Längtar

2011-07-28 @ 20:08:54
Jag läääängtar tills på lördag för då ska jag smutta på goda drinkar och dansa till bra musik i höga klackar. Är på ett riktigt härligt partyhumör. Tråkigt om det ska regna bara.
Har inte hittat någon sista minuten än men var på ticket idag och hon tyckte att vi kunde vänta lite.
Varför måste det regna hela tiden??

Igår solade jag, behövde fylla på färgen lite. Tonade även håret så känns fräscht nu. Vill bara åka från Sverige. Behöver sooooool. Är så trött om dagarna så ögonen blir suddiga och svider.



Haha bjuder på en fyllebild på mig och Besmira sist jag var ute.
Här vid baren på cardinal och snapsar...

Trött

2011-07-24 @ 12:58:01
Har tvättat idag! Booring men var tvungen. Tänkte bege mig ut på en PW idag men inget roligt väder. Igår storstädade jag hela lägenheten, putsade alla luckor och varje kakelplatta i badrummet. Kändes bra och fräscht.

Är så trött....varit det hela helgen. Sovit bra och lagt mig rätt så tidigt ändå, men vaknar heeeelt trött och deprimerad.....aaahh ta mig härifrån.



..................

PW

2011-07-23 @ 11:26:44
Första PW avklarad idag. Hann med den innan regnet, tur. Blir en till PW senare. Har lägenheten för mig själv idag :) Skööönt. Ska faktiskt ta och städa. Målet är att det ska lukta rengöringsmedel exakt överallt när jag är färdig!
Jag behöver semeeeester. Har redan varit i Thailand och New York i år men måste iväg en gång till innan vintern iaf. Blir en sista minuten snart. Sverige erbjuder ingen sommar direkt. Är dessutom ingen Sverige-människa. Tycker Sverige är ett jättetråkigt land. Jag har inte tänkt leva i Sverige hela mitt liv, målet är att flytta utomlands i framtiden, vart vet jag inte än. Tanken av att leva ett tråkigt torrt svenssonliv får mig att gråta. Man lever bara en gång, varför inte ta vara på den gången?
Nu i veckan har jag hunnit träffa mina små älskling två dagar. Har varit hos min bror. De är för söta.

Love you


Puss på dig min gullunge


PW idag med Nike och Adidas



I wont let the sun go down on me...

2011-07-18 @ 21:51:10
Sitter och lyssnar på Robin Cook och dansar med :) Älskar låten, får mig på bra humör. I helgen skulle jag ta det lugnt, men slutade med att jag åkte hem till Rahma i La och drack drinkar och pratade gamla minnen. Sen gick vi ut i La lite och lyssnade på live musik då det var festival. Innan dess hann jag med att åka hem till mina små älsklingar Kim och Ella.

Filmen blev inställd pga en olycklig händelse, tråkigt. Såg verkligen fram emot det och hade fått mitt manus och allt. Blev erbjuden att komma på casting i Göteborg till en reality serie som skulle utspelas utomlands i 4 veckor. Kunde tyvärr inte ta mig upp till Gbg denna helgen men fick frågan om jag kunde komma till Stockholm i veckan men det är lite omöjligt för mig som jobbar heltid. Jag hoppas på fler erbjudanden i framtiden.

Denna helgen som kommer blir vit, måste vila lite haha. Men nästa igen blir det säkert utgång igen.

Jag i lördags




Älskar dig min lilla gottegris




Never let go....

2011-07-16 @ 14:11:28
Äntligen helg, har jag verkligen behövt. Precis varit ute på min PW och solat. Ska försöka planera min dag lite, får passa på att vara ute när det är fint väder. Hade egentligen tänkt storstäda och röja hemma idag men tror jag hoppas när vädret är fint.
Saknar mina små troll Kim och Ella så blir att jag hälsar på dem idag med.

Me today dags för PW




Avslutar med min lilla kock, älskling!!

Festen

2011-07-13 @ 18:19:55
I helgen tog jag med mig Bella till Annas födelsedagsfest, det var riktigt roligt. Jag sov hos Bella hela helgen och vi hade det hur trevligt som helst med hundarna. I lördags var vi som sagt i Lund. Jag skulle provspela inför en roll i en film och igår fick jag reda på att jag de hade valt mig. Så i augusti blir det filminspelning. Så spännande.

Bjuder på lite bilder från festen i helgen, därefter blev det utgång.

Bella, Anna och jag








Födelsedagspuss


Födelsedagsbarnen och jag

Lund & Party

2011-07-09 @ 16:52:57
Idag var jag och Bella i Lund, jag hade tid till en grej som jag berättar om mer sen när jag får svar, gick bra iaf och om jag ska vara med så får jag ändra min semester. :) Efteråt bestämde vi oss för att åka inom Nova Lund för att köpa det sista till festen ikväll. Det är Anna och två av hennes kompisar som ska ha en stor födelsedagsfest i en trädgård i någon villa. Blir lite mer än 30 pers, kan bli riktigt roligt :) Efteråt ska iaf vi två damer ut.

Har även hunnit hämta min sötnos Frobbe som ska vara hos mig i 1 vecka.


Jag och Bella påväg till Lund idag

Min värld är upp och ner just nu......

2011-07-06 @ 21:51:41

Om jag ska vara ärlig vill jag inte vara kvar i denna lägenheten, jag vill bara sticka härifrån...mår illa här inne......tappat matlusten helt.
Helgen kommer spenderas på en helt annan plats, underbart! <3

Imorgon kommer bli en lååång dag för mig, mycket som ska göras. Ibland önskar jag att jag hade varit miljonär och kunnat bestämma själv när jag kan ta ledigt och bara sticka vart jag vill. Åd hade jag åkt....till Fiji och lagt mig på stranden under en parasol och läst en bra bok......men det är bara ännu en dröm....

Nu är det dags att återgå till verkligheten, duscha sen sova för imorgon väntar som sagt en lååång dag.


Jag och mitt hjärta i NY...I need dollar dollar dollar is what I Need <3 :)

En lögnare tror man inte även om han talar sanning

2011-07-04 @ 21:22:44

Jag låter rubriken tala för sig själv idag, jag orkar inte skriva det här...det är inte värt att skriva här faktiskt, personen är inte ens värd det.

Helgen har varit bra. Gick för fort bara, det gör den alltid. Nu i helgen ska jag på stor födelsedagsfest och sen ut, ja ni hörde rätt. Sist jag var ute i Helsingborg var snart 1 år sedan. Jag känner att jag måste komma ut...så det passar perfekt nu.


Oh, mama, mama, mama
I just shot a man down
In central station
In front of a big old crowd
Oh why, oh why

Härliga helg

2011-07-02 @ 10:38:13
Denna helgen blir rätt så stressig och fullspäckad. Idag tvättas det, sen ska jag ut och gå min powerwalk, sola, hem duscha sen väla, familia sen hem till min pappi och fira hans födelsedag med familjen. Han åker till Polen nästa vecka och är inte hemma när han fyller år, sen på kvällen ska vi gå och se Transformers på bio, ett MÅSTE :) Imorgon ska vi hem till M:s föräldrar och hjälpa dem i det nya huset de köpt. Lär ta ett bra tag så hela dagen kommer gå åt till det.
Jag går på pencillin nu och har gjort det sedan i tisdags. Var hos läkaren då jag har haft problem med min bihålsinflammation ett tag nu (sist jag var där fick jag en otrevlig läkare som gav mig rådet att dricka pepparrot och citronvatten, fast jag hade haft inflammationen i mer än 10 dagar) När jag var i NY så försvann det lite då det var så varmt där, hade 35 grader sol varje dag. Problemet var bara att man gick in och ut från affärer och där var aircondition. Inte bra. Nu har det blivit bättre med tabletterna plus kortisonspray. Iaf, jag kan inte överanstränga mig när det gäller träningen, så det är bara PW som gäller i en vecka. Jag har ätit som jag gjorde innan jag stack till NY, när jag kom hem så blev det för mycket godsaker då det var midsommar osv. Idag när jag ställer mig på vågen så väger jag 1,5 kg mindre än vad jag gjorde när jag åkte...klart att jag är glad, men tycker det är konstigt, så mycket jag kämpade innan jag åkte med att gå ner till där jag är idag, klarade inte det, åker till NY äter vad jag vill där samt dricker (rör dock mycket på mig) när jag kommer hem trycker jag i mig allt jag vill ha, börjar med PW på måndagen och poff nu har jag gått ner riktigt mycket fast jag anstränger mig mindre än vad jag gjorde innan jag stack. Haha sjuk. M säger att det kan vara så att jag behövde komma iväg och ändra min kost för att tappa mer kilon, eftersom jag hade ett strikt schema innan så vänjde kroppen sig vid det.

Idag har jag ETT KILO kvar tills jag väger 55kg!!! AHHH såhär nära har jag inte varit sen jag började gå på dieter, första gången vi åkte till Thailand så vägde jag 56,7. JAG ÄR GLAD NU!!!!! Snart ska jag börja på tabletter som jag köpte i NY med, effektiva sådana ;) som är receptbelagda i Sverige. Ni som nu tänker " Men herregud när ska du sluta, så säger jag ALDRIG!! Inte föränn jag är nöjd med min kropp, och ja jag är beroende av det. Nu vet ni det och behöver inte fundera

Dags att börja dagen, puss&kram på er alla!!

Helena och jag på hennes födelsedagskalas...


M, bror och jag


Jag, M, J och Bror