Besök

2010-02-27 @ 14:11:10

Ska snart få besök utav Pappa, Helena och Frobbe. Vi ska äta lite god middag och krama om varandra för det blir sista gången vi ses innan vi åker. Kommer sakna min familj här hemma, var så ledsamt att säga Hej då till söta lilla Ella igår. Var nämligen hos Brossan igår och sa Hej då med. Ella är så söt och hon växer så fort, ska bli kul att se henne om tre veckor. Fasters älsklingssnutte! Iaf idag står jag för maten själv då min man inte kommer hem föränn halv fem. Idag ska jag göra marinerad baconlindad fläskfilé med gorgonzola fyllning. Till det ska vi ha klyftpotatis med chaminjonsås och sallad. För att göra såsen ännu godare har jag köpt färska chaminjoner som jag ska hälla i. Min diet tillåter inte sån här mat men jag ska inte äta supermycket, sen för den delen så tränar jag så hårt och är HÅRD medmin diet om dagarna, så en dag gör inget. GOTT ska det bli iaf. :)
Har jobba idag med. 2 jobbedagar kvar sen jobbar jag inte mer på 3 veckor. HÄÄÄRLIGT!
Nä dax att börja fixa med mat, dukning och så :) Ha en trevlig helg allihop.


Jag i malmö inne på vårt hotellrum. Nyår!

Hatar att vänta...

2010-02-25 @ 17:53:29

Åh vad jag hatar att vänta när man ska iväg någonstans. Mikael jobbar och vi ska till väla efter det. När man väntar på någon när man själv är färdig och redo att åka så går tiden sååå sakta...så blir man irriterad med.
Provade lite kjolar och shorts idag när jag kom hem från jobb...bara ett par shorts som satt lite halvt bra..resten kan jag inte ta med mig. Frågan är då, vågar man chansa och köpa sånt där nere i stället eller ska man köpa det hemma? Pallar kanppat prova heller...inte när man har med sig en kille heller...Mikael brukar aldrig sucka eller något sånt men man känner sig själv jobbig haha.

Nä nu kommer han nog..så nu ska vi iväg, föressten idag ska vi köpa videokameran med :)


Gabriella nyfödd, stolt faster. denna bilden togs i November


Jag och min prinsessa någon gång i Dec?

Onsdag...

2010-02-24 @ 13:49:31
Idag är det bara 1 vecka kvar tills vi är på väg mot paradiset. Innan dess har vi tusen saker att göra om dagarna, det är bara bra för då går tiden fortare. Igår bokade vi om våra platser på planet. Ska man resa så långt så är det verkligen värt att lägga några extra slantar på att sitta bekvämt. Vi har valt två platser där man bara sitter två, inte fler. SÅ SKÖNT, ska man på toa eller göra något annat slipper man vara jobbig och be alla att röra på sig. Sen är det ju mysigare att sitta själva med. Imorgon beställer vi allt från airshoppen med. Jag ser denna resan som en underbar resa men samtidigt som ett stort test för mig. När man är utomlands är det jättelätt att bli för bekväm när det gäller mat och sötsaker. Jag har ju kämpat så hårt med min kropp nu, då vill jag verkligen inte gå upp allt igen på dom 3 veckorna i Thailand. Därför gäller det att hålla sig hårt i strypkopplet haha. Nä men man ska ju heller inte förbjuda allt på en semester. Jag ska givetvis unna mig mer än hemma. Annars är det ju ingen semester. :) Imorgon ska vi köpa det sista till resan, växla pengar och så. Det känns verkligen som att det börjar närma sig nu, and I LOVE IT. Jag om någon förtjänar att åka till solen och njuta. :)

Har varit och tränat idag, även provat mina bikinis. Tycker om dom men vill ha något nytt med mig till Thai med. En tjej kan ALDRIG ha för MÅNGA bikinis med sig :)


Jag gillar dessa från H&M, det är nog likadana bikinis men vilken färg ska man ta? Svårt.
Hittade en på Nelly med, Zebra bikini. SÅ HET!






Ny dag, nya tag!

2010-02-22 @ 13:23:58
Här kommer ett inlägg som jag skrev i morse. Men jag råkade stänga av datorn innan jag lade upp det. :)

Måndagen är här, dagarna går riktigt fort, och snart sitter jag och hjärtat på ett plan till vårt Thai. :) Längtan är för stor.
Sitter här och äter min fiberhavregryn med MASSA kanel på!! Ska snart gå och träna. Idag blir det träning TVÅ gånger. Ska först träna själv, plugga sen när mikael kommer hem ska vi äta Lax sen blir det ner till gymmet igen med M. Hårda tag nu när det snart är dax. Jag har redan gått ner mycket. den vikten jag är på nu, den har jag inte sett på vågen så länge som jag minns, dvs 12 år kanske? Och jag hade aldrig trott att jag skulle se den siffran igen. Men det gör jag och ska ner ännu mer. Det är så otroligt underbart att se att vågen visar något annat :) man blir bara mer motiverad och stark. Jag måste erkänna att jag har varit hård med dieten på senaste tiden. Jag och M hade ju alltid en FETTEsöndag som vi kallade den för, nu har vi ju inte ens det. Jag älskar mat och godis. Är en riktig godisnarkoman och därför är dagarna så tråkiga nu när man inte har något att längta efter (fettesöndagen) Men men, vad gör man inte för att gå ner. Jag har till och med tröttnat på att äta kyckling och vissa fisksorter. Grönsaker får jag inte ens ner mer. Så vi har inhandlat lite lax som man aldrig tröttnar på och som är en så otroligt nyttig fisk. Jag är så glad över att jag har lyckats komma så här långt, att jag faktiskt har börjat gilla min kropp mer och mer. Jag har tänkt på det att, det krävs mycket av en person att verkligen gå ner så mycket som man vill gå ner. Det finns så många människor som har det som nyårslöfte eller vanligt löfte ( jag är en av dom), men så slutar det oftast med att dom svälter sig själva hela veckan och sen är dom så trötta på det så att dom äter upp sig på helgerna. Så ligger det inte till om man vill gå ner, det handlar inte om att äta så lite som möjligt. Det handlar om att äta rätt, men små portioner OFTA. Jag har så många gånger tänkt - äter jag inte nu så blir jag smal. Men väntar man mer än 4 timmar mellan varje måltid så sätter det tyvärr sig på oönskade ställen istället. Det gäller att hitta ett sätt som man klarar av ett bra tag, alla kroppar är olika och alla klarar inte av allt.
Iaf, det jag ville säga är att många människor sätter stora mål men klarar inte det, och det handlar faktiskt om att vara stark och kunna säga NEJ till saker, inte - Ja men jag kan ta en liten bit. Tänk så många det är som behöver hjälp av proffs för att gå ner. Jag är glad över att jag har den viljan och att jag är så pass stark att jag inte behöver hjälp, fast jag är ett matvrak. :) Om jag kan, så kan du!!!!



Amanda Gabriella Patricia

2010-02-21 @ 17:05:44
Idag blev Fasters söta prinsessa döpt. Hon var så duktig, grät inte eller förde inget ljud under hela cermonin. Mikael blev gudfar och Helena blev gudmor. Trevligt :)
Idag ska vi gå och se Shutter Island på bio med Oufki och Patrik.
Nu är det vara tio dagar kvar tills vi ska få åka till värmen. ÅHHH jag längtar, ta mig dit idag. Har lyssnat rätt mycket på Lionel Richie - all night long. Riktig sån sommarlåt. Man ligger på stranden och glassar med en drink och lyssnar på den och bara kollar ut över havet och NJUTER. Eller sitter på sin balkong innan man ska ut på äventyr och bara myser till den med en drink, tro mig, låten ska med ner :)
Igår när jag jobbade så började jag helt plötsligt må PISSdåligt. Började kallsvettas och klökas. Trodde seriöst att jag skulle spy i kassan. Fick springa in på toa men spottade bara.. Riktig hemsk känsla. Sen började huvudet med, kände inte alls för att sitta där och vara trevlig mot alla kunder när man mådde piss. Var nästan en sån känsla jag hade när jag satt på bion och började må dåligt. Så jag fick åka hem, där la jag mig i soffan med filt och mjukiskläder och drack varmt te för att kurera mig. :( Tur att jag mådde bättre idäg så jag kunde gå på dopet, för hade det varit vinterkräksjukan så hade jag inte kunnat gå på något dop idag :(










Om du tycker jag är söt, skulle du sett min faster ;) Haha Ella har ärvt
den från Kimi.



Jag tycker om att ha snuttisen på huvudet :)

Snart helg...

2010-02-12 @ 13:15:38
Jaha, då var det helg igen. Som vanligt har jag fullt upp. Idag ska jag jobba, imorgon jobba sen åka ut till Pappi eftersom Helena ska bjuda hela familjen på polska delikatesser (inte bra för mig) Jag har iaf bestämt mig för att inte äta så mycket av det. Jag har redan varit riktigt onyttig. Jag fattar inte vad som hänt, men det har varit mycket firande och mycket annat...har inte varit så duktig. Men nu efter denna helgen så blir det lite bättre, då är det bara dop som gäller nästa söndag så då blir det lite tårta och smörgåstårta. Så jag har iaf två veckor på mig på onsdag att gå ner lite till...kommer ju inte kunna gå ner så mycket som jag vill...men två tre kilo iaf. Nu på söndag är det Alla hjärtans dag och då ska vi först träna sen hem till Mikaels föräldrar, sedan blir det underbar middag och biokväll (The Wolfman). Vi ska bara njuta av varandras sällskap och kärlek.
Nu måste jag städa lite sen dra till jobb...

Ha en trevlig helg och mysig alla hjärtansdag! :)

Plugghästen Sanny

2010-02-05 @ 13:56:16

Idag är jag plugghäst :) Usch jag gillar inte att plugga men måste man så måste man. Ikväll kommer lille Kimi hit och ska sova här. Ska bli mysigt att ha honom här. Imorgon ska jag och oufki antagligen simma och basta på morgonen sen ska jag och älskling hem till Oufki och Patrik. Ska bli trevligt :) På söndag ska vi hem till Mikaels föräldrar på middag. Trevligt!!

Nä nu blir det massa plugg...

Ha en trevlig helg allihop.

Så kom snön igen

2010-02-03 @ 10:16:35

Snön är mysig på alla olika sätt, men nu får det vara nog tycker jag. Min bil jävlades med mig igår kväll när jag skulle köra hem från jobb. Ville inte starta alls. Ringde M så han fick hämta mig. Skulle kolla till bilen lite och då startar den? hahaha lite störigt.
Börjar känna av förkylningen allt mer nu. Ahhh jag vill blir förkyld NU, men samtidigt inte för då förstör jag min träning helt. Tittar ut nu och det ser ut som det snö/regnar? Bryr mig inte, gymmet kallar. :)
Har ätit min fiberhavregryn med lite lättmjölk och tonvis med kanel :) Nu är jag redo för 45 min löpning och styrketräning. så här ser mina dagar ut nu när det handlar om träning

Måndag - 60 min jogg/powerwalk , styrketränar armar, rumpa och mage
Tisdag - Situps hemma ( ibland motionscykel 30 min)
Onsdag - 45 min jogg, styrketränar benen, mage, lite rumpa och armar
Torsdag - Situps, lite övningar hemma
Fredag - 60 min jogg/powerwalk , styrketränar armar, rumpa och mage
Lördag - 45 min simning
Söndag - Vila


Nej dax för gymmet. Mobilen kom idag, får se om jag hinner hämta den idag! Niiiiice