Prag!

2008-12-27 @ 22:43:45
Imorgon bär det av till Prag. Bussen går från knutan 06.30.  Är hemma hos Älskling nu och håller på att fixa och dona. Är riktigt trött idag. Jobbat från 8-13 plus att jag inte fick så mycket sömn inatt...var ute i bjuv och spelade Badminton och lite sånt igår så man kom hem rätt sent.
Håller på att tvätta det sista här eftersom någon schmuts tog min tvätttid IGEN. Jag har verkligen haft otur idag känner jag,
Tänkte skriva Gott nytt år till er alla eftersom jag antagligen inte kommer skriva från prag. Ska bli mysigt att gå ut och äta sen stå på Karlsbron och mysa till rakterna :) Gå i dom mysiga kvarteren och mysa på fiken.
Vi hörs när jag kommer hem.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar dig mamma

Mysiga Prag.


God Jul!

2008-12-25 @ 12:53:55

Min julafton igår var underbar. vaknade hemma hos pappa.. sen hämtade jag upp älskling och körde ut för att köpa krans, sen ut till mamma och önska henne god jul, hem till mig igen och så delade jag och älskling julklappar. Jag fick en dvd spelare av honom. Jättefin. Tack älskling. Hem till Mikaels föräldrar en stund och sen hem till pappa igen. Brosan , Jennie Kim, Rocky och Mimmi kom på besök. haha. Senare på kvällen kom även Mikael en sväng och joinade oss. Gud vad julmat är gott. Speciellt polsk mat.  JAMMIE. Idag ska jag jobba från 14 - 19. Känner inte för det egentligen men men, det är pengar. tänker bara på  mellandagsrean just nu haha. ska ändå till väla imorgon så får kolla lite där då. Tänkte kolla lite i prag faktiskt. Roligare kläder där.  föressten min kamera gick sönder igår, klumpiga jag tappade den... ÅÅH så störigt.

Jag hoppas ni alla har en mysig Juldag idag!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Love you mammi...Jag vet att du fanns med oss igår, och det gjorde mig lugn och avslappnad.

Bror och pappa vid julbordet igår :) Love yooou


Bror jag och pappa <3


Jag , Mikael och Martin. <3


Jag och Helena <3

Im home...

2008-12-23 @ 12:05:04
Hos pappa...alltid lika mysigt..känns så bra att vara här. Trivs alltid att vara med min familj. Imorgon är det julafton och då ska hela familjen mysa, jag, pappa, Helena, Brossan, Jennie, Kim och Frostie samt Putte ;). Ska bli så underbart mysigt. Dock saknas mamma så fruktansvärt mycket. Julen är hlt underbar när man får vara med dom man älskar, men ska iaf iväg till mamma en sväng imorgon och säga god jul och pynta lite till. Igår fixade jag fransarna igen, behövdes. sen tränade jag coh baby sånt sent, riktigt skönt. Gjorde även Ischoklad igår och ska baka lussekatter och göra lite fler ischoklad idag. Blir även en sväng ut på familia för att köpa den sista julklappen.  Ska lära mig laga polsk julmat. Intressant faktiskt. Vill så gärna kunna laga polsk mat, eftersom jag vill kunna laga det till min FAMILJ i framtiden. Eftersom jag e polsk så är jag noga med att föra traditioner osv vidare. Det är något speciellt lixom.

Sabbioufki...saknar dig och våra skämt. MÅÅSTE ses efter juldagarna innan jag åker till Prag. Love you

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar dig mamma

Jag och Linda Ayia Napa 2007...så kul vi hade... saknar dig..

Och detta var...

2008-12-15 @ 17:43:45
SKÖÖÖÖNT....Lämnat in tentan nu. Slipper tänka på det. Såååå underbart det känns :)
Snart lov med. HÄÄÄRLIGT! ska snart in i duschen sen hem till älskling och klä hans julgran och baka lussekatter :) Myspys. Vi ska även försöka göra makaronstuvning hehe. Blir säkert jättebra. Vi är ju mästare i köket ;) haha.

Satt och kollade på Britneys nya video igår. Cirkus.  Är det bara jag som tycker att hon liknar Madonna i sättet och frisyren samt kläderna? Britney är ju jättesöt och så men tittar man på den videon så ser man Madonna. Ajaa...

Till sommaren ska jag ha köpt mina steve madden skor som jag suktar efter hela tiden.

Visst är dom heta. MY PRECIOUS!

Tråkiga söndag - gör den mysig, som mig :)

2008-12-14 @ 17:36:02
Det är söndag idag! BOORING. I helgen har jag bara MYYST! Och givetvis jobbat. Nu sitter jag och äter pepparkakor och ska plugga :( Verkligen inget jag ser fram emot. Usch ! Så är det när man är ute i sista sekunden. Får själv skylla mig. Men har inte haft lust eller ork i helgen .

Min älskade vän Martin skickade en supermysig låt till mig med Leona Lewis. Den heter Run. det är först Snow Patrol som gjort den men hon gör den lite bättre ? Härlig röst och text måste jag få säga. Speciellt när lamporna i videon tänds! Mmmyyyyyss... tack så mycket Rainbow. Behövde mig en mysig låt nu när jag känner mig nere pga den tråkiga söndagen :) Men som jag alltid intalar mig själv - TÄNK POSITIVT :))) Var positiv..annars sjunker man rejält och det är ju inte kul alls. Don´t worry, be HAPPY :) Ha en jättemysig söndag!



Lyssna och NJUT =)

Läkaren, fika

2008-12-11 @ 15:57:07

Idag på morgonen körde baby mig till läkaren..min bil var helt genomfrusen så jag kunde inte vrida min nyckel haha. Typskt. Tur man var hos honom. den läkaren jag fick var helt vrickad. Ska inte gå till min vårdcentral längre. De läkarna där bryr sig inte. De gjorde ett misstag med mamma...ETT STORT misstag så man litar inte mer på dem heller. Efter läkaren kollade vi på film sen fikade jag i stan med Emelie. Mycket trevligt. Blev fika på Mezo. Någon god krämig pasta med bacon. Jag och Mikael tänkte snart bege oss till affären och handla lite. Vet inte om jag orkar träna idag..har tappat lusten till sånt. Det är så att jag kan sova 8 timmar sen vakna upp och känna som om jag inte sovit på 5 dagar. Helt sjukt. men nej, det tycker min läkare är NORMALT för han har bara skrivit ut smärtstillande till mig. Haha..

Igår var vi även på Centersyd och hittade en superfin jacka till Mikael och någon t - shirt. Själv fick jag hålla mig i skinnet.. har sååå lite pengar denna månaden så det är sjukt. Sånt är livet.
Imorgon ska jag hämta min älskade vovve som jag saknar så hemskt mycket. ska ligga och gosa med honom och baka och lite sånt. Måste även börja skriva på tentan, har ingen lust alls alltså... Im just like, HELP I NEED SOMEBODY ...

Kärlek till Familj, Vänner & Mikael <3
Mammi....


Jag och Emelie, tack för idag gumman!


Frostie och jag! Massa myyys i helgen älskling!

Väla

2008-12-09 @ 17:52:44
Idag efter skolan stack jag och Rahma till Poseidon. Vi fick bra erbjudanden och kontakter..så nästa år blir det kanske bye bye Sweden. Hade ju varit så skönt. Och en bra merit för den delen med.
Sen kom söta Bella och hämtade mig för att sen bege oss till väla och mysa. Vi åt en god tacostallrik och lite glass. Känns som det var evigheter sen man såg henne. Så det var riktigt mysigt och trevligt. Hahaha roliga diskussioner med för den delen :)  Alltid  :)
Sen åkte vi hem till Bella så jag fick hälsa på lilla Nala som var så kelen. Riktigt söt katt!
Känner mig helt hängig, börjar bli sjuk. Är helt kinkig och seg i huvudet. Usch.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi min ängel


Bilder från idag :)


Rahma i sin bil haha...


Glassen från väla..så gott


Våra stövlar :)


Bella med sin strut i munnen haha


Jag med min bägare hehe..ser helt sliten och trött ut


Jag och Nala ! Haha som jag ser ut :S

Helgen

2008-12-08 @ 20:25:13

Var bra...I fredes tog jag och hjärtat det bara lugnt..kollade på massa filmer och gottade oss. På lördagen begav vi oss för att träna sen iväg till Jennies 30 års fest. Tack för en trevlig kväll säger jag :) Jag var ju som sagt Polis och baby var min fånge :) Det var rätt lugnt för mig i skallen under hela kvällen...tills klockan slog 3. Då började mitt huvud snurra på ordentligt. Så jag och Mikael stack hem och brossan och några andra stack hem till honom och festade vidare.
Hela söndagen var en plåga för mig. Haha Mådde illa och var helt öm i kroppen.

Jag och baby ska till Prag över nyår. Det ska bli så underbart och mysigt att få stå i den mysiga staden med sitt hjärta som får mig att le och gör mig lycklig, och se raketerna och önska varandra gott nytt år. Men det bästa är att få se ansiktet på den personen som betyder så mycket för en och dela massa kramar och pussar.
Som många vet så är jag helt kär i nyårsafton. Det är så romantiskt och mysigt. Helt sjukt. UNDERBART

Nä nu ska jag duscha sen hem till baby...saknar ju honom sååå mycket =)

Kärlek till Familj, Vänner och min Mikael <3
Älskar dig mammi

Bjuder på lite bilder från helgen

Min andra halva, jag och brossan


Jag och min älskade pappa. Kocham Cie.


<3


Födelsedagsbarnet


Min pappa ville låna mössan hahaha så söt

Även pappas fru Helena posade med min polismössa :)


Det spårade ur ibland med hahaha Kossan blev mjölkad av vakten haha


Dagen efter, baby läser reklam.. och jag ligger ner helt död haha

Härliga Fredag?

2008-12-05 @ 18:26:40
Det är fredag idag..men ändå så känner jag mig så tom...pga vissa saker. Ahhh....får panik!
Ska snart hem till baby och äta middag sen iväg och handla ngt gott till vår skräckfilmskväll. Vi skulle egentligen träffat Sabbioufki<3 och Patrik idag men är verkligen inte på humör, inte roligt att träffa folk då. Vill man bara lägga sig under täcket och gömma sig.
Är ledig från jobb imorgon..en gång i månaden är det så. Det ska bli sååå skönt att sova ut länge. Imorgon är det maskerad som gäller. Har fixat allt, jag vet att min polisdräkt ligger hemma....så det är bara att ta på den :)
Min nagel bröts idag, så typiskt. Tur att man har kontakter (Rahma) hennes syrra sitter på Nails 4 U. Fick en tid där, kan ju inte gå med en bruten nagel på fest :P Nej nej nej..
Någon fick för sig att tvätta hela dagen idag med...så störigt...synd man inte vet eller iaf orkar ta reda på vem det är.

Imorgon blir det träning tidigt..skönt.

Hoppas ni får en härlig Fredag kväll och att allt är bra med er.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi love you



Nu är den...

2008-12-04 @ 17:49:41
lämnad.. den fräsiga bilen. Fan blev ju nästan lite kär i den ju :)

Skola idag..efter det så åkte jag och brossan ut till mammi och planterade två små granar.. Blev jättesött plus dom två fina rosetterna. Efter det så bestämde jag mig för att träna och sen sola...guess what...då möter jag min älskling som också ska träna och sola :) Perfekt ju. Underbart sällskap.

Skönt att få se sin bil idag...helt okrockad och blänkte riktigt mycket. Dom hade tvättat den. Tyvärr så måste jag dit imorgon och skälla ut dom som hyrde bil till mig. Nörd som satt och sa vad jag skulle göra och inte göra..så nu fick man ta skit för det, då får han ta skit imorgon.

Tonar håret svart nu, hade utväxt så tänkte jag kunde prova med svart...tvättas ju ändå bort med tiden. Ska in i duschen nu sen hem till baby och äta god mat som han lagar. Först ska jag hänga upp lite tvätt... CIAO

We can keep trying but things will never be the same!

Kärlek till Familj & Vänner och Mikael :) <3
Mammi love you


Min bror idag vid mammas grav. Haha ska alltid posera


Kolla så fint det blev! Förutom alla löv och missfärgningarna på stenarna


Min finaste ängel med Arraks...Saknar er båda

Dagen...

2008-12-02 @ 18:50:51
Har verkligen varit riktigt tråkig samtdigt som den varit bra. Morgonen började inte bra för mig alls. Hatar när det blir så. Har varit på dåligt humör heeela dagen. Stack ut till mamma idag och tände ljus och städade undan lite löv och sånt. Var även iväg och köpte två nya smågranar som jag ska plantera där imorgon. Ska snart sätta dit lite julpynt med. Mamma måste också ha julpynt ju =) Jag kommer ihåg när hon levde, varje jul var det pyntat i heeeela lägenheten/huset. Hon gick verkligen in för det. Vart man än kollade så var där tomtar eller något annat mysigt. Massa mysbelysning och krims krams. Saknar att komma in i vår lägenhet efter skolan eller jobb och få syn på allt hon pyntade..hon älskade julen, hon tyckte den var så mysig och den betydde mycket för henne. Jag saknar även att komma in och känna lukten av granen och höra henne säga "släpp allt, nu ska vi lyssna på julmusik och klä granen Sanna.." Usch det gör så ont i hjärtat på mig, att hon inte kommer finnas denna julen heller. Att man inte ska få krama henne och säga God Jul och få det leendet tillbaks som hon alltid gav och sa "God Jul". Idag när man tänker efter så GUD vad det betydde mycket..
Jag ville inte pynta hemma förra året för jag var så knäckt och sårad. Jag ville inte ens uppleva julen utan mamma då ..så jag satt helst hemma för att undvika alla julsaker och jullåtar. Detta året har jag bestämt mig för att pynta lite hemma.. Fick dessutom två jättefina julstjärnor av Pappa och Helena när dom var här i lördags. Ska julpynta för mammas skull..hon vill det tror jag. Hon vill inte att jag ger upp julen. För hon finns med mig vart jag än går. Och när jag står där och pyntar så kommer jag bara le och tänka på mamma. Dessutom är det hennes saker som jag kommer hänga upp osv. Kan inte bli bättre :) Älskar dig Mamma...Du finns i mitt hjärta för alltid.

Har varit hos Martin idag. Han har ju flyttat hit vid mig. Så kul :) Hämtade upp honom vid bion och sen var det bara att kolla hans lägenhet, den var fin. Kommer bli ännu finare när alla tavlor och smått kommer upp...men killen har stil :) Så det är lugnt. Sen kom hans syrra och söta Hampus.. Kollade på lejonkungen..haha så sööt... "tyyystaa" haha

Är glad att jag har så fina vänner som jag har. Hade aldrig bytat ut dom..Ni vet vilka ni är .

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi

Fotat bilen idag. Älskar den :)


Framifrån...riktig fräsig pärla ju =)


Haha Martin hade den sötaste ankan i sin dusch...var bara tvungen att fota den hahahaa
Så gullig.

Put your lovely hand out baby!

2008-12-01 @ 19:00:52
Idag har jag varit i skolan. Måste säga att det var rätt segt för mig eftersom jag fick en kraftig migrän och mådde illa. Sånt är livet. Har lämnat in min pärla på lagning. usch känns i hjärtat. Men det är kul att köra runt med en ny bil. Har fått låna en Nissan Note. Den är väldigt hög så när man kör så känns det som att man kör en minibuss haha. Men trevlig bil faktiskt. Älskar köra andra bilar. Lite roligare liksom
Blev ingen träning idag pga migränen. Inte kul att springa när man känner sig helt väck.
Igår var det krängdag till max. Jag och Älskling bestämde oss för att baka och äta massa gott. Så vi åkte till maxi och köpte lite gottis och så sen hem till brossan för att hämta filmer. Blev riktigt mysig kväll iaf =)
Håller på att laga lite Ravioli. Ska bli gott. Känner att jag behöver lite mat i mig.

hade varit helt underbart att bara få åka från helsingborg ett tag. Känna sig FRI. Har iaf tre veckor kvar i skolan. Sen den 22:e är det lov..får se om man kanske sticker någonstans under den tiden. Hade varit kanon.

Kärlek till Familj & Vänner <3
Älskar dig mammi...Min ängel

Sån här bil glider jag runder med :) Haha lite större än min ja.


Grymt fin outfit! Min stil :)

Min och Babys fettokväll :)


Jag och Brossan... LOVE YOU

Brossan fottar oss nerifrån..Jag ser ut som RETAAARD


Vad får jag syn på? Haha Och Jennie kommer med mördarblicken på dansgolvet. Vad ser vi?
Anteckna att jag såg jävligt skabbig ut under den kvällen. martin o Jennie tvingade ut mig..hann inte fixa till mig!

Haha en bra låt och jag är på G på dansgolvet och shoar och har mig


JAG VILL TRÄNA!!!



Och åka hiit där ingen kan få tag på miiig =)