Det var dajligt!

2009-06-30 @ 20:10:12
Precis kommit hem efter en underbar joggingrunda med älskling! Det gick verkligen riktigt bra för oss båda! Haha helt chockade! :) Idag träffade jag Mikaels mamma på Familia vid tio sen gick vi där i drygt 4 timmar Haha kvinnor vi kan ;)
Köpte mig en riktigt fin klänning och även en svart kajal. Efteråt blev vi sugna på glass!
Efteråt körde jag raka vägen hem för att möta upp min oufki för att bättra på brännan i parken. Riktigt skönt. är man kom hem stod maten på bordet av min man som jobbat hela dagen, visst är han underbar hehe! Middan slank her mycket fort för att sedan bege oss till råå strand och ligga i solen och mysa! :)
Varit en underbar dag måste jag säga :) man får ta vara på de dagar man är ledig!

Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Love you mami...


Bild på mig innan Familia, jag är dock inte så blek, blixten :)


Tänkte köpa denna skönhet, men får bli nästa månad, riktigt fin

Soligt!

2009-06-29 @ 12:02:29
Älskar när solen lyser. riktigt underbart. Fast idag är det moln på himlen med. Kan dock vara skönt. helgen har varit helt underbar. Har myst mycket med älskling. I fredes solade jag och Sabbibabi i parken, sedan blev det en runda in på Gina tricot, sen blev det bänken bredvid och en glass och massa sol. Brände oss riktigt mycket. På kvällen blev det bio med Älskling. Såg Transformers 2. Riktigt jävla bra! Rekommenderas starkt! Lördagen jobbade jag till 15 sen gick jag och älskling till Haket och åt riktigt god mat och mös till film på kvällen med Jordgubbar. Söndagen åkte vi ut till bjuv tidigt, hem till Mikaels föräldrar där vi alla låg ute i trädgården och stekte ;) Ritkigt varmt var det och riktigt gott med Melon, jordgubbar och ett glas vitt vin med färska jordgubbar i. Looove it. Sen blev det grillmat. JAM!! På kvällen blev det gotte och två filmer med massa bränd hud. Perfekt Söndag med andra ord!
Idag har jag tränat bort lite fläsk! Har gottat mig för mycket de senaste dagarna och fläsket har satt sig på lite ställen. Men det ska BOOORT nu. Im fit for fight! Skulle egentligen ner och solat i parken med Sabbi men tycker det är för mulet så blir en trip till Väla efter lite städning här hemma, sen ska jag få med baby till stranden och gå en runda där som vi gjort ett antal gånger nu. Älskar dig min prins!

Älskar min Oufki med, bästa vänner och inget eller ingen kan någonsin komma mellan oss två! Det finns ingen vänskap som är starkare!  <3

Bal 2006


Fest 2008 - Likadan Outfit! OUFKISARNA <3


Jag och Kimi, haha Kimi ser riktigt trött ut! Helenas f - fest 13 juni


Jag ligger och solar

Musik-legenden är död!

2009-06-26 @ 08:18:57
Vaknade i morse av ett sms, Mikael Jackson är död! Han blev bara 50 år gammal! Den stackars mannen fick gå igenom mycket skit de senaste åren. Alla tvivlade på honom när det gällde barn osv, men när det gällde musiken så tvivlade INGEN på honom.. Han var helt enkelt bäst på det han gjorde. Vila I Frid, och tack för den härliga och oförglömliga musiken du gjort! Den var helt underbar och Legendarisk!!




Jobb!

2009-06-17 @ 19:47:10

Ska snart in i duschen, var och tränade i morse, sen är det jobb som gäller. Det är det enda jag sysslar med nu om dagarna haha, JOBB & TRÄNING! Så är det.
Solen skiner idag iaf, underba

Ny vecka!

2009-06-15 @ 14:50:08
Ny vecka, nya tag. Var och tränade i morse. Tror ryggen är bra igen :) Härligt! Martin jennie och Kim kommer över lite senare för att fira Mikaels födelsedag med en bit tårta och kakor. Rätt mycket onyttigheter nuförtiden. Men kan inte hjälpas hehe. Denna veckan jobbar jag tis - lördag! Så kommer inte ha något liv nu i veckan! :) Men jobbar hellre under veckan än på helger faktiskt.
Tänkte bjuda på lite bilder från i lördags hos Pappa och Helena, sen från här igår när Mikaels Pappa, mamma, faster och fasters "kompis" Kom hit på tårta och annat gott..

Jag i lördags innan vi skulle åka.










Födelsedags"barnet" Haha

Ballongleken!


Bror och Älskling skålar för att sedan Snapsa!

 Love you!




SÖNDAG!

Födelsedagsbarnet!


Mikaels föräldrar! Fastern och kompisen kom inte med på bild. Synd!


Ljuset....

2009-06-14 @ 18:43:46
brinner för dig idag Mami! Saknar dig så mycket!

Min ängel, Min älskling!

2009-06-14 @ 12:14:42
Idag är det både en jobbig och en härlig dag!! Min älskade Ängel, mamma gick bort för två år sedan. Har varit där precis och lagt blommor och tänt ljus. Det är mycket blandade känslor på denna dagen, jag tänker inte så mycket på just att det hände, klart det kommer upp men det jag mest tänker på är hur jag kände mig den dagen, hur tomt det var. Jag tänkte inte alls den dagen, det sa bara stopp i hjärnan och jag gick som en levande död. Jag kommer ihåg att jag kände en stor sten i magen hela tiden och gråten i halsen, och vad som än hände framöver, så brydde jag mig inte, för jag hade ändå förlorat min mamma, det skulle aldrig gå att jämföra med något. Det var den värsta dagen i mitt liv, och en dag jag kommer minnas i hela mitt liv. Idag när jag tänker på att det är mamma dödsdag så tänker jag även mycket positivt om henne, vad hon gjorde för mig och min bror och hur hon var som person. Man behöver verkligen göra det när en sån här dag inträffar. För det blir en så positiv känsla inombords och man ler istället för att gråta!
För att klara av smärtan så tänker jag alltid - Hon har det bra nu, hon är på en plats där hon inte känner smärta mer, Mamma är lycklig!!    Älskar dig mamma! Vi ses när jag är klar på jorden :)

Idag är det även min Älsklings FÖDELSEDAG! Så detta ska ju givetvis firas med tårta, kakor och besök! GRATTIS MIN ÄLSKLING!

Igår var vi som sagt hos Pappa och Helena. Helena hade ju sitt 50 års kalas! Det var riktigt trevligt och massa godheter på bordet JAM JAM! Kommer bilder snart!

Love you


Saknad, Älskad! Vill bara veta en sak- Varför?

Pisseväder!

2009-06-12 @ 09:18:33

Vaknde i morse och hörde hur regnet piskade mot fönstrena. Jag är så glad över att det inte är jag som tar studenten idag, för jag hade inte velat vara ute i detta vädret. Har satt mig här med en filt och myser med lite varmt te!
Ringde precis min vårdcentral. dom tycker jag ska avvakta tills måndag. Så jag får väll sitta och kallsvettas och ha ont i ryggen några dagar till. Igår var jag på Väla för att köpa presenter, riktigt mycket folk och jag började svettas som en gris. Allt gick i slowmotion och jag tänkte bara - SÅ länge jag FÅR ALLT köpt och kommer ut härifrån. Trodde jag skulle ramla.
Nu är presenterna fixade iaf. Ska försöka jobba idag faktiskt.  Blir bara att sitta i kassan ändå. Hoppas det går bra. Imorgon får jag nog hoppa jobbet..ska nämligen vara i Mjölken och kan inte lyfta.
Jag hoppas iaf ni har det bättre än mig.. hehe.

Längtar tills imorgon..massa god smörgåstårta, god tårta och annat gott...söndag tårta..JAMMIE haha! :)

Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Love you mami


Ryggont!

2009-06-11 @ 11:43:38
Har fortfarande kraftig smärta i ryggen, känner mig som en 80 åring. Igår blev jag soffliggandes och kollade film och gick på smärtstillande. Fick en feber på 38.3 igår och trodde jag skulle dö av värme. ibland var jag riktigt varm, sen när jag tog bort filtarna så började jag frysa direkt och fick en kraftig frossa fast jag var varm igen. Tur att jag fick bra Panodil av pappa. Han ringde mig säkert 5 gånger igår för att kolla hur det var och påminna mig att ta tabletter. Idag har jag bara ont i ryggen och ömmningar samt lite illamående.
Ska fixa till mig nu, fast jag itne har någon lust att röra mig för det gör så jävla ont så har jag saker jag MÅSTE fixa idag. Ska besiktiga min lägenhet nu 13.15, den ska ju läggas ut på Akelius Hemsida. ( Den gamla lägeneten jag hade innan, 2:an) Sen måste jag till banken och sedan mot väla för att köpa present till både älskling och Helena. Har inte hunnit det än.. hoppas det går fort iaf, får ta smärtstillande så jag inte tuppar av av all smärta. I värsta fall om det inte försvinner så får jag besöka en sjukgymnast.
Fick mina älskade skattepengar, och de går direkt till Thailandresan. :)

Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Mami


Tråkigt.

2009-06-10 @ 12:54:55
Mår mycket dåligt idag, fysiskt.. vet fan inte vad som har hänt men hela min rygg gör så ont, plus att när jag vaknade så hade jag så ont i huvudet att jag inte ens kunde hålla ögonen öppna. Nu har jag iaf tagit panodil och känner mig lite bättre, men känner fortfarande av smärtan. Mår också jätteilla har inte ätit ngt idag än, skulle dricka lite vatten innan men då ville det bara upp mig. Så nej tack, avvaktar tills jag mår lite bättre. Jag skulle jobbat idag, men blir inte jobb, jag skulle tränat idag, men bliringen träning, jag skulle fikat med Ballemalle idag, men blev inget med det. :(
Tråkgit när man blir sjuk faktiskt. Hoppas det går över snart.
Igår var tränade jag, sen blev det en runda till ängelholm, sedan hem till min pappa som jag saknade. Åt middag med honom och snackade ett bra tag, sen blev det familia för att hitta present till Älskling som fyller år på söndag. Kommer bli en livad helg. Lördag ska Helena ha 50 års fest, sen på söndagen är det Mikael som fyller år plus mammas dödsdag.
Nu i helgen jobbade jag för fullt , hade min storhelg så bidde typ på hamilton. Och i måndes jobbade ajg typ hela dagen då med. No life :)

Nu ska jag spela lite Sims, haha helt inne i det. Spelade 3 timmar igår, så skulle rullade Mikael över till mig för att ge mig en kram och poff, så slocknade datorn och inget blev sparat... HAhaha jaja får ta igen det.


Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Love you mami


Detta fick jag av Mikael i Fredes, gulligt :)


Frosties fjälla, Tessi

When it´s going down...

2009-06-05 @ 13:09:09
Mår inte bra, psykiskt. Något som klämmer i hjärnan och hjärtat på mig hela tiden. Jag vill bara gräva ner mig och stanna där i några dagar? Veckor? Månader? Det är något som fattas i mitt liv, Jag har hamnat på ett ställe där jag inte trodde jag skulle hamna på för några år sedan. Ångesten inom mig fräter. Mitt liv känns så hårt nu. Finns människor jag saknar, saker jag vill göra, saker jag vill se, men det känns som mitt liv bara står still.
Efter gymnasiet så har det mesta gått åt fel håll för mig, fast jag haft ljusa stunder så känns det jävligt jobbigt i övrigt. Det var så mycket jag ville göra efter gymnasiet, så mycket jag ville uppleva, jobb som jag drömde om. Jag siktade verkligen högt och var bestämd, idag är jag bara förvirrad över allt. Känner mig svag och vet inte vart jag vill ta vägen. Hade jag kunnat spola tillbaka tiden så hade jag gjort det, för att göra om allt efter gymnasiet. Då hade jag förmodligen inte bott i Helsingborg, kanske inte ens i Sverige.  Men det var den tiden det, som jag inte tog vara på. Jag är så trött på allt..antar att jag är inne i en mycket jobbig period nu där jag bara tänker negativt hela tiden. Blir säkert bättre snart. Jag har haft många jobbiga och tuffa perioder som jag har tagit mig igenom, då ska jag klara detta med.
Tänker inte blogga på några dagar, behöver vara för mig själv och tänka.

Ta hand om er

// Sanny



Det var härligt.

2009-06-03 @ 12:40:39
Igår var jag och Sabbioufki i Köpenhamn för att bli barn på nytt, och guess what det blev vi med. Vi åkte ALLT (förutom de jättesmå karusellerna) hahaha Roligast var när Vi skulle åka det här planet.. Man åker som i en loop och så kan man själv styra och om man vill svänga och sånt i luften, kan säga att vi hängde upp och ner ett antal gånger haha..sen kunde man sätta på turbon så att planet snurrade 100km/h och det GICK FORT... Haha man satt fyra i planet, det var jag och sabbe och ett par. De hade första kontrollen och vi den andra.. innan vi gick på så gick de på tivolit igenom kontrollen med oss...så satte vi oss på det stället där andra kontrollen var, tänkte ja då behöver inte vi oroa oss för att styra och så, det gjorde paret. Haha Sabbe skrek precis som om någon flådde henne hahaha...jag var ju helt klart tvungen att kolla hela tiden och jag säger bara, det är den coolaste men vildaste attraktionen jag NÅGONSIN åkt (anteckna då att jag åker ALLT) När det hade gått halva tiden så var vi högst upp och upp å ner. Helst plötsligt hör man det paret - Det är er tur att styra... Haha jag fick panik och skrek efter Sabbe... SABBE STYRR!!! Hon bara satt och skrek så jag fick ju ta tag i kontrollen och börja styra...Haha satt och snurrade kontrollen hela tiden så vi åkte upp och ner, på sidan och hit o dit... NI MÅSTE ÅKA DEN OM NI ÅKER TILL KÖPENHAMNS TIVOLI!!!! Den ser jävligt äcklig ut men det är ett måste haha...
Hade en underbar dag iaf...älskar tivoli, doften av popcorn och glass, alla små mysiga stånd o så...LOVE IT..

Jag på tivolit.


Underbart fin byggnad inne på tivolit!


Sabbibabbi och Jag :)


Sen gick vi förbi en snorunge som heter Mohammed Ali, och alla fjortisar
skrek längst fram. HAHAHHA...

Hej hopp..

2009-06-01 @ 18:23:24
Har inte varit så duktig på att uppdatera sen sist. Men har varit så underbart väder och haft mycket att göra. I Fredes efter provet körde jag hem till min pappa för att hälsa på lite. Frostie fick följa med hem och har varit hos oss tills idag. Riktigt mysigt. Sen på fredag kväll så jobbade jag. Lördag jobb 8 - 17 sen var det bio på kvällen med älskling. Såg Knowing. Bra film men jaa, slutet var lite halvglöttig tyckte jag iaf. På söndagen kom älskling med en riktigt härlig idé. Frukost på stranden. Helt underbart var det...Frostie tyckte nog inte det när vi satt still, gillar o röra på sig och det var ju lite för varmt för honom, han är ju världens badkruka med. Hahaha. Men vi var snälla och la oss så att han kunde vara under skugga. Sen blev det kyrkogården för att lägga blommor till mamma och tända ljus, var ju Mors dag <3  , hem för att städa lite, ut på ännu en stor promenad och sen kom Mikaels föräldrar. Vi skulle egentligen ut och äta kinamat men vi överasskade dem med middag hemma och härligt god efterrätt :) Sen blev det ner till bogarts för att köpa lite gotte till två bra filmer. Såg UNBORN, riktigt äcklig film haha...usch..sen såg vi 44 minutes. Mycket bra. Rekomenderar dem verkligen.
Idag var jag och Frobbe ute på min powerwalksrunda. Riktigt härligt. Sen blev det parken med Sabbi för att sola. Nu ser jag ut som en kräfta i ansiktet haha och det bränner. Sen blev det stranden med älskling för en lång promenad. Man får ju njuta av vädret medan det är fint och man är ledig :) Imorgon bitti ska jag och Sabbi bege oss till köpenhamn för en galen dag :)


Kärlek till Familj, Mikael och Vänner <3
Mami...

:)