Mexico 10 feb - 3 mars

2012-02-09 @ 18:51:16
Imorgon bitti kommer taxin och hämtar oss för att köra ner oss till Knutpunkten där bussen till Kastrup väntar. Det ska bli sååååå skönt med semester. Som jag har längtat och jag behöver detta efter allt slit. Känns helt overkligt att vi åker om några timmar. Bort från all kyla och äta god mat under 21 dagar. Jag kommer troligtvis inte blogga därifrån så om inget annat så hörs vi om 3 veckor.

Ha det bra så länge

Countdown

2012-02-04 @ 15:08:19
Nu börjar nedräkningen och det börjar närma sig, 6 dagar kvar tills vi åker till värmen. Jag köpte solkräm igår och var lycklig bara för det. Helt underbart. Ska faktiskt lägga fram det mesta jag ska ha med mig idag efter städningen eftersom jag nästa vecka har FULLT UPP. Jag jobbar 8-21 på måndag då jag ska på utbildning under dagen och sen har jag kvällen. Är ju ansvarig för våra studenter på jobbet så jag ska köra utbildning med två nya som kommer på måndag. Hade intervju i fredags och det gick bra. Händer mycket just nu på jobbet så det är bara att kämpa på nu innan jag åker på semester.

Annars tränar jag på. Idag blev det 50 min löpning och mage. Imorgon blir det PW. Jag var såååå insatt på att gå ner så mycket som möjligt samt få den där fasta kroppen tills Mexico men nu under 2 veckor har jag funderat rätt mycket och kommit fram till att jag tänker jobba extra hårt med träningen EFTER semestern istället. VISST vill jag ha snygg kropp på stranden när jag är utomlands men samtidigt så är jag på SEMESTER och jag är så trött på att han den sjuka känslan i kroppen varje gång (vilket jag kommer ha denna gången med) att jag inte får äta det och inte det osv, jag är ju på SEMESTER!!! Ska ju inte trycka i mig massa mat och godheter bara för det men klart att jag ska unna mig, fast jag kommer känna att jag vill dö medans jag gör det. Får sån grym ångest, men jag kör extra hårt när jag kommer hem. Pratade med M när det gäller fast kropp och han menar på att jag inte hinner få fastare kropp tills semestern och om jag får lite så kommer det försvinna om jag inte fortsätter styrketräna i Mexico under 3 veckor. Visst kommer jag att att gå PW där och springa någon gång men tänker inte vara på gymmet hela tiden. Då tyckte han att jag skulle träna kondition och PW tills Mexico och sedan köra på hårt efteråt. En kropp måste underhållas. Det räcker inte att gå ner mycket och få en fast kropp och sen bara sluta träna osv, man måste fortsätta med.
Så jag får helt enkelt acceptera min kropp som den är just nu med lite daller och åka till Mexico och njuta av livet i 3 veckor. Hemma kör jag samma tråkiga kost och njuter inte lika mycket mer, och gör jag det så får jag ångest och hatar mig själv. Jag måste hitta balansen i livet för livet ska man njuta av, inte bara stänga in sig och träna träna träna och inte unna sig. Det SKA vara okej att gå ut med en vän en torsdag och ta ETT glas vin eller EN cider. Idag tänker jag bara nej jag kan inte göra det för det är för mycket kalorier....SJUKT!

Idag blir det en god Kycklingwok till middag från Fredrik Pauluns GI bok. Ikväll ska jag gosa ner mig i soffan och mumsa på vindruvor ochh apelsin. Får se om jag får träffa min Oufki idag med som har flyttat hem igen <3
M ska iväg på grabbkväll.