It´s friday

2008-11-28 @ 10:39:08
Dålig uppdatering JAG VET! Men jag har som sagt ingen lust att skriva så mycket. Blev ingen skola för mig idag. Vaknade för sent sen har jag spytt och haft mig. Inte bra alls.
Imorgon ska jag ha familjemiddag med min ÄLSKADE Familj. Pappa och Helena är sjuka och går på antibiotika så jag hoppas dom inte smittar mig. Fast jag tror jag redan börjar bli sjuk.
Ska städa och så idag. Behövs. Sen träffa min älskade Pappi och fixa lite med bilen och så. Ska ju lämna in min bil på lagning eftersom ngn körde in i mig. Sen blir det träning om jag inte mår för dåligt. Jobb imorgon bitti. 
Var på Ullared med Anna i Tisdes. Handlade MASSA kläder och annat roligt. Så kul att gå där inne fylla sin vagn o så. men det värsta är när man kommer till kassan. Haha fast egentligen är det inte så farligt eftersom det är så billigt där uppe. Man får ju mycket för pengarna men det ger en ändå en hjärtattack nästan. Plockar man på sig så smått så blir det ändå dyrt i längden.

Med andra ord alltså så blir det en lugn helg! Det är skönt för det behövs ibland. 
Nästa Vecka ska brossans tjej ha fest i lokal för hon fyller 30. hehe gammal tant :) Då blir det Maskerad och jag kör stenhårt på min polisoutfit =) Haha Då blir det ingen VIT helg kan jag säga. :)

Nä nu får jag ta och städa om jag klarar det. Mår inte alls bra :S

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mamma love you..



Denna outfiten köpte jag på clubwear och ska användas på Nyår hade jag tänkt
Fin va? =)

 

Skolarbete

2008-11-20 @ 18:18:27
Idag har jag varit uppe med tuppen och förberett mig inför en intervju med en Revenue Manager på Marina Plaza. Det var mycket intressant och hon var helt fantastisk. Riktigt glad kvinna. Jag har ju börjat luska ut vad jag vill jobba med och jag tror faktiskt att jag vill jobba som en Revenue Manager. Då prissätter man hotellrum på ett hotell genom att kolla hur det ligger till med bokningar, konkurrenter osv. Hur trycket är istan osv. Tycker det låter riktigt intressant. Ska ta kontakt med Hilton snart också. Hade gärna velat gå med hon som är manager på Marina men hon är tyvärr inte fast där...hon har 7 olika hotell i Sverige som hon kollar på så det blir lite svårt.
Så ska kontakta Hilton i malmö och höra med dom.

Nu håller jag på att skriva mitt arbete...ska ju vara många sidor. Jobbar hela helgen sen får se om jag hinner då. Därför jag försöker göra så mycket jag kan nu. Ska även snart hem till Baby och mysa lite med honom. Men just nu tränar han. Duktig! =) det har jag också gjort idag föressten :) Och solat.

Kärlek till Familj & Vänner...och M :)
Love you mammi

Hittade en fin bild på mig och Yabbe för något år sen... skönt att vara ute och rida när det är
härligt väder och solen lyser. Saknar dig Yabbe, vila i frid hjärtat

När allt känns upp och ner

2008-11-20 @ 01:01:30
Jag har hamnat i någon svacka känns det som. Allt känns bara fel och känner mig så ledsen inombords. Har fått problem med lite saker i mitt liv som jag verkligen inte vill uppleva igen. Jag kämpar och kämpar mot det men ändå så går det inte. Jag tappar lusten för var dag som går. Hemsk period jag är inne i nu. Vill bara gå och lägga mig och sova i några veckor och hoppas på att jag vaknar upp glad och pigg.. Om det ändå vore så enkelt.

Föressten festen i lördags var riktigt rolig.. kul att träffa maxipågarna igen =)

Kärlek till Familj och Vänner <3
Mammi....saknad. Kom och krama mig nu, behöver din kram

Min outfit på festen=)


Egil och jag =)


Jag och Linda lite runda om fötterna

Utgång

2008-11-15 @ 17:13:10
Igår var jag och M och såg Saw 5. Inte lika bra som dom andra men man förväntade sig inte så mycket av den heller..alltid dom första som e bra sen blir det liksom bara för mycket. Men vissa saker var äckliga i den.

Idag har jag jobbat. Det var JOBBIGT hehe...sen efter det in på systemet med Skank Linda sen träning och solning. Äntligen är man hemma.
Ska på fest ikväll med Linda hos Johan från Maxi..ska bli kul o träffa alla dom galna killarna igen plus massa nytt folk. Inte ofta det blir stora fester nuförtiden. Tråkigt. Så ser fram emot det ikväll :) Utgång sen med
Fikade med alisa Bitch och Anna i torsdes med....så jävla kul..först ebbas sen crombar. Längesen man träffade henne.


Nä om man ska ta och fixa till sig.. Hoppas er kväll blir lika trevlig. Saknar min familj så mycket. Pappa och Helena är hos brossan nu och har trevligt.

Kärlek till familj & Vänner <3
Mammi....Saknar dig

Anna och Alisa. <3

Alisa och Moi


Vi tre på Crombar :) <3

Bellas älskade Beilys har somnat in :(

2008-11-12 @ 20:22:05
Bella ringde mig idag..och skickade medelande.. Beilys låg på sjukhus.. sen ringer hon mig när jag ska sola..Beilys är avlivad... VARFÖR han? sån underbar liten krabat! världen är orättvis! Fan började gråta riktigt mycket. Kommer ihåg när vi hämtade honom så söt, gullig och liten! Kommer ihåg när han sov vid halsen på mig och skulle mysa. :´(
Kom tillbaka älskade Katt..Stackars Bella.. :( Det var ju vår favorit..vår lille kille. Usch har inget mer att skriva nu.

Vila I Frid Beilys! Det förtjänar du!

Nyhämtad, Gudmor gosar!

När vi hämtade honom.. Bella (mamma) och Beilys!






Hejsan bloggen

2008-11-12 @ 13:31:55
Förlåt att jag inte har skrivit så mycket nu på senaste tiden. Men är inne i sån cp period nu..Mår dåligt, deprimerad ja allt vad det heter. Så det har inte hänt så mycket i mitt liv förutom att jag har umgåtts med min familj o vänner.
Hade ek styrningsprov med som jag har mått dåligt av ett bra tag nu..gick inet bra det heller, så det gjorde inte saken bättre.

Idag har jag varit i skolan. Vi håller på med ett paper ju. Känns som det också kommer bli jobbigt, mycket som ska skrivas och bli rätt.
I söndags var det fars dag, så vi firade älskade Pappi med lite tårta och så. Han fick en jättefin halsduk av mig som han verkligen gillade. Igår var jag och gjorde mina naglar och nu snart ska jag ner på Cat flash och fixa mina fransar. Efter det ska jag och Jennie dra och träna. Skulle ut till stallet med Linad sen men ser ut som att det kommer börja regna snart så får nog hoppa det. Tråkigt sunkigt väder alltså. Helt sjukt. Man mår inte bättre av det.

Som ni alla vet så satte jag på ett tandsmycke för någon vecka sen. Om ni vill köpa tandsmycke själva så kan ni alltid besöka http://www.twinkles.net/  dom säljer massa söta tandsmycken :)


Jag är glad att jag har dig Sabbe. Du är min bästa vän och jag älskar dig verkligen. Jag ställer upp för dig när som, och du för mig. Trillar ett oufki trillar booodee.. hehe.. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig i mitt liv. Vi stöttar varandra när vi mår dåligt och försöker förstå och prata ut. Tack för att du finns! Inget kan någonsin komma mellan oss. Detta kallar jag vänskap!






Såhär blev mina naglar

Min stolta pappa med sin halsduk!

 Jag och min älskling!

Home again

2008-11-06 @ 22:38:22
Gud vad jag e trööött...Brossan lagade en megagod korvstroganoff jam jam...Måste säga att han är riktigt duktig på att laga mat. Stolt över honom :) Brossan jag vet att du läser min blogg så jag skriver LOOOOVE YOOOU...Du och pappa är männen i mitt liv
Efter middagen slängde jag mig på deras ena soffa med filt...myspys...och som den doggymamman jag är så hade jag två vovvar sovandes i mitt knä och en busig kim på köpet som skulle spela spel och bli kittlad haha..kände mig inte SÅÅÅ rolig faktiskt eftersom jag var seg men jag gjorde så gott jag kunde. Älskar dig lille Kimi!

Jaha ska lägga mig i sängen snart...och mysa med mig själv haha kolla lite scrubs.. fick hoppa in på jobb imorgon 8.45 - 16. Bra behöver pengar känner jag!

Godnatt alla gulliga läsare!

Brossan som kock hahaha


Haha Brossan och kim fightas..rond two...FIGHHT!! Haha


Mimmi och Kim..så gulliga.. - Sanny ta kort på mig och Mimmi


Såhär låg Rocky när han sov bredvid mig hahaha så SÖÖT

Trött som få

2008-11-06 @ 15:23:36
Haha...Jaa det är bara förnamnet. Är riktigt trött idag. Hade lite besök igår kväll.. och det var jättemysigt faktiskt :)
Så bryr mig inte om jag e trött idag för det är det värt. Det rök iaf tre vinflaskor haha.
Har varit nere på stan och "fikat" med Bella och Emmy.. sen gick vi in på Gina och kollade lite kläder.
Bella, you go girl tonight ;) Hehe.
Skulle göra lite korvstroganoff idag. Så bjöd brossan och Jennie mig till dom på middag...tänkte fan jag e så sugen på korvstroganoff..och GUESS WHAT...det skulle dom också göra, så klockrent med andra ord :)

Igår när Kim fyllde år, så hämtade jag honom på dagis efter att jag hade solat. Hehe han blev lite chockad att det var jag som kom...men alltid lika söt när han skuttar iväg för att hämta sina grejer och så :) Tog med honom till Toys n rus så han kunde välja ut en leksak.

Nu ska jag städa lite och sen bege mig mot dom :)

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi....


Kim igår i bilen efter att ha fått sin lastbil :)


Älskar Isadoras läppglans...läpparna glittrar ordentligt och dom blir lite större tycker jag iaf
Där ser man mitt tandsmycke :D



Min Kimi blir 4 år idag!!!!

2008-11-05 @ 10:28:35
GRATTIIIIS lille älskade Snutte! Sanny älskar dig så mycket Kim.

Ska iväg snart och köpa en present få mig och mamma till bustrollet och även något till mig själv :P hahaha.

Coola Kim med sina fina brillor i bilen haha


Två år sen på julen. Fick ta denna för alla bilder på mig o kim försvan med hårddisken :(
Brossan fick vara med också :)


LAADYYYY

2008-11-04 @ 22:13:38
Blev jävligt sen träning idag. Och SEN middag. Var ju även tvungen att sola ju :) Anledningen till att det blev så sent var att jag och Bellis stack till maxi och shoppade mat till våra tomma kylar. Ja och där gick vi med varsin vagn och promenixade.
Vår presentation var klockren idag. Dom var mycket imponerade och tyckte vi hade lagt ner mycket tid och ville att vi skulle komma dit nästa LIA period med. Men då vill jag faktiskt komma in i hotellbranschen som är något större än den resebyrån med endast 5 anställda. men dom skulle iaf rekommendera oss till dom hotellen som dom sammarbetar med utomlands, så vem vet, vi kanske hamnar utomlands under nästa praktik. Snackade även med min mentor idag. Det kändes så fruktansvärt bra eftersom jag har mått dåligt pga utbildningen ett bra tag nu. Så det känns härligt att ha fått svar på mina frågor osv.
Kollade på två avsnitt av scrubs igår. Fick den första och den femte säsongen från min Rainbow Martin nu i lördags på min fest. ÄLSKAR DEN SERIEN. Haha låg i sängen och asgarvade. Så det blir absolut några avsnitt ikväll med.

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi...

ÄLSKAR DENNA LÅTEN. Sån låt man bara vill ut och shejka till och njuta =)
Tycker den är en riktig sommarlåt, synd den kom nu då...
Crossfire - Lady

Fel utbildning?

2008-11-03 @ 22:51:04
Sov hos Bella i natt..myspys som vanligt. Idag har jag tränat, solat och städat lite. Är så grymt trött faktiskt. Fast jag sovit riktigt länge idag...Kanske beror på det hehe.

Känner mig så sjukt konstig. Känner inte för att göra ngt nu mer...bara ligga typ i sängen och kolla tv...Hoppas verkligen att det är vädret som gör att jag är sånhär.
Imorgon ska jag ha möte med min lärare i skolan. Studiesamtal som det kallas för. Kommer nog få svar på en hel del frågor jag undrar över. Tappat lusten till all plugg med. Vi har inga ALLS roliga lektioner nu och jag känner bara mig tvingad till detta. Ångrar fortfarande att jag inte flyttade upp till Småland och pluggade där. Skulle pluggat Chef - och entreprenörskap inom Hotell och Restaurang. Det är iaf en INRIKTNING på det jag verkligen VILL jobba med. Service Management är så stort och man kani princip jobba inom allt sen som har med service att göra, vilket kan vara bra sen om man skulle ändrat sig eller m det inte går så bra i hotellvärlden. Men sen ska även plugg vara något man tycker är kul, och just nu känner jag inte för det alls. Jag vill kunna ge 100% när jag pluggar, jag vill kunna känna YES idag ska jag läsa om det och det, gud vad kul!! Men det gör jag inte.
Jag vet att en chefsutbildning är inte en dans på rosor alltid, man måste också lära sig sånt som är hur tråkigt som helst. Det är sånt man aldrig hade räknat med innan man började denna utbildningen faktiskt.
Eftersom jag är så intresserad av mode och hela den biten så känner jag ändå inte att jag vill utbilda mig inom det området, eftersom jag e rädd för att jag ska tröttna sen. Jag har även jättehöga krav på mig och vad jag ska jobba med sen. jag vill verkligen bli hotellchef i framtiden. Jag har drömt om det yrket så länge nu.
Jag blir bara så förvirrad av allt. Jag VET att om jag hade gått uppe i Småland så hade jag känt mig mycket säkrare på jobb när jag hade gått ut nästa år. För där hade jag hållt på med hotell hela tiden. Det gör jag inte i denna utbildningen.
Men jag kommer givetvis inte hoppa av denna utbildningen nu när jag endast har några månader kvar. Denna kan vara bra och ha i bakfickan när jag söker jobb sen.

Imorgon ska jag och Rahma presentera resultatet inför Poseidon. Ska bli spännande.

Var hos mammi i lördags ju...tändje ljus och la blommor. Så här såg det ut

Dumma LÖV, har färgat av sig på dom vita stenarna.
Man ser inte texten så mycket eftersom jag precis har våttorkat stenen.
Mamma, Jag älskar och saknar dig, allt hade varit så mycket lättare med dig här på jorden.
Jag behöver dig, jag behöver dina skämt, dina kramar, din doft, ditt sällskap! Åh mamma... :´(
When you left the world and me, You took my heart with you



Såhär såg jag ut i lördags innan allt smink åkte på.

Sen förvandlades jag till något frukantsvärt

Klockren helg :)

2008-11-02 @ 15:30:46
Igår hade jag Halloweenfest. Tack alla som kom. Första gången på lääänge som jag inte har så stor festo ch det var så SKÖNT..Alla kunde snacka och alla FICK PLATS! Fast sen i slutet kom där en del till Haha...sen blev det utgång också. Efter det stack jag och Emmy hem till Bella och sov där.


Vet inte vad det är med mig men jag har inte lust att skriva nu mer...kanske bara något tillfälligt man känner inombords.. Jag får inte fram något att skriva. Ska försöka så gott jag kan iaf :)

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi...

Lite bilder från igår.

Jag som död Sjuksköterska.


Död Lucia, död sjuksköterska och död brud



MONSTER! Haha min bror!