Rivers Of Babylon!

2008-01-31 @ 14:40:09
Sitter och lyssnar på Boney M - Rivers of babylon! Sååååå bra! Alltså jag tycker musiken förr i tiden var bäääst! Varför levde man inte då? Kunde man svinga på höfterna till riktigt skön musik.
Igår var jag på bio och såg Im a legend, hmmm den var faktiskt inte så bra....tyvärr.....Han dog ju i slutet HAha...nu komemr säkert många bli skitsura för att jag skrev det här, men det är inte som jag dingar mig nu heller, det var faktiskt sant HAHA! Efter det stack jag hem sen körde jag o Anna iväg o köpte ngt :P HAha!!!!
Idag mår man som man mår, är trött som vanligt, konstigt när man lägger sig typ vid två, halv tre och ska upp kl 7 för att gå till skolan. Men som jag alltid säger, man lever bara en gång. =) Slutade halv ett. Nu e man bara hemma och chillar, tror jag somnar snart ? Fan måste städa hemma alltså. Ska ha gäster på lördag! Blir vinkväll hemma hos mig e det bestämt, FAN VAD KUL äntligen får man spela poker igen med marker =) Haha sist vi spelade det så blev det lite segt till slut då alla blev fulla och gjorde annat istället Haha... Spelade texas holdem.. skitkul! Ser fram emot det faktiskt. Sen ska vi kanske ut en runda och smaka cider? (Ja för vi vet inte hur en sådan smakar riktigt, Hahaahaa) Nä får bli att jag åker hem tidigare på lördagen, ska iväg två dagar nu...Åker efter träningen.. ska bli skönt o slippa hbg ett tag. Ibland pallar man inte vara här helt enkelt.........men konstigt nog så varje gång jag är borta från hbg några dagar så längtar man på ngt sätt att få se hbg igen....konstigt...men dock inte när man e utomlands för då hade jag kunnat vara utan hbg i flera år typ :P
Känns som det är fredag idag, men det är det för mig iaf, ingen skola imorgon ju. SKKKKÖÖÖÖÖNT! Blir kanske ingen skola på måndag heller...

Fick papper från CSN idag, kul att dom påminner mig hur mycket skuld jag har hos dom.....dra något gammalt över er istället, för jag e inte färdig med min utbildning. Dom kan lika bra skicka det typ sista terminen sen...Inte nu...blir jag ju deprimerad till max....

Jag vet verkligen itne vad jag ska göra med mina kläder, garderoberna e fyllda!!!! vad fan ska jag göra med alla kläder som inte får plats, dom ligger bara här o tar massa plats, inget jag kan slänga heller (för jag e plockare, plus att det är nya kläder med) Alltså jag fattar inte en sak, varför handlar jag kläder jag inte använder? Nu när jag kollade i min byrå så hittade jag flera linnen som jag köpte typ förra året som hade prislapp kvar...Eller skor, har 50 par skor, men använder bara några par, och resten bara ligger där med prislappar, och jag kan inte slänga dom för att JAG VILL KANSKE ANVÄNDA DOM NÅGON GÅNG DÅ E DET JU SYND!?? Eh fan får sluta upp med sånt...

Igår träffade jag min älskling Kim! Ahh han var så söt när han ropade på mig när jag kom dit, så satt han i sängen och spelade med brossan...."vi spela APAN" Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaw vill bara äta upp honom hihi så go!!!! Som jag o mamma alltid sa " Vi ska adoptera dig Kimi" För det är världens underbaraste gulleunge. Jag älskar den pojken så mycket så att jag hade kunnat gå på eld för honom, simma över atlanten! Tycker det är så gulligt när han pratar....ohhhh helt underbart! Haha när jag får barn kommer dom blir så bortskämda....har sagt att jag inte ska bli sån men jag kommer inte kunna stå emot.

Läste mitt stjärntecken igår, SJUKT att det stämmer in så bra på mig när det gäller Skorpionen....ALLT stämmer. LÄS så vet ni hur jag e som person (ni som inte vet) :

Dina bästa sidor


Du är skarpsinnig och klurig, något som blir ännu mer påtagligt eftersom du även har en ypperlig intuition. Att lösa gåtor, problem och mysterier är du således bra på. Koncentrationsförmågan hjälper dig ytterligare med det. Du har förmåga att gå helt upp i det du gör, och när du tror på något eller någon satsar du stenhårt. Ofta har du ett stort mått av djupsinne dessutom. Något som också måste räknas dig till godo är din fantastiska förmåga att klara av kriser och andra krävande situationer i livet. Du är starkare än de flesta, med en järnvilja som kan försätta berg. Och så är du förstås lidelsefull, sensuell och passionerad.

Dina sämsta sidor


Elakhet, avundsjuka och hämndlystnad är många Skorpioners stora fel. Du kan heller inte släppa taget om något utan grubblar och grunnar i evighet. Har någon sårat dig så ger du igen med vassa ord eller handlingar, även om det dröjer flera år innan rätta tillfället kommer. Behovet av kontroll är utpräglat och kan göra att du bromsar din egen utveckling. Den känslomässiga berg- och dalbana du ofta befinner dig i är också tämligen påfrestande. Du är en extrem person som delar upp allt i svart och vitt, och i värsta fall hemfaller du åt pessimism och negativitet.

Relationer


Du måste ha passion och dramatik i ditt liv, så kärleken är ett högintressant område. Ofta experimenterar du ganska mycket innan du till slut hittar någon att slå dig till ro med. Din partner ska gärna tillöra ett vattentecken: KRÄFTAN eller FISKARNA får du det väldigt bra med. Precis som du är de känslomänniskor som litar mer på stämningar och intuition än på ord. Möjligen kan KRÄFTAN vara lite för blödig och försynt för dig. Mest perfekt är nog en annan SKORPION. Egentligen finns det ingen annan som helst kan förstå dig, och mellan er förssiggår ofta ett spel som andra inte har en aning om. Ni ser och hör allt, läser av varandra exakt och har ett fascinerande kärleksliv! Ett spännande par som gör ett starkt intryck på omgivningen! VÄDUREN och du får problem, ni kan rentav bli lite elaka mot varandra. Med OXEN får du en partner som är lika njutningslysten som du och dessvärre också lika svartsjuk. Häftigt till en början men problematiskt i längden! TVILLINGARNA har du inte mycket till övers för, och ni brukar automatiskt undvika varandra. Några kollisioner blir det inte, och inget annat heller! Krockar gör du däremot med LEJONET. Ni kan hamna i riktiga strider men också bli väldigt förälskade. I längden tar dock slitningarna ut sin rätt, och ni skiljs dessvärre sällan som vänner... Harmoni får du med JUNGFRUN, fast det kanske inte blir nog spännande för dig, och du dras ofta till VÅGEN trots era många olikheter. En Skorpion och en SKYTT kan också bli en lyckad kombination, men då gäller det verkligen att jämka ihop två starka viljor som drar år varsitt håll. Men ni är så otroligt olika så att ni paradoxalt nog kan förstå varandra. STENBOCKEN passar dig också bra, särskilt om ni driver något gemensamt projekt eller arbete. Ni tänker ofta i samma banor och stöttar och stärker varandra. VATTUMANNEN och du kan snarare sabotera varandra, om än omedvetet. Ni blir ofta ovänner om principsaker. Om ni trots allt lyckas leva ihop så har ni i regel ett okonventionellt och spännande hem som inte liknar något annat!



Där är en av förklaringarna om mitt stjärntecken....står nästan så på alla sidor... Haha....sjukt...

Snart är det Alla hjärtans dag! Haha tredje året i rad jag inte ska fira det, kanske lika bra =) -v- Deppar inte iaf..inget viktigt.


Dagens citat kommer från Grekland:


"Din största fiende är du själv"

Nä nu måste jag packa,  blev ett långt blogginlägg idag.....jag vet ngn som blir glad haha ( 1 Styck geting ) HAHAHAHAHAHAHHAHHAAHHAHA den var så skön "sen tar du getingen och skär den i bitar och blandar den i drinken" Delicious!!! HAhahahaha!!!!! Får väll lägga till att jag e stolt över dig Patryk! Du kämpar på :) Gooott! Som sagt längtar tills sommaren då jag får se dig som jag aldrig har sett dig förr...=)

Ciaaaao

HAha jag och Patryk på kräftskiva hemma hos mig sommaren 2006!
image56

Stars in the night

2008-01-29 @ 23:26:02
Tell me why, I have to be so far away!?

Idag var det skola igen, haha var faktiskt kul idag, vi hade redovisningar och vi var en riktig härlig grupp.... Jag var ju inte förberedd för fem öre....fick sitta och göra det sista på min powerpoint en timme innan, och skriva det jag skulle säga också...men sen när det var min tur att redovisa så hade jag givetvis sparat fel så min powerpoint var bara halvt färdig... skit!

Sen när jag kom hem vid 5 så stack jag och Alisa iväg o tränade, SÅ SKÖNT och få springa av sig igen..hela stället var packat....har aldrig sett så mycket folk på Friskis, men så är det alltid på eftermiddagar, inte kul o träna då...men det är kul o spana på biffar Haahaa...efter träningen promenixade jag till videocenter och la mig i solariet (och somnade) Haha!! Fruktansvärt trött...helt sjukt.

Har tvättat min vita matta nu, tänkte "oh så gott, nu e den inte skitig mer (frosties fel)" Men nej, det hade inte tvättats bort så jag fick göra det för hand :/

Nu har jag precis pendlat mellan kanalerna haha, la mig på sängen och tänkte kolla på film, då går Final destination på tv och även 50 first dates. Kunde inte bestämma mig, men det blev mest att jag kollade på 50 first dates för den är så himla rolig HAHAHAHAHA...skrattar alltid lika mycket åt den :P

Nu ska jag snart duscha av mig efter träningen, sen ska jag sova för jag har mycket o göra imorgon, skolan på morgonen, sen hämta körkortet på tivoli haha, sen träna, sen på kvällen blir det kanske bio...vem vet ?

With every heartbeat -v-

Mamma, Min ängel - Varje dag utan dig är en plåga, kom tillbaka till mig..Jag behöver dig ! :´( Varför tog han ifrån dig sådär bara?

image54


R.I.P HEATH LEDGER!! En riktigt bra skådespelare som kommer stanna kvar i våra hjärtan för alltid!
image55

Jag dör!

2008-01-28 @ 13:47:13
Inatt sov min älskling hos mig! Såååå mysigt =) var längesen ju!. Somnade med honom i min famn. Sen på morgonen skulle jag upp med honom till djursjukhuset.. kom dit halv nio och lämnade stället 12. Snacka om att vi fick vänta, störigt för dom kallade in oss efter en halvtimme men sen mellan undersökningarna och sånt så tog det tid... Och jag sov inte så bra i natt.. :( Så nu e jag megatrött.. är hos pappa och tråkar vid datorn medan jag väntar på att han ska komma hem så jag kan berätta. FAN tappade mitt körkort på tivoli i lördes. HAHA snacka om att jag har varit yr :P men som tur e å har dom hittat det så det är bara till att hämta det....värre om jag hade tappat VISA kortet..

Så fort pappi kommer hem så ska jag iväg till citygross o handla lite, sen ska jag träna med Alisa :D efter det är det PLUGG..Uhhh....ska redovisa imorgon...jag vill inte..

får ökade timmar på hamilton! gottmooooooos!!!

Den 1 mars e det fest på Plantan =) Då jävlar går man på det igen haha! men ska bli skitkul! =) Tills dess är det lugna fisken som gäller haha...

Nä...nu ska jag rota i pappas kyl, HAHA!
 är HUNGRIG!! HUNGRIG!!!!!! JAG VILL HA MAT!!!! haha!

HEIL!

Söndag!

2008-01-27 @ 23:05:36
Idag är det söndag! SÅ TRÅKIGT haha! Nä men det var verkligen jättefint väder idag, blev helt glad =) Vaknade vid elva SVINTRÖTT, men kunde inte somna om igen. Så jag gick ut en sväng =) Skönt o promenera. Sen kom jag hem och städade och lagade svingod middag (kycklingbröstfilé , ris och currysås) Smaskigt! Sen efter det städade jag lite till och sen satte jag på en film i stora rummet och la mig på soffan med min älsklingsfilt och mös.
Jag var ute igår, första gången jag drack på tre veckor....FY FAN vad kul jag hade, det blev JÄTTEMYCKET dricka haha men aldrig FÖR mycket för mig ;) Började med att brossan o Jennie hämta mig vid 6, sen stack vi hem till dom och då började jag o brossan dricka =) blev en vinflaska där HAHA sen taxi till bowlingen där vi mötte Matte som oxå ville äta den skitgoda Schnitzeln med stekt potatis och champinjonsås =) Och drickandet fortsatte....sen begav vi oss ner till bowlingbanan vid 21.00 och började kampen om segern Haha, sjukt så sura Matte och Martin var på mig, kan ju säga att jag vann :) Haha som jag slog dom, det kallas skicklighet ;) Ja sen satt vi där en stund och drack vidare....sen körde matte ner oss till stan, jag gick på ett håll och Brossan o Jennie på ett..jag hamnade på ngn fest på söder, födelsedagsfest där min ANNA befann sig =) Fan vad kul det var o träffa dig gumman, ses ju inte så mycket i skolan nuförtiden :/ Sen stack dom på ett håll o jag på ett HAHA jag bara försvann från folk hela tiden. Begav mig till Utposten där Linda o några andra satt, där drack vi vidare. Efteråt begav vi oss på tempel, så sjukt..jag betalade 120 kronor och gick ut direkt igen HAHA stack till tivoli där Malin var =) Shakade rumpan med henne där inne =) Sen ville jag hem, HAha då träffade jag Snicky och Quassi så blev det KEBAB.... det är ju bara ett måste innan man ska hem :D Sen kom Cippe och körde oss hem. ALLTSÅ VILKEN DUNDERKVÄLL! =)) Haha jag har nog inte varit så full på läääänge.  MEN TACK FÖR DEN UNDERBARA KVÄLLEN MINA VÄNNER! förlåt för att jag stack hela tiden.

Snart kommer min ÄLSKADE Frobiuscz....som jag älskar så mycket och som har ont :( Han ska sova hos mig inatt, hihi sen imorgon bitti ska vi till djursjukhuset. Fan hoppas inte han har ngt allvarligt för då vet jag inte vad jag gör. Sen är det skola efteråt och sen träning och PLUGG!

Här kommer lite bilder från bowlingen =)image51
image52image53

Min Älskling!

2008-01-21 @ 11:35:10
Min älskade Prince Frostie ligger på sjukhus! Stackare! Tyckte så synd om dig igår  när dom plågade dig med alla sprutor o sånt, när du bara såg mig i ögonen med dina stora bruna rädda ögon :( Ville bara gråta! Men det var för ditt eget bästa! Idag får jag reda på vad som är felet och hur länge min vovvsing ska stanna där.  :/ Hugger verkligen i hjärtat! Tänker verkligen inte förlora dig med! Det tillåter jag inte. Vem ska annars trösta mig när jag e ledsen?, få mig o skratta när jag egentligen inte har lust att skratta? Du är verkligen familjens bästa vän och du ska leva MÅÅÅNGA år till! Min lille Frobiucsz!!!  I sommar ska vi ju ut och bada på stranden! Ut i skogen och känna naturens ljuvliga doft =) Ut på ängen och sringa av oss =) Du & Jag! Det har jag ju lovat dig! Älskar dig Snåffe

Jag är hemma idag! Är sjuk! :( Mår illa hela tiden. Så fort jag äter lite så vill det bara upp igen...:S ...? Igår hade jag ont i lederna igen...trodde jag skulle hänga mig av smärta! Så groteskt ont.

Nä nu måste jag STÄDA! och TVÄTTA! sen göra lite annat "roligt"

Ha det gott!!

Mamma love you!!!


Killen i mitt liv =)
image49image50

Get low!

2008-01-18 @ 12:26:51

Ja jag vet att jag inte tyckte om den i början men nu är den sååå bra =) Flo-Rida feat T-pain - GET LOW! Så skön! =)
Jaha IDAG kom mitt efterlängtade Super nintendo med posten!!! YES YES! Undra vad jag kommer göra om dagarna efter skolan sen HAHA! Men det är extremt kul att spela....Fick med Donkey Kong med...sen har brossan Mortal Kombat och allt dom med som jag kan få låna! =)
Idag skulle jag på Sexparty hos Anna..men tyvärr så blev det inget med det nu...chefen från Maxi ringde o ville att jag skulle jobba, och jag kan helt enkelt inte tacka nej för pengar behövs alltid i plånboken...underlättar verkligen =). Har inte jobbat där på ett tag nu heller eftersom jag har haft supermycket att göra i skolan.. Hemtentan, två projekt och lite annat...

Igår såg jag o min bror en av skräckvärldens sämsta film, DEAD MARY! Alltså den började bra, man trodde verkligen att den skulle vara riktigt äcklig. Men vad tänkte regissören på sen? HAHA...Sen slog vi till med White Chicks som e en riktig rolig film, MÅSTE SES om du inte sett den.

Brossan fyllde ju år i Onsdes, fick en riktigt fin tröja av mig =) sen nästa vecka bjuder jag honom på bio sen på lördagen så blir det ännu en present! Kan säga att det lär bli en hel del alkohol inblandat Haaha ( gillar o ge bort presenter) HAHA!

Nu ska jag snart träna, får se hur långt jag orkar springa idag, tror jag sträckte ngn muskel igår när jag sprang för det spänner ordentligt... :S

Nä, mat nu sen iväg o göra lite vettiga ting... Puss!

Love you my Angel!!! :´(



image48 
Kärlek är vackert, när det går bra! -v-

Helt slut!

2008-01-11 @ 19:27:21

Denna dagen har varit rätt jobbig faktiskt. Gick upp halv sex imorse  för att jag o Anna skulle till skolan kl 7 och göra det sista inför redovisningen som började halv nio! Fy fan vad stressad man var....och SKRIVAREN fuckade sig hela tiden...Fick ju inte lite panik...sprang runder bland salarna. Haha som yra höns.
Sen efter vår redovisning försvann klumpen, men läraren var givetvis imponerad att vi hann med allt på en dag.
Jävla Hilton kunde inte ta emot oss...så det fick bli Marina Plaza! Underbart fint hotell.. Dom håller på att renovera där nu, de har teman som SOL, VIND och VATTEN! Jag bara ÄLSKADE det rummet som hade temat VATTEN! ÅH hade gärna haft det så om jag hade haft en etta =) Det är såna inredningsarkitekter som inreder Lyxbåtar ute i Viken som tipsar om hur det ska se ut... När man kom upp i korridorerna så kändes det som man var på en båt faktiskt..blåa mattor och dörrarna såg ut som hyttdörrar...jättefint!  Vi fick iaf veta mycket om Marina Plaza, hon vi intervjuade var megagullig mot oss!

Iaf, skolan idag, sen efter det hem en snabbis sedan iväg o tr'äna...kom hem för mindre än en timme sen och nu ska jag äta....det blev hård träning idag =) så nu hade jag bara kunnat soooova! Men ska ju förmodligen träffa Annis ikväll =) Imorgon e det jobb som gäller :(

Nä...mat & dusch kallar! Ha det gott allihop!

Mamma mitt hjärta, Älskar och Saknar dig! Tänker på dig vartenda dag som går!  Varför skulle detta just hända dig? :(

Nytt år , nya tag!

2008-01-03 @ 19:57:30

Nu är Julen avklarad, och även nyår!! Danke! Nu börjar man äntligen om på ruta ett...Jag ska ta tag i mitt liv nu, det jag kan förändra som får mig o må lite bättre ska jag se till o ändra på. Som sagt, jag har inte varit mig själv på flera månader, hänt så mycket skit så jag har tappat kontrollen över allt.

Mitt nyårslöfte var iaf..... Sluta röka, och börja med GI metoden.. Hmm just nu går det bra med både och, men jag vet inte hur jag ska orka det senare...det är ju verkligen ingen bra idé o sluta röka o börja banta...när man slutar röka äter man mer. Men vi får se..än så länge så äter jag inte alls mycket. Jag var så trött på cigg den senaste tiden, tyckte bara det var äckligt och lukten gjorde inte saken bättre...och nu känner man sig riktigt fräsch =) Den värsta utmaningen för mig är nog när jag ska börja festa igen, USCH! Har iaf sagt att jag inte festar mer nu, iaf till den sista januari =) Haha inte så långt tills dess men några veckor e det trots allt.

Idag ringde PoggMysan till mig....hehe...verkar som ni har haft det kul iaf ;) Ska hem till henne imorgon förmiddag o checka bilderna därifrån =)... Detta året blir det nog thailand i december...tvåveckor =) eller mexico...vi får se var man hamnar men iväg blir det  verkligen.

Nu har jag raderat allt skit som definitivt inte ska följa med in i 2008....inga onyttiga vanor och allt annat skit....Kärlek finns inte i mitt liv, hade jag velat hade jag haft kärlek i mitt liv när som helst, men jag vill inte det, ska jag ha ngn i mitt liv så ska det verkligen kännas rätt, inte bara halvt bra. Och eftersom jag e så kräsen så skiter jag i det =) Jag låter kärleken komma till mig, inte jag till den....händer det så händer det, händer det inte så e det ju inte meningen hihi...

Nyår firades med Annis på dalhem...vi var på tre olika fester, först stack vi hem till Tobbe där några av mina kära killkompisar höll till =) Trevligt..sen kom Snicky och då stack vi på den andra festen med honom...där vi även firade tolvslaget.....efter det hamnade vi i en blatteminibuss HAHA fy fan kände sig som grisar där bak, och den jävla HALLA HALLA musiken som vi började klappa till, en riktig höjdare, iaf vi klämde in oss i den bilen (12 pers haha dom andra hade tagit dom två sista taxibilarna) Haha och åkte ner till Set och festade vidare där till 5 på morgonen...

Nä nu får jag fan ta o plugga, hemtentan måste bli färdig tills på måndag! Började idag!! Inte lite klurig heller...Här kommer lite bilder från nyår ( lite tråkiga bilder men dom andra har dom roliga på oss HAHA men dom lär man inte få på ett år nu)

Hemma hos Tobbe!
image41image42image43


tolvslaget! Anna, Cippe, Jag! Lite fulla Haha
image44



Lee som jag träffade i Cypern, Saknad!
image45
image46image47