Naglar!

2007-05-29 @ 23:48:47
Idag har jag fixat mina naglar! såå fina... är så stolt över dom.! Var på väla med brossan efteråt och promenixade där och hittade ngt vi skulle köpa som ska bli fint på dig =) Efter det stack jag och solade och nu är man hemma hehe. Nice. Har gått igenom lite vad jag ska köpa och så. Måste ringa typ 100 samtal imorgon och jag orkar helt enkelt INTE :) Imorgon ska jag och mamma iväg och kolla på bilar. Nice
Jag fattar inte detta alltså, börjar jag bli sjuk igen ? femte gången detta året ? Dvs en gång i månaden. Fuck nä för fan.

Jag känner att allt kommer kollapsa snart, jag bara väntar tills den första lavinen börjar. Och vad fan gör jag då ? Måste jag vara stark ? Eller får jag lov att vara svag om jag vill ? Men kommer jag klara av det om jag e svag ?
Tusen frågor, men inga svar tyvärr.

Kärleken suger förtillfället, men det är lugnt för jag suger på kärleken med. Pallar inte ha förhållande, hade jag velat ha det så hade jag haft det, men jag vill inte. Jag väljer hellre att umgås med mina vänner och ha en megarolig sommar.

Du - Du har gjort så mycket för mig, jag uppskattar det, du har funnits för mig när jag har mått dåligt, när jag var ledsen inombords lyfte du upp mig. Vad ska jag göra för att visa min tacksamhet ? Jag kan inte ge dig det du vill att jag ska ge dig. Jag visste verkligen inte att man kan komma en kille så nära på två månader. JAG vet, att om jag hade gett dig det du vill ha, så hade vi varit lyckliga vääldigt länge. Du har visat att du gör såå mycket för mig, allt för att jag ska må bra. Tycker verkligen om dig, vi har kul ihop men jag vet inte vad jag ska göra.  Sorry! :(  Fortsätt lyssna på Tracy Chapman.


Till er killkompisar som läser, SANNY ÄLSKAR ER! Ni är mina änglar, jag finns för er i vått och torrt så som ni funnits för mig och finns för mig. Utan er hade jag varit världens mest ledsna tjej, för utan sånna killar som er hade jag inte klarat mig -v-

Näää ha det bra alla HEIL! // Sanny -v-

Godnatt!
image16

Klockren

2007-05-28 @ 23:16:07

Utgången var klockren i lördags! Träffade så mycket folk ute så det är SJUKT =) Tack Linda =) Haha MammaLinda....vart fick han det ifrån ? kanske jag som råkade säga så? =)

Imorgon ska jag till bjuv och fixa min naglar...ska bli lika fina som dom var en gång i tiden =) NIICE =) sen på med tandsmycke igen.

Ah är trött! Igår var jag och Chrille och såg Pirates of Caribbean (jag vet det stavas inte så). Den var bara lite kompicerad jämfört med dom andra, men bra =) Den jävla nöten som sa att Star Wars skulle komma in i filmen är ju korkad på riktigt.  Tack Chrille, det var skönt att se dig =)

Nej, sängen kallar snart.

Jag sökte, jag gick på intervju, jag kom in!!!!!!!  Godnatt // Sanny -v-

En bild på Jonas mig och ?? Haha Stinsen i lördags, jag käkar melon som ingick i Lindas drink =)
image15

Lördag

2007-05-26 @ 18:09:07
Idag är det Lördag o det innebär att SANNY ska festa med Linda och kanske en tjej till.. Hahah sen ska man träffa sina gossar i stan med. Hehe nä vi ska ut o fira idag...Fira mig =) Hehe..Ska bli nice =)

Ses kanske ute =) Ciaoo!   -v- Sanny

Las Palmas Feb 2007! Miss it!
image14

Tisdag

2007-05-22 @ 15:09:11
Jepp idag är det tisdag och vädret är ju bara MEGASKÖNT!! mjaaaw! ;)
idag har jag gått min powerwalk i över en timme och det kändes förjävligt bra...kan man skriva så ? =) 
Nu har jag ringt kvinnan som ska sätta på härliga tippar på naglarna igen!!!! Åh har saknat dom som fan!
På tisdag nästa vecka ska jag dit o fixa det =) kommer bli nice nice nice =)
Sitter och lyssnar på E-types nya låt (true believer) den är ju helt enkelt bäst, vill bara sätta mig där ute och ta mig några glas vin och njuta nr jag lyssnar på den, eller bara dansa loss till den för den är fräck !
Kollade på lägenheter idag, eftersom jag e VÄÄÄÄLDIGT kräsen när det gäller sånt så kollar jag efter nybyggda lägenheter för jag vill att det ska se snyggt ut både där inne och UTE, hade aldrig flyttat till värsta skabbhuset men fint där inne... glöm det.
Problemet med dom här lägenheterna nu är att jag måste fortfarande veta om jag ska plugga eller fortsätta jobba då jag antagligen får fast jobb  :P Ah ....får vänta ett tag till.

idag ska jag antagligen träffa linda och rida polle =) Haha...mysigt! sen efter det ska jag träffa My Poggan och Silverräven haha så kul...kommer ju garanterat bi en superkulkväll med dom två i svängen, kommer skratta sönder mig.

Nä nu ska jag ner och röka och sen dammsuga här hos pappa och rensa hos Putte. Kommer säkert gå jättebra! 

I helgen är det party party än en gång och denna gången gör vi det med stil.

I'm a true believer
I'm with you through the night
You're my inspiration in life
I'm a true believer
so don't give up the fight
You're my inspiration in life -v-  njuter!!




STUDENT 2006!!! SAKNAR DEN TIDEN!!!
image13

Guess who?!

2007-05-17 @ 14:46:09
 IT´S ME =)

Fan vädret är inget o hurra för..! Jag har iaf valt att lägga på en ansiktsmask och hårmask och njuta av ledigheten =)  Men ganska tråkigt o sitta o göra ingenting, jag vill alltid göra något Haha kan inte sitta still för länge. Ikväll ska jag hem till My som har flyttat till Dalhem och sås ka vi busa och äta =)...får ju kolla så du har gjort allt nice. Fan vad masken bränner :S Haha känns så ialla fall men det ska den göra..

Snart sommar...Hm...ska väll bli skönt med lite sol och värme.. Under midsommar åker jag mamma, patrik och Chrille till Polen. Ska bli underbart =) Ska visa Chrille lite ;) Plus att han ska få smaka på världens godaste mat =)
Det blir vår längsta roadtrip tillsammans Haha!!!! Nice nice nice.!

Imorgon e det wooork som gäller igen. I Hate It, But I love money ;)


-v- // Sanny

Julfest med Hamilton hemma hos Kenneth och på utposten 2006! Fan vad kul! men det har vi alltid! vilda fester :D

image11image12image7image10 
han med ciggen var butikschef men numera ägare..haha han liknar ju allt annat än en ägare på den bilden Haha!

Ber för er!

2007-05-14 @ 14:24:18
Idag var jag i Ängelholm och det gick superbra! Hoppas!

Jag hoppas verkligen jag får se dig (er) en gång till. Fy fan vad glad jag blir då, jag vill hjälpa dig för jag älskar dig! Du har alltid fått mig o skratta och du har fått mig o inse att familjen e viktig. Jag har alltid försökt hjälpa dig och denna gången vill jag hjälpa dig ÄNNU mer. Det kommer kännas i hjärtat när jag träffar dig och får se dig igen, mitt hjärta kommer fälla många tårar, idag fäller bara mina ögon massa tårar. Försvinner du kommer jag försvinna med dig, hela min själ kommer lida, och jag vet om att tiden bara rinner iväg för oss. Du är en av männen i mitt liv som jag verkligen ser/sett upp till. Jag vet om att du inte har haft ett lätt liv o leva men du kämpar på, du är stark. Ibland när jag mår riktigt dåligt undrar jag bara vart du/ni är. Du/ni är lösningen, ni ger mig leende på läpparna. Du har fått mig o le och skratta många gånger och du har verkligen lyckats måste jag säga, denna gången vill jag få dig o skratta igen, få tillbaka livsglädjen.

Ni tre är mina änglar - som flyger in i mitt liv, ger mig glädje!

Om ni bara visste hur mycket jag saknar er alla tre! -v-

Love you!!!

Måste bara nämna en ängel till som vilar i mitt hjärta! - Mormor- Fattar fortfarande inte, tror hela tiden att du bor i Polen som vanligt och väntar på att jag ska ringa eller komma och hälsa på. Varje dag utan dig är plågsam. Om du bara kunde träffa mig en gång till och kramat mig, åtminstone säga Hejdå till varandra! Älskar dig!

Helg! =)

2007-05-11 @ 14:14:37
Idag är det fredag igen. I onsdes gick det väll sådär bra i Småland Haha, aja vi får väll se. =) På måndag är det Ängelholm som gäller. Hade iaf jättekul och mysigt i onsdes när vi körde upp och ner. Vi besökte även Vimmerby kul kul, blev en snabb fika där inne hehe.  Tack för allt Chrille!!

Pappa åkte till Gran Canaria i onsdes med, är ju faktiskt lite avundsjuk på den mannen hehe. Vill också åka utomlands och njuta av solen. Sverige erbjuder ett mycket tråkigt väder just nu, det gillar inte jag. Nu har jag iaf hand om hans hus. Idag åker mamma till Polen med, jag skulle egentligen följt med men så blev det inte :( Vill ju träffa mina älskade morbrödrar som jag älskar så mycket, får alltid mig att skratta. Får följa med nästa gång. Så nu har jag hand om en lägenhet och ett hus + två hundar haha får se hur det slutar ;)
I helgen ska jag o Chrille fixa vår trädgård. Imorgon kommer Linda och Ellie på besök och då blir det tvkväll och kanske något starkt i drickan =)  Blir kanske utgång, men tveksamt.
Imorgon fyller även mamma 50 år! GRATTIS MAMMA!!!!! tyvärr är du inte hemma när vi ska fira men när du kommer på tisdag så lär det firas =)

Snart kommer Chrille och hämtar mig och då ska vi köra upp till Göteborg =) KUL KUL =)

Annars ska jag bara jobba i helgen! Ha det kanon! -v-

/.v.Sannyimage6

Småland imorgon!

2007-05-08 @ 16:04:43
Imorgon är det dags för mig att åka upp till Småland. Ska bli kul o se hur det ser ut där. Lite nervös e jag men det kommer gå jättebra! Har ju Chrille med mig =) (L) Blir en liten roadtrip såå mysigt! Gå uppe i mysiga Vimmerby! Hoppas det är megafint väder imorgon. För det gillar jag =)

I lördags festade jag för fullt som vanligt. Men slutade i katastrof. Någon snodde min plånbok och jag fick panik. Jag hann spärra mitt kort otroligt fort så ingen kom åt mina pengar..tack o lov! Men dom fick dock mitt körkort o andra kort :( 

Åh längtar tills imorgon bitti =))))

// Sanny -v-image5