Dagarna går..

2010-01-22 @ 13:28:33
Gud vad dagarna springer iväg. Snart Februari. Kan inte fatta det. Men så underbart. För snart är vi påväg mot paradiset. Har drömt om Thailand så många dagar nu....så NU vill man bara få vara där. behöver verkligen det nu...känner att jag behöver koppla av och glassa i solen med min älskling och en god drink. Bada i det fina vattnet och åka på massa underbara utflykter.
Min ansiktsbehandlig var hur skön som helst i Måndags. Ni som är sugna på att göra en, gå till Len Hud. Dom är riktigt bra och duktiga. Ska dit två dagar innan jag reser med så att man rensar ansiktet en gång till. Iaf, jag hade presentkort så jag betalade inget för behandlingen men gick ändå ut 710 kr fattigare haha. Då hade jag köpt en kräm , ansiktsvatten och ansiktstvål ( Bioline) Riktigt bra produkter. Får ju unna sig ibland. Jag är noggrann med sådana saker. Hoppas nu att min hud blir bättre så jag inte fjällar så mycket när jag är i Thailand. Fick reda på så mycket om min hud när jag var på behandlingen, att den var sjukt fin och att jag hade fina gener. Jag har ju nästan aldrig haft problem med finnar eller annat, har bara haft problem med att min hy torkar på sommaren och jag fjällar en del när jag solar. Men nu har jag iaf fått perfekta produkter till min hud :) Lovely!

I helgen ska jag bara JOBBAAAAA....boring men det är min helg nu. Nästa vecka ska jag verkligen FÖRSÖKA klämma in några vän - dagar :) Har ju fullt upp nuförtiden. Måste få träffa mina söta vänner. Jag har inte glömt er så ni vet. Jag är bara en busy woman förtillfället! Kämpar på med träningen med. 4 kg kvar.


Gammal bild på mig och Anna...


Anisktsbehandlig!

2010-01-18 @ 13:33:16
Såja, då var helgen över IGEN. Tiden går så fort. ( Bra nu till Thailand) ;) Idag var jag iväg med mina söta bil på besiktning, den var perfekt förutom ett parkeringsljus som slutat lysa, STÖRIGT HAHA. Har även hunnit träna och snart ska jag gå ner mot Len Hud och få en härlig ansiktsbehandling. Ska göra en till innan Thailand. Se om jag slipper fjälla så mycket efter en sådan :)
Eftersom jag inte fick tag på någon Twinrix så ska jag ner och vaccinera mig på Vaccinationsbyrån idag istället. Lika bra så har man det gjort.

25 år!

2010-01-16 @ 13:12:24
Idag blir min älskade bror 25 år gammal. Börjar ju bli GAMMAL nu ;) Haha nää skoja! GRATTIS MARTIN! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Efter jobb idag stack jag upp till mamma och tände ett ljus och lade fina röda rosor. Det är 25 år sen hon födde sitt första barn, tycker man ska fira henne lite med :) Hon får ju inte vara med oss idag och fira Martin, och vi har ingen chans att få krama om henne, men hon hade varit så stolt över sin son.

Idag blir det födelsedagsfirande! :)








Martin med sina två barn :)

Skit!

2010-01-13 @ 13:37:06
Alltså detta är ju helt otroligt! FINNS DET INGA APOTEK I DENNA ÄCKLIGA STAN SOM HAR EN TWINRIX SPRUTA???? Alltså det är ju helt sjukt..inget apotek har? Hur fan ska man då kunna vaccinera sig i tid? Blir så förbannad.
Idag har jag tränat, ska snart in i duschen, förbereda mat, diska sen iväg och jobba kväll. I helgen fyller min bror år så då ska vi dit och fira honom.. han blir hela 25 ÅR! Börjar bli gammal gubbe nu ju haha. Sen på söndagen blir det en sväng till pappi. Måste även in och leta mobil :) Pallar inte denna mer.
Föressten, ni som inte har sett AVATAR, SE DEN! Jag och älskling såg den förra veckan. Herregud så fin film. Verkligen helt lyckad. Jag gillar inte sådana filmer egentligen men denna är FIN. Både handlingen och naturen. Man blir helt förtrollad av den, vill nästan hoppa in i filmen och njuta :)



SORRY!!!!

2010-01-11 @ 14:32:41
Jag har varit SÅÅ kass på att skriva här inne. Sorry! Men har verkligen inte haft tid eller ork. Får ta och börja igen :) Har varit och tränat idag! Körde riktigt hårt pass... Nu gäller det...ca 6 veckor kvar till Thailand! Haha jag fattar inte, det var inte längesen det var 6 månader tills vi skulle åka, nu är det 6 VECKOR! Hoppas tiden går fort nu med!
Har ingen bilder att dela med mig än. Min dator ska komma denna veckan, den är försenad. Älskling har köpt ny för hans är också helt förstörd. Har massa bilder på min kamera. Nyår spenderades med Sabbe och Patrik. Vi alla fyra åkte ner till Malmö, bodde på hotell och gick ut och åt 4 rätters. Riktigt roligt och mysigt.

Annars är allt som vanligt i mitt liv, träning och jobb.. Nu har vi fått hem en motionscykel, så när jag inte tränat på jobbet för att jag jobbar så ska jag cykla hemma, då blir det motion varje dag med andra ord istället för varannan :) Sen ska jag och Mikael göra övningar tillsammans med här hemma! Nu är vi båda redo för Thailand-Kroppen :) Vi har bestämt oss för att vara hetast på stranden :) haha. Jagska iaf ner till 55 kilo! :) OCH DET KOMMER JAG GÖRA MED! Var såååå nära innan jag skulle trycka i mig saker under julen. Men det hade jag räknat med, det var ju trots allt jul :) Men nytt år och nya tag. Jag har även varit rökfri i 1 år och 11 dagar idag! :)


Ha det bra!


Snart så ;)



Ge mig kroppen snart :)