Helgen snart slut..

2011-09-11 @ 11:20:25
Tiden bara springer iväg, snart måndag igen och det verkar som att hösten börjar kika fram. Har varit tråkigt sommarväder så ser faktiskt fram emot vintern, riktigt mysigt när det är mycket snö ute, vindstilla och solen tittar fram. 
I fredags var mina små älsklingar hemma hos oss, de sov här. Går inte att beskriva min kärlek för dem, skulle göra allt för dem och aldrig överge dem. De förtjänar det bästa i livet. Igår var jag och M hemma hos hans föräldrar på middag då M:s mamma fyllde år i fredags! God mat som vanligt.


Mina favoriter i soffan och kollar på Rio, så fort det kom musik så reste Ella sig upp och började dansa <3


Min favoritpojke


Ella är på fasters skor igen, denna gången testar hon några med hög klack. Blev imponerad av henne
när hon började gå i dem med, börjar tidigt.



Kim deckade i soffan rätt tidigt. Medan lillasyster var mer aktiv......


De lekte " vem som tar koppen först" och Ella försökte men gudfar vad snabbare


Ella tyckte det var roligt att höra Gudfar sjunga och dansa med henne i famnen


Jag är van vid att ha M bredvid mig i sängen men denna gången fick jag mysa med mitt lilla hjärta och M
fick ta soffan, endast det bästa för Ella :)



Jag ser dig när du sover
så lätta andetag.
Vill ligga här bredvid dig
när natten blir till dag.

Du ligger tätt intill mig
din hud är mjuk och varm.
Jag känner sådan lycka
att ha dig i min famn.

I morgon när du vaknar
då vill jag se dig le,
förväntansfullt mot världen
och allt vad den kan ge.

Vill skydda dig mot ondska
och finnas där för dig.
Att stötta dig i livet
är ett löfte ifrån mig.

Men fortsätt nu att sova
min underbara tjej
För ännu råder natten
och jag vakar över dig.

Hemma

2011-09-06 @ 20:14:52
Kom hem natten till lördagen. Så har jobbat två hela dagar nu. Vill bara tillbaka till Cypern. Det var så underbart, dock dog vår kamera andra dagen, så det blev lite halvkassa bilder från den och från videokameran, tyvärr. Var på en utflykt med båt, var på magic dancing waters, var en runda till Ayia Napa där jag var sist 2007. Får ta nya tag nu. Vill passa på att gratulera min idol Freddie Mercury som skulle blivit 65 år igår <3 Än idag önskar jag att jag hade kunnat få uppleva en live konsert med honom och resten av bandet. Jag har bara fått se Brian May och Roger Taylor live, och det var grymt.

Träningen ska komma igång snart igen. Denna gången ska jag tona kroppen ordentligt. Målet efter alla pencillin kurer som har gjort att jag har fått gå PWs bara, är att jag ska få fastare kropp och gå ner till 53-54 kilo. Inget daller. När jag åkte till cypern vägde jag 55,3 kilo. Jag hade gått upp ett kilo när jag kom hem, dock mycket vätska, men nu de senaste dagarna har jag slarvat lite, men idag har det vart nyttig mat och träning blir det imorgon. Ska börja med intervaller samt styrketräning. Intervaller är superbra då det förbränner upp till 24 timmar efter träningen, likaså styrketräning.

Jag skrev ju att jag börjat med Levaxin mot mina underfunktion i sköldkörteln, det är sjukt hur beroende man är av dessa tabletter. Idag glömde jag ta tablett av någon konstig anledning (trött) brukar aldrig glömma ta mina tabletter, kände direkt hur allt sjönk i kroppen på mig. Trött, hängig och helt överhettad? Överhettad blir man när man har överfunktion, brukar vanligtvis vara frusen av mig. Kroppen bara stänger ner och gör vad den vill. Ni som inte vet hur man får underfunktion i sköldkörteln, då kan jag säga er att det kan vara pga stress, ingen vardagsstress utan djupare stress. Underfunktion i sköldkörteln innebär att ens egna immunförsvar attackerar sköldkörteln. Sjuka är att jag gick ner otroligt mycket i vikt när mina symtom var som värst, har man underfunktion så går man oftast upp. Tackar för att jag inte gick upp

Här kommer lite bilder från Cypern, ingen bra kvalité då vi som sagt tog bilder med videokameran och en trasig kamera.


Första dagen på stranden










Spöade M i minigolf


Mina fina shortsdress som jag köpte i NY <3


Var på magic dancing waters, M är svag för tjejdrinkar ;)


Ett måste att äta donuts från Homer haha, man hörde honom skrika i bakgrunden







Jag med Fred Flinta i Ayia Napa