Sommaren är kort...

2010-06-30 @ 10:11:55
Ska snart iväg och träna. Denna sommaren lär inte bli rolig för oss. Vi har ju köpt lägenhet och allt ska rivas och renoveras där inne. Vi ska få besök av en plattsättare idag. Får se vad han säger. Det är så mycket som ska göras så man egentligen bara vill spy på allt. Jag har stått och rivit tapeter i flera timmar och köket är färdigt och ena sovrummet, men sen har vi storarum, hall och det lilla rummet kvar. Allt ska vara färdigt tills 1 Sep och jag FÅR PANIK. Nytt kök ska beställas, nytt badrum ska göras...det ska målas, köpas nya möbler. Jaa jag vill inte ens tänka på det. Jag som ÄLSKAR inredning och planering. Sen åker vi till Turkiet den 7 Augusti med. Ännu mer panik...det innebär att vi har mindre tid på oss att bli klara. Så fort jag är ledig så är det upp till lägenheten. Andra som är lediga åker till Playan och njuter av det fina vädret, medan Sanny sitter instängd i en lägenhet och river tapeter HAHA...jaja sånt är livet, vi får iaf en MEGAfin lägenhet sen när det blir färdig. :)

Förra helgen var det midsommar. På fredagen var vi hemma och åt hos min bror som har flyttat nära oss. på lördagen var vi på fest i bjuv. Nedim blev 25 år. Grattis än en gång och tack för all god mat och dricka :)


Nedim dansar loss till turkisk musik..






MÅSTE tillägga en sak till.... JAG ÄR 2 KG FRÅN MIN MÅLVIKT NU!! JAG ÄR LYCKLIG!!!
55 kg - HERE I COME :)

14 Juni - En dag med både glädje och tårar!

2010-06-14 @ 10:23:40
Idag är det 14 Juni. Jag vill börja detta inlägget med att säga att Mikael fyller 25 år idag! GRATTIS! Jag Älskar dig <3 Igår hade jag en överasskningsfest för honom. Min bror tog ut honom på olika ställen och medan han gjorde det så fixade och trixade jag här hemma. Hela hans familj + min kom sedan för att fira honom. Han blev riktigt chockad och överasskad när han kom innanför dörren och berömde oss för att ha gjort allt så bra. Haha han hade verkligen inte haft någon aning om detta. Han trodde vi skulle sitta och kolla film och äta godis och god mat hela kvällen. Istället fick han en dag med sina nära och kära. Gud vad svårt det har varit att hålla tyst om detta. Idag får han sin andra överasskning jag har fixat :)

Idag är även en dag jag ibland vill blunda för. Det är nämligen min mammas dödsdag. Det är en dag jag vill blunda för eftersom jag inte vill inse att min kära mor ligger under massa jord istället för att vara här med sin familj. Jag har fällt tårar idag, men jag har även skrattat för mig själv. Skrattar gör jag för att jag minns mamma som hon var när hon levde, och det är dom minnena jag njuter av mest och alltid vill tänka på, inte sjuktiden, som ändå var en stor del av den sista tiden. Min mamma var en stark och underbar kvinna, och jag ser upp till henne varje dag. Jag vill vara som henne, jag vill också kunna vara så stark. Idag ska jag tänka på min mamma extra mycket. Jag ska tänka på allt roligt vi har fått uppleva tillsammans, hur hon var som person och hur hon vill att JAG ska vara på JUST denna dagen - GLAD. Hon ville aldrig se mig gråta. Älskar dig mamma! Jag hoppas vi ses snart. <3




Blåser ut ljusen


Tårtan jag beställde åt Mikael haha, Perfekt :)


Mikael bror Oskar, Frostie, Jennie, Bror och Ella



Min tårtbit haha


Öppnar presenter


Mikael, hans föräldrar, hans faster med kille, pappa och Helena


Ella Busar med Gudfar :)




Haha söt min


Ella på gott humör :)


Min mamma...älskar dig!