Valborg!

2009-04-30 @ 17:44:39
Idag är det Valborg och man får inte ens tända sin bål ..inte för att jag har bål hemma i vardagsrummet haha...
Sista dagen på praktiken, det var tungt, för jag trivdes verkligen. Borde varit där lite längre.
Idag ska jag och baby hem till brossan och äta gott. Med andra ord, ingen dricka..har inte ställt mig in på att det är någon dag att fira..har inte tänkt på det. Plus att jag bantar :) då får man inte dricka så är det bara...kommer allt fucka sig ju..så nej tack, ingen alkohol här inte.

HA EN TREVLIG VALBORG!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Love you mammi..




En söt macka, gjord av MAHMUT!

Hej hopp!

2009-04-29 @ 08:55:56

Har precis varit ute på min powerwalk...tog min väst, men gud vad jag ångrade mig när jag kom ut, SÅÅ VARMT halv 8 på morgonen..det är ju sjukt, men härligt! :) Har även tappat 2 kilo :) jag är ju bara bäst helt enkelt. Är påväg mot mitt mål iaf, och det ända man gör är att le :) Wihoo
Igår efter min powerwalk så kände jag mig konstig i hela kroppen :S Darrade och så...sjukt. Men idag mår jag mycket bättre. Skippade träningen efter praktiken iaf och blev upphämtad av älskling, åkte och handlade lite mat, sen hämtade jag upp Emely och så stack vi till Väla för att SHOPPA :) Hahah slutade med att Emely handlade mer än mig :) Sötisen!
Hon som bara skulle följa med som stöd haha. Vi hittade iaf en riktigt fin klänning till min examen...och sen köpte vi skor, likadana :) haha

Näst sista dagen på min praktik...känns lite tungt, för jag trivs där riktigt mycket...härliga människor.

Gotta run!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mamma kom hem igen...



När jag var ute i morse, behöver färga mitt hår, ser skallig ut av allt det ljusa håret haha


Jag igår innan praktiken :) Får ju bjuda på lite bilder.

Vadå varmt?

2009-04-27 @ 08:35:46

SHIT SHIT SHIT, det var ju fan varmt! Ställde klockan på halv sju idag, ska börja på ticket kl tio idag och hela veckan, därför passar jag på att gå upp mega tidigt och gå ut på powerwalk så jag bränner lite FITT! Haha..Skönt var det att gå, men shit vad varm jag e nu.  Sen ikväll direkt efter ticket ikväll så blir det träning. Ska köra såhär hela denna veckan och hela nästa...plus att jag ska köra GI igen. MÅSTE gå ner MER. JAG SKA GÅ NER...så är det bara...punkt slut.

Denna helgen jobbade jag stor helg, lördagen gick undan, mycket folk så det är bra..men söndagen var lite dryg faktiskt. Aja...nu jobbar jag inte storhelg på  länge :)

Betalade examensfesten igår.... och lördagen efter examen är det utgång i stan, sist jag var ute var i januari skulle jag tro haha...Kommer bli så jävla fräckt, ska ju ut med mina sugarbabes!

Nä nu ska jag duscha, packa träningskläder, äta lite keso eller fiberhavregryn sen ta mitt pick och pack och gå ner till ticket.

ADIOS!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Love you mami...


Sorry...

2009-04-21 @ 20:47:50
men har inte hunnit blogga så mycket de senaste dagarna. Har ju börjat på Ticket. Praktiserar från 09.00 - 17.00 sen är det hem, äta sen träning sen bingen...så jag har fullt upp om dagarna. Jag trivs jättebra på Ticket. Och jag känner att jag hör hemma på en resebyrå. Älskar ju själv att resa riktigt mycket, hade jag kunnat så hade jag rest minst 4 gånger om året, eller ja, så fort jag hade fått chansen till det. Funderar på om jag ska utbilda mig inom Amadeus programmet så jag kan iaf få arbeta något år på en resebyrå, sen se vad som händer därifrån.

Vikten kämpar jag med än :) och jag har sett så mycket skillnad så jag unnade mig en glass idag som jag varit sugen på i någon vecka nu. Riktigt gott..speciellt nu när vädret är så fint med :)

Nu ska jag och Älskling kolla på film och mysa, men får se när ja gskriver nästa gång :) HÅLL UT :D

Kärlek till Familj,Vänner och Mikael a.k.a Mahmut <3
Älskar dig mami

Glad?

2009-04-17 @ 14:36:51
Såhär glad var Kim idag över att se mig när jag hälsade på på hans dagis....



Nä haha skoja, här skulle jag gå faktiskt... ;)

Godis är..

2009-04-17 @ 10:52:02

MIN FIENDE! Jag kämpar med vikten för fullt. Har massa godheter hemma..dammsugare, cocosbullar och ni vet dom där chokladen jag snackat om innan, ni vet dom som knullar i munnen på mig. :) Jag är stark...Idag fick jag upp en sån bild i huvudet är jag var på min powerwalk.. Cocosbulle - tjock sanny.. haha kan ju alltid hjälpa...yeah right :)
Idag är det min sista och förmodligen roligaste dag på hotellet. Dan Reed ska spela i Restaurangen så det lär väl bli lite mer liv på hotellet :) Ska praktisera 15-22. Ska även bege mig till Dalhem där mitt hjärta Kim väntar på mig. Han ska få sitt påskgodis för bustrollet var inte där sist jag var där. Har bestämt mig för att cykla dit...röra mig så mycket som möjligt och röra bilen så lite som möjligt :)

SNART TAR JAG EXAMEN I SERVICE MANAGEMENT! Fick hem brev igår ang examensfesten. Gud vad kul det kommer bli :)


Nu ska jag vika tvätt och kolla lite tv. Ha det så bra alla..och en trevlig helg på er. På mitt schema i helgen står det : Jobb,träning,solning och målning.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Love you mami


Härlig låt! :)

Och så var det onsdag

2009-04-15 @ 09:10:09

Denna veckan har ju gått riktigt fort. Bara för måndagen var röd dag ;) det gillar vi. Har dock inte varit nyttig under hela påsken. ÅNGEST eller vad. Men det jobbar på för fullt nu igen..har varit ute på en timmes powerwalk och äter fibergröt nu med kanel :)  Igår tränade jag för fullt. MÅSTE BLI FIT igen! :) Beach 2009 ju. Jobbade ju storhelg denna helgen. På lördagen hade älskling köpt ostbricka och olika frukter, bla ananas och galia melon. SÅ GOTT...Så söt han e. Sen fick jag påskägg från hans föräldrar. Sött.. På söndagen efter jobb åkte jag till bjuv, hem till Mikaels föräldrar där han och dom andra satt och väntade med kvällsmat. Sov där sen på morgonen var det vattenkrig haha....sprang i köket som små barn. I Polen har vi en sån tradition att man på måndagen sprutar vatten på varandra, fråga mig inet varför :)

Igår på praktiken var jag med i STÄD, haha bäddade 10 dubelsängar...trodde jag skulle få mardrömmar om det sen, men icke. Det var riktigt skönt att vara i städ för tiden gick riktigt fort, man har ju lixom inte tid att kolla klockan hela tiden sen poff så var den redan två. Idag ska jag stå i receptionen från 15-22.

Nej nu ska jag måla det sista i matsalen sen är det dags för lite solning.

Hoppas er påsk har varit GLAD haha.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi love you...saknar dig..hoppas du gillade kycklingarna och blommorna du fick av mig :)

Påskgodis

2009-04-08 @ 20:08:07
Idag när jag slutade praktiken för idag, så fick jag påskgodis av receptionschefen. Haha dom e för gulliga. Så gissa vad jag gör nu :S Haha JAG FÅR JU INTE!!!!

On FIRE!

2009-04-07 @ 11:35:48

Vaknade i morse kl 8...lite sovmorgon hihi..brukar vara vaken vid 7.30 annars. Gick min powerwalk i en timme sen ner och sola. Igår sökte jag ett jobb och idag har jag sökt till en utbildning... får se hur det går. Ska fixa naglarna idag. Skönt.
Nä nu måste jag fixa lite bl.a. åka och handla lite och hitta några lämpliga skor till praktiken...som sagt praktik ikväll.. så hinner nog inte skriva mer idag. Ha det så gott!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar dig mammi....Saknad


CROSSFIRE - ON FIRE!! Riktig sommarlåt... HÄRLIG E DEN!


Den är ju bara för bra!

2009-04-06 @ 20:17:00
ÄLSKAR DEN! Lyssna ni med...Skruva upp volymen!

Lil Wayne feat T - Pain - Got money




Gud vad jag saknar honom..

2009-04-06 @ 20:02:21
Min älskling åkte till Linköping idag för att gå en 4 dagars utbildning inom hans företag. Det är riktigt tomt utan honom...är helt ledsen. Längtar tills torsdag kväll då jag får vara i hans armar igen. Helt ensamt var det att kolla på Cops själv, vi brukar alltid kolla på det tillsammans ju. Igår hade vi 6 månader. Känns som vi varit tillsammans i flera år. Har verkligen träffat min själsfrände. :)
Idag började jag på hotel Nouveau..helt okej var det idag. Antar att man inte gör så mycket i en reception. Fick iaf kolla igenom rummen och promenera lite på hotellet. Fick även göra lite annat. De har ju inte samma bokningsprogram som Marina Plaza, mycket svårare haha...men det klarar jag av. :) I CAN DO IT :)
Imorgon börjar jag senare, ska praktisera på kvällen istället.
I går var älsklingens föräldrar här, vi målade om hallen och matsalen :) Så fint här är nu, sen åt vi smörgåstårta. Mikaels mamma är kockerska. Och hennes smörgåstårtor var riktigt goda. Den ena vad med leverpastej, olika skinkor och några röror..den andra var med ägg, räkor, rom, och dill med annan röra....GOTT.. Vi skulle egentligen ut och äta på vår 6 månaders dag. Men både jag och Mikael var så trötta efter målningen så jag bestämde att vi skulle ligga hemma och mysa i soffan till en bra film medan Mikael envisades med att gå ut och äta.


Kärlek till Familj, Vänner och Mikael
Älskar dig mammi...




Smörgåstårtorna...jammie


6 månaders pussen! Älskar dig! Kom hem igen

Prince Frostie

2009-04-03 @ 15:02:40

Föressten, min lille prins ligger bredvid mig medan jag bloggar. Så fin





Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar och saknar dig mammi

Städning

2009-04-03 @ 15:00:24
Tro det eller ej, men är i full gång med tvätt, disk och städning här hemma. Kände att det var ett MÅSTE. Men har hunnit vara ute lite i solen ändå. Var i skolan i morse, plus ute på små promenader med Frostie. Nu ligger han här bredvid och tittar fint ut genom fönstret haha..så sööt. Ska lämna honom till pappa idag igen :( Kommer vara rätt trist. Frostie som är en så rolig lite prick, idag när Mikael var hemma på lunchen så ville frostie busa med honom...Hahaha så han började rota i Mikaels jobbebyxor som han hade på sig och började bita på en skruvmejsel HAHA så gulligt.

Idag blir det lugnt, eftersom jag ska jobba imorgon bitti.

Ska börja skriva lite här om roliga resmål som jag tycker är ett MÅSTE att åka till :) Eftersom jag är en resmänniska som älskar resor osv så tänkte jag tipsa lite om härliga resor. Varje fredag blir det ett restips. 
Fredagens restips är en charterresa till ett soligt Madeira. Just nu har ticket ett erbjudande dit som jag tycker är ett rimligt pris. Du bor på hotell Mimosa som är ett *** stjärnigt hotell. Avresan är från Stockholm och man reser den 14 april och är borta i 2 veckor. Denna resan för endast 6 795:- per person. Visst låter det förnuftigt?

Hotell Mimosa


I april är det ca 20 grader och det kan vara helt klart lagom då vissa gillar att det ligger på normal temperatur. Inte för varmt, men heller inte för kallt.

Mat & Dryck

Prisnivån på mat och dryck är ungefär samma som här. En lunch kostar omkring 80:- Och en två rätters middag 180:- Inte det billigaste landet att åka till men nuförtiden så ligger de mesta länders mat och dryck priser på samma nivå. Valutan där är Euro.

Packa resväskan och åk :)

Lite bilder från Madeira









Förkyld.

2009-04-02 @ 19:56:31

Förkylningen är igång ordentligt nu. Ingen höjdare. När jag är förkyld så vill jag bara slänga mig i soffan med filt och en kopp te med några skvättar citron i. Riktigt mumsigt. Men idag har jag faktiskt orkat stå på benen på morgonen...och eftersom jag har en liten besökare här hemma, FROSTIEEE!! Så får han följa med som sällskap. Våren är verkligen här med och solen skiner för fullt. Helt underbart. Rundan jag brukar gå på morgonen SJÄLV i ca 50 min. Tog 1 1/2 timme idag med lille snutten haha. Såg det mer som en mysig dag så under morgonkvisten. Sabbe ringde mig lite senare och vill ut och gå så det blev en lång runda sen igen, fast denna gången mot skogen. :) Blev även lite produkter till korvstroganoffen jag gjorde idag från oj.

Föressten, pappas operation igår gick jättebra. Nu återstår det bara 3 st till :S Usch.

Föressten, skrev ju att jag hade köpt boken "livet kan inte vänta" Fick den igår kväll...läste ut den nu under morgonen.. Kunde inte låta bli att läsa...mycket bra bok om tre starka kvinnor med hemsk sjukdom : Cancer. Jävla skitcancer.

Nä dax att kolla lite film snart.. Ha en trevlig kväll

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3  Föressten, Mikael hälsar till er alla haha

                                                                                             Frostie nannar med tungan ute haha


Haha uttråkad, så blev en bild innan Malmö, med fjortis puss - bilden :)


Livet kan inte vänta

Haha

2009-04-02 @ 13:55:17

Låt mig få presentera Idiot nr 1




Och så har vi idiot nr 2


God morgon.

2009-04-01 @ 09:05:20
Precis ätit frukost. Varit ute och gått en timme. Börjar känna mig förkyld och jag vet vem som är den skyldige, ÄLSKLING! haha...han jobbar ju på ett dagis, eller ja har jobbat två dagar nu och blivit sjuk av barnen där, det är ju rena rama smittområdet där ju. Så har ju lyckats klara mig, TILLS IDAG!. Attans. Men det hindrar inte mig från att träna :)
Nu ska jag in i duschen sen köra hem till min älskade pappa för att sedan följa med honom till Lund eftersom han ska opereras!

Gotta go.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar dig mamma...min kämpe