Jag har insett...

2010-07-28 @ 10:20:04

Jag har insett att gå ner dom två kilona tills nästa helg är helt omöjligt?! Det går så sakta för mig nu. Hade jag skippat mitt söndagskräng så hade jag vägt det jag hade velat för läänge sen. Jag vägrar släppa min söndag, som jag har sagt innan så måste man ha något att längta efter när man kör så hårt som jag om dagarna. Jag har ju börjat ersätta vissa måltider med bars och nutrilett (Blää), men ändå så går det sakta. Har iaf bestämt mig för att gå ner så jag har ett kilo kvar iaf innan Turkiet. Tänkte på det, i Turkiet tänker jag inte gå och vara nyttig hela tiden. Jag kommer säkert gå upp något kilo där. Det sjuka är att när vi var i Thailand åt vi pizza ibland, till lunch mcdonalds eller burgerking (favoriten var ändå subway som är nyttigare) och vi åt glass och lite sånt varje dag. Jag gick upp 2 kilo på 3 veckor där. Vi gick säkert 7 km varje dag. Så länge jag rör på mig så kan jag vara lugn i Turkiet. Har jag tur så kanske jag håller kvar min vikt där :) SEMESTER ÄR SEMESTER, då får man unna sig, då SKA man unna sig.

Var i lägenheten igår, börjar redan se ut som en helt annan lägenhet jämfört med innan. LÄNGTAR tills allt är på plats och vi kan börja köpa möbler :) Vi har redan spanat in en ny soffa, ny tv bänk, ny säng och nytt soffbord :)

Nu ska jag dricka upp mitt göra te och bege mig ner för att träna, i eftermiddag är det jobb som gäller! 4 dagar kvar till semester :) WIHOO!



Mitt sockerhjärta :)

Helgen över..

2010-07-26 @ 10:23:33
Det gick riktigt fort! Vi har hunnit göra riktigt mycket. Varit här och där...i lördags åkte vi till Media Markt i Lund för att höra lite om våra produkter vi ska hämta nu i helgen, sen blev det lite andra affärer där, hem, iväg till lägenheten, till expert och beställde Kyl&Frys (riktigt fina sådana), till lägenheten igen, iväg till ekeby möbelaffär, hem till pappa i bjuv och hälsade på Helenas syster med familj som var på besök från polen(dom undrade vart jag hade tagit vägen, fanns bara halva Sanny kvar haha), hämtade Frostie eftersom dom allihop åkte till Polen, iväg till maxi sen hem. Hahaha.. man får passa på när båda är lediga. På söndagen stack jag och Sabbe till Väla en snabb runda för att kolla på lite kläder, sen blev det Härliga hem med baby och sen hem till hans föräldrar på en underbart god Söndagsmiddag. Vi fick en förrätt, huvudrätt och efterrätt...perfekt ju. Oxfilé, fläskfilé, hasselbackspotatis, bearnaise och pepparssås m.m. ÅHH vattnar i munnen på mig. Efterrätten bestod utav olika frukter som vi doppade i choklad (chokladfondue) :) När vi kom hem sen så blev det film och gottis (söndag ju ) fast både jag, M och Frostie deckade i soffan kl 22. Helt döda var vi. Nuförtiden är vi så trötta hela tiden. Det är Stress stress stress och man ska fixa det och det andra. MEN....lägenheten börjar få sin charm nu :) Alla väggar är snart målade och idag ska vi till Bauhaus för att köpa golv som ska läggas i veckan. Köket från Ikea ska vi nog också hämta i veckan och badrummet börjar dom nog snart med på. Så idag ska jag packa lite och lägga ut saker på blocket som ska säljas. Blir mycket nytt till lägenheten looove it.

Vi får hålla ut någon vecka till. Inte denna helgen men nästa helg åker vi till Turkiet ju så då ska det mesta vara packat och lägenheten ska vara färdig, så det blir stress två veckor till. HÅLL tummarna!!

När det gäller träning och kost, så håller jag mig. Jag tränar fortfarande mycket och äter nyttigt. Jag har två kilo kvar och det går så segt nu. Målet är ju att jag ska gå ner allt tills vi åker till Turkiet, men det är så svårt nu, det går i slowmotion. Nu är det även HBG festivalen denna helgen så då blir det alkohol på lördagen med..blir extra svårt att fullfölja mitt mål...MEN JAG VILL...OCH JAG SKA GÖRA ALLT FÖR ATT GÅ NER!!
Har märkt på kläder att jag har gått ner någon mer storlek, 26 i jeans och XS i tröjor. Jag tror att de två kilona som är kvar kommer synas rejält på mig när jag gått ner dom, många som tycker att jag ska sluta nu, men icke!! Har jag satt ett mål så ska jag nå det. Envisa jag! :)


Älskar naturen

2010-07-18 @ 11:18:36
Har precis kommit hem från Pålsjö skog. Jag ÄLSKAR naturen (förutom alla äckliga kryp) När solen skiner rätt genom träden och alla fåglar kvittrar. Jag blir så avslappnad fast jag joggade/powerwalkade idag. Jag fattar inte varför jag stänger in mig på ett gym under sommaren när härliga Pålsjöskog ligger bara några kilometer från mig. Lovely.
Blev faktiskt rätt impad på mig själv idag. Fast jag utesluter bröd, pasta, potatis osv så hade jag bra med kraft för att springa så långt som jag gjorde. Sprang hela min väg en gång, sen gick jag samma väg.
Ska snart till lägenheten och hjälpa mitt hjärta med lite saker där. Väntar bara på att tvätten ska bli klar.

Nuförtiden sover jag inte alls bra. Kanske är vädret. Inatt vaknade jag två gånger. Vi bor ju så nära stan med så varje jävla fjortis ska gå utanför vårt fönster. I natt gick här förbi en sådan som tvunget skulle skrika när hon pratade i telefon kl 5 på morgonen. Hade sån god lust att öppna fönstret och ge henne en box i ansiktet. Fan ta hänsyn till andra människor.

Igår åt vi massa god frukt som jag hade köpt hem efter jobb. Kollade film och bara mös. Inte ofta vi får göra det nu pga lägenheten och jobb osv.




Fredag!

2010-07-09 @ 10:41:27

Då var det fredag IGEN..denna veckan har verkligen gått riktigt fort, guess why? Bara för jag har varit ledig rätt mycket..typiskt. Kan ju knappt säga att jag varit ledig. Jag har varit i andra lägenheten och fixat med dom jädrans tapeterna. Får spel. Mikael har köpt lim som vi lägger på nu, går snabbare nu iaf. På måndag påbörjas renoveringen och jag ser fram emot att se hur det kommer bli sen :) Vi har beställt alla vitvaror nu iaf. Idag ska vi iväg och kolla på kakel och klinker till badrummet, hoppas på att vi ska kunna beställa med. Köket är snart "färdig - ritat" och då ska vi in till Ikea igen och beställa det. Det börjar alltså gå framåt för oss. Ändå känns det som att vi inte kommer hinna med allt innan vi flyttar. Usch. Jag har iaf sagt att vi ska göra upp ett schema (den planerare som jag är) och sedan sätta deadlines till de som ska renovera, för att allt ska bli färdigt tills vi flyttar in. Tror vi kommer ha smågrejer kvar sen men sålänge vi bara har kök, badrum, väggar och golv färdiga så är det lugnt.

Annars har vi hunnit vara på två 25 års fester de senaste helgerna. En förr förra helgen och en förra helgen. Mikaels kompisar som fyllt år, Nedim och Benny.

Igår efter jobb kom Sabbi och mötte mig för att sedan gå på bio <3 Bara vi två. Männen fick gå och se en annan film haha. Var först meningen att bara jag och Sabbe skulle gå men sen skulle Mikael möta oss för att ge mitt biokort och då tyckte vi han och Patrik kunde se den filmen dom velat se så länge. Jag och Oufki såg Familjen Jones. Den var rolig men sorlig. Blev lite popcorn och gotte med.
Denna veckan har varit hemsk för mig. Har inte kommit in i min nyttiga vardag än efter helgen. Vet inte vad det är med mig denna veckan. Tror att kroppen strejkar. På måndag är det nya tag som gäller. Eftersom jag bara legat på stranden en gång denna sommaren så bryr jag mig inte så mycket om hur min kropp ser ut i Sverige på stranden. Utan mitt mål är att nå dom jävla 55 kilona tills vi åker till Turkiet. Denna veckan har jag säkert lagt på mig något kilo, och jag hatar det. Jag är så fixerad av min kropp så att när jag går upp så vill jag knappt vistas ute för jag mår illa av mig själv. :( Nu tänker säkert folk som läser " Men UNNA dig lite, det är ändå sommar" och så tänker jag med men det går inte så bra. Jag har alltid sån ångest när jag ätit något så när jag lägger mig så tycker jag dagen blivit riktigt förstörd och jag nästan vill börja gråta. USCH!



Jag på Bennys 25 års fest förra helgen




Fick inviga mina snygga skor från Sko rönne 699:- (fick dom av Mikael i april typ ;) )








Nedims 25 års fest

haha




Nedim dansar loss


Dancetime


Jag och Emely

Älskade Pappa!

2010-07-07 @ 14:03:33
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Pappis födelsedag! GRATTS PAPPA! Älskar dig!




Pappa med sitt yngsta barnbarn Ella på hennes dop :) Stolt Farfar