School / flyttning

2009-02-25 @ 12:47:21
Är i skolan nu. Har varit här sen 09.00. Idag skulle vi lämna in vårt arbete, vilket är gjort nu. SÅ SKÖNT. Sista arbetet i denna utbildningen. Riktigt skönt! Väntar på att lektionen kl 13.00 ska börja, då ska vi redovisa en sak till.

För övrigt går flytten sådär, känner att jag har panik nu eftersom allt är huller om buller i min lägenhet. Hatar att packa. Det är skönt att rensa och så, men att känna press över det hela är verkligen inte kul. Vi flyttar på lördag kl 12. Det viktigaste är att tömma Mikaels lägenhet först eftersom han vi ska flytta in hos sticker från sin lägenhet kl 12. Min hyresgäst ska flytta in på måndagen så jag har hela söndagen på mig att städa. Tänkte ändå ta allt mitt på lördag så fort som möjligt så att jag slipper städa på söndagen då jag vill vara i vår nya lägenhet och packa upp och så :) Vi har ju köpte ett riktigt fint ekbord på Ekeby möbelaffär. Båda två är helt crazy i det och vill bara montera det så fort vi flyttar in :)  Imorgon ska jag fika med Emely. Ska bli oerhört mysigt. Lär nog inte skriva något nu förän nästa vecka eftersom jag har fullt upp. Men ni får ha det så jättebra allihop.


Kärlek till Familj, Vänner och min Mikael <3
Älskar dig mamma, saknaden går inte att beskriva med ord.




Här ser ni vårt fina bord :) Det är det som heter Kullen/Dallas längst ner :) Riktigt fint !

Stress

2009-02-20 @ 16:12:14

Usch känner att man börjar stresas ihjäl sig under dagarna. Vi ska vara färdiga med Entreprenörskaps - uppgiften på onsdag och det börjar dra ihop sig. Sen är det mycket annat som ska göras denna helgen. Känns som man får springa i ilfart för att hinna med allt. Idag var jag i skolan och arbetade med Uppgiften. Sen stack jag och tränade och har varit hos optikern nu och fått mer linsvätska och så. Väntar på att två st ska komma hit och kolla på min tv jag har i sovrummet som ska säljas. Väntar även på min Bobi som slutar jobba snart. Sen ska vi iväg och fixa lite sen hem och äta goood hamburgartallrik och mysa framför en bra film :) Imorgon blir det jobb,träning och sen bjuda Brossan och Jennie på middag och därefter bowla :) Ska bli mysigt och roligt. På söndag ska vi äta hemma hos älsklingens föräldrar, trevligt :)
Igår var jag på väla en runda med Oufki...haha köpte oss två sköna kuddar.

Ha en trevlig helg allihop.

Kärlek till Familj, Vänner & Mikael <3
Love you mammi....




Älskar dessa skorna från nelly.com

Onsdag

2009-02-18 @ 12:41:13
Tiden går så fort. Dagarna bara springer iväg. 3 lektioner kvar i skolan. Helt sjukt. Sen är det Marina plaza i 8 veckor. Sen adjö skolan, sjukt alltså. Lite pirrigt men samtidigt skönt. Vill ju kunna börja jobba igen. var i skolan idag och redovisade vår processkarta som jag, Anna och Rahma satt med igår. Sen när man kom hem till älskling hade han tänt levande ljus i hela lägenheten och stod och lagade mat till oss. Är han inte underbar? :) Idag ska jag faktiskt börja packa. Aldrig kul men det måste göras, och så länge jag vet att jag ska flytta ihop med min älskling så vill jag bara packa ner allt fort fort :)

Glömde visa er hur mitt halsband från älskling ser ut som jag fick på alla hjärtans dag.

Såhär såg asken ut. Gjord av porslin!


Så fint :) Älskar verkligen det :)


Igår var jag nere och klippte mig, var så trött på mitt hår..rätt slitet med. Så det blev snelugg plus att jag klippte upp liet till och topparna såklart.

Den där hemligheten...

2009-02-16 @ 21:16:15

Jag har skrivit om en hel del, den ska jag avslöja nu... jag och Mikael fick vår efterlängtade lägenhet igår som vi två ska flytta in i. En fin 4:a på 100kvm som ligger på Eneborg. Riktigt härlig lägenhet med högt i tak o så :) Blev så glad när jag fick höra att den blev vår! :) Har ju gått och undrat. Så nu har jag laddat med lådor och så...dags att börja packa eftersom vi flyttar 1 Mars vilket är SNART :)
Idag har jag pluggat med Anna på Bibblan, haha körde en gammal spågrej man alltid gjorde när man var små haha....Anna ditt lät ju sådär halvt härligt hahah!!! Mitt blev bra fast kortvarigt? :S haha
Efter det mötte jag upp Emely, blev riktigt god pasta buffé på Swea för vår del. Och givetvis massa fniss och snack. Alltid lika kul att ses gumman. Efter det fick jag hoppa in och jobba idag. Helt okej för mig faktiskt. Men fick dock skippa träningen.
Föressten, när jag berättade om att jag inte hade otur på fredagen den 13:e, glömde jag ta i trä. Haha för när jag hade tvättat färdigt så hängde min Ipod helt blöt utanför en tröja jag precis tvättat.. TREVLIGT ...haha..och så bråkade jag med en man på Välas parkering i våra bilar. Ajaa...man kan inte alltid ha det lätt på den dagen :)
Vi hade det mysigt i K - stad med. Åt ju på Grekisk Restaurang. Jag tog tzatziki till förrätt med bröd..megagott.. sedan tog jag oxfilé med klyftpotatis, sallad och tzatziki. JAMMIE. Thaiboxningen var också rolig, fast dock inte så bra matcher.

Längtar tills helgen, då blir det bowling och lite dricka. Först skulle jag Mikael, brossan och Jennie bowla, men sen skulle hon jobba så då har jag frågat Emely och Benny om dom vill hänga på :) Kan boysen spela på sin sida och vi girls på vår . Hahaha ska bli kul.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael
Älskar dig mamma



En mysig låt som man alltid lyssnade på när man var mindre.. Så söt text! Älskar den.

Otursdagen...

2009-02-13 @ 09:59:05
Idag är det Fredagen den 13:e och idag är väl den dagen man ska känna sig lite skraj? Som tur e så har det aldrig hänt mig något hemskt på just denna dagen. Samtidigt tycker jag att när det väl händer något hemskt på vilken dag som helst, så är det lika otäckt. Det är aldrig roligt att vara med om något hemskt eller otäckt! Denna dagen förknippar jag med Filmerna med Jason som också heter Fredagen den 13:e. Idag går den på bio, är duktigt sugen på att se den. Men den är säkert klippt och då är det inte kul. Självklart ska man se den oklippt. Jag och brossan har alltid varit Jason - älskare och som små kollade vi alltid på alla filmer tillsammans och tyckte han var jättecool, så därför tänker jag se den med honom, för det känns bäst. Ikväll blir det god mat samt lite snacks till en bra film. Imorgon är det alla hjärtans dag, haha liiite crazy att det är en riktigt kuslig dag idag, och imorgon så JIPPI då ska alla älska varandra för då är det alla hjärtans dag! Hahaha.. :) Givetvis så är detta min stora jobbarhelg. Men eftersom jag och älskling ska upp till Kristianstad och fira alla hjärtans dag där så ska jag sluta tidigare imorgon. När vi väl är uppe i K -stad ska vi hämta Mikaels bror och hans tjejkompis senblir det mat på grekisk restaurang, det låter väll romantiskt? :) För senare lär det inte bli romantiskt haha..för då ska vi kolla på thaiboxning.... WIIII... Hahaha.. Nä ska bli intressant..gillar ju sånt egentligen då jag är lite pojkflickig när det gäller sporter haha. Vi kommer ha det underbart baby! Så länge jag är med dig så är jag lycklig och dagen kommer bli lyckad.

Ska iväg och sola sen till väla och shoppa lite, Oufki är du sugen? :) Jag vet att du är det :)
Jag önskar er alla en TUR - dag idag och en kärleksfull Alla hjärtans dag med dem ni älskar :)

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi love you, ett stort hjärta till dig.









Underbart!

2009-02-12 @ 14:15:01
Idag har jag städat lite mer här hemma..röjt bland massa kläder... WIII ahaha...usch känns tomt nu i garderoberna men det är bara bra..får jag plats med massa nytt...onödigt att låta massa kläder man inte använder ligga och ta all plats liksom. Har precis kommit hem, älskling tog ledigt från arbetet för att vi skulle fixa lite saker. Ni får nog reda på hemligheten imorgon :) Igår satt jag i nästa två timmar hos optikern och skulle bevisa att jag kunde stoppa in samt ta ut linserna innan jag fick ta hem dom. Fan vilken plåga alltså haha..Mitt högra öga är helt förstört. Envis som jag e så fick jag båda in och ut dom, MEN, Mina älskade ögonfransar lossnade för jag skulle dra upp dom hela tiden för att jag blinkar. Så idag ska jag ner och ta av resten. Ska bli skönt på ett sätt faktiskt..så man kan duscha ordentligt med ansiktet och lite sånt :) Ska låta mina ögon vila lite från dom, men självklart ska jag sätta på nya så småningom.
Varit ledig från skolan idag med..men imorgon är det dax igen. Känner att vi måset lägga på ett kål med våra saker. Vi har bara 5 lektioner kvar... WIHOO.. Haha sen är det praktik sen slutar vi. Gud vad dessa två år har sprungit iväg..verkligen.

Tänk och få vara på en strand, långt härifrån, vit sandstrand, vattnet är så blått det kan bli, palmer, barer, en drink i handen, massa sol, och så denna mixen. ( Mixen börjar med min och älsklings låt :) )

En bild säger mer än ord!

2009-02-11 @ 08:59:37

Solen skiner

2009-02-09 @ 10:46:11
Idag är det underbart fint väder och jag är ledig från skolan ;). Igår var jag och älskling hemma hos pappa och åt en härligt god middag. Sen blev det myspyskväll för oss framför tvn med massa gottis och rolig film.
Igår fick jag sötaste nallen av älskling. En vit nalle med ett hjärta i famnen, älsklings hjärta som han säger :) Den har fått namnet Mischo som betyder björn på polska. Så sööt...har en otroligt underbar pojkvän. Inte nog med det, så fick jag ett hjärta med Lindt (lindor) choklad som jag ÄLSKAR ( Martin du vet dom som kn***ar i munnen? haha) . Så underbart. Älskar dig baby! Det betyder mycket.
Idag ska jag fika med Emelie och kanske träffa mitt oufki en liten sväng. Sen blir det träning. Idag har mitt nyttiga liv börjat igen...ska ner alla dom kilona jag har gått upp hhaha...och det känns faktiskt helt underbart. Speciellt när man börjar på den här soliga dagen. Näää, dax att röja lite här hemma.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar mig mammi


Bild när jag och Emelie fikade i fredes på Café Alexandra. Haha




SÅ GODA! Tack Mikael :)


Min mischo jag fick av älskling! Älskar er :)


Riktigt ruggigt väder..

2009-02-06 @ 12:16:27
JEZUUUSS haha riktigt ruggigt om jag får säga mitt. Det gick inte så bra med linserna igår så jag fick inte ta hem dom. Optikern fick sätta i linserna på mig...gud vad obehagligt det var i början. Därefter började ögonen vänja sig vid dom och jag såg helt perfekt UTAN glasögon. Helt underbart Tack till han/hon som kom på linsen :) Men sen kom det andra problemet...TA UT DOM...mina ögon ville bara blinka hela tiden så jag gav upp, kände riktigt hur jag led och hur dum jag såg ut när jag satt där och svor och blinkade hela tiden haha. Fick iaf ny tid på onsdag så då jävlar ska dom både in och ut :) För jag ska ha hem mina linser då. Innan dess promenixade jag och Anna på Väla och shoppade lite :) Alltid kul!
Idag ska jag fika med underbara Emelie och fixa till mina blommor på nageln som har gått av :S Alltid problem med dom. Längtar tills jag ska göra om dom igen hos JESSIE. Bäst där.
Ikväll blir det massa mys med min älskade Mikael som jobbar just nu och som jag saknar otroligt mycket. Imorgon jobbar jag cp skiftet haha. Men men, sånt jag får ta!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar dig mammi



Köpte mig ett tufft linne på Gina, med svarta paljetter lite här och där.. Ursnygg till ett par jeans.
Köpte även hotpants ;)



Igår ute på vårt äventyr i snön haha




Denna tvingade Anna i mig haha sötis! Vi är ett bra mat-team gumman! <3

Skolan

2009-02-05 @ 13:30:00

Sitter i skolan nu och ugglar med sjuka Anna. Hon blev så grymt sugen på semla så vi promenerade bort till Coop, och jag säger bara...VILKET ÄVENTYR hahaha. Vi bröt nästan benen sisådär 25 gånger och jag bara väntade på att stuka min fot som redan är halvt stukad haha. Anna lyssnade dock inte på att jag inte vill äta sånt mer och köpte 2 semlor. Så ja, det var bara att trycka ner den ! Nu sitter vi och väntar på att klockan ska slå halv tre så vi kan bege oss mot väla eftersom jag ska få mina linser idag. WIHOO äntligen. kommer dock sitta där och plåga mina ögon fullt ut. haha.
Idag blir det träning. Ska bli såå skönt.  Känns som det var år sen jag tränade. Imorgon är det ingen skola och jag säger bara .... HELLL YEAAAH ahaha...

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Love you mammi



Get up stand up, fight for your right.

2009-02-03 @ 13:01:03

Har percis varit i skolan. Så nu ska jag snart ner och fixa mina naglar för dom blev inte så bra sist. Sen blir det matlagning till älskling som började jobba igår. Känns rätt konstigt att han inte e hemma när man kommer hem. Men samtidigt lite skönt ;) Haha få lite dötid för sig själv. Behövs ju alltid. Nu i veckan ska jag träffa Mysan och se hennes lägenhet. Hon har flyttat hit nära mig ;) Sen blir det fika med Emelie med. I helgen är det dax för cp dag. Jobba från 8 - 13, sen har jag slappetid till 16 då jag går på igen till 20.30. Har ju trots allt själv valt det.

Kärlek till Familj, Vänner & Mikael <3
Mammi älskar dig min ängel. Tiden går så fort.



Klänningen jag köpte som jag lovade lägga upp.


Jag och Emelie festar! 31/1 09! :) Kärlek till dig gumman!