Nervsammanbrott!

2009-12-23 @ 10:35:23
Japp det fick jag idag! Mitt liv är upp och ner nu! DAGEN INNAN JULAFTON! Räcker det inte med att jag saknar min mamma så mycket så jag inte vill fira jul? Nä då ska det komma annat skit i vägen. Jag orkar inte mer. Jag vill bara ta mitt pick och pack och dra härifrån och aldrig återvända. ALDRIG!!!

Ha en trevlig jävla jul på er!

Sorry!

2009-12-11 @ 13:29:45
Har inte hunnit skriva här inne, händer så mycket i mitt liv nu. Jobbat extra, min dator har gått sönder osv. Fan riktigt jävla störigt det med datorn. 1.5 år gammal dator och går sönder? Jag har alltid otur med sånt alltså haha.
Jaja den är inne för granskning nu, så får se vad problemet är. Tur att Baby har en dator (dock inte så frisk den heller) Men den funkar. En härlig nyhet har jag iaf att dela med mig. Det handlar såklart om min vikt. Mikael blev irriterad för att jag hela tiden vägde mig och gnällde varje dag haha, så han tog ut batteriet i söndags och nu har jag inte vägt mig på nästan en vecka, tills idag. Och nu ligger jag under den vikten jag hade planerat att vara på tills julen. DET ÄR HELT FANTASTISKT!! JAG ÄR GRYM! Jag blev så glad idag så jag hoppade och skrek haha.
Så nu kanske jag kan gå ner ännu mer till Julen och Thailand. Jag ska aldrig mer väga mig mer än en gång i veckan, man blir så glad just den stunden. Så mlite som jag väger nu har jag inte vägt på 10 år kanske. Jag mätte mig igår med och jag började ju med detta den 16nov. På mindre än en månad har jag tappat 8 cm runt midjan. I början sa jag ju att jag skulle sluta äta godis heeeeelt tills julen, tror ni det gick? Hahaha det GÅR INTE! Jag har unnat mig lite på söndagarna och haft sån ångest  för att allt gått åt helvete, men icke, jag har gått ner. Det resulterar i att man FÅR unna sig saker när man håller på med en diet. Så länge du håller dig till en dag. Jag är iaf så lycklig nu så jag spricker. Känner mig mer motiverad nu. Träningen har gett resultat och idag när jag tränade så bara kände jag lycka och tänkte " Detta ger effektivt, KOM IGEN"
Jag älskar min kropp mer och mer hela tiden, och jag tänker inte ge mig förrän jag är där jag vill vara på vågen och framför spegeln. Ska iväg och jobba kl 15. Imorgon blir det jobb till 13 sen ska vi på födelsedagsfika hos Jennie som fyllde år igår :) Får man träffa lilla Ella (Gabriella) och KIM med, saknar honom riktigt mycket. Har inte fått gosa med honom på hur länge som helst. :(
På söndagen blir det träning igen (MÅSTE) hehe, städning och storhandling.
Har fullspäckat schema tills julen nu, helst sjukt. Har inte köpte en endaste julklapp!!!!! Sjukt, har verkligen inte hunnit. Får panik av tanken bara.

Ha nu en jättetrevlig helg allihopa! För det ska jag ha :)

Tiden..

2009-12-02 @ 13:49:49
Går så fooort? Vart tar den vägen? Redan onsdag och REDAN December. Jag klagar dock inte :) THAILAND! Haha...hoppas det inte går lika fort när man väl är där nere! Ska verkligen ta vara på varje minut som går där.
Idag tränade jag och Sabbi ihop. Jag fortsätter minska runt rumpa och mage. Mätte mig igår och har gått ner ytterligare 2 cm runt magen och 1,5 cm runt rumpan. Det går ju rätt sakta nu men så länge jag ser framsteg så bryr jag mig inte så mycket :) Inte bra att gå ner för fort heller. Pallar inte gå upp allt sen igen på 5 dagar haha.
Idag ska jag jobba, börjar 4. Vill inte, men måste. MONEY!
Just nu hade jag velat ha semester, hade inte behövt åka någonstans (fast jag är galen i att resa) men bara få vara hemma och glo. Är inne i en sån period nu där jag bara vill stänga in mig och inte prata med någon. Får hålla ut ! :) Måste snart köpa julklappar med, har INGEN aning om vad jag ska köpa. PANIK, hatar att köpa julklappar.
Har träffat min söta brorsdotter med. Så söt och LITEN... <3 Kan själv inte förstå att man varit så liten en gång.
Den 12:e December blir det nog utgång med tjejerna! :) Så härligt. Ska tydligen vara mycket folk ute då med. Någon lussevaka eller ngt sånt. Känner för att gå ut och dansa lite och umgås med mina fjällor. Synd att man ska må skit dagen efter bara, avskyr det så jävla mycket. Ni som vet hur jag var innan tänker säkert - Vad har hänt med henne? Hahaha.. Ja jag har mognat och slutat festa som en galning! Har insett att det är roligare att festa när man endast gör det lite då och då.

För övrigt tycker jag det är riktigt kallt ute..brrr...och jag hoppas att snön ligger på marken denna julen så man får känna av en RIKTIG JUL! det är ju så mysigt med snö överallt där ute! Men sällan det händer här :(