Konstigt väder?

2011-06-30 @ 18:13:21
Är det bara jag som tycker att vädret är konstigt i Sverige? Idag på lunchen när jag var ute och gick så var det jättevarmt och soligt, när man går ut från jobbet så blåser det kalla vindar och är molnigt. Snart kommer det säkert regna med. Tråååkigt. Annars rullar livet på. Jobbar och tränar som vanligt. Det är skönt att man inte har samma press på sig att behöva gå ner mycket inför något. Tänker inte på det mer, är en vana att äta nyttigt under vardagarna och röra på mig :)
Hade gärna bokat en ny resa bara för att ha något att se fram emot, men får se hur det blir med det. Jag är resgalen och det har ni säkert märkt. Jag trivs inte att vara i Sverige en längre period. Vill utforska alla delar av världen.

Hoppas på att få svar på en grej snart............

Jag är hopplöst förälskad....

2011-06-27 @ 22:33:18
i New York!! Gud vad jag saknar den staden. ALLT var underbart där. Tänker på våra utekvällar! När vi besökte Pascha som är en av NY största nattklubbar, när djn kallade in oss i hans djbås och vi fick vara där inne och dricka hur mycket vi ville och bara ha roligt och dansa!!! Vilken upplevelse det var. Att få gå på gatorna både på dagen och kvällen och studera dessa fina höga byggnaderna som var lika fina under dagen som på kvällen. Att vara där med min älskade Bellis kunde inte bli bättre. Jag hade inte velat uppleva den staden första gången med någon annan förutom henne. Vi hade så grymt roligt och vi kunde skratta så vi grät ibland. Jag har verkligen en fin vän bredvid min sida och jag är glad att vi har hittat tillbaka till varandra <3
Tänker på New York hela tiden, den staden är verkligen något för mig. Mycket folk och liv hela tiden....gillar inte när det är dött och trist. Jag hoppas att jag snart få bege mig dit igen..............................

Nu ska jag lägga mig och drömma mig bort dit istället.



Jag och Bellis precis kommit till New York...


Haha vi bryter mot lagen i taxin


Soho


Shopping i Woodbury


Fika inne i Time Square


Första utekvällen, dags att bege sig hemåt

Glad midsommar

2011-06-24 @ 14:56:51
Som vanligt ska det vara tråkigt väder på midsommar. Jag och M ska hem till Bella och Daniel på midsommarmiddag :) Ska bli riktigt trevligt och gott.
För övrigt kan man ju säga att jag fått en riktig jetlag. Har sovit två timmar nu på eftermiddagen med....känner mig heeeelt slut. Brukar inte känna av det så mycket annars.

GLAD MIDSOMMAR!!!

Hemma från NY

2011-06-23 @ 11:36:59

Jag saknar denna underbara stad redan. Vi ville verkligen inte åka hem. Allt är så mycket roligare där. Vi hann med att shoppa som galningar, besöka nattklubbar, åka till Soho, woodbury, Central Park, gå på comedy club och bara njuuuuta av livet i NY. Kände mig så speciell där då vi fick så mycket fina kommentarer från killarna där.Förstår inte hur de kunde se att vi inte var från Usa när där är så många olika nationaliteter. Vi har fått stå och dansa i dj båset med en världskänd DJ som sedan erbjöd oss att bo i hans gästrum i hans lyxvilla i New Jersey och åka limo varje dag, vi tackade nej. Vi har festat med bögar, haha. Helt underbara människor. Det går inte beskriva med ord hur fint och underbart NY är, alla dessa stora byggnader osv. Jag bara längtar tills vi åker nästa gång....NY, the city that never sleeps.....

Här kommer lite bilder, Bella har de bästa så väntar med att lägga upp fler tills jag får hennes.

Första partynatten


I Dj båset på nattklubben Pacha 5 våningar


Påväg hem från Pacha haha


Dagen efter...inte lika roligt...hahaha usch vad dåligt jag mådde


Vi i Central park <3 sista dagen



New York 16- 22 juni!!!

2011-06-15 @ 20:11:10

Imorgon bitti kl 03.00 ska vi hämta upp min lilla Bellis för att ta oss vidare till båten och sedan tåg sedan flyg till NEW YORK!! Äntligen är dagen här då vi ska åka. Jag har längtat så in i bomben och jag är astaggad. Hade dock velat se mindre på vågen men SKIT I DET NU FÖR NU SKA JAG ÅKA OCH SHOPPA!!!! Kunde inte valt bättre resekompis heller. Vi har varit utomlands förr tillsammans och vi har haft det riktigt ROLIGT ihop. Är glad att jag åker med Bella och ingen annan. Tror inte jag kommer skriva därifrån då vi lär ha fullt upp, annars lovar jag att lägga upp massa bilder när jag kommer hem :)

Hej då Sverige!!!


4 år....

2011-06-14 @ 07:43:57
Idag är det 4 år sedan du lämnade oss. Kan inte förstå vart tiden tar vägen? Jag saknar och tänker på dig varje dag, varje timme, varje minut. Allt jag gör i mitt liv får mig alltid att tänka på hur det hade varit om du hade funnits vid min sida. Alla platser i Helsingborg påminner mig om dig. Jag hoppas du har det bra och att vi en vacker dag ses igen <3

Jag älskar dig mamma........

Vill passa på att gratulera M med eftersom han fyller år idag. Grattis <3


Fixat och donat hos mamma i helgen

Sorry

2011-06-12 @ 11:48:04
Haft fullt upp och därför inet hunnit skriva här inne. Träningen och jobbet tar mycket tid för tillfället. New York börjar närma sig och det är riktigt svårt att gå ner snabbt nu. Min kropp har börjat säga ifrån, men jag ger mig inte, trots att jag vet att det är helt omöjligt för mig att gå ner till 55kg på 4 dagar. Har lyckats gå ner 9 kg nu. Jag börjar bli nöjd med min kropp och jag har gått ner en storlek till i jeans, helt underbart. Riktigt störigt att jag inte går ner till 55kg som jag ville till New York, men jag kämpar på när jag kommer hem. Imorse när jag gick min PW så tänkte jag på om jag skulle börja på nutrilett tills NY, men jag vet själv att det är det värsta man kan göra mot sin kropp, man blir svag och när man börjar äta igen så går man upp allt, inte lönt att utstätta sig för sådant skit. Plus att så hårt jag tränar om dagarna så behöver jag MAT i mig för att förbränna. Så NEJ, inget sånt.
Idag ska jag till mamma och fixa hennes grav inför sommaren, ser riktigt tråkigt ut där nu efter vintern. Sedan blir det 10 km löpning i Pålsjö och därefter tänkte jag unna mig några minuter i solariet. Ska tona håret idag så måste få lite färg i ansiktet med annars ser man ut som ett spöke :)
Igår var vi hemma hos pappa för att fira Mikaelsom fyller år 14e juni och Helena som fyller år 16 Juni. Jag hinner inte fira den helgen vi hade tänkt fira eftersom vi åker nu den 16:e. Mycket trevligt var det iaf. Blev smörgåstårta och tårta.

Måste kila.


Jag igår innan kalaset




Förra veckan hann vi med att åka till stranden och sola, fint väder <3


Var hos pappa på nationaldagen och solade och mös med Kim och Ella
.

Min pappi steker <3