Kill me

2009-05-28 @ 10:14:31

Imorgon ska jag testa för sista gången, att göra ekonomistyrningsprovet. Jag vill inte egentligen. Jag har inte haft lust att plugga till det heller, för det är inget som intresserar mig överhuvudtaget, och då blir det automatiskt svårt att få in något i huvudet. Ska iaf plugga en del idag och sen göra det, men klarar jag inte det denna gången så går inet världen under för mig iaf. Bryr mig inte om det. Igår hände inte så mycket, fick hoppa in och jobba från 08.45 till 13. Sen blev det en powerwalk ute i blåsten haha. När älskling kom hem stack vi till Jysk och sen Maxi för att storhandla.
Idag ska jag till Väla och möta upp min pappas fru, jag ska få guldöronhänge (examenspresent) sen blir det träning, tvättning och massa plugg.. låter inte alls kul? haha Får hålla ut, perssen jag känner inombords, befrias imorgon efter provet! :)

Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Mami, love you.


Bild tagen igår, när jag väntar på att hjärtat ska komma hem så vi kan åka! Uttråkad tills dess hehe

Mot....

2009-05-26 @ 12:33:25
SKOLAN!!!! Har varit och tränat idag...så härligt.. är på g igen :) Nu bränner vi de sista kilona till sommar :)

Härlig utväxt haha

Helgen.

2009-05-25 @ 14:39:51
helgen har varit underbar. I lördags började vi som sagt måla, jättefin färg, hann även träna. Sen blev det mat och bowling på kvällen. Tyvärr kom jag inte etta denna gången som sist, utan brorsan vann denna gången. Grattis. Jag kom iaf tvåa, Mikael 3a och Jennie 4a. Hade kunnat spela flera timmar, riktigt kul med bowling. På lördagkväll efter bowlingen åkte vi hem till brossan och umgicks. Började känna mig krasslig. På söndagen skulle Martin Jennie och Kim komma för att äta nybakta kanelbullar och kladdkaka. Men min förkylning blev bara värre :( Så fick bli en myskväll med baby framför tvn med det goda. Har lite ångest idag efter fettehelgen. Får ju inte träna heller när jag är krasslig. Men imorgon har jag bestämt mig för att träna innan skolan. har bara missat två träningsdagar men har ändå sån kraftig ångest. Speciellt när man kränger chips, kladdkaka, och kanelbullar. Bättring på det hållet.
Nu ska jag plugga inför provet på fredag. Usch pallar inte.

Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Mami...



Mina kanelbullar




Riktigt kladdig, riktit god. Lite grädde på det med.mm så gott det var. Men farligt ;)


Älskling vid matbordet på Olympia <3








Vinnaren :)






Bowling!

2009-05-23 @ 09:52:44
God morgon, har precis ätit frukost och ska snart ner och träna. Sen ska vi måla sista rummet i denna stora lägenhet och det är sovrummet. Ikväll ska jag, Mikael, Martin och Jennie till Olympia och först äta jättegod mat sen bowla i 2 timmar. Ska bli sååå roligt. Var så nervös för min nagel (just den nageln man har i klotet) för den höll på att gå av, sen i morse gick den av ahhaha..så typiskt. illar inte att en bara har gått av så jag ska ta bort alla idag. Skönt på ett sätt för man kan göra mycket mer utan naglarna, då kan det vara skönt ibland att vila lite från dem.

Nä dax att träna.

Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Mami...



Jag tänker ta hem segern idag! ;)

Cp väder

2009-05-22 @ 08:05:31
Sitter här och hänger...kommer göra det till halv. Skulle egentligen gå till jobb idag. Men  vädret tillåter inte. Så får väta ut minuterna sen ta min bil! Störigt. Kunde myst med baby lite längre  då ju. Nu är han iaf på jobb, tråkigt. Ska jobba till 4 sen blir det nog träning idag ändå, har lite ångest för igår när vi var hos pappa...alla godheter på bordet haha.
Igår när jag tränade så var jag GENOMSVETTIG, bara för att 24seven inte kan fixa en jävla ventilation. Så fort man går in dit så möts man av en VARM luft...på ett gym? What a fuck? Men står att dom ska lösa det! Får jag hoppas, är ju ett MÅSTE att ha ventilation på ett gym, undrar vad dom tänker med.

Nä lite frukost nu...sen JUUUBBB

Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Mami...

Torsdag!

2009-05-21 @ 09:40:31
Har nästan precis ätit frukost och väntar på att maten ska smälta så jag kan gå och träna. Idag är det en sån där röd dag som lätt kan bli tråkig för affärer stänger tidigt. Men min röda torsdag lär inte bli tråkig. Träning nu sen hem till pappa och äta gott. Just nu ligger Frostie vid min nacke som han gjorde på älskling igår. Haha känns lite jobbigt i nacken nu, men i början var det rätt skönt :)

Haha tänkte visa er en HELSKÖN Bröllopsdans. Hahaha riktigt coolt gjort.

Slapp dag!

2009-05-20 @ 15:39:19
Idag har jag inte hunnit göra så jättemycket. I morse var jag och Frostie ute på en lång morgonrunda. Blir inte SÅÅÅ mycket powerwalk med honom hhehe men det gick bra ändå, ibland var där krut i rumpan på honom :) Har varit en sväng i LA med. Städat i lägenheten och varit på fetelång runda med Frostie sen igen. Skönt att vara ute och gå i när solen skiner. Man får ju passa på för man vet aldrig när det slår om. Blir ingen träning idag av personliga skäl. Men imorgon, då jävlar. har iaf varit ute och gått mycket idag och ska gå en lång runda ikväll med.

Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Mammi..




Mina favoriter myser med varandra! <3

Stranden

2009-05-19 @ 21:05:43
Idag när vi hade varit i bjuv så snodde jag med min min lille Prins hem. Ska till pappa på torsdag, han har bjudit oss på grill så då får dom tillbaka den ille busen men tills dess är han MIIN :) Vi tyckte det var så fint väder så vi körde ner till gröningen och gick där med Frostie. Riktig mysigt och himlen var finast.





Älskar er!!

THAILAND!

2009-05-18 @ 17:28:57
Idag var jag och älskling på Väla för att boka en resa till THAILAND! Wihoo så den 3 Mars 2010 sitter jag på ett plan till paradiset med mitt allt. Vi ska tillbringa 3 veckor ( 1 vecka i Ao nang Krabi och 2 veckor i Patong) Längar reeeedan :)))

Idagskulle jag tränat men ikke, har så ont i mitt huvud. Nyser också en hel del. Vill inte bli sjuk nu när man tränar, är ju inte alls bra att träna när man är sjuk, så då innebär det att jag inte kan göra det jag vill göra :( oppas på det bästa, äter iaf vitaminer och så :) Tur jag tränade igår :) Men har unnat mig en del nu i helgen...fy på mig haha...men imorgon blir det träning igen. Ska även ut till bjuv och äta middag med min älskade pappa och sola. Skolan ligger också med på listan.

Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Älskar dig mami...


Thailand here we come :)

Fredag

2009-05-15 @ 10:00:11
Gud vad denna veckan har sprungit iväg. Lite skrämmande :)
Igår var det Semi 2 i ESC. Jag hejjade såklart på Azerbaijan. Arash och Ayesel är ju så söta ihop på scenen. Och deras LÅT är ju bara såå underbar. Har iaf tre favoriter som jag ska hejja på imorgon kväll. Sverige, Island och Azerbaijan :) Blev liite besviken på att Polen inte kom med faktiskt. Hon hade en underbar ballad. Jag tror även Turkiet kommer gå långt...härlig shake låt :)

Idag har jag bara varit ute på en morgon - powerwalk. Igår när jag tränade på gymmet så kände jag att min kropp verkligen behöver vila. Har tränat varje dag denna veckan och det känns verkligen överallt. Idag när jag var ute så orkade knappt mina ben att gå. Fick nästan tvinga dom. Imorgon har jag tagit ledigt från träningen. Har så mycket annat som ska göras, tex Jobba, storhandla, hem till älsklingens föräldrar en snabb runda, hem till pappa, sola..Bauhaus. Hahaha ja vi har en hel del att göra. Sen på kvällen ska vi unna oss med ngt gott framför tvn.
Hinner inte skriva i helgen eller ngt mer idag, har mycket o göra, ska hämta ut lite paket från H&M, sen sola och sen jobba till 21.15 ikväll.  Ha en trevlig helg allihop


Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Mami...


Här är Azerbaijans låt :) SHAKE SHAKE!! :) Perfekt sommarlåt. Ayesel är sååå söööt :)

Okej?

2009-05-14 @ 10:13:42
Var och tränade halv åtta i morse...skulle gå och sola efter det...ser ut som andra världskriget på sunlux...toapapper överallt, flaskorna med rengöringsmedel är tomma och slängda lit här o där. Toaletten ska vi inte ens snacka om..jag äcklades riktigt mycket. Tänkte först, säkert några barnrumpor som använt Sunlux som ett dagis..haha men sen skulle jag öppna dörren till 2an som jag bara kan sola i..och då är dörren låst. Tänkte jaja där är säkert någon som solar...tog av mig hörlurarna och hörde efter en kort stund en massa snarkande inifrån 2an.. Lät som en stor gubbe låg och sov där. Min första tanke var direkt.. UTELIGGARE. Haha försökte säkert dricka upp rengöringsmedlet med...wierdoass.
Ajaa....tappade lusten av att sola där inne iaf.. så idag blev det ingen solning eftersom jag ska till skolan sen..synd.
Nä nu ska jag fixa och trixa lite här hemma..

Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Love you Mami



Sötevovven Mimmi ligger som en liten bäbis i min famn...


Is it true?

2009-05-13 @ 09:46:04
SÅÅÅ MYSIG..SÅ BRA!! Bara 19 år gammal och redan så perfekt röst.

Jobbigt..

2009-05-13 @ 09:30:42
Sitter och äter frukost nu, har precis varit ute på min powerwalk. Mår inte alls bra idag, grät nästan hela tiden under min powerwalk. Det är så känsligt just nu..Mamma fyllde år igår, massa minnen dök upp och inatt drömde jag om henne. Har drömt om mamma typ 4 dagar i rad nu och klart det är skönt att drömma om henne för då träffar jag henne i drömmarna iaf, får vara nära henne liksom. Men imorse när jag vaknade så kändes det inte nog med att bara ha henne i en dröm, för såfort man öppnar ögonen så är hon borta igen. Som jag sagt innan, så är vissa dagar värre och vissa dagar helt okej...idag är det en sån dag som är lite värre än alla andra. Känner verkligen att jag behöver min mamma....
Kyrkogården igår var SÅÅÅÅ fin, allting hade blommat och gravarna såg verkligen färgglada ut...

By the way, MALENA gick vidare igår.GÖTT...fast jag tyckte numret var mycket finare när killarna var med, och när de lyfte henne i slutet.. Islands ballad var ju helt klockren.

Bjuder på bilder från igår...


Mina tre trosor samt en nalle till mamma....


Kortet till mamma


Tänder ljuset för min ängel





Mamma ligger under ett träd och vilar fint...längtar tills det blir sommar...ska
renovera hela gravplatsen..blommor, nya stenar,ogrässkydd och annat fint..känns inte lönt nu när vädret varierar..




Idag är det ingen vanlig dag....

2009-05-12 @ 09:48:07
FÖR IDAG ÄR DET MAMMAS FÖDELSEDAG! Idag skulle mamma ha blivit hela 52 år! Det får hon tyvärr inte fira med oss...Hon får istället fira det med sina föräldrar och resten av sin släkt som inte finns här med oss längre. Det gör verkligen ont i kroppen idag, samtidigt som jag känner lycka för att det är mammas dag. Solen skiner och det är en helt underbar dag. Idag ska jag tänka extra mycket på mamma och allt fint hon har gjort för oss och hur fin människa hon var. Jag ska inte tänka på all sorg och saknad jag känner....för det plågar mig bara, det är bättre att tänka på allt fint istället...Mamma kommer inte tillbaka hur mycket jag än sörjer. Så varför sörja SÅÅÅ mycket när man kan tänka på hur fin människa man haft i sitt liv en gång i tiden? Och att jag kommer få träffa denna underbara människa när det är min tur.


GRATTTTTIIIIS MIN ÄLSKADE MAMMA!!!!!!!!!!!!!!! Massa Kramar och Pussar till dig i himlen :)

Ska iväg sen och lägga lite blommor o så :)

MASSA KÄRLEK!! 



Mamma med sin Arrusch!! (Arraks) Vill bara krama dig nu och säga grattis och skratta ihop med dig!


Min coola mamma firar sin 50 års dag i Polen med sina brödrar!
En månad och en dag efter att denna bilden togs, så gick mamma bort..
Så stark hon var....man kunde aldrig tro att det skulle gå så fort med tanke på
hur stark och pigg hon var...MIN KÄMPE!!




Jag är ledsen, tårarna rinner. GUD vad detta är orättvist!! Älskar dig!

Ångesten....

2009-05-12 @ 09:31:16
ÄR VÄRST! Har inte varit så nyttig, sen torsdags. Helst sjukt hur mycket ångest jag har nu. Men har ändå tränat. Så det är härligt. Men nu är det nya tag.. och på dessa tre veckor så går jag lätt ner till 59 kilo. :) Har gått ner nästan 6 kilo redan. Riktigt härligt. Var ute nu i morse och gick, riktigt skönt väder. Ska ner och träna i eftermiddag med.
I lördags pallade jag egentligen inte festa, var seg från torsdagen (blir lite mesig när man inte druckit på länge) hehe..gillar inte den här bakiskänslan längre. En hel dag förstörs då. Usch nej. Men iaf så hade jag en LITEN LITEN mini fest här hemma...skönt att vi inte var många för det hade jag aldrig pallat.

Idag kammar Malena hem en plats till oss! Klart.

Lördag!

2009-05-09 @ 12:57:19
Examen var helt underbar. Mycket skratt och mycket dans. Helt underbart
Igår var vi hemma hos min bror och kollade film o lite så, mådde inte helt hundra föränn kl 14.
idag har jag varit och tränat och solat...skönt. ska snart ner i stan och köpa mig en ögonbrynspenna haha..sen är det hem o städa och fixa sig inför kvällens bravader! Blir lite fest här hemma sen en utgång. Får se hur det slutar.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar dig mami...

Lite bilder (av alla 225 bilder jag tog) från torsdagen, EXAMEN!

Jag !


Jag på skolan! Wihooo


Alla tre <3


Jag med mitt diplom!




EXAMEN!!!

2009-05-07 @ 10:25:19
IDAG ÄR DET DAX! Har redan varit och tränat och solat..nu återstår målning av tånaglar,löshåret, lite städning och så....Kommer bli såå nice idag!!! Och jag känner mig sån överlycklig idag :) Wihooo!!!!! I morse när jag vaknade så fick jag mig en riktigt härlig examenspresent av älskling. EN KAMERA! Haha har gnällt om en Kamera ända sen min gick sönder i Julas. Så underbar min älskling är :) Är så nöjd med den :) Så ikväll lär det bli många foton haha....kommer dyka upp här med...
Nu måste jag börja fixa och trixa lite...SEN KAN FESTEN BÖRJA FÖR IDAG FÅR JAG TITELN - Service Manager

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!


Här har vi den :) Så fin! Tur han inte tog rosa, fjuttigt ju :D Svart är finast!

Nya naglar, laddad!!

2009-05-06 @ 22:45:10

Idag har jag varit i skolan princip hela dagen. Efter den långa dagen gick jag ner (notera att jag hade motvind) mot stan. Skulle fixa mina naglar hos en tjej jag aldrig varit hos, och då är det alltid lite nervöst tycker jag eftersom jag gått till min Jes i snart  år och hon vet alltid vad jag vill ha och jag blir alltid nöjd med hennes naglar. Tror nog jag var en aning jobbig mot denna tjejen idag. " Varför gör du inte så? Varför? Varför? Lite mer så, Nja inte så lite mer så..." Hahaha Sånt man får ta som nagelteknolog tycker jag :) Är man bortskämd hos sin nagelteknolig så förvänar man sig samma nagelkvalité hos andra och dessutom ställer man höga krav, why not? Jag betalar ju för det. Sedan blev det solning.
Har även tryckt i mig ananas och lite vindruvor idag, mega gott ju.

Jag hoppas inte på sånt här väder imorgon.. JAG ÄR LADDAD NU känner jag. Det kan vara mulet och så, men sålänge det inte regnar och blåser som idag. Vi är tre tjejer som först ska vara hos mig och dricka lite, sen kommer älskling o ska köra oss till Ängelholm...på kvällen hämtar Rahmas syrra oss.. Kommer bli såååå roligt...
Kan inte fatta att tiden gått så fort... 2 ÅR? Vart tog dom vägen? haha
Men innan dess så ska jag upp tidigt imorgonm för att möta upp oufki och sen träna och sola....sen ska hon fixa mitt hår, ska göra liten förlängning ;) haha....ja.. ska göras en hel del innan Anna och Rahma kommer.
Nu ska jag nanna så jag e pigg till imorgon..

By the way, igår hade jag och älsklingen varit tillsammans i 7 hela månader. Haha vart tar tiden vägen?


Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mamo...Love you...Gud vad tomt det är utan dig..

Mina naglar idag, blev rätt bra ändå :)


Där gick dom av...

2009-05-05 @ 19:42:06
Idag var jag i skolan, haha lite wierd att se alla igen. Imorgon är det skola från 8.30 - minst 15.00..BORING. Men iaf, idag efter skolan åkte jag till Hyllinge och köpte mig en beige vårjacka som jag har velat ha LÄÄNGE. Sen köpte jag även lite annat smått och gott :) Min ena nagel började gå av idag så jag tog bort alla :( Känner mig helt handikappad. Men har ju ny tid imorgon så dom kunde åka av för en stund ;) Har varit och tränat o så, köpte mig lite god ananas och vindruvor som är sååå gott...tycker faktiskt det är godare än godis ibland. :)
Har faktiskt Liiite ångest, ska ju dricka på torsdag och sen på LÖRDAG...har ångest för jag vet om att det inte är bra att dricka när man tränar o så, man ska ju inte träna när man har sprit i kroppen eftersom levern är upptagen med att bearbeta det. Så då kan jag inte träna på fredagen och söndagen..stöööörigt....plus att jag kommer få i mig mer än vad jag ska...dvs sprit.. haha men älskling kritiserade mitt tänkande idag " Så kan du inte tänka, du tar ju faktiskt examen då får du festa till det" HELL YEAH :D
Igår var jag och oufki föressten på Välsa, alltid när man letar efter något så hittar man inget, men när man åker för att bara fönstershoppa så hittar man allt. Köpte iaf lite saker på Ikea till lägenheten !

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar dig mami...



Oufkis katt Hugo chillar i vasken haha! Sekunden efter blixten (som jag glömde stänga av) så kutade han iväg haha

Det börjar närma sig...

2009-05-04 @ 10:34:02
Snart tar jag EXAMEN!!! Gud så skönt! Har dock inte fått något jobb än. Men jag har iaf Hamilton sålänge. Alltid något. Hellre det än inget alls, pengar måste man ju ha.

Helgen har gått riktigt fort..kan bero på att jag har haft en KANON helg! I torsdags cyklade vi som sagt upp till brossan och åt gott och umgicks. Lördags gick jag min powerwalk sen hälsade jag på min oufki en stund, solning sen hann jag bara hem och diska två glas så ringde Linda och ville träffas en stund haha. Sen blev det målning, blev färdiga i köket, så skönt. Lördagen jobbade jag till ett sen iväg till Siba, Jysk, Mio, Hem till pappa där brossan var sen skulle vi hem till älsklingens föräldrar och grilla..Myspys. Igår var vi och storhandlade, tränade med brossan och hälsade på mamma. Såg en riktigt rolig film med. Men kommer inte ihåg vad den heter nu haha. Sen var det bara att "spänna" gitarren och spela lite Guitar Hero haha. Där har ni min helg i detalj typ haha!

Vaknade i morse, riktigt tråkigt väder, tänker bara NEEEEEJ min powerwalk!! Men gick ner till gymmet istället och tränade sen solade. Måste ju bli brun till på torsdag plus lördagen då JAG SKA UT!! Haha sist jag var ute var i Januari, GOD DAMN! Ska iaf ner och träna sen igen :)
Skola imorgon med.....utvärdera praktik o så.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Love you mami..


Haha hittade en bild på mig från förra året.. HAHA ser ni, Sanny kan också lite om bilar haha!