Ledig!

2007-10-22 @ 23:19:09
Åh nu e man ledig två dagar från skolan! Haha lyx eller vad, först helg sen skola idag sen ledig två dagar, skola 8.30 - 16.30 på torsdag sen ledig från fredag till söndag igen. I LOOOVE this week =) Men nästa lär ju inte bli så oskyldig. Haha!  Idag skulle jag och Anna träna kick n´ box, för det första kom vi för sent, man måste bara där tio minuter innan om man har bokat i förväg. Vi kom två minuter försent. Haha smarta blondiner. Sen när vi beställde passet igen så blev det något fel för vi hamnade på ngt skit där man skulle hitta sig själv i sin kropp eller ngt. Haha vi traskade iaf ut därifrån och gick in på gymmet istället och brände lite fedd, istället för att stå som idioter och hitta sig själva? :S hann även sola efter träningen, nu ser man iaf ut som en människa.

Imorgon e det GYMPA hehe men tyvärr bara medel, SUUUCK.

Mysig romantik väntar Skorpionen. Haha Okej? ska man verkligen tro på det ? Får väl se!

Nä nu ska jag kolla film o kanske sova?

Ha det bra alla.. Puss & Kram // Sanny

Mamma , Love you!


image22

Trött!

2007-10-21 @ 22:39:35
Fan vad trött jag är! Idag har jag varit på Ikea och handlat lite till lägenheten =) Gick öven in på Gallerix och handlade en skitfin tavla till köket...nu har jag bara en kvar där inne sen är tavlorna färdiga i alla rum förutom hallen. Efter Ikea blev det hem o städa,tvätta, laga mat o sen plugga, vilket inte gick så bra! hann läsa kanske 8 sidor sen somnade Sanny :P Så djävulskt trött. Vaknade halv tio när jag hade ställt klockan på 20.00 haha! Smaart! Egentligen skulle vi tränat idag med. Men det blev inget med det, ganska bra ändå, har inte haft lust idag alls.
 Men imorgon blir det kick boxning och det ser jag verkligen fram emot.
Igår kom min bror hit med mitt lilla charmtroll =) Sen åkte jag med dom hem och kollade på Simpsons the Movie. Haha riktig fräsig rulle =) Blev ingen dricka för mig denna helgen iaf. Förstör träningen! =) Men nu på lördag smäller det. På söndag (28/10) fyller jag hela 20 ÅR! Wow haha känns dock som att jag e 23. Iaf på lördag blir det party i min lya =) Ska bli kul!

Nä nu ska jag plugga vidare, det behövs.

Puss/ Sanny


Mamma, mitt hjärta blöder, min själ sörjer! Älskar dig föralltid! -v-

image20image21

VARFÖR ?

2007-10-21 @ 22:19:20
Mamma, det var inte dags än, vi fick falska förhoppningar på sjukhuset och trodde det skulle bli bra igen. Jag fattar fortfarande inte att du är borta, att jag aldrig mer ska få se dig hemma, sova med dig och kolla på Jerry Springer som vi alltid gillade att kolla på. Vi låg i sängen och fnissade. På morgonen blev jag alltid väckt av dig och vi busade med hundarna minst en halvtimme. jag saknar tiden när jag gick ut med vovvarna och du gjorde frukost, eller tvärtom. Jag kommer aldrig mer få se dig, jag kommer aldrig mer få höra dig säga "Sanna ska vi åka till Väla och kolla på kläder?" Det är tomt nu och jag vet inte hur jag ska leva utan dig i mitt liv, du var en stor del utav det. Innerst inne känner jag på mig att du ger mig styrka, allt för att jag ska klara av vardagen utan dig. Jag är mycket tacksam över det och vill gärna att du lever inom mig, en sak e säker, du kommer alltid leva i mitt hjärta. Jag önskar bara att jag hade fått prata med dig en sista gång, det hann vi inte. Men jag vet om att du hörde mig och Martin när vi pratade med dig och det kändes jätteskönt att få säga allt man bara väntade på att säga när vi trodde du skulle friskna till igen.

idag har jag varit och kollat efter en plats till dig på kyrkogården, det kommer bli en fin plats mamma, lika fin som du var som människa. Nu lider du inte mer och det glädjer mig. Vi har kämpat länge och det är Ok nu mamma. Du lever kvar i mitt och martins hjärta och vi kan ju bara säga att du var en helt underbar och fin mamma. tack för alla år.

detta är fortfarande helt overkligt för mig och min bror och vi fattar inte att detta har hänt så fort. Om man bara hade kunnat spola tillbaka tiden