Kampen är över...

2009-03-31 @ 12:10:55
Sabinas kamp är över. Hon somnade in i morse. Jag har inte skrivit något om detta här tidigare, men jag följde Sabinas kamp mot hudcancer. Hon inspirerade så många människor. En mycket stark kvinna som vägrade ge sig. Hon påminner lite om min mamma. Vägrade ge upp. Tyvärr så bestämmer inte våra envisa huvuden över om vi ska överleva, utan kroppen. Cancerhelvete. Sabina och två andra kvinnor har släppt ut en bok om deras liv, som jag förmodligen får hem idag. Vill bara börja läsa den... Den ena kvinnan hette Hanne (28 år) och hon dog förra året i Skelettcancer som först hade börjat med bröstcancer. Sabina (34år) dog idag, nu är det bara en kvar och hon heter Ulrica (35år) och fick först bröstcancer som sedan har spridit sig till lever och skelett, precis som det gjorde på min mamma.

Skänker en tanke till Sabinas familj. Hoppas ni har funnit den styrkan som krävs i denna hemska stund.

http://mittlivsabina74.blogspot.com/2009/03/tisdag-06.html


Här ser ni ett reportage som gjordes om Sabina för ett tag sen.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/halsa/article3126128.ab


Vila i frid Sabina!


Boken jag har beställt. Beställ ni med inne på http://gytix.com/visa_prod.php?art_nr=9789151852720

Tjenamoss!

2009-03-30 @ 09:34:47
Helgen har varit lugn. Varit hos brossan och ätit god mat och umgåtts. Även varit och handlat lite på Ikea och lite sånt. Fick mina skor igår från Nelly, väntar bara på ett paket från H&M med ;) Idag ska vi iväg och hämta målarfärg så vi kan börja måla här inne :) WIII...
I morse kvart i 8 var jag ute och gick i en timme. SÅ SKÖNT....ville inte sluta gå heller. Måste ta och städa lite nu, ska även kolla lite bilar med, älskling och jag vill köpa ny, gemensam bil.

ADIOS!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael
Älskar dig mammi..



Jag och Rocky. Rocky ska säljas och det gillar jag inte :/



Dessa fyra skönheterna fick jag hem i fredes :)




FAN VAD GOOTT

2009-03-26 @ 14:37:46
Fick tillbaka pengar från skatten...WIIII

Väla!!

2009-03-25 @ 12:08:08
Idag blir det väla med Oufki...shoppa lite.. Shoppade en del från H&M på internet och nelly igår. Idag har jag tränat och så. Ska städa lite här hemma nu innan vi sticker. Solen lyser men det är ändå riktigt kallt om jag får säga mitt... BRRR.....
GE OSS VÅR NU! :)

Igår åt vi god sallad hemma hos Oufki, sen kollade vi på psyko film hahahaha...var lixom ngn splatterfilm men sen blev det helt konstig och overklig ? Hahaha

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi...



Älskar att shoppa :)

Helt plötsligt....

2009-03-24 @ 14:10:31

Kom det snö från himlen? Haha Sjukt eller vad? Våren skulle ju vara på väg men ikke..
Varoch tränade imorse, riktigt skönt att träna på morgonen, har man det gjort. Var även iväg och planterade lite påskliljor hos mammi, tyvärr så tillät inte blåsten att jag skulle få tända ett ljus idag. Blåser riktigt mycket och är kallt...usch... men solen lyser iaf och det är skönt. Just nu har jag bäddat rent i sängen och håller på att tvätta. Ikväll ska jag och Oufki laga mat och kolla film och mysa, min älskling ska till bjuv efter jobb och spela badmington med hans storebror. Igår var jag och Sabbi på Ikea och Flowerteam och fyndade lite..mest Oufki haha. Så är det alltid när jag kör och bestämmer mig för att handla, hittar inget. Vi ska försöka få målarfärg nu i veckan, vi ska bara bestämma oss för kök och sovrum också, dom andra rummen är färdiga...sen är det bara till att börja måla så man kan börja sätta upp saker och så....

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael<3
Mammi



Vi ska nog göra kycklingsallad idag :) Och det är ju gott

Vi fällde en tår..

2009-03-23 @ 12:38:00
Igår var vi hemma hos Älsklingens föräldrar i bjuv och åt god mat och umgicks. Jag tycker söndagar är perfekta att åka iväg på middag så...söndagar är ändå så tråkiga och rastlösa om man inte jobbar såklart. Efter det så kom vi hem och såg två komedier. Den ena kommer jag inte ihåg vad den heter men det var med The Rock, bra och rolig. Den andra hette Marley och jag. Så sööt vovve i den filmen, men helt galen haha. Måste bara säga att det var den sorligaste filmen jag sett på länge, fast den var så rolig...helt plötsligt ligger både jag och Mikael och gråter i soffan...så gulliga vi e :) Haha...Båda två älskar hundar och är känsliga...men det var skönt iaf :) Få ut lite vätska från ögonen..
Föressten vi har fått upp vårt fina bord i matsalen nu....GUD SÅ LÄCKERT DET ÄR :)

I morse var jag och tränade samt köpte massa frukt och grönsaker, snart sak ajg iväg till ikea med Oufki sen ska jag hem och städa samt laga middag till min man så den är färdig när han kommer hem för han brukar oftast vara så hungrig då. Ska även kolla tvätttid o lite sånt.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi love you...


Marley & Me.... SE DEN!! Men var beredd på att tårarna kommer rinna.

Söndag!

2009-03-22 @ 11:08:16
I helgen har jag bara tagit det lugnt. Igår jobbade jag till kl ett sen efter det så kom jag hem och började städa lite sen var det rfaka vägen till affären för lite storhandling. Så nu är kyl och frys full igen. Härligt. Kollade på massa filmer igår. Skulle egentligen till Martin en sväng som skulle ha examensfest i någon lokal men mådde inte alls bra i halsen. Får träffas en annan dag och gratta dig rainbow! Hoppas du hade en trevlig kväll iaf. Igäår blev det riktigt god mat. Entrecote med keso, creme fraiche och champinjoner för min del och älskling fick kryddade klyftpotatis och bearnaise sås. Jag var riktigt duktig igår..älskling åt chips med riktigt god dip, medan jag åt gurka och morötter med dip så gott, fast inte godare än chips haha. Efteråt somnade jag på soffan eftersom jag hade så ont i min hals. Idag blir det middag i bjuv sen myspys söndag.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar dig mammi...


Jag i prag dec 08 med älskling. Kolla vilket sagoslott bakom..helt underbar stad!

I´m a survivor!!!

2009-03-20 @ 08:13:24
Sätter på din gata, och Survivor med Destiny´s child sätts igång. Härlig låt nu under morgonkvisten. :)
Var riktigt trött idag när jag vaknade, blev attackerad av Mikael. Igår så var Mikael sån riktigt övertrött så han låg och dumma sig i sängen innan vi skulle sova haha, tänkte liksom "kan han inte vara tyst någon gång" samtidigt som jag inte kunde låta bli att skratta...sen bara blev det helt tyst, och poff, Mikael har somnat? Jag vill också kunna somna så fort..låg man där helt pigg kändes det som haha....under den tiden ville jag bara att han skulle vakna upp igen och få mig att skratta en liten stund till, så tråkigt och bara ligga och kolla upp i taket, och LYSSNA på när personen bredvid ligger och sover djupt haha... bjöd på den igår iaf !
Igår var ju jag och Oufki ute på promenad, herregud så skönt väder det var. Vi gick upp till Maxi, köpte lite frukt och så, sen satte vi oss på en trappa och SOLADE!! SÅ skönt var det. Hem en runda till mig efter det och visade lägenheten, Sabbi tyckte den var jättefin. Hehe kan man tycka något annat om den ? :) Kommer ju bli ÄNNU finare när man fått rätt på allt. Sen fick jag se hennes lägenhet som jag inte sett än...skam..men den var jättefin den med....fixade till mitt löshår..så skönt det var att ha långt hår igen hehe..sen fick jag springa hem och börja på maten till älsklingen....blev riktigt gott, kycklingtärningar med krydda på och sån bred pasta med lite olja i och pesto på det, gud vad gott! Fick smaka lite sen ville jag äta allt! Längtar bara tills jag sak få börja äta igen! Redan trött på nutrilettskiten.
Oj, långt inlägg idag igen haha...dax att äta frukost och sen ska jag och Sabbi ut och gå igen...idag ska jag nog träffa Emelie en stund. Sen ikväll ska jag och älskling mysa framför tvn med rolig film och lite morötter för min del och nötter till honom...VISST ÄR DET ORÄTTVIST! Båda ska jobba imorgon så det blir lugnt idag.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Love you mammi....


Bilder från igår... snygg min jag gör här då?






Love you oufki....evig vänskap.

Härliga morgon

2009-03-19 @ 08:40:20
Baby har gått till jobb...jag sitter och väntar på att Sabbioufki ska vakna, tänkte messa henne nu. Perfekt väder att promenixa i :) Håller på o leta efter en bra anledning till varför man fjällar så mycket utomlands. Min hud är ju heeeelt störd när jag solar, börjar fjälla för minsta lilla, kanske finns en bra anledning? Så jag kan ändra på det. För det är ju inte alls kul.
Hade lite konstiga drömmar inatt, men inget nytt direkt haha, kan säga att det går inte en natt utan att jag drömmer något riktigt wierd.
Idag blir det lite nätshopping..känner för det. Ska fortsätta röja här med, ikväll ska vi äntligen ner i källaren och dumpa allt vi inte behöver ha här uppe. Hatar att gå ner i den källaren, inte fräscht direkt. 
Jag och älskling har diskuterat lite hur vi ska lägga upp semester och så, eftersom vi fortfarande har en del som ska köpas till lägenheten och så (den ligger ju som nr 1 på listan), och vi vill åka lite längre, så har vi bestämt att ta bort sommarresa och åka till Polen som vi sagt innan, till nyår. Och redan nu börja spara  till en thailandresa i januari - februari. Jag vill ju hellre åka till Mexico eller Brasilien, men Thailand har ändå lockat många år nu så det hade ju bara varit lite synd att inte sätta sig på flyget dit :) Det ända som är tråkiga är ju att det är så många turister där, hade velat åka till ett land som ännu inte är så populärt..typ Vietnamn eller ngt hehe.


Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi



Vietnam, så mysigt. änk att få snorkla i det vattnet.

Hell Yeaaah!

2009-03-18 @ 20:55:40
Idag fick jag två praktikplatser..sjukt hur det kan vända, nu blir det två flugor i en smäll! För jag har nämligen tackat ja till båda. Wihoo !
Idag har jag och baby kollat lite färger till rummen, haha vi är ju inte alls överens med vissa färger. Haha.
Har så ont i benen nu, stått upp nästan hela dagen. Plus att mitt tålamod är inte det bästa nu, blir sur för minsta lilla, och det är inte för att jag är en jävla satmara hehe, utan för att jag går på nutrilett. Kan bli lite tjurig då när man inte får äta det man vill äta. Jag ska fan hålla ut alltså.
Hittade jättemånga par skor idag, haha men vill avvakta lite till. Har sett en hel del på internet med som jag vill köpa hem. Imorgon bitti ska jag och Sabbioufki ut på en morgonpromenad. Underbart.

Nu ska jag hoppa ner i soffan och kolla lite tv. Sov gott sen när det är dags.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Love you mammi...


Dessa har jag beställt hem från Nelly.com visst är dom fina?

2,5 kilo!!!

2009-03-18 @ 09:15:51

God morgon!!
Idag fick jag och älskling mystid tillsammans innan han skulle till jobb, började lite senare, härligt, precis som på en helg, när inte jag jobbar såklart. Ställde mig på vågen idag 2,5 kilo bort. GO NUTRILETT Hahaha börjar känna mig bättre redan. När jag träffade Mikael så vägde jag 58. Nu ska jag ner till 55 eftersom när man går på sånt här, så är risken att man går upp iaf en 2 kilo efteråt. Ska ju inte börja äta fet mat så direkt igen...unna sig kan man alltid göra men ska börja med att köra GI i början och träna. Sen läga på lite fullkornskolhydrater osv. Man får ju börja så smått.
Idag medan älskling jobbar ska jag passa på o diska, tvätta och lite så. Men nu ska jag snart gå upp till maxi ( JA GÅ) haha älskar gå långa runder, skulle bara haft en vovve nu med...det kommer som sagt senare i framtiden när man har tid. Ska iaf gå upp dit och köpa fler nutrilettbars som jag äter till middag! Vill inte träna på gymmet idag för kände mig konstig i halsen i morse, tror det börjar sätta sig på mig nu...
Hittat riktigt många skor jag vill köpa nu, blir galen...är en riktig shoholic hahah..
Har fortfarande itne fått någon annan praktikplats, så jag går bara hemma och ugglar. RIKTIGT tråkigt...för jag är inte den personen som vill vara hemma...måste göra något hela tiden. Därför städar jag istället haha..

Ha det så bra alla!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi....

Jag i november 2008..... 58 kilo!!! Kommer snart ikapp :)

The sun is shining!

2009-03-17 @ 10:50:26
Visst är  det underbart! Fast det blåser lite för mycket för mig tycker jag :) Igår var jag som sagt ute på en LÅÅNG powerwalk, ville bara gå och gå o gå....så gick ända bort till min kära mamma och hälsade på henne, mysigt...Efter det träffadde jag min favorittjej, Sabbioufki...vi gick och kollade i affärer...jag köpte mig löshår, har ju gått och funderat länge på om jag ska göra extansions eller inte, men vet om att jag komemr tröttna på att känna det i håret hela tiden, plus att jag e rädd för att mitt hår ska bli tunnare efteråt. Så det blev löshår med clips, skönt, kan man bara ta av och på det när man känner för det. Köpte även lite annat.
Idag gick jag upp som vanligt med mitt hjärta, halv 8 kom två killar som skulle byta ut vår spisfläkt eftersom den var från stenåldern plus för att den fungerade inte..så nu har vi en ny fin fläkt. Har varit och tränat också, skönt när man gör det tidigt på morgonen, har man det gjort! Halv 12 ska jag på ansiktsbehandling, ska bli sååå skönt. Blir nog en träff med Oufki sen med. Ha en trevlig och härlig dag!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi.....


Malena ERNMAN!!!!!!

2009-03-16 @ 09:14:00
Helgen har jag spenderat på mitt jobb...usch. Men har även hunnit mysa med mitt hjärta. I lördags var det melodifestivalen och när jag kom hem stod tacos på bordet. Sen massa annat gott.. det var en bra final detta året. Många favoriter förutom Caroline haha. Men min stora favorit var ju MALENA SOM TOG HEM ALLT! SÅ HÄRLIGT! Jag hade inte brytt mig om Måns hade vunnit heller för hans låt var riktigt bra och hans uppträdande var mest underhållande. E.M.Ds låt var ju bra men inte en chans att man hade tagit dem till Moskva, skämmas eller vad? Tre killar med kostymer?  Nej tack! Gud vad man satt och hoppade i soffan under poängutdelningen...det mest spännande var ju när de tv å sista stora poängen från folket skulle delas ut..Haha... Men vår operadrottning tog hem det...SÅ GÖTT satt och skrek i soffan av lycka, medan min älskling satt och log mot mig! Hahahaha.... fick som jag ville detta året iaf. Rätt låt vann. Ska bli härligt att få in opera i Melodifestivalen, så många länder som skiter totalt i schlagerlåtar nu, kör sitt eget race, då ska fan Sverige också göra det, hon är dessutom känd. GO MALENA OCH SWEDEN!
Idag börjar jag med Nutrilett, usch kommer vara jobbigt i början, men när man väl druckit det några gånger så vänjer man sig. Ska ut och gå en lång powerwalk nu. Ha det så bra alla.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Love you mammi

Ryser när jag hör den :)

Not again?

2009-03-13 @ 10:36:55
Haha, kollade i kalenderna för en stund sen, Fredagen den 13:e igen? Ajaj, låter inte spännande. Men det ska inte förstöra min fredag :) Igår var jag lite här och där, vill så gärna hitta en skänk till matsalen. Åkte till bjuv och sen efter det blev det en sväng inom Ekeby möbelaffär. Hittade en fin skänk där. Får se om man köper hem den. Efter det var ja inne på Ikea och hämtade resterande delar till hatthyllan som saknades. Hämtade även ut Guitar hero igår med. Blev lite spel med älsklingen på kvällen innan vi la oss. Haha så kul det är alltså.

Imorgon får man skynda sig hem till Melodifestivalen. Har två stycken favoriter och en 0 poängare. Haha
Mina favoriter är Måns och Malena. Jag hoppas verkligen någon av dem kammar hem detta. Min 0 poängare går till ingen mindre än Carolina Af Ugglas som rent ut sagt SUGER. Jag tror många av er som läser hller med mig om detta. Hon är ju inte bra för fem öre. Ska bli spännande imorgon :)

Nu ska jag fortsätta hålla på här i lägenheten. Fan måste bli klara snart. :) Inte mycket kvar nu ! Sen vill man bara få rätt på allt med och köpa till saker.

Kärlek till Familj, Vänner & Mikael <3
Mammi love you



By the way. Har ni sett AMY nu. Hon ser riktigt fräsch ut nuförtiden. Hoppas hon är på rätt väg nu.





Jämfört med detta

Otrolig smärta...

2009-03-12 @ 09:02:00

dumma rygg, har så fruktansvärt ont i den. Tror jag får ta och besöka någon läkare om det inte blir bättre. Kan knappt sitta, inget känns bekvämt. Vår lägenhet börjar likna ett HEM nu, ÄNTLIGEN. Snart är alla lådor tömda likaså säckarna. Men det har ju verkligen tagit sin tid. Saken är den att man inte vet VART man ska ställa allt osv. Nu vill vi ju även måla om i alla rum, dock erbjuder Beckers inga JÄTTEroliga färger. Men man får ta det man får ta helt enkelt. Förrigår köpte vi ett jättefint vitrinskåp till matsalen, placerat tre spottar och nu ska fina glas in där. Köpte en kontorstol till mig, ( notera att min har varit med i flera år, rasade nästan ) sen blev det en hatthylla och en byrå till hallen. Köpte även lite annat smått!
I helgen blir det bara JOBB JOBB JOBB, usch...hatar dom helgerna när man jobbar cptider. Vill ju bara vara hemma med min sjukling till älskling och pyssla om honom . Bara han inte har smittat mig, känner mig lite konstig i halsen. Pallar inte det....
Förra helgen var vi hos brossan, åt pizza, sjöng singstar och spelade guitar Hero, vilket resulterade i att vi också köpte hem det, riktigt kul. Så det ska nog komma idag faktiskt. :) Gissa vad vi ska göra ikväll då ;)



Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mamma...


Såhär såg det ut första kvällen när vi flyttade in, detta är stora rummet, såg ut så här i alla rum typ. Haha


Jag och Kimi förra helgen.


God Morgon

2009-03-10 @ 09:03:57
Vaknade vid 07.30 idag, älskling brukar gå upp vid den tiden, och det är ändå så pass ljust ute så jag pallar inte sova längre. Vill bara få i ordning här hemma..igår gick jag på det stora berget som bestod av massa disk. Herregud hahaha.  Dessutom ett stort berg med tvätt. Sen bakade jag en fransk kladdekaka som satt gott i magen. Lagade även fläskfilé inrullat i bacon, pommes till det och sås. Det var gott. Idag börjar jag med min bantningskur till sommaren :) Har ju lagt på mig en del, vill få bort dessa förhållande - extrakilona som lagt sig på mig. Börjar med en intensiv kur av Nutrilett, som för övrigt smakar HEMSKT. Kommer ihåg när jag drack sånt sist, det var en plåga i början men sen lärde man sig att dricka det. Med andra ord så ska man komma förbi den fasen först :)
Hoppas på att få en praktik plats snart, får spel här hemma, känner bara att jag vill hitta något nytt nu. I början kunde man känna en lättnad eftersom man redan hade mycket att göra hemma. Nu vill jag bara skaffa en ny plats så jag kommer ut igen och träffar folk. :)

Har riktigt ont i min rygg..sitter inte bekvämt hur jag än vrider och vänder mig. Riktigt störigt..

Nä, dax för lite frukost nu, sen ska jag sätta igång med städningen igen. Måste tömma alla lådor. Får panik annars. Ha det så bra alla :)

Kärlek till Familj, Vänner & Mikael <3
Mamma älskar dig min kämpe, varje dag utan dig i livet gör mig svagare, men varje dag med dig i hjärtat ger mig viljan att kämpa emot alla motgångar i livet! Längtar tills vi ses igen.


Njutbar

2009-03-08 @ 11:40:26
Gud vad bra den är



Flyttat!

2009-03-07 @ 15:44:48
I lördags flyttade jag och älskling till vår lägenhet. Det är inte föräns nu man har fått rätt på internet. Praktiken slutade jag på. Trivdes inte alls där, dom vet tydligen inte hur man tar hand om praktikanter. Letar för fullt efter en ny praktik.
Ikväll ska jag och baby hem till min bror och hans tjej. Ska äta gott och umgås. Har faktiskt inte hänt så mycket sen jag skrev sist.
På måndag blir det fika med Emelie och imorgon blir det söndagsmsiddag hos pappi.