Julafton

2011-12-28 @ 18:14:46

Då var julen över, den var riktigt mysig. Förutom att det kändes tomt. Vi var var som sagt i Bjuv och sov även där. Det var huur mycket julklappar som helst under julgranen och alla var glada och nöjda över sina presenter. M:s föräldrar tyckte att Ella var hur snäll och söt som helst. Hon är verkligen en duktig liten flicka. Vi lekte massa lekar med henne och hon sprang i det stora huset och skrattade så myyycket så hon nästa började gråta. Så söt för i början ville hon inte gå nära Mikaels bror Oskar men sen sprang hon bara efter honom på juldagen.Tror hon åt minst 10 clementiner och 15 körsbärstomater haha. Hon deckade halv nio på kvällen och vaknade 10.00 dagen efter, tror det var för mycket springande och lekande samt all mat. I måndags åkte vi till M:s faster i Malmö och åt gott där och bytade julklappar. Imorgon åker vi till Prag för att fira nyår. Ska bli helt underbart med lite ledighet.

Här är julafton i bilder

Fina mosshjärtat jag lade hos mammi <3


Fint dukat inför julafton


Busen väntar på Kalle Anka och att få äta allt gott som står på bordet
Så söt klänning hon hade







Tråkigt att vänta....


gger sitt nya pussel med gudfar


Ella fick säkert 12 julklappar haha


Söta inneskor hon fick av oss


Lägger ett till pussel med mitt hjärta


Ella vågade sitta i "Farbror" Oskars knä på juldagen.


Ella gosar med M:s mamma på juldagen


Påväg hem igen, mitt älskade lilla sockerhjärta. Älskar dig


GOD JUL!!

2011-12-23 @ 20:48:31
Puuhh imorgon är det julafton och jag har stått vid spisen i flera timmar idag och både bakat och lagad god lasagne till middag. Har gjort lussekatter, chokladtryfflar av både mörk och vit choklad, wienernougat till M som han älskar.Skulle även gjort kokostoppar fast i choklad, ett speciellt recept jag hittade men sen kom jag inte in på sidan ikväll, störigt. Hoppas jag kommer in imorgon bitti och hinner baka det då. Julgodiset ska med imorgon till Bjuv så gör allt dagen innan så det är färskt och gott. Är helt utmattad men ska ge mig på städningen nu då jag inte vill städa under juldagarna.

Har slagit in alla julkappar nu med, är helt slut och trött på att packa in saker nu. Har säkert slagit in 25 paket om inte mer. Ella har över 6 stycken från mig och M haha.

Har haft sån ångest för att jag inte hunnit julpynta hos mamma detta året, men köpte ett jättefint hjärta av mossa till henne som jag ska lämna imorgon och tända ljus.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA!!!





53,6 kg

2011-12-17 @ 12:12:32
Innan jag drar och tränar tänkte jag bara uppdatera er om hur det går med min träning osv. Idag när jag ställde mig på vågen så trodde jag inte mina ögon! 53,6 kg. Jag hade inte mina linser i så jag trodde det stod en helt annan siffra först och blev lite besviken, sen när jag kisade så såg jag att jag hade gått ner 1 kg till sedan jag vägde mig sist. Jag grät nästan av glädje. Jag vill att folk ska få det bekräftat att man kan gå ner i vikt utan någon diet. Jag har gått på olika dieter under flera år och det enda jag har lärt mig av det är att när jag sedan börjar äta normalt igen så kommer jag gå upp igen och den besvikelsen vill jag inte känna igen, jag kände mig lurad. För vi vill inte gå på diet livet ut, livet är tråkigt utan god mat. Jag älskar mat och godsaker och hade bara mått dåligt över att inte få äta något gott då och då. Jag har sett en del som går på dieter hela tiden och några månader senare har de helt plötsligt gått upp några kilon igen, Varför? jo för de har unnat sig lite. Jag tycker inte att folk som går på dieter ibland och går ner mycket och sen går upp allt igen, är en bra förebild för andra. Det viktigaste efter en viktigminskning är att HÅLLA vikten sen också. Det är det svåraste, inte att gå ner. Jag tänker i alla fall fortsätta så som jag gör med mat och träning. Detta är den bästa kombinationen och den slår alla dieter i hela världen. RÄTT KOST och RÄTT TRÄNING. Nu ska jag bara se till att få den där tonade kroppen som jag velat ha så länge nu. FAST och FIN. Mina ben är lite dallriga och armarna med, därför kör jag mycket med styrketräning som ska fylla ut det dallriga(förmodligen rätt mycket skinn) med lite muskler. Dock inte för mycket för jag vill inte se biffig ut, bara så att allt inte dallrar. :)

Så jag säger HEJ 2012 och jag är 12,4 kg lättare!!

Snart jul?

2011-12-17 @ 11:34:45

Herregud, känns inte som att det är julafton nästa helg, jag vill att snön kommer NU!! Förra vintern var helt underbar, iaf på julafton. Det SKA vara snö under vintern och julen, annars är det ingen vinter. Har bara blåst och regnat än så länge och varit plusgrader. Hoppas att där finns lite snö i Prag.
Är så trött om dagarna nu, behöver semester. LÄNGTAR tills Prag och Mexico.
Julafton spenderas hemma hos M:s familj och jag är helt överlycklig att Ella ska spendera julafton med mig. Det är min närmsta familj och hon betyder allt för mig och jag vill inget mer än att spendera denna högtid med henne. Har redan köpt 4 julklappar till henne och har 2 till att inhandla. Vi ska sova i Bjuv och sedan spendera juldagen där med <3

Ända sen min mormor gick bort så har jag hatat julen. Julen ska man fira med sina nära och kära och när hon levde så brukade vi ibland åka till Polen och fira med morbrödrar osv. DET var JUL för mig. Kalla vintrar med mycket snö i Polen. Idag när jag åker till Polen så känner jag bara smärta men samtidigt glädje. Glädje för att det finns så många fina minnen därifrån som väcks till liv när jag sätter min fot i det landet plus att jag trivs bättre i Polen än i Sverige när jag väl är där, smärta för att jag tänker på min mormor, morbrödrar osv, saknar dem. Jag fick verkligen en familj/släkt som inte håller ihop.
Sen när mamma gick bort så fanns inte julen för mig längre. Det var droppen för mig, när jag satt hos min pappa den första julen utan mamma så gjorde jag allt för att hålla masken. Som tur var så gjorde vi julen så bra så att jag släppte allt för en stund och kunde skratta lite.
Det jag har märkt nu på under de senaste två åren är att jag börjar gilla julen igen, trots den stora saknaden och tomheten. Jag börjar tycka om det mysiga med julen igen och det är jag glad över. Det är jobbigt att gå och känna att man plågas så fort julen eller någon annan högtid kommer. Jag tror jag kommer ÄLSKA julen igen den dagen jag får egna barn, älskar jag inte julen då så kommer jag göra allt för att mina barn kommer att älska julen iaf.

När jag tittar på Ella så ser jag min kära mamma. En bestämd liten dam som älskar kläder. Hon är en del av sin farmor, och närmre än så kommer jag inte min mamma.

Mamma under sin sista julafton med oss.


Mamma med sin favorit Kim som hon älskade jättemycket fast det inte var hennes riktiga barnbarn.
Kim kommer alltid vara familj för mig, fast vi kanske inte delar samma blod så har han ändå funnits
i mitt liv i 8 år och jag skulle aldrig få för mig att bara slänga bort en liten pojke bara för att två personer gör slut.
Det är hjärtlöst att göra så. Det är ett oskyldigt barn, och det var så mamma kände med. Riktig polsk kvinna.
  


Helt utmattad

2011-12-09 @ 17:05:01

Äntligen är det helg. Jag är helt slut i kroppen. Har tränat riktigt hårt denna veckan. Målet är ju att få fastare kropp. Im on my way!

Imorgon ska jag och M på förslovningsfest i Malmö. Ms barndomskompis som ska förlova sig. Blir runt 200 personer. Resten av helgen ska jag bara njuta av min ledighet.

Tagit nya prover som visar att mina värden fortfarande är lite för höga, så från 25 mikrogram levaxin är jag snart uppe i 100 mikrogram. Läkaren tyckte dock att jag skulle vänta 2 månader med att höja dosen då min kropp kanske inte orkar att höja just nu då jag höjt rejält på bara några månader. Har känt att jag behöver höja faktiskt, så tråkigt att behöva vänta två månader och ta nya prover och sen höja, när jag känner att jag verkligen behöver det NU.

By the way, när jag ändå skriver så får jag passa på att skriva av mig ordenligt. Jag har börjat märka av falskheten på människorna runt omkring mig mer och mer. Det där med tjejvänner är inget för mig, och det har jag aldrig tyckt. Har alltid varit den som trivts bäst bland killar. De är ärliga och snackar inte en massa bullshit och gör annat sen. Tjejer har en tendens att vara falska och lömska. Ibland till och med de som står en närmst. Jag blir sån som tar avstånd direkt för jag är en ärlig och rak människa och när någon i min omgivning gör något eller beter sig på något speciellt sätt så tar jag avstånd. Det är det värsta jag vet, falskhet. Människor ska kunna stå på egna ben och säga vad de tycker och stå för det. Nä åt helvete med svaga människor. Nu säger jag inte att ALLA tjejer är sådana men jag kan säga att jag fan haft otur när det gäller tjejvänner, iaf med de flesta jag har/haft. Fast det rör mig inte i lillfingret ens. Jag är starkare än så. :)

Nej nu blir det tvätt och träning. Måste även skicka tillbaka två bikinis som jag beställt till Mexico, smarta jag hade beställt tvärtom på underdel och överdel. Skulle ha XL på överdel och S i trosa, istället tog jag XL i trosa? Hahhahaha..

Längtar!!! Cancun


Tulum - En av världens finaste strand

Julbordet

2011-12-03 @ 12:37:31
Julbordet igår på Gastro igår var en höjdare. Riktigt gott och ett härligt sällskap. Blev en hel del skratt. Vi började med bowling där jag SÖG denna gången. Brukar vara bra på bowling men igår sög jag. Efter gastro blev det Mogwai, inget ställe för mig men hade rätt sällskap med mig så hade kul ändå. Träffade på vissa människors ex. Det var tydligen en "träffa på människors ex" kväll. Haha. Aja..

Idag ska jag och min oufki ha myspys kväll här hemma hos oss med skräckfilm och lite gott. M ska iväg på fest.


Haha en bild som tillhör det "hemliga arkivet" hahaha. Eftersom Sabbi bjöd på den så får jag också bjuda på den.
Förra året när vi var påväg hem från Polen. Fulade oss i vår svit på båten. Hahaha

JOGGAAA

2011-12-01 @ 19:05:39
Nu ska jag bege mig till gymmet och jogga så att mina ben viker sig. Till det lyssnar jag på Swedish House Mafia - Antidote <3 Älskar den.

By the way, väger 54 kilo nu. Ingen är mer lyckligare än jag.

Julfest med jobbet imorgon, lördag träffa min oufki. Ska ha filmmys här med massa goda frukter. Söndag FETTEDAG!!!