOPPAS att jag blir friskare tills imorgon så att jag kan börja träna lite mer intensivt igen. Hade till 1 juni på mig att gå ner till 54 kg men måste, pga förkylningen lägga datumet på 15 juni istället. Träffade min lilla pärla Ella i tisdags. Gick ut och gungade i det fina vädret, älskade lilla flicka <3

Nej nu ska det städas i lägenheten, vi ska ha hit en mäklare på tisdag som ska värdera vår lägenhet, spännande!