R H O D O S baby, R H O D O S

2008-07-21 @ 22:34:02

Idag efter jobb kom Bella och så gick vi ner till ticket och fick vår EFTERLÄNGTADE resa!!!! Och tur hade vi med.. SÅ LYCKLIGA vi blev hhaha..som två 5 åringar som fått en stor fet påse godis Haha....Ahhh....det blev Rhodos! Jag hade kollat på resor dit..sista minuten. Fanns bara Rhodos OSPEC. Vi visste alltså inte vilket hotell vi skulle hamna på eller vilken ort. Var skiträdd för att vi skulle hamna på en ort där det var värsta lugnet och skrikande barn. Men så hörde vi tickettjejen " Vi har en resa till Rhodos TOWN" Och då kom glädjen.Som ni alla vet så är resorna svindyra nu pga vädret och många vill åka. Så vi hade turen med oss.. Rhodos town..AHH....Bara massa affärer, två stora stränder och MASSA mysiga restauranger och NATTKLUBBAR.... Bella..vi ska visa dem :D Fan vad sjukt..du och jag i 15dagar tillsammans.... A M A Z I N G och G A L E T är orden för detta äventyr... Vi åker på söndag morgon, haha passar perfekt..festa på hbg festivalen och direkt därifrån i våra klänningar och klackar MOT STURUP! ska vara på flygplatsen 06.00. Hhaaha AHH vad jag längtar!

På torsdag blir det fest med min Poggibaby....sen på lördag blir det fest igen med Poggibaby! min älskade Prins ska vara Mysans bästa vän i en vecka ;)  Pappa åker till polen samma dag som vi åker..Skulle egentligen haft Frobbe, men åker ju själv haha taskig jag e bobbi!

Denna veckan kommer vara stressig men magiskt bra.. och 15dagar framåt sen med ;) AHH Take me to RHODOS NOW!!

Nu ska jag renbädda min säng sen gosa. ;)

Ha en underbar kväll alla! Kärlek till er.

saknar dig mamma

Jag och älskade Bella...lika sjuka...Kommer bli helvilt..
 None

Jag och min babypogg! Love you!


IRONIK - STAY WITH ME -v-

Världens tröttaste.

2008-07-18 @ 20:59:28

Thats me. Igår när jag kom hem från jobb så somnade jag i sängen direkt. det är inte ofta jag lägger mig 22.00 Haha. Idag har jag jobbat från 07.30 - 16.00 och gud vad trött jag är. Har hållt på med städningen och tvätten tills nu. Snart slår klockan 21 och det är Fredag. Men för mig är det som vilken dag som helst idag. Är så sjukt trött. Ska slänga mig på soffan och kolla tv/film och äta en god fruktbricka. Är så sugen på Ananas, Körsbär, Jordgubbar och vindruvor. Men idag blir det nektarin, äpple och päron. Kan ju bli smaskens det med.
Imorgon ska jag kanske ta en liten klunk starkt och umgås med dem bästa. Blev nog inget med brossans tour så man får bli hemma ;( Såg faktiskt fram emot att få lämna hbg lite. Men det kommer ändå snart så ;)

Har varit duktig idag. Spika fast mina sladdar så dom inte ligger och är i vägen. Brossan fixade dom i hallen, sen helt plötsligt funkade inte min tv i sovrummet? Haha Då har han dragit för hårt i ena sladden så den har åkt ur tvn. Så Smidigt Martin, verkligen ;) får vi fixa till.. sen ska lampan upp i hallen och lite annat roligt =) Ska tvätta gardinerna och mattorna med. Så dom är fräscha.

Vill köpa brossans tv och ha den i sovrummet. Haha en 50tums tv i mitt lilla sovrum HAHAHAHA Aja, får tänka på det, kommer nästa problem i så fall...VART ska jag ha min dvd då? Ah...det är en sån tv som står upp,ja svårt o förklara, Man behöver iaf ingen tv bänk.

Nä nu är klockan snart 21. TV - TIME! ha en trevlig kväll allihop!

Stort hjärta till er! -v-

Regn, räksallad!

2008-07-16 @ 19:56:51
Jaha då regnar det igen då. KUL...tur att jag hann ner i stan och plocka av mina fina ögonfransar :( Vill inte ha på mig dom när jag ska utomlands..Jobbigt att tänka på dom hela tiden när man ska doppa sig i poolen eller havet :) Saknar dom riktigt mycket. Beställde ny tid redan idag så den 13 augusti ska mina älsklingar på igen. Sen är det lite annat som ska fixas på mig i augusti med. Det är många som tycker jag lägger för mycket pengar på mitt utseende men sån är jag! Gillar och ta hand om mig :)

Har jobbat idag, sen städat...Sovrummet, toan och hallen är klar (dock måste jag damma och dammsuga osv) men alla garderober och skåp är fixade..TACK OCH LOV, dvs det värsta is over. Men nu håller jag på med köket och tro mig, det går inte ens att gå där inne Haha.. Men fint ska det bli. Pappa har satt uppmin fina STORA tavla i köket. Kan inget annat än att ÄLSKA den. Massa kärlek till den.

Gjorde mig en god räksallad idag som jag sitter och mumsar på nu medan jag bloggar. Blev gurka, majs, fetaost, ägg, RÄKOR, lite lök och sallad...Delicious!

Idag är det onsdag och jag ÄLSKAR onsdagar. Sjukt bra program på teve. Jag ska börja med att kolla på Pussycat dolls sedan övergå till Project runaway eller så är det hells kitchen med tror jag? Eller blandar jag ihop dagarna nu? haha...och SEX & THE CITY! Japp såå bra. Så nu ska jag hinna städa liite till i köket, duscha sen krypa ner under filten med mina vindruvor och kolla tv.. LOVE IT! Imorgon är det jobb igen,mindre kul men men,sånt man måste göra...JOBBA

Ett stort hjärta till er! Puss Sanny

Tide (L)

2008-07-14 @ 23:42:07
Är sååå inlove i den låten  E-type - TIDE  Massa kärlek till den.

Har jobbat idag, var rätt skönt faktiskt, vet låter dumt men har inte jobbat på en vecka. Skulle ju jobbat i lördes men nej då fick jag värsta sjukattacken. Satt på Patryks fest (utomhus) och frös som en idiot, kunde inte dricka eller äta. Mandlarna hade svullnat upp och huvudet exploderade nästan. Fick sitta där och frysa. Haha. Sen blev det ner under täcket hos Anna. SÅ SKÖNT men då kom febern. Blev supervarm, trodde jag skulle koka Haha....På lördagen låg jag och Anna i sängen till klockan fem. Myspys.

Var på väla igår med Anksisiss...Mycket trevligt, men plånboken tillåter inget nytt denna månaden...får bli dubbelt upp nästa månad ;) Alltså JA Jag erkänner att jag är heeelt kääär i SKOR och det vet måååånga av mina vänner sen innan...Gick in på scorett, såg säkert 10 par som jag ville ha med mig hem.Blev helt galen inombords. Ville inte ens testa dom för att då hade jag bara börjat gråta som ett litet barn så hade Anksie fått skämmas Haha. Hade kunnat mördat för skor (okej överdriver en aning kanske :P) Håller även på att sortera bland mina skor (mina 52 par) Haha...måste rensa nu...så gammalt och sånt jag inte använder åker ut och NYTT fräscht får plats.

I veckan är det bara jobb och städning som gäller..sen i helgen ska jag umgås lite med min bror..Han ska köra Skånetour hehe så jag ska joina honom.. ÄLSKAR att åka bil,speciellt när det är roadtrips och sånt  yeeahh =)

Nästa vecka är det dags att leta efter resa! Åh såå härligt alltså..Ska hämta mitt " FINA" Pass imorgon..Haha ser helt SUR ut på det... "Du får inte le eller skratta, du måste vara sur och allvarlig" JAHA? Haha

Nä nu ska jag borsta mina tänder och lägga mig, Pappa kommer imorgon bitti och kommer svimma när han ser alla skor i hallen Haha..då kommer han börja klaga på hur mycket pengar jag lägger på skor och kläder och bla bla bla..Haha älskar dig ändå Pappa...Always=) kan se det framför mig redan ikväll när han ska försöka traska förbi skorna och snubblar till och säger "Helvete fan" HAHAHAHAHA Naaw=)

Adios amigos. Stort hjärta till er alla //Sanny

En trött Sanny, stortstädar för fullt.. USCH när ska det ta slut?


Kämpar..

2008-07-08 @ 16:12:28
Idag är det verkligen en sån här "kämpa på - dag". Var på drickan igår igen...fan får vara bra nu..ska ju till Patryk på fredag som fyller 23 idag! GRATTIS min vän. Blir POLSK god mat och massa dricka som kommer sitta sådär bra i kroppen för stunden, men så är det jobb kl 8 nästa dag...och det suger verkligen måste jag säga. Men men..på lördag är det party igen...får bli en återställare Haha.
Blev iaf Swea igår...träffade Bella...dansade med henne och hennes kompis ett bra tag..riktigt kul för att vara en måndag...skulle egentligen till Tempel men fastnade på Swea. Sen blev det efterfest här i min stökiga lägenhet..haha lite pinsamt men men...storstädar fortfarande för fullt...grejer som ska köpas till lägenheten så det blir bra här..och så länge kan jag inte röra ngt.. idioten på Akelius skulle ringa men det har han heller inte gjort...tyvärr men då får han dras med en gnällekäring som mig ett tag till...
Mår ju inte hundra idag....kämpar med varje andetag Haha...bara chillat hela dagen..skönt att vädret tillåter det :) Har iaf duschat så nu känns det lite bättre men böjer jag mig så känns det som jag sitter på en karusell :S Haha..inte bra o ha Whiskey hemma heller...för jag går på den direkt har jag märkt...och dricker ur FLASKAN? att jag alltid lyckas alltså...sprit o Sanny är verkligen ingen bra kombination...fast man tycker att det är ens bästa vän ibland <3

Min pappa fyllde år igår...Grattis! Älskar dig mer än livet ! Du och brossan är verkligen MITT allt...vet inte vad jag hade gjort utan er i mitt liv...Är lycklig att jag har er...I lördes firade vi..Haha gud så kul det var...Vi satt och kollade på Queen konsert till sist....Haha pappa blev galen och började vicka på höfterna och jag hängde med i svängarna..MASSA bilder blev det...HAHA filmade till o med honom....så FULT...:D Har vi något att skratta åt livet ut. ÄLSKAR DIG !

Sitter och väntar på att Sabbe ska ge besked om vi ska ses idag....tänkte ha en sån där mysig kväll, bara hon och jag..kolla film, äta gott och bara mysa sönder oss...tänkte nanna där...får se om det blir av!

Nu ska jag försöka städa undan lite...diska och sådant...så det blir iaf lite rent här... det man kan fixa iaf...

Snart är det dags för vår resa baby ! fan vad kul det kommer bli...You and me!

Puss & Kram // Sanny