I need a miracle...

2008-02-27 @ 22:36:20
Fy fan jaa....vart ska man börja?

Jag e så trött på allt.....jag vill bara sticka härifrån och skita i allt...

Kan börja med projektet, satt i skolan i nästan 11 timmar idag med det. Kom dit 08.30 och åkte därifrån 19.00. Och allt är så jävla stressigt och stissigt. Jag vill seriöst bara gråta nu, och det har jag gjort med..... på onsdag nästa vecka är det ÖVER. Men tills dess så brinner det i mitt helvete ordentligt. Har laddat med mat från maxi idag med Rahma. Imorgon lär man få ha med sig frukost, middag, mellanmål och kvällsmat. Hoppas inte vi får sitta där till 21.00 iaf, men man vet ju aldrig. Jag känner att jag behöver denna lördagen. Lätta lite på trycket i kroppen.

Jag har inget liv nu mer...detär bara skolan skolan och skolan...jag hinner aldrig träna längre...och jag mår skitdåligt pga det..jag hade börjat få riktigt bra kondition och allt...nu skiter allt sig, får börja om från 0.

Jag har sömnproblem, jag är trött som fan men kan inte somna om nätterna. Har sovit 8 timmar på tre dagar och jag är jättetrött men kan inte sova. Drömmer om projektet och sånt..mardrömmar. Jag bara ligger i sängen och glor. Ska till min läkare nästa vecka så hon kan skriva ut sömnpiller till mig. Jag behöver det.

Jag saknar mamma, det gör jag alltid. Men när det blir för jobbigt i mitt liv så vill jag bara att hon ska finnas här och krama mig när jag gråter..som när jag var liten.. Jag känner att jag behöver henne hela tiden. Jag vet vad hon hade sagt om hon hade kunnat prata med mig nu "Sanna du måste lära dig att klara dig själv, kämpa. Du klarar det"
Jag kämpar och kämpar hela tiden, jag försöker göra det lite lättare i mitt liv, men det är alltid något eller någon som trycker ner det igen. Jag har tänkt mycket nu, och jag måste lära mig att släppa lite saker. Jag går och grubblar på så mycket. Jag plågar mig själv. 

Är så ledsen för allt....är ledsen för att jag tycker synd om min pappa...att han får stå ut med så mycket. Är så ledsen för att han själv inte mår så bra fysiskt.. Är så ledsen för att han kämpar för att jag inte ska dränka mig själv i mina sorger, när han själv har saker att tänka på. Är ledsen när jag tänker på alla gånger jag inte lyssnat på honom när han har pratat med mig, bara för att jag inte har orkat. Är ledsen för att han är ledsen att jag ska lämna honom och flytta. Jag älskar honom och borde tacka honom. Utan honom hade jag inte stått på jorden idag och kämpat fast jag egentligen inte har orken till det. Nu när jag verkligen vet hur det känns att förlora en förälder så tar jag vara på varje minut jag får med min pappa här på jorden. He always saves me....my hero.

Ska bli skönt i Maj, åka på en weekend med Oufki till Tyskland. Bada i ett stort badland och åka grymma berg&dalbanor (bli 12 på nytt) Och sen på kvällarna mysa med några glas :) 
Ifall det värsta skulle hända så åker jag med Pappa och Helena till Gran Canaria i slutet på april...Måste åka bort..känner att jag fräts sönder här. Det har bara blivit för mycket med allt o nästan alla. Vill bara ligga på en strand med en drink och njuta..gå och ta mig ett dopp om det blir för varmt... eller bara mingla med Oufki...henne blir jag aldrig trött att umgås med haha

Sen när denna utbildningen är slut så ska jag ge mig en fet belöning. Blir antingen Mexico, Thailand eller Los Angeles, sparar jag ihop mycket pengar blir det kanske till o med en jorden runt resa. 

Nu ska jag skriva lite till (projeket) Sen ska jag försöka sova igen... :( Känns som jag har en pudels hjärna nu. Kan inte tänka normalt alls. Efter onsdag så blir det sängen i ett dygn. Spa hade suttit MEGAFINT men pengarna tillåter inte förtillfället....får göra spa hemma med Sabbi sen i hennes badkar..


Dagens citat är skriven av Gandhi:

"Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö i morgon."


When I look up on the stars, I see you. When I look into your eyes, I see paradise

Tack för mig! Godnatt / Sanny!


Där är min dröm just nu....att få ligga och njuta av en underbar utsikt och bara chilla =)
image75



 

Det var det......

2008-02-25 @ 22:49:08
VÄRSTA!!! Fy fan..hade problem med att somna inatt....klockan var kanske 2 när jag somnade....störigt..får köpa mig lite piller så jag somnar, för nu behöver jag verkligen sova ut...dagarna e långa.
Har precis kommit hem(22.00)....har inte varit hemma på heeeeela dagen från 08.00....jag e duktigt trött nu :/ Ska snart lägga mig för imorgon väntar lika lång dag. Var i skolan (+ valhall med rahma igen) från 8.30 - 18.00 sen körde jag hem fort som ATTAN för SABBI väntade i trappen på mig Haha....bonden :P  Sen stack vi ut på promenad, iväg till hennes jobb... HAha roliga grabbar hon jobbar med....HAHA...sen stack vi och käkade och sen solade...slogs om rummen typ... :P två utlänningar som skulle sola...dom var ju redan bruna...han ene försökte köpa ut mig.. HAha...men han lyckades inte! Sen var klockan helt plötsligt halv tio och då begav vi oss hemåt....By the way, Gå INTE in på Knutan....en toalett har gått sönder så det hade läckt som fan och börjat droppa ner på golvet där folk går...det stank fan BLÖT BLÖJA! HAHA, mindre kul med andra ord.

Jaha, vad händer annars i veckan då... jo skolan!!! fan vi måste jura som fan......8.30 - ? Varje dag nu tills måndag!
Imorgon efter skolan ska jag med Sabbe till Ikea... och köpa mig en ny datastol och hon ska köpa lite smått o gott till sin lägenhet som HON FICK!! Grattis OUFKI! (L) Nu jävlar ska det badas (skrubba varandra på ryggen) Haha...och mysas på sommaren på balkongen =))))) Längtar sen blir det en sväng in på väla och systemet (inför helgen) Ska även handla en present till min Ballemalle som fyller år på lördag...jag kunde dra med mig Sabbi så vi ska dit på middag och festa järnet sen ut på tivoli och dansa loss (hoppas det inte blir katastrof denna helgen haha) nää tror inte det nu...ska gå jättebra...missar dock joddla :((((( Hade varit kul o vicka på höfterna till dem och dricka cider och annat gott...men det kan man göra en annan gång...nu e det Malin som gäller...Sen på onsdag efter skolan blir det Familia med Anna i klassen =) Ska kanske köpa pumps :)))) skitsnyggt...fick ett par skor i helgen av pappa och sen köpte jag ett par själv med...nu får jag verkligen inte plats HAHA....men vill ha ett par pumps med....blev helt förälskad i Annas som hon hade på sig idag =) MEGAFINA!
 På torsdag e det skola igen...typ till 22.00 på kvällen kanske? Sen på fredag blir det mys....på lördag ska jag hem till Sabbes nya lägenhet och hjälpa till att packa upp =) Sen beger vi oss hem till mig för att fixa till ossi tre timmar ahha...det är vi bäst på...SEN ÄR DET UT OCH HÄRJA!! Äntligen =) På söndag vaknar jag förmodligen upp hos Sabbi och då ska vi äta makaroner och köttbullar och bada i badkaret tillsammans =)
Såhär ser min vecka ut =) Har jävligt mycket att göra...

Nu i helgen var det förjävligt haha! Hann inte göra NGT!... på Fredagen var jag i skolan till halv fem..sen började jag jobba fem på maxi till 22.15...sen efter det hem och lägga mig DIREKT för att orka gå upp kl 7 nästa dag för att jobba på hamilton ju....till 13...sen hem till pappa och äta köttfärs (hans e bäst) sen snacka lite med dom, bus med frostie, på med maxikläderna och iväg igen 17-22.15....när jag kom hem till pappa så somnade jag nästan framför tvn...på söndagen var det slappt...jag badade, kollade tv.....åkte till famila och köpte som sagt två par skor (snickers typ) SKITFINA! Haha ett par liknar sånna pimpskor...med diamanter och ett smycke ;) och dom andra har bara ett fåtal diamanter på sidan :P Sen påväg hem åkte jag till citygross...sem hem och tvättade och kollade på Blood in Blood out....hann bara se 1 timme sen somnade jag nästan på soffan...men så jävla bra film alltså..får se när jag har tid o se resten :(((  Sen får jag lämna den för den är inte min!

Ibland undrar jag, vad vissa personer har för fel i sig....sura för minsta lilla...för fan ta vara på livet och lek det rätt istället för att gå och bli sura för ingenting...jag har iaf lärt mig att springa o slicka någons röv om och om igen är inget man tjänar på. Man får bara tillbaka dubbelt så mycket skit hur trevlig och snäll man än är...det är inte lönt..det är slut på sånt nu....Jag vill gärna få tillbaka lite vänlighet med...man ska inte få ta skit om och om igen så fort man är trevlig...glöm det.. i en vänskap eller föehållande eller ngt annat är man alltid två på att försöka hålla ihop ngt...inte en person hela tiden. I guess its up to you....

Näää...nu ska jag natta mig....usch tröttis.....imorgon väntar ännu en rolig dag efter skolan med mitt oufkihjärta (L)

MAMMA ÄLSKAR DIG!

Ha det bra alla.... P&K // Sanny!
Godnatt!!
image74

Tell me what makes a man.....

2008-02-22 @ 09:10:43
Wanna give you all his heart ? =)))))

Oj oj, e rätt kass på att skriva här inne.....Men nu har jag verkligen bråttom så nu hinner jag verkligen inte skriva så mycket...hinner knappt sitta vid datorn om dagarna..Projektet tar död på en...igår satt vi med projektet från 8.30 - 16.30 (även alla andra dagar).. Jag o Rahma körde ut till Valhall kl 12 ( jag var så trött så jag nästan somnade där) för att intervjua mer folk....eftersom jag, efter vår presentation kom på att vi hade gjort ett stort fel som vi var tvugna att rätta..och nu måste alla diagram göras om!!! fyfan...och det ska vara inlämnat på fredag och alla har panik nu...igår när jag kom hem så satt jag med projektet i två timmar.. efter det var jag helt slut...fy fan...hade inte sovit så mycket natten innan heller ;) Haha Hade besök...det blev Choklad och annat gott och en film..sen gick vi o la oss....men ändå kl 2 typ....sen skulla man upp kl 7 ju..Sen igår kväll fick jag besök igen ;) Haha!! Denna gången slog vi till med TACOSSSSSSSS SÅÅ GOTT Och en film med chips...uuhh jag kommer bli fet....haha.....

Vaknade av att vetrinären ringde idag ang Frostie...ska dit på måndag igen...

Denna dagen blir livad....tänkte att då kan jag sitta här i en halvtimme...eftersom jag inte hinner sen...Haha måste ju uppdatera mitt liv för er som läser HAHA......

Ska snart in i duschen, sen iväg och fixa min naglar, sen till skolan, efter skolan direkt till MAXI och jobba till halv elva.....KUL!!!! But as I said a time ago....I love money, and I need them =)
Imorgo ne det jobb på Hamilton 8-13...efter det hem till pappi en snabbis så jag får i mig lite föda...Haha..sen 17.00 e det Maxi till 22.30 igen...Sen kan dom låta mig vara...Haha...på Söndagen ska kanske gruppen träffas...eller så blir det bara SLAPP för det förtjänar man faktiskt!

Denna veckan har varit galen alltså, sååå mycket att göra...jag e så trött på det nu faktiskt...gillar inte så mycket stress...eller jo för då går tiden fortare men att stressa är inte bra....då får man grått hår, och jag tro jag har fått ett grått hår? Haha

SABBI!!! DANKE =) Lycka till med lägenheten idag..hoppas den är jättefin och att du får den....då blir det MYS varje kväll HAHA sån galen..Kommer fan nästan bo hos dig på sommaren....du har ju BALKONG då...sitta där ute när det är solnedgång...dricka vin, lyssna på musik och bara leva livet... Älskar dig Oufkis -v- Vår vänskap är som en ring, den tar aldrig slut ;)

Älskar även alla mina andra vänner....ni som gör livet lättare att leva...ni andra som gör det svårare kan ju dra sig i röven =) tvi tvi..

Nä nu kallar herr Shower...bädda sängen, och sen lämna lägenheten för dagen =)

Ha det bra allihop! Puss & Kram Sanny!

Tell it to my heart.....

2008-02-17 @ 23:20:33
is it really love or just a game ?

Jaha då var det Söndag igen... hatar söndagar... men denna har varit rätt bra =) Kom precis hem....varit hemma hos Annis och krängt kebabtallrik, snackat och kollat på film =)) Innan dess hann jag till o med tvätta min bil....vilket var ett MÅSTE! så jävla smutsig... (har inte tvättat den sen jag köpte den..opps) Haha...
I fredes skulle jag egentligen på fest, men det sket sig...jag jobbade istället, solade och sen begav jag mig hem till min bror där Kimi väntade =))) Lekte lite med honom Haha sen fick jag "äran" att göra allt det "roliga" innan han skulle sova....ja typ byta blöja, borsta hans tänder osv... Haha "sanny göra det" LOVE YOU...sen kollade vi på film...och en till och sen var klockan 03.00...och jag var helt död och bestämde mig för att slagga där...på morgonen blev det mys med Kimi framför tvn ett tag...åt frukost (färska bullar) jammie... Hem (inom maxi) Sen blev det en skiiiiitlååååång promenad bl a upp till mamma o tände ljus och la blommor.....pizza godis och film ;) Hehe...
Nu sitter jag här helt sleten...haha vet inte varför egentligen men men...kollar tatueringar...tänkte dra till Ewil twins imorgon och lämna in min ritning....e dax nu... AHH! HAHAH =)

This is my life, this is my time!! Give me some hope for the day! Yeah Yeah!

Cause this is my life & I don´t care...


Mamma, everyday gets harder and harder....I just wish that you were here with me..to give me the biggest hug in the whole world...I need that hug so bad....I need to hear your voice and see your smile. I just wish that GOD would bring you back home to me.....this makes me cry every day.....Why you? WHY WHY WHY ? I feel like a little girl on this earth....who needs her mom.....is this for real? MAMMA SNÄLLA JAG BER DIG! KOM HEM NU.....JAG VILL INTE MER...... Jag ger snart upp allt...... Jag kan tyvärr inte inse....förlåt! Jag älskar dig mer än mitt liv....

Eva Dahlgren - Ängeln i rummet <---- for you Mammi!

Skola imorgon.....

Godnatt my friends! Älskar er... (L)
// Sanny

Mamma dammsugar Kimi! Haha!! så kul! SAKNAD, ÄLSKAD, IHÅGKOMMEN FÖR RESTEN AV LIVET! RIP!
image73









Våra hjärtans dag!

2008-02-15 @ 00:46:20
DENNA DAGEN HAR VARIT SUPERUNDERBAR! tror inte den hade kunnat bli bättre faktiskt...kom hem nu kvart i elva...varit borta sen halv nio imorse...Aaah =) började med att jag vaknade kl 8. Fixade till mig sen var det dags för klippning och färgning till halv tolv.. SÅ FINT DET BLEV!!! riktigt nöjd!  :)))))) Fick en riktigt trevlig frisörska med hehe...Efter det så körde jag direkt till skolan och satt där till fem...höll bl a på med projektet och hade möte med läraren och rektorn för vår cpgrupp kan inte hålla sams....sällan...men efter vårt gräl igår så blev vi inskickade till henne HAHA....Ja men efter skolan stack jag hem till brossan....och där låg min älsling kim i soffan helt trött.. HAha...efter ett tag fick vi på honom ytterkläderna och så begav vi oss till TOYS R US eller hur det stavas....Kimi skullle få en present av mig..och han skulle SJÄLV få välja...det misstaget görs nog aldrig om.. HAHA!!! fy fan...tog sån jävla tid för honom...Min snuttis =) "ska du ha den då?" "Nej jag vill inte....men vad ska jag ha då? så står han som ett frågetecken... LOVE YOU!!!
Efter många om och men så valde han sin present, sen körde vi hem till brossan igen och åt mcdonalds mat som dom hade köpt..mega GOTT...efter det hämtade jag min dejt ;) HAha....sen körde  vi ner till bion och kollade på Cloverfield....Haha ja vad ska man säga...rätt bra faktiskt..lite jobbigt att dom filmade hela tiden...den får en trea av fem totalt av mig.. kunde varit lite bättre =) HAha så sjukt...skitmycket par som var där inne haha...alla bara sitter och myser och pussas så sitter jag o Anna och beklagar oss och diskuterar hur killar kan vara så blåsta ibland Haha...vi passade inte in där inne just då HAHAHAHAA.... Men kul var det.. :) Mätt som en gris e man nu med..
Åkte o lämnade Anna och på vägen såg vi att Godzilla hade besökt Annas kvarter...Haha...shiiit...han kommer väl snart hit.... :S  Trasdockorna (L)
SABBE - Haha vilken lyx du har....så gulligt det han ska göra.....överasska dig.....fin hjärtans dag present =) du lyckas alltid hitta dom mysiga och normala killarna...eller ja oftast iaf Haha...ha det nu så mysigt på lördag ;) och DU! var inte för hård nu...haha PUSS

Imorgon kommer Kimi kanske hit och nannar.. och MYSER med Sanny.. om inte jag inte drar till Dalhem med Anna och............jaa

På lördag blir det lugnt.......ska bara ligga i sängen HELA kvällen och kolla film..ska bli så skönt.. :)
Nä nu ska jag snart sova...hoppas alla andra har haft en lika fin hjärtans dag som mig...tack!!!!


Älskar dig Mamma

Mina nya frisyr bakifrån :P
image69

Kim i leksaksaffären
image70

"Sanny den vill jag ha" HAHA javisst Sanny e fattig gubben.. Haaaha
image71

Efter bion!! Min dejt...HAHAHA =) så kul =)
image72

KIM LARSEN!

2008-02-13 @ 22:20:15
Herregud, det var längesen..men fan vad jag njuter när jag lyssnar på låtarna... "Lille du" Och "this is my life" AHHHHHHHHH kan det bli rysigare ? ;)

Idag har jag varit i skolan heeeela dagen igen...blev riktigt kokt idag....blev bråk som fan... MEN SKÖNT ATT JAG FICK SÄGA MITT....Jag har försökt hålla truten länge men idag var det droppen....nu vet ni vad jag tycker om er iaf.... F**T*R. Hatar sånna som er...
När jag kom hem så ringde jag runder ang projektet...sen joggade jag en låååång runda =) sååå skönt....kände bara att jag behövde det....av all ilska.. solade och sen blev det middag o ringa igen...
Ska snart in i duschen.. imorgon gäller det fan =) KLIPPA MIG OCH FÄRGA HÅRET...Kommer bli megasnyggt...sen ska jag till skolan efter det...har en del o göra...sen på kvällen ska jag gå på bio med....... ;).....hihi... Alla hjärtans dag imorgon ju... =)

This is my life, this is my time!  (L)

Ha det bra allihop ... Puss Sanny!

Mamma loooove you!! Always on my mind!


Jag igår kväll :P kände mig lite smått mysig och fotokåt innan jag somnade :) Enya - A day without rain (L)
image68

When it´s quiet.....

2008-02-12 @ 21:16:12
.....I know what that means!

Fy fan....blev upphämtad halv elva... kom till skolan 11...började direkt med projektet...snacka om att vi har panik...snart ska allt lämnas in...Men vi har varit duktiga idag! =) Min lärare ville inte ens hälsa på mig, bara för ett misstag och missförstånd? Suris... Satt i skolan till 4 sen begav vi oss till Valhall Park för att intervjua medlemmar...Haha fan vad kul det var...eller ja kul o kul, men man börjar faktiskt komma in i det nu....Blyga Sanny har blivit våglig Haha...jajamensan..blev riktigt sugen på att träna när jag såg alla andra göra det. Vi körde därifrån kvart över 7...så nu har man varit på maxi och handlat, behövdes lite pålägg i kylen :) blev en baguette med...var riktigt hungrig....jag är helt slut nu...imorgon börjar man 08.30 och går till 12..senska jag och Rahma till Friskis och ringa medlemmar till 17.00 ;/ blir ju lite ding på detta nu HAha...sen får jag äntligen TRÄNA KANSKE! Hoppas det annars får jag bara massa SÖGEÅNGEST Haha...måste få träna annars blir jag crazy! Drar med mig Anna om hon e sugen haha, sen blir det solning sen hem o sova om jag inte ska träffa min pogga My....Haha man har verkligen inget liv nu denna veckan...:) 
Jag fryser konstant :S riktigt kyligt ju...får bli att man kryper ner under sitt siden täcke snart och myser framför tvn....mmmmmmmmmm :) SNART SKA JAG KLIPPA AV MITT HÅR!!! AAAHHHHH.....fan vad jag LÄNGTAR det e sjukt.....hmm...vet fortfarande inte vilken färg jag ska välja..någon fin vårfärg :) Kastanjfärg kanske? Eller en mörkbrun färg...hade nog velat ha lite slingor i med som bryter lite..men det är så fult när det växer ut sen....

Patryk, får ju säga HAVE A NICE TRIP =) SUP INTE FÖR MYCKET NU!!!! det är inte bra alls...haha det har ju jag märkt....men du vet..annars åker jag ner o drar dig i öronen hem till Sverige och det är ingen skön känsla precis...HA DET RIKTIGT KUL!  :)

Nä nu ska jag äta en riskaka =) så sugen på godis nu hela tiden :S och e hungrig hela tiden med....faan alltså inte bra...vill ju inte svullna igen :P....får köra några situps på golvet och känna mig nöjd tills jag ska träna imorgon.... =))

Ciaooociaooo!  Puss/ Sanny -v-

Mamma, min ängel jag älskar dig och saknar dig SJUKT mycket, kommer det någonsin bli bra för mig igen när jag känner denna smärta ? Loooove you to the moon and back...


Antingen klipper jag mig såhär.....jävligt fin färg med...blir kanske en sådan färg oxå ;)
image66

Eller så kör jag hårt med Viktoria Beckhams frissa som är så fin!!! kort där bak..långt där fram =)
image67

Another one bites the dust!

2008-02-11 @ 11:53:15
Ah I fucking love them!!! =) QUEEEEN!!!! RIP Freddie! Du var bäst!

Jaha ännu en måndag....ny vecka.... helgen var rolig...jobbade i lördes till ett...sen blev det solning och en runda in till Mia....gulligt att hon kunde ta emot mig....NAGELAKUTEN! Haha =) HERREGUD FICK HON ÅKA IN MED NAGELAMBULANSEN!!!! HAHHAHAHAAHAAA Anks pappa sa det.... HAHAHA dog av skratt...Ajaa...sen blev det hem till Anksie och fixa till sig...och givetvis lyssna på PAKITO och dricka =) Sen kom Daniel, Linus och Jonny, Sabbe och hennes Patrik... Skitkul var det Hahahaa.....efteråt körde Sabbi ner oss till stan...blev först utposten sen zoo bar och Cardinal....sjukt trevligt....typ.. HAha! Nä men......
Igår blev det film och gotte och massa mys ;) Me love it.....
Jaha....ska snart iväg o träna...sen skulle egentligen Kimi komma hit men dom ringde från jobb...ska JOBBA!! hehe...men jag behöver det så det är lugnt! Ska ju tattuera mig, kanske åka till tyskland och även betala av den andra resan med =)))) Så pengar e det viktigaste i mitt liv nu hehe..
På torsdag e det alla hjärtans dag! Då ska jag klippa mig och färga mitt hår =) SÅ SKÖNT!!!! längtar verkligen.....

Nä, nu får det vara nog för idag...har en rapport o skriva.....Ska gå o träna nu sen inom frisören och kolla på Sabbi hur hennes hår blir =) Skulle egentligen klippt oss samtidigt men dom hade inte tid med mig idag HAha...Ajaa...TJENA TJABBA HALLÅ, BYE!!!

Du tror du e fri, men du e lurad!

Dagens citat från Persien? (finns det landet än? ) HAHA

"Kärleken kommer av sig själv och kan inte läras"

Mammi love you!

Haha riktigt gammal bild! typ 2002 - 2003 ?
image65

Stulen mobil!

2008-02-07 @ 23:28:28
Jaha...vad ska man skriva här idag då... STULEN MOBIL! Mongot som har tagit den är säkert en Jaa...ni vet...bara dom som e bra på sånt....förhelvete kan folk inte låta bli andras fickor och mobiler, plånböcker o allt sånt....skaffa jobb o fixa egna saker för fan....Iaf..tränade i morse...riktigt skönt var det..sen efter det körde jag o hämtade töserna i gruppen sen körde vi till skolan o käkade, sen efter det körde vi ut med våra enkäter..jag o rahma i Vejbystrand och Emma o Lottis i Skälderviken.. HHAahaa shiit alltså....det var ritkigt jobbigt..jag har svårt för sånt..när någon säger NEJ jag vill inte svara på er enkät så blir jag skitsur HAHA....nä men seriöst, vissa kan man störa på sig riktigt mycket...men det gick rätt bra för mig...Så fort det kom in en ung kille så fick Rahma ta honom...HAHA jag tycker det är pinsamt o fråga unga pågar :P  Ja, vi var där ute till 4 sen körde vi hem....När jag kom hem ringe jag min rådgivare.. Sen ville Poggmysan träffa mig....så jag körde upp till dalhem och hämtade min plånbok hos min chaffis och OJ då parkerade min bror sin bil där med HAha...kul o se dig bruusch!! Haha...Fin bil du har nu...fast du vet att jag inte gillar den där stylingen.. ;) Nä men den blev jättefin...
Sen hämtade jag upp Mysan så körde vi till MAXII!! Och hittade fina alla hjärtans dag kort...My skulle ändra sitt kort till sin kille o skriva Have a HELL Valentine HAHAHAHAHAHAHHAAHAHA så störd...sen stack vi hem till henne....satt o chillade i soffan o snackade skit med henne o Tom...sen stack jag o solade o sen hem =) så jag har varit hemma i 30 min på hela dagen haha....

Nu ska jag göra annat..snart sova...fan e så trött...bara för man e uppe tidigt...imorgon e det enkäter som gäller i dom områdena igen :( fuck det...men måste...sen blir det nog väla med Sabbe... =) På kvällen ska jag säkert träffa min ANNA och mysa....typ :P Haha.... PÅ lördag ska jag hem till Anksie som har bjudit hem en kille från GBG...HAha...lite nervös hon e istället...men det ska gå bra..jag smälter ISEN direkt Haha.... Senska vi ut o härja på stan...blir tempel eller tivoli... Puss o kram // Sanny

Mamma love you always! (L)

Jag & Mysan shottar jäger.... på min inflyttningsfest! GOTT GOTT!
image62


Jag och Sabbe OUFKI på hennes 20 års dag hemma hos henne! Partyy!
image63


Jag o Anna för snart två år sen... HAHA =) så fula!
image64

Trodde jag.....

2008-02-05 @ 22:10:44
SKULLE DÖÖ IDAG!! Fy fan alltså... började med att jag körde till bjuv och hämtade pengar...sen skulle jag till min tandhygienist, VILKET JAG ÅNGRAR nu.. Haha fy fan.. konstaterade att jag hade inflammation i nedre tandköttet + tandsten..men överkäken var jättefin ? Hmm jag brukar alltid borsta extra fint där nere? Men jaja...jag visste att jag hade tandköttsinflammation iaf.. så fort hon tog med sån borste så bara rann det blod..så jävla äckligt... men...det var inte det värsta... nä för det var att ta bort TANDSTENEN!!!! O H M Y G O D! Det värsta jag gjort på länge. Fick ingen bedövning, brukar inte ha det för lite tandsten men eftersom jag hade inflammation så FY FAN....låg där o skrek och sparkade och hade mig... HAha sen efteråt kändes det som hela munnen var förstörd...försökte ligga o tänka på ngt annat....men det gick inte... TILL ER SOM SKA TILL TANDLÄKAREN SNART, ANVÄND BEDÖVNING!!!
Fast jag blev lite förvånad över att jag inte hade några hål, det har jag nästan alltid haft innan HAHA lyckas alltid få det... Men tandvårdcentralen har fått nya program där, så både kunden och tandläkaren kan se bilderna...riktigt kul haha...och dom har lite svårt för att resonera om det är ett hål på bilderna eller inte..för dom e inte vana...så chefstandläkaren kom in och kollade...skitrolig typ Haha som jag skrattade åt honom...varför kan inte alla vara sånna? Sen kom min tandläkare också in..så dom alla tre satt och kom fram till om jag hade hål eller inte HAHA...söta dom var...
Efter det belönade jag mig inne på bageriet :P HAha-...blev bara en slät bulle faktiskt...hade inte ätit frukost.. När jag kom hem så kollade jag på min serie sen blev det träning... skulle klå 1 mil idag...tänkte, jag klarar det...men då kommer en gyminstruktör och sabbar allt... TACK!.. men blev som vanligt.. 9 km... JAG SKA KLARA 1 KM TILL!..
Sen blev det middag, duschen och nu ska jag snart lägga mig o kolla på Queen konsert.  Har lång dag framför mig imorgon....skolan från 8.30 - 16.30 , sen halv sju är det dax att gå på infomöte med Patryk  på Grand Hotell...Kul att han ville följa med, blir ju lite intressant för honom med..

Fy fan hade en riktigt hemsk dröm inatt....handlade om mamma och min bror....tur att det om brossan bara var en dröm..hade hoppats på det med mamma med..men nu e det som det är..men min bror e med mig iaf..och det ska han alltid vara..!

Dagens Citat kommer från Mme de Stael:

"Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss"

Nej, nu väntar Queen ;) Hehe...nu stänger jag datorn för ikväll....GOTTMOS!

Godnatt & Kramis// Sanny! -v-

Älskar dig Mamma, och resten av min familj, det är ni som gör det lite lättare att leva...genom att bara finnas för mig! (L)



Jag avgudar hennes röst!! Så grym!
image60image61

I still will kill!

2008-02-04 @ 22:37:12

50 Cent feat Akon - I still will kill <------------ Ah sååå bra den e alltså....skön.
Idag vaknade man tidigt för vår grupp skulle träffas på bibblan, ONÖDIGT! Haha vi skrev metoden ang projektet som tog oss kanske en kvart...sen satt vi och snackade om helgen, jobb, skolor, och allt annat som inte passade in där riktigt HAHA....Sprit tex...

Lottis - Ja den dieten e skitbra
Jag - Men vadå får man inte äta eller något sånt då?
Lottis - Joo, men du får inte dricka på en månad
Jag - VA FÅR MAN INTE DRICKA.......... (helt hysterisk)
Emma - PÅ EN HEL MÅNAD???? (nervös)
Och då började alla bara asgarva....lät som sprit e ALLT för oss och en månad utan sprit e hela världen HAHAHAHAHAHAHAAA...... lät roligare när man hörde det...

Efter det stack jag o tränade.....alltså det är sjukt hur mycket jag ändras (utseendet) under månaderna...jag började på friskis i november kanske, eller så var det oktober...Och då tog dom ett foto på mig..så när jag loggar in där när jag kommer dit så ser personalen bilden på mig genom sin dator....Och idag bara stoppade dom mig och frågade om det var jag som var Sandra??? Jag bara ja vadådå? HAha Så visade hon bilden på mig o sa "sjukt det är ju en helt ny människa" Typ dom trodde kanske att jag gick otränade med syrrans eller kompisens kort...
Jag blev faktiskt lite irriterad....men dom nekade ju inte mig utan dom skulle bara visa mig bilden.. HAha men sjukt att jag ändrar utseende så hela tiden...:S Sprang bara 8 km idag...kanske lite mer... fan får bli bättring på det nu...målet är att springa 1 mil nonstop =) Men idag hade jag såå ont i magen så det var sjukt..

Efter träningen promenixade jag hem, tog bilen och körde till swedbank på råå...var ju tvungen att ta ut pengar Haha....kände mig så dum när jag skulle förklara det med mitt kort.. efter det stack jag o handlade lite här o där..sen köde jag iväg o gottade mig i solariumet..mm love it...
När jag kom hem så blev det matlagning hehe, sen två avsnitt av simpsons och nu sitter jag här efter en varm dusch =) Är trött...ska snart nanna faktiskt....Älskar o krypa ner i sängen..alltid lika skönt..

Imorgon e det bjuv som gäller, måste hämta pengar IGEN haha....FAN VAD JAG HAR ONT OM PENGAR FATTAR NI! JAG ORKAR INTE LEVA SÅ HÄR MER...JAG E INTE VAN VID ATT INTE HA PENGAR!.....Måste jobba mer..går inte annars...Och nu ska dom höja hyran här igen, jävla nötter ni kan draaaaaaaaaaaaaaa. Sen ska jag till tandläkaren.. på kvällen blir det bio.....IGEN.. HAha! men ska bli mysigt =) hehe..

Godnatt alla... Pusski // Sanny

Heaven is a place nearby, so you don´t have to be so far away Mammi! (L) Fan alltså, detta tar död på mig...det knäcker mig totalt...varför blev allt så orättvist ? Mitt hjärta kommer föralltid bära på ett stort sår.. Min mamma och pappa var/är hela min värld, men när mamma stack så förstördes halva min värld...och halva mitt hjärta... Jag ser detta som en mardröm som har blivit sann...hjärtat kommer ALDRIG läkas! När jag tänker på allt, alla år vi stod ut, förtjänade vi inte en chans ? Mitt liv är förstört nu, mitt psyke kommer aldrig bli bra igen, jag gråter varje dag, för att jag saknar dig mamma...så fort jag kollar på en bild eller på videon jag gjorde om dig, så rinner ögonen direkt....Jag fattar fortfarande inte, jag tror du ska ringa mig när som helst, eller komma och knacka på min dörr och stå där med ett leende och säga Hej Biatch som du alltid sa (vårt skämt)...åååååh vad jag saknar det.
Eller bara väcka mig i sängen, vakna av att du säger SANNA vakna....GUD vad glad jag hade varit om jag bara hade vaknat en dag o sett ditt ansikte och sagt "allt var bara en dröm" .... Jag hade tagit vara på vaje sekund med dig efter denna mardrömmen då...
Nä du Mamma, det är dags o komma hem nu...så gör du mig och brossan en stor tjänst...du ger tillbaka glädjen i mitt liv som släktes när du tog sitt sista andetag..Hur ska jag leva ledsen ? Hur ska jag leva med ångest? Hur ska jag leva utan min bästa vän, hur ska jag leva utan min mamma ? HUR?
Jag Älskar dig och du finns föralltid inom mig...du lever kvar, i mig!
 <Varför?>





Vinkväll himma!

2008-02-03 @ 19:09:15
Igår hade jag o Anna och Alisa vinkväll här hos mig...Bara vi tre...Haha så kul det var...Tömde tre vinflaskor och lite annat...Hhaha blev så full så att jag tappade min plånbok i taxin...:S SÄLLAN SÅNT HÄNDER MIG!?? Blir faktiskt galen på mig själv.... Vi gick ut vid halv ett....gick in på Utposten, alltid när vi tre har varit ute så har det alltid varit krånligt, vi har aldrig varit UTE ORDENTLIGT...och det tänkte vi slå till med igår då....Det började inte bra alls...denna gången var det mitt fel...Anna köpte cider till oss, och när jag satte mig där inne så bara kände jag hur allt snurrade och hur jag bara ville spy, det brukar inte hända ofta....har varit ifrån spriten för länge, kroppen orkar inte..HAha bestämde mig för att ta tag i saken iaf....tyvärr HAha sen bara gick allt snett? blev skitledsen och ville inte gå in på utposten mer....tänkte på en person som jag älskar så mycket...tänkte på mamma...tur Patryk kom....satt och snackade med honom där vid trapporna skitlänge....grät ut lite o sånt...Usch ibland e det bara jobbigt....saknaden skär sönder en i bitar.
Lämnade dessutom Anna o Alisa...dom ringde och ringde o ringde... FÖRLÅT! det ska aldrig mer hända..Sen stack jag o Patryk till kebabhouse...Då kom jag på att min plånbok e borta...och Patryk som e så snäll sprang tillbaka för att kolla om jag hade lämnat den där..men icke...uhhh....
Sen drog vi in på knutan där jag träffade Mammas ex:s son HAHA har inte sett honom på aslänge....vi pratade gamla minnen...HAHA så kul vi har haft det ändå....
Var hemma halv sju.. FINALLY!
Jag vet inte vad som hände med mig igår, blev helt jävla cp i huvudet.....Skällde ut min taxichaufför som jag alltid har kul med och som alltid kör hem mig...han undrade vad det var med mig....:S Sen blev jag känslosam....sen började jag bråka med två utlänningar på knutan.....alltså ? Ja jag vet inte...lämnade Anna o Alisa, vi som skulle ha en rolig kväll...faaan jag hatar mig själv ibland....
Idag gick jag upp vid halv tolv...sjukt att jag gick upp då med tanken på hur mycket klockan var när jag somnade..Lagade middag haha var svinhungrig...pallade inte med mackor..efter det kom Anksie så gick vi en lååång promenad, vi gick nere vid hamnen, det var jag o Annika och massa par.. HAha sen blev det Oj...Naaw kollade på alla hjärtans dag nallar och kort o sånt...så fint... HAha Anksie köpte ett kort till ngn grabb hon börjat prata med....så gulligt...Haha... Coolt med sånna checkar till sin älskling....Haha det e gulligt med Alla hjärtans dag faktiskt...om man har någon vid sin sida....=)

I torsdes till lördes var jag hemma hos min käre pappa...behövdes...kan koppla av där faktiskt. Haha badade 3 gånger...sen när jag köper lägenhet så ska jag fan ha badkar..det är ett MÅSTE! Älskar att bada =) Ja men i fredes kollade vi på film...(Helena och Frostie bangade denna gången) Så det blev jag o pappa....vi började med Frankenfish och avslutade med House on the haunted hill 2...till det drack vi öl och åt ostbitar gott gott...Älskar att kolla på film med honom..alltid lika roligt och trevligt... Älskar dig pappi, vad skulle jag gjort utan dig i mitt liv?

Nu ska jag röja här efter igår...PALLAR INTE! sen ska jag äta och möjligvis slänga mig på soffan och kolla på någon film..... Pusski...

Mamma Älskar dig, Saknar dig sjukt mycket :( Vill bara att du ska komma hem igen så att jag kan bli lycklig igen!
image59

Good morning =)

2008-02-01 @ 11:13:05
Nu har jag precis gått upp..haha e fortfarande lika trött som igår...men har kanske sovit för länge ? När jag vaknade låg min älskling bredvid mig.. SÅ MYSIGT! så vi gosade lite i sängen som vi alltid gör när vi e med varandra. Looove it!
jaha då kollade man ut idag, bara massa blåst o ngen snö...skit. Jag vill ju ut och göra snöänglar för det e så underbart.

Det e bara jag som e hemma nu....ikväll blir det film o sånt..alltid lika kul =)...trodde jag skulle ut & gå en sväng idag men vädret verkar inte tillåta det. Då får det bli mys hemma här bara! Måste äta Frullebulle med...e lite hungrig.

Haha drömmen jag hade inatt var sjuk, HAHAHHAHAA!!!!!  Händer kanske i verkligheten ngn gång ? ;) Haha kan kanske hoppas?

Nu ska jag BADA igen haha, badade igår med..men det är så skönt...brukar ha levandeljus....en miniradio och lite sånt mys....sen ligger jag bara o kopplar av....ett tips är att sätta två gurkor på ögonen om man känner sig trött i ögonen, det hjälper och är skönt för ögonen...

Imorgon ska jag äntligen dricka igen, vet att jag bara skulle hålla mig till en gång i månaden men kan ju inte stå emot mina älsklingar om dom så gärna vill :) vad gör man inte för dom som man älskar?

Sitter och lyssnar på Jackson 5 - I´ll be there. SÅ MYYYYSIG! tänker mycket när jag hör den, typisk morgonlåt dessutom. Mys, mys, mys!

Nä nu ska Sanny bada =) sen ska jag ner o äta frulle och sen kolla tv....Pusski!! // Sanny!!

Mamma jag älskar dig djupt, saknar dig, kom nu hem igen, du har varit borta tillräckligt länge! Kommer snart och hälsar på dig och tar bort all julpynt som jag inte hunnit ta bort! sen ska vi plantera nya fina blommor till dig så forrt det blivit lite varmare.. Love you forever.

Pappa, Frostie, Brossan, Kim - Älskar er!

Ciao, Pusski!


JULAFTON 2007, Haha jag har såklart snapsen i handen..den bilden blev inte accepterad av pappa direkt Haha!
image57

ÄNNU en bild som inte blev bra enligt pappa, ja bara kolla på mig! Sån bild kan vi ju inte skicka til släkten...HAHAH!!!
image58