Tänkte på en sak...

2010-10-29 @ 15:00:52

Eftersom ni är några stycken som läser min blogg varje dag, UTAN ATT NÅGONSIN KOMMENTERA!!!!!!! Så vill jag nu veta VEM som läser den... :) Så skicka gärna iväg en kommentar med namn. Jag ser att jag har många trogna läsare och jag vill så gärna veta.. Så sluta fega och SKRIV ert namn... om det är något ni undrar så bara fråga på!


Jag hoppas....

2010-10-29 @ 09:07:34
Jag kollade på Bröstcancer galan igår, och jag HOPPAS att ni som läser också skänkte en liten slant genom att köpa rosabandet eller via bröstcancergalan igår. Vem som helst kan drabbas när som helst. Vi behöver då allas hjälp!! Jag är själv drabbad, INTE MED CANCER, men jag är en anhörig som mist min mamma i den hemska sjukdomen. Jag lider med alla familjer som har någon drabbad i sitt liv eller är drabbad. Jag vet hur det känns att leva med en som är drabbad av sjukdomen och det är en mardröm som kanske tar slut, eller inte. För vår familj tog den inte slut. Jag är lite bitter över att dom inte hade hittat något bra för min mamma redan då. Hon hade helt enkelt otur. Men det betyder inte att jag inte vill att andra ska bli botade. Min största önskan är att i framtiden, om någon får cancer, så ska man kunna bota det så enkelt som en förkylning!

Nu ska jag vila! Åt gott igår eftersom jag fyllde år. Har sån ångest idag, eftersom jag vet att jag ska gotta mig på söndag med! Tänkte igår att jag fyller bara år en gång om året så då kan jag unna mig något, plus att jag var ledsen över min fot. Det värsta är att jag inte kan träna idag. Dumma fot. Får inte jobba heller.


23 år!

2010-10-28 @ 16:44:40

Då var man 23 år gammal. Gammal och gammal ;) Men det går ju inte neråt.
Vill bara passa på att tacka alla för era fina sms och gratulationer överallt. :) Ni är underbara!

Nu ska jag vila mig efter operationen...aj aj..

TACK ÄN EN GÅNG!!


Åhh!!

2010-10-27 @ 10:01:18
Skrev precis ett långt inlägg men så försvann allt. Är iaf glad idag. Denna månaden är MIN månad :) Hoppas allt går som jag vill nu. Berättar vad det är så fort jag vet mer info..lovar!!
ska snart ner till gymmet och bränna fett. Märker på kläder nu att jag gått ner mycket. Härligt. Vågen står tyvärr still men det kan den göra, för man går ner ändå. Man måste bara mäta med måttband.
De blir ingen utgång i helgen. Blir bara kalas för familj på söndagen. Ska jobba på lördagen. Blir utgång nästa helg istället. Ska bli roligt faktiskt.
Imorgon fyller jag år. Ska inte göra något speciellt då. Jobba och träna bara. Förmodlingen akutopereras, men vi får se om det blir av.

Nu måste jag kila, gymmet väntar, sen en riktig skön ansiksbehandling på Len Hud :)

ÄNTLIGEN!!

2010-10-24 @ 10:58:25
Äntligen hittade jag en tv möbel igår. Har varit så svårt med just det. Jag ville ha en med valnöt och svarta glasluckor. svårt att hitta när de flesta varit för låga med. Ville även ha hylla ovanför tv:n. Men det ville inte M. Igår när vi var på Ekeby möbelaffär så hittade jag den perfekta. Han ville ha valnöt, jag ville ha med svarta luckor, och överhylla.. VI FICK ALLT I ETT :) Nu är han och hämtar det. Ska bli så skönt att komma i ordning här mer nu. Det går inte så snabbt här nu eftersom vi väntar på att köpa småsaker osv.

Tror inte jag ska ut nästa helg. Fyller ju år nu den 28:e men tror jag jobbar istället. Blir iaf utgång på Halloween. Ett måste! Oufki vill klä ut sig då, men jag vill nog mest vara fin :)


Idag har jag min onyttiga dag. Så det blir ryggbiff med klyftpotatis och rödvinsås samt bearnaisesås. Sedan blir det lite chips och choklad. Goodie.
var ute och gick i morse, riktigt skönt. Köpte med mig lite frallor som vi åt. Älskar färska frallor på morgonen. Tyvärr är det för onyttigt att äta varje dag! :(

Nu ska jag måla lite här hemma, man hittar ju alltid lite smågrejer man stör sig på.

Ha en trevlig söndag och njut av allt livet har att erbjuda!


Mina änglar <3

Tur..

2010-10-22 @ 10:32:25
I morse när jag var ute på min powerwalk ville inte mina ben som jag ville. Dom vill bara sluta hela tiden. Kändes som jag gick i slowmotion, fast jag gick i mitt vanliga tempo när jag är ute och går. Fick mjölksyra i benen hela tiden. Hade sån tur med vädret. Precis när jag stod här nere vid porten och stretchade så börjar det regna riktigt mycket. Himlen bara öppnade sig. Just nu blåser det på ordentligt med. STORM...
Igår efter jobb blev det gymmet och sen solning. Idag innan jobb ska jag iväg på en sak... berättar inte vad det är riktigt än :) Nästa vecka på måndag har jag bokat in en tid för att få lite ansiktsbehandling och sen på onsdagen när jag fyller år så blir det frisören! Längtar.

 




Dagens låt: Nicole Scherzinger - Poison

Hemma igen..

2010-10-20 @ 10:49:22
Jag kom hem i Måndags morgon. Jag och Sabbi oufki var i Polen, Szczecin <3
Vi hade det helt underbart. Njöt av god mat och fin stad. Dock regnade det hela lördagen på dagen så det blev inte så mycket promenerande den dagen. Köpte mycket gott med mig hem (polskt godis) och även en riktigt fin ängel (staty) med ett ljus sidan om till min älskade mammas grav. I Polen har dom riktigt fina dekorationer till gravar.
Känner mig så bekväm i Polen, det var 6 år sen jag var där sist och jag har verkligen saknat landet. När jag är där så tänker jag mycket på min mamma och min barndom. Var mycket i Polen då och jag såg upp till landet. Tyckte om dom små kioskerna på gatorna där en liten gubbe eller tant satt och sålde allt möjligt. Än idag ser man kioskerna. MYS.
Vi gick till Polens största Spa anläggning som heter Baltica. Tyvärr fanns det inga behandlingar lediga så vi gick in på den delen där det fanns ångbastu, aroma bastu, jacuzzi osv. Helt underbart skönt var det att bara ligga där och lyssna på skön musik och andas in härliga dofter och bara slappna av. Vi har suttit och fikat på ett café som låg 22 våningar upp i en byggnad. Hade utsikt över heeeeeeela staden.
Nu när jag har varit i Polen så bestämde jag mig för att inte gå på någon diet. Jag tänkte - Hur ofta åker jag till Polen med min bästa vän? ska jag då vara tråkig och inte unna mig något? Man lever bara en gång..
Det blev lite strul med minibussen till hotellet från färjan, så allt slutade med att vi fick lyxsvit på båten hem. Det blev gott vin och lite choklad i sängen till en film.

Jag fortsätter att gå på diet här hemma nu. Totalt har jag gått ner 6 kg sen jag började i slutet på septemper. 

Bilder kommer när jag får dom från Oufkisen... :)

 

Grattis min vän!

2010-10-14 @ 10:58:44
Har haft så mycket att göra så jag har glömt att nämna att min själsfrände, min bästa vän Oufki har förlovat sig med sin sambo. Är så glad för din skull Oufki <3 Älskar dig och önskar dig all lycka med Patrik. Du förtjänar all lycka och glädje här i livet.

Nu ska jag snabbt duscha sen är det jobb som gäller, därefter träning. Imorgon åker jag och Oufki....BORT FRÅN DENNA RÖRAN...

Nu blev ni nyfikna på vart vi ska va? ;)

Känner mig heeeelt trött..

2010-10-11 @ 21:01:43

Eftersom jag går på diet (lågt GI) så är min kropp ständigt trött. Har köpt koffein tabletter för att pigga upp mig själv. Det är helt sjukt. Min kropp är helt utmattad, både psykiskt och fysiskt. Men jag ger inte upp för det. I morse vid 07.00 var jag ute och gick en timme innan frukost. Riktigt skönt. Jag har gått ner hela 5 kilo nu på denna dieten och träningen och det går bara neråt. Igår var jag hemma hos M:s föräldrar och åt god middag. Det är just i sådana situationer som jag bara vill gråta. Jag är duktig hela veckan och vill fortsätta vara det på söndagen med, MEN jag vill heller inte vara taskig och låta bli att äta.

Varit på Ullared idag med en snabb runda. Hade ingen lust att handla när jag var så trött. Men blev lite saker till jul och till mammas grav, strumpor o sådant.

Nä lite tv nu sen sova.





Seriöst ?

2010-10-06 @ 11:05:04
Hahaa jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? ALLT håller på att falla samman här hemma. Hittade em repa på nya sängstommen som jag vill lämna tillbaka nu eftersom jag HATAR repor. Är så pedantisk att jag inte kommer klara av att ens veta att där är en repa fast man knappt ser den. Spisen skulle vara en INDUKTIONSHÄLL, vi fick HIGH LIGHT eller vad det nu heter. Säljaren sa att det var Induktion. När man sedan ringer till Media Markt så skiter dom i vilket. Får ta och köra dit med den och tvinga dom att byta. Plus att där var en spricka i den. AHHHH...och det slutar inte där. Vår JÄVLA JACUZZI försökte nästan döda oss båda. Vi skulle testa att bada i den när massage och bubblorna var i gång. När M ska ta i duschmunstycket så får han el igenom sig, men kan lugnt lägga tillbaka den utan att släppa ner den i vattnet. Hade det varit jag som hade tagit tag i den först så hade jag TAPPAT ner den i vattnet av ren reflex och gjort oss till stekt fläsk. M är ju mer erfaren när det handlar om el så han kan hantera det men jag hade bara börjat lipa haha. Jag orkar alltså inte mer nu. Grejer som köps är fel och passar inte osv. Hur länge ska detta hålla på? När ska allt vända.

I morse blev det powerwalk och snart ska jag gå ner till gymmet och träna. Måste inom Ikea idag med för att byta lite saker. Shoppade loss ordentligt i Måndags. Beställde hem ett par skor, lite tröjor och en parkas jacka från Nelly. Slängde nästan alla mina jackor när vi flyttade ( Dom jag haft länge) Har två svarta vinterjackor, så nu köpte jag mig en brun. Ville egentligen ha en med riktig päls men är lite emot sådant och det känns inte så bra att köpa en sådan då. Måste även till väla. Hittade en skitfin skinnjacka med fårpäls. Ahh måste ha.
Snart fyller jag år med, då blir det utgång. Hatar att hitta kläder till utgångar, man blir adlrig nöjd. Ska ut både den 30:e okt och helgen efter. Extra svårt!!

SORRY!!

2010-10-04 @ 10:42:58

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag. Ser att jag har trogna läsare som är inne varje dag. Ska bättra mig, LOVAR! Har så mycket att göra nu bara. Har ju satt ett mål - 9 KG på en månad. Jag har redan lyckats få bort 3 på en vecka. Haha. Tro det eller ej, men på lite mer än en månad så hade jag nästan gått upp 6 kg!!!!!!!! Jag mådde så dåligt över mig själv, byxorna började bli för små och fettet bara vällde över. Jag HATAR den känslan, och ändå gör jag så mot mig själv. Det var svårt att börja träna och hålla sig till en nyttig kost efter Turkiet. Flyttade ju nästan direkt efter så jag hade nästan allt nerpackat. Då var det bara att mätta sig med snabbmat och sånt skit som gör att man rullar. När det var dax att flytta hit så var inte lägenheten färdig så det blev snabbmat då också ett bra tag. Det gjorde att jag sjönk ner till 0 och började trycka i mig massa godis också. Jag är sån som bara kan trycka i mig för att jag mår dåligt! MEN...nu har träningen kommit igång och jag är LYCKLIG. Träning är det bästa jag vet. Att få gå ut och jogga eller gå gör mig lycklig och jag mår mycket bättre. Nu går jag även på sträng diet med och det är då allt funkar som bäst för mig. När jag hade gått upp dom kilona så ville jag inte ens visa mig ute för jag skämdes. Det kändes som att varje människa som tittade på mig tänke - Herregud vad fet hon är. Jag vet att jag inte är fet, men man tänker så för att man vägt MYCKET mindre innan. Vill köpa nya kläder också nu till höst. Har bara massa tråkiga och fula kläder, men samtidigt så vill jag inte handla föränns jag gått ner allt. Får ta en storlek mindre helt enkelt. JAJA...nu är det igång iaf. Målet är som förr.. 55 kg tills 1 nov. Min träning består av 30 min powerwalk innan frukost sedan 1 timme powerwalk senare + gym.

Bjuder på lite bilder från Turkiet

Smal och fin. Vägde runt 56 här.