Roligt väder

2012-06-24 @ 12:12:40
Bara regnar och regnar heeeela tiden. M är iväg och fixar min bil och jag skulle gå till gymmet, men tror jag skiter i det. Blir så deprimerad när jag kollar ut.
 
Igår var vi som sagt i Bjuv hemma hos Schulz. Åt jättegod mat och hade trevligt. Idag ska jag få träffa min lilla prinsessa som jag saknat sååååå mycket. Nästa vecka lär det bli träning två gånger om dagen och vi ska bara köra sallads"diet". Det blir tonfisksallad, räksallad, kycklingsallad osv. Måste ut med allt skit jag åt igår och förmodligen kommer att äta idag. Plus att jag ska göra en sak den 2:a juli ju som gör att jag vill försöka få min lite mer slimmad.
 
Mitt mål att gå ner till 54 kg var jättesvårt. Jag gjorde allt jag kunde men jag måste acceptera att jag har svårt för att gå ner i vikt pga min sköldkörtel. När jag vägde 54 kg så hade jag precis stabiliserat min sköldkörtel med medicin och jag tror att min kropp under den tiden var i obalans och gick ner ordentligt när jag började med medicinen.
Måste dock erkänna att nu när jag hade gått ner till ca 55 - 56 kilo så kändes min kropp mer fast och slimmad och jag gillade det jag såg i spegeln. Så jag ska kanske satsa på den vikten istället. Det är ju trots allt inte vågen som är viktigast utan vad man ser i spegeln.
 
 
Perfekt

Glad midsommar

2012-06-23 @ 12:47:53
Önskar jag er alla. Hoppas ni hade en trevlig dag igår förutom att det var regnigt. Blev ju ändå fint på kvällen.
Idag ska vi ut till Bjuv för att fira midsommar. Ska bli trevligt.
 
 
Den 2:juli har jag tagit ledigt från jobbet. Kommer att bli en spännande dag. Avslöjar inte vad jag ska göra riktigt än!
 

Funderingar

2012-06-17 @ 22:18:28
Igår var vi på bio och såg Prometheus, den var bra. Innan dess var Sara och Sebbe här på middag. Idag hade vi kalas för M. Mycket trevligt! Har precis haft vår fettekväll, är så fullproppad med godis så att jag vill spy. Usch. Snart dags för sängen.

Sitter och lyssnar på musik och skiftar mellan Skrillex feat Damian Marley - Make It Bun Dem och Tiësto feat Busta Rhymes - C´mon. Två riktigt bra låtar med två favoriter (Skrillex & Tiësto) och tänker mycket på min framtid. Känner att jag bara blir äldre och äldre och det händer inget. Jag har alltid haft stora drömmar. Målet är chef, eller egen företagare och de senaste dagarna har jag verkligen funderat på HUR jag ska uppnå mina drömmar och mina mål. Jag ger mig inte.
Jag ska stå på toppen av berget och vara stolt över mig själv att jag lyckats klättra ända upp. Jag ska skrika tills jag blir hes. Jag är ingen människa som ger upp. Jag har viljan och jag ska klara av det. Jag har drömt om att bli chef sedan jag var 10 år och ingen ska få ta den drömmen ifrån mig.

Funderar mycket på att kanske börja plugga lite till vintern om det inte sker lite förändringar. Har även funderat på om Sverige verkligen är landet jag vill fortsätta bo i. Tycker Sverige är underbart men jag vet inte om det räcker för mig. Vill inte flytta ifrån min lilla Ella som betyder så mycket för mig. Måste dock tänka på vad som är bäst för mig och vart jag verkligen trivs. Såklart är detta bara funderingar och inget som är BESTÄMT. Kan vara så att jag bara måste byta stad istället.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig, ny vecka imorgon och nya tag. Godnatt

Bjuder på två bilder från Nedims förlovningsfest förra året





Bildbomb

2012-06-16 @ 10:44:21

På min lilla älskling när vi var ute i Bjuv sist och grillade. Älskade att blåsa sopbubblor som vi köpt till henne. Älskar dig <3



















Mikael 27 år

2012-06-16 @ 10:30:57
Min älskling blev 27 år 14 juni! Ja han fyller år på min mammas dödsdag, inget att göra något åt. Det är jobbigt att dela glädje och sorg på samma dag, men det är sånt jag får ta och M är förstående. Är glad för hans skull varje gång. Hans dag ska inte förstöras. I torsdags överraskade Sebbe och Sara honom på kvällen. Kom över med en liten present och åt glass.
Idag ska kommer Sara och Sebbe över på god middag och umgås, sen blir det bio för mig och M. Imorgon kommer hans familj hit på tårta. Vill även passa på att gratta Helena som fyller år idag.







5 år sedan du lämnade mig....

2012-06-16 @ 10:18:04
I torsdags, den 14:e juni var det 5 år sedan min mamma tog sitt sista andetag. Det spelar ingen roll hur många år det går, den dagen kommer alltid vara den värsta i mitt liv. Så fort jag vaknade så hade jag en klump i magen och hade tårar i ögonen. Självklart så är alla dagar jobbiga men vissa är värre än andra, och denna är en sådan dag. Jag kommer aldrig att glömma den dagen jag och min bror satt vid hennes sida, höll henne i handen och hoppades på ett mirakel. Lilla mamma.
Åkte ut till henne och satte fina blommor, tände ljus och satte ett fint hjärta i jorden där det stod Jag saknar dig
Det är fortfarande orättvist......