Välkommen Gabriella

2009-11-30 @ 09:29:24
Äntligen är du här. Natten till söndag fick jag ett sms av min bror att Gabriella var på väg. Det tog knappt en timme sen var hon ute. Jag längtar tills jag får hålla om henne. I´m Happy! Hon föddes 02.25, vägde 3370 gram och var 51 cm lång. Nu är Kim en stolt storebror.


Fasters älskling <3




Puuh

2009-11-28 @ 16:54:47
Skriver inte så mycket nu mer för jag har faktiskt inte tid. Jobbar mycket och gör jag inte det så spenderar jag min tid på gymmet. Har även en sjuk pojkvän som har det väldigt jobbigt nu. Han har fått bältros i halva ansiktet! Först hade han bara huvudvärk förra helgen, sen såg kollade jag lite i hans hårbotten, såg ut som små eksem, inget stort alls. Sen spred det sig som F*n  och nu är det nere vid örat och ögat. Helt sjukt. Ser äckligt ut för det är blåsor och massa röda fläckar. Synd om min Boobi. Sover knappt om nätterna pga smärta. Så det blev akuten i veckan.
Händer mycket nu kring familjen, detta med Mikael, pappa opererades i tisdags, brossan ska snart bli pappa (när som helst) Och jag vill bara träffa lilla flickan :)
Idag har jag hunnit med mycket, jobbade i morse sen apoteket, gymmet, affären, städat här hemma. Puuuh är helt slut nu. Ska snart in i duschen sen ska jag och baby kolla på "Flickan som lekte med elden" och till det ska vi ladda med lite tacos (fullkornsbröd) Jag ville egentligen inte äta sånt ju, men jag måste för jag äter för lite om dagarna och speciellt när jag tränar, så nu har min kropp sagt ifrån ordentligt. Har ont i leder i benen och är helt skakig av mig samt mår illa och ser stjärnor osv. Dessutom så vet jag att man måste äta för att kunna förbränna fett, annars så sliter man på musklerna bara. Klart ja äter men inget bröd, pasta och sånt men jag märker att kroppen är riktigt svag utan det, speciellt om man tränar. Den behöver energi. SÅ IDAG kan jag unna mig en fullkornstacos. :) Förtjänar jag. Sen nästa vecka är det givetvis middagar utan kolhydrater som gäller, och det gäller ju ett tag till.. sen börjar jag ta in ris och fullkornsprodukter. Men har redan bestämt mig för att NÄR jag gör det, så ska jag bara ta med mitt dl mått och fyller den med pasta, sen får jag inte äta mer. Och till det ska jag alltid ha grönsaker. Blir man mättare och slipper trycka i sig pasta och sånt så man går upp 100 kg. Nyttig mat och träning sen när jag börjar närma mig den vikten jag vill vara kvar på :) Fast får plåga mig med denna dieten ett tag till.

Imorgon ska vi upp till Kristianstad och hjälpa Mikaels bror att flytta lite. Ska vara i bjuv redan vid 8
:( Ingen sovmorgon för oss inte !  Iof så kan Mikael inte sova så mycket om nätterna så han bryr nog sig inte, men lilla jag då? :) Haha

DU KLARAR DET SANNY :) Bestämmer jag mig för något, så gör jag det tills jag är nöjd.



Kämpar på

2009-11-24 @ 20:02:52
Hejsan alla!
Dålig uppdatering, I KNOW. Men igår hade jag inte alls tid. Vaknade tidigt, fixade mina naglar. Har mina egna nu. rätt korta men ändå skönt! Får se om jag sätter på tippar nästa gång igen. Tycker dom håller bättre. Efteråt var jag på möte, sen träning sen storhandling med Mikael. Men iaf jag har gått ner 3 kg sen jag började förra måndagen. Jag märker det på kläder och ser på min kropp att den blir smalare. Har minskat med 2 cm runt magen och 3 cm runt rumpan. Min fettprocent i kroppen har gått ner till 23.9. Jag är riktigt stolt över mig själv. Och denna veckan fortsätter jag. Kommer nog gå ner mer än vad jag förväntat mig till Julen. NICE :)

Annars händer det inget speciellt i mitt liv just nu. Jobbar och tränar. Full rulle hela tiden.

Ha det bra!

Lördag!

2009-11-21 @ 11:15:06

Har nästan precis kommit hem från träningen. Det varriktigt jobbigt idag ska jag säga er. Mina ben ville inte riktigt som jag ville idag. Så fick bli 45 min på bandet och lite styrketräning. Blev rätt besviken på min kropp. Men den har ju fått stå ut med mycket i veckan. Nu ska den få vila till måndag! :)
Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag lämna min kärlek här hemma för att jobba. Tycker det är så tråkigt att jobba helger, men tur att det inte är så ofta. Jag brukar tänka att det är en vanlig vardag :) Fast lika bra att jag jobbar första veckan jag går på diet, för helgerna är RIKTIGT jobbiga, sötsuget kommer fram då man ska ligga och kolla film i soffan. Lika bra att jag sitter på mitt jobb och tänker på annat.
Längtar riktigt mycket till 3 Mars. Vill bara att tiden ska rinna iväg, vilket det känns som den gör och det är ju härligt. BARA jag och min älskling i Thailand i tre veckor. Ska bara mysa och ta hand om varandra. Längtar bara tills vi ligger på varsin solstol med en STOR bricka med melon och andra härliga frukter, en drink i handen och bara njuter av varandras sällskap och allt som finns runt omkring oss.

Nä får drömma mer sen, nu är det dax för duschen! Ha en trevlig helg så hörs vi igen på Måndag.


Finaste Thailand :) Snart sitter jag och mitt hjärta på ett plan dit!

 

Hejsan Hoppsan!

2009-11-20 @ 12:36:55
Har precis kommit hem från gymmet, blev ett riktigt hårt pass idag. Puuuh. Nu sitter jag och äter äggröra med lite gurka. Gott.. ska snart städa lite sen iväg och jobba.  Måste även hinna laga mat, äter ju helst innan 18. Så idag blir det middag på jobb. Det är svårt när man kör utan Pasta osv för det krävs mer planering och så. Jag kan lixom inte bara ta en halv fiskgratäng och köra till jobb..lite störigt hehe. Men som tur är har vi både fisk, kotletter och lite sånt att välja på.
Igår köpte jag ett par jeans till jobbet, har hål i mina gamla haha, inte så kul att jobba då. Jag kommer in i storlek 28 nu utan problem. MEN..stör mig på att alla byxor är för stora för mig runt knäskålarna och lite uppåt och nedåt. Aja..ska bara ha dom till jobb så. Skankys lägenhet var jättefin, nu ska hon bara komma i ordning med :)


Jag på gymmet idag, tränar i t - shirt för tycker det är bekvämast


I <3 Nike


Hej kära läsare!

2009-11-19 @ 18:53:27
Har nästan precis kommit hem. Nu sitter jag här och äter Kycklingfilé med en tomat, lite gurka och en halv avokado. Till det dricker jag grönt te. Yummy. Ska snart bege mig bort mot Linda. Måste se hennes nya lägenhet. Idag har jag inte tränat. Jag tycker inte man ska träna varje dag, är inte bra för kroppen och sen vänjer den sig fortare vid det du gör på gymmet. Så jag tränar varannan dag förutom de helger jag tränar på lördagar med. Snart ska jag släppa gymmet på lördagar och simma då istället. Härligt och bra för kroppen. Testa så får ni se hur tröttsamt det är och HUR TRÖTT man är efteråt. Men jag älskar att känna att jag har tränat. Ni skulle hört mig första gången jag simmade (motionssimmade) på något år, jag var helt ledsen för jag kände inte att jag hade tränat som på ett gym, jag måste känna svetten rinna för att tycka att det varit ett bra träningspass. Gissa vad jag gör när jag kommer hem efter simningen, jag slocknar nästan i soffan. All min energi var borta ahaha, bara bevis på att simning är något riktigt effektivt. Men jag tyckte en timme var för mycket att simma, 40 minuter räckte för det tar riktigt hårt på kroppen, och man kände inte sig lika lost efteråt heller. Haha.

Nä nu får jag dra mig mot Linda! Ha en trevlig kväll!



Därför är simträning bra när du vill gå ner i vikt

ci  Allsidigheten. Du använder kroppens alla stora muskelgrupper.

ci  Tyngdlösheten. Under ytan väger vi bara tio procent av vår normala kroppsvikt. Detta ger mycket liten belastning på leder och ligament, vilket är bra bland annat för överviktiga.

ci Låg skaderisk. Till skillnad mot nästan alla andra sporter är risken för skador, olyckor och överträning minimal.

ci Ingen värk efteråt. I princip kan du simträna varje dag utan problem. Varför inte börja dagen med en tidig simtur?

ci Hjärtat trimmas. Pulsen blir hos de flesta 10–15 slag lägre i vatten än på land vid samma ansträngning. Hjärtats slagvolym, och syreupptagningen, ökar eftersom mer blod pumpas ut per slag.

ci  Ökad fettförbränning. När stora muskelgrupper aktiveras under lång tid, och ofta, bränns också mer fett. Men kom ihåg: du bör träna mer än 25 minuter åt gången, det är först då som fettförbränningen kommer i gång på allvar.

ci Slimmar kroppen. Simning attraherar främst kvinnor, eftersom det inte handlar om att bygga muskler, utan om att få en slank och naturligt snygg kropp.

Grönt te

2009-11-18 @ 13:29:56
Träningen gick bra idag! Blev en timmes kondition på bandet. Efteråt blev det styrketräning i tjugo minuter. Har ätit keso och en morot. Har även fått i mig grönt te! :) Häärligt. Har tagit bilder på min kropp med, så jag kan jämföra om mindre än fem veckor. Kommer bli så kul :)
Till er som vill gå ner i vikt och vill köra så hårt som jag gör, TÄNK först efter vad det är ni vill, hur mycket vill ni gå ner? På hur lång tid? Jag vill ju gå ner FORT, se snabba resultat. Andra vill ändå kunna äta normalt men träna ofta och se resultat lite senare. Går man min väg så måste man besluta sig för att GÖRA DET tills slutet. Jag vet inte hur många gånger jag har påbörjat och gått ner 4 - 5 kilo men sen stannat upp för jag har hamnat tillbaka i mina gamla spår. Det är lätt att man gör det. För lätt. Jag tyckte själv att bantningen var mycket lättare när jag bodde själv. För då hade man stenkoll på allt. Bor man med någon så är det lätt att det blir myskvällar med god mat och så, OCH VISST ska man unna sig det lite då och då. Men ger man sig in på att gå ner några kilon på en bestämd tid så måste man ändra om allt. Jag hade alltid en fettedag i veckan när jag bantade innan, men jag fick sån ångest dagen efter, kände mig lika fet igen som när jag började. Fast jag inte var det. Plus att jag kunde lätt äta lite godis på måndagen med, jag föll tillbaka. Jag tycker det är bäst att hålla sig borta från allt sött under den perioden. Slipper man känna ångest. Man får dessutom mer Motivation till att träna osv. Jag har bestämt mig för att släppa min fettedag i fem veckor. KOMMER vara tufft. Men är jag bestämd så ska jag klara det.
Det jag även vill säga med denna dieten är att det är tufft att hålla sig borta från allt gott, verkligen. Man blir på dåligt humör om någon annan sitter och äter något gott..men låt det vara..det går över när dom andra har ätit upp :)  då tänker man bara FAN VAD DUKTIG JAG ÄR SOM INTE ÅT DET ONYTTIGA!! Och hellre känna så än att ha ångest för något man precis tryckt i sig.

Jag har erfarenhet av dieter och så, har nästan provat alla dieter som finns känns det som. Jag vet hur allt funkar och vilka som är effektivast.



Snart träning

2009-11-18 @ 09:45:10
Ska snart bege mig mot gymmet. Har precis ätit lite dinkel Müsli med fikon, pumpafrö och linfrö. God för att vara Fullkorn och ha kostfiber samt Låg sockerhalt. Till det hade jag Lätt A-fil. Man kan lyxa till det med någon god yoghurt (utan tillsatt socker) om man vill det. Jag åt inte så mycket. Tog fram mitt dl mått och hällde upp en dl A - fil och nästan en dl Müsli och på med massa kanel som är bra för kroppen eftersom det sänker halten av socker i blodet. Plus att Kanel är så gott! När man äter så lite som jag gjorde nu innan träningen så räcker det att man väntar en halvtimme  och sen kan man börja gå ner mot gymmet och träna. Äter man mer så får man vänta en timme eftersom magen ska få tid till att smälta maten, annars arbetar den för fullt under träningen och då blir inte träningen lika effektiv.







Dag två.

2009-11-17 @ 20:45:22
Igår mätte jag mig själv o så. Nu har jag tre olika papper jag fyller i. Ett med vad jag äter varje dag och ett för hur jag tränar och hur mycket, och sen måtten på det sista pappret med vikt, fettprocent och vätskeprocent. 
Det går bra än så länge, klart jag är sugen på att äta Pasta ris och BULLAR eller bröd, men sen tänker jag bara på annat, på hur fin jag kommer vara sen ;) Godiset ska vi inte ens prata om. det värsta är ju att jag jobbar i en Ica Butik där man har mat och godis frmaför näsan på sig HELA tiden, det är jobbigt faktiskt. Nu under två dagar har jag haft spänningshuvudvärk, kroppen är inte van nu i början.
Tänkte skriva vad jag tex äter så ni fattar min kost. 

Frukost - Keso och en morot
Lunch - 2 Ägg (antingen hårdkokta eller äggröra) Grönsaker eller sallad
Middag - Fisk, kyckling eller en köttbit med grönsaker, keso, sallad
Kväll - En valfri frukt

Detta är en av mina menyer under en dag.

Sen under dagen dricker jag mycket grönt te som är bra och mycket vatten. Plus att jag tränar 4 gånger i veckan, ibland 5.

Nu i början är det riktigt jobbigt att följa en diet, speciellt när vädret är som det är med. Vi vet ju om att man blir lite små deppig under hösten och då har man lätt för att bli en soffpotatis och trycka i sig lite mer än vanligt. som jag har sagt innan, tur att clementinerna och apelsinerna är så goda nu till vintern.

Snart kommer Mikaels bror som ska sova här till imorgon, blir nog någon film! Den nya med Adam Sandler, Funny People
Den är säkert rolig, Adam är ju min favorit komdeiskådis, efter honom kommer Ben Stiller! :)



Kampen har börjat!

2009-11-16 @ 19:56:17
Min sista kamp mot vikten har börjat. Idag har det gått bra!! Har varit sugen på godis men icke nicke..tog mig en kopp grönt te istället! :) Tror ni jag lyckas med att gå ner 5 kilo till Julafton? Häng med så märker ni. Ska snart ta mått på mage, armar och lår för att själv följa min viktnedgång och se hur resultatet förändras vilket gör en motiverad till att gå ner. Helst vill jag gå ner 6 - 7 kg men dom kommer efter julen! :) En sak i taget. Jag SKA gå ner 5 kilo till julafton, och jag ska fan inte äta godis på dessa 5 veckorna som jag alltid gjort innan när jag försökt gå ner. TUR att clementinerna och apelsiner är så goda under vintern :)

Idag fick jag höra en av Lady Gagas nya låtar och GUUD vad jag fastande för den och ÄLSKAR DEN! Tycker inte hon gör så bra låtar annars men denna ska in på min mp3 spelare som jag alltid har med på gymmet, inte för att den är någon löparlåt men skön att styrketräna till. Plus att Mikael ska lägga till nya låtar på den med..är så trött på dom gamla jag har. När jag köpte ny data bestämde jag mig för att inte ladda hem nedladdningsprogram!

LYSSNA OCH NJUT! ;) Härlig Video med.. Lady Gaga har alltid konstiga videos. Haha


Lady Gaga - Bad Romance

Förvandlades...

2009-11-15 @ 17:12:48

Vårt Biobesök igår förvandlades till mitt livs värsta biobesök. Vi satt i en stor salong nästan i mitten dvs i smeten. Jag var helt taggad inför filmen (2012) eftersom jag hade hört att den var skitbra plus att jag älskar sånna filmer. Efter en kvart började mitt huvud dunka, kändes även som om hela hjärnan krympte hela tiden, jag fick hjärtklappningar och började kallsvettas. Min hals kvävdes och jag kände hur jag vill spy heeeeeeela tiden. Satt och svalde under hela filmen som var 2.40 tim lång. Tänkte bara SPY inte, samtidigt som jag var inne i filmen för så envis som jag är så ville jag inte lyfta på mig och gå därifrån. Jag skulle se hela fast Mikael erbjöd sig att gå om jag mådde för dåligt. Ville heller inte resa på mig och gå in på toa, pinsamt när man ska gå förbi folk när alla är mitt inne i filmen. Dessutom ville jag inte missa något. Så jävla störigt. jag var med i hela filmen men jag kunde inte leva mig in i den som jag alltid brukar göra. Vi skyndade oss hem sen där jag spydde. Kunde inte sova heller så vi satt uppe och kollade på några LOST avsnitt, sen tog jag spannen med mig under armen och gick in och la mig hahaha. Idag mår jag illa lite då och då och har ont i huvudet ibland. Blir det inte bättre imorgon så får jag ringa min husläkare för har kanske fått ngt skit, vet man aldrig. Kom ju bara så från ingenstans.

Hoppas ni har haft en skön helg allihop.



Fredag!

2009-11-13 @ 11:31:50
Idag är det Fredag, börjar kl 15. Innan dess ska jag städa liet här hemma och sen köra iväg på besiktning med Mikaels bil. Han hinner inte. Ska även försöka handla lite. Imorgon är det jobb till 13 sen ska jag och Mikael iväg på en sak :) Efter det blir det Bio, 2012.

På måndag börjar min kamp igen som jag förlorat så många gånger. Jag är trött på att inte vara nöjd. Jag är trött på att må dåligt pga detta. NU jävlar i det ska jag ge allt jag har, och vinna denna jävla kampen en gång för alla. Jag håller mitt ord denna gången. Längtar tills måndag!


Vaccinet!

2009-11-10 @ 18:26:43
Idag efter jobb fick jag sprutan mot svininfluensan. Gick hur bra som helst men nu är jag megatrött och har lite smått ont i armen! Men skönt att man tagit den nu :)


Såhär kan man se ut om man inet tar vaccinet? HAHAHAHHA

Bokat

2009-11-09 @ 16:01:13
Idag bokade jag två biljetter till 2012 som har premiär denna veckan. Tror det är på fredag! Vi ska se den på lördag! Jag älskar såna filmer! Som Day after tomorrow älskade jag med sjukt mycket! Så det ska bli riktigt härligt. Denna helgen har jag och M varit lediga båda två. Skönt. Vi skulle ut och äta i lördags eftersom vi hade 1 år i torsdags, men sen när vi kom hem för att fixa till oss så kände vi bara att vi inte orkade gå ut och äta så vi körde och köpte Ryggbiff så gjorde vi vår egen fina middag här hemma och mös. Blev Ryggbiff med Klyftpotatis, rödvinssås, bearnaise sås och vitlöksbröd. Till det kollade vi på T4 som inte alls var lika bra som dom andra filmerna. Igår var det Fars dag så vi körde först ut till pappa och firade hon om, därefter åkte vi hem till Mikaels Pappa och firade honom. Blev god mat och massa mys! Härligt när söndagarna är mysiga inte tråkiga. Sedan åkte vi hem och såg en rolig film och åt lite gottis! Jam Jam
Har halkat tillbaka lite till godiset, konstigt när vädret är så deprimerande? Men nu börjar jag och M igen. Lite mer än 4 Månader kvar till Thailand och nu kör vi hårt med att få våra drömkroppar tills dess. Tar ju sin lilla tid, och så kommer julen med allt gott som serveras. Bara att börja kämpa nu. Var och tränade innan idag och träffade Sabbi där, haha blev mer prat än träning denna gången, så är det när man inte ses på en hel helg haha.


Pappi skrapar sitt lottpaket som han fick!


Haha Helena hoppades på några miljoner!

Speciell dag idag!

2009-11-05 @ 08:34:01

Idag är verkligen en speciell dag. För det första så firar jag och min älskling 1 år tillsammans. Vart tog tiden vägen? Hehe. Känns som det bara var några månader vi träffades hemma hos mig. Nu bor vi ihop och det har vi gjort i 8 månader. Vi har hunnit vara i Prag under nyår och i Mars ska vi till Thailand. Jag hoppas på fler underbara år med dig min Piesek, min Mischo :)
Idag är det även KIMIS födelsedag! Han blir hela 5 år idag. Kommer ihåg när jag satt i soffan och matade honom med nappflaska, busade med honom på morgonen när han sov över hos mig och mamma.
Som sagt, tiden går för fort. :) Därför ska vi njuta av vår tid !

GRATTIS KIM!

 





Prag 2008




Busiga Kim i min gamla lägenhet!

Härliga Lördag!

2009-11-02 @ 09:24:52
Jag hade hur kul som helst i Lördags! Har jag alltid med mina vänner. Det var helt klockrent. Är riktigt nöjd! tack för alla fina presenter jag fick. Först festade vi till det ordentligt här hemma hos oss, sen stack vi tjejer ut på vårt håll, blev Cardan. :) Igår var man inte mycket till människa. Vi somnade halv sju på morgonen och gick upp tio. Kunde inte somna om, tryckte i mig vätskeersättning. Så fort jag reste mig upp så mådde jag dåligt. Icke bra, för tårtan skulle hämtas och det skulle städas och fixas inför nästa "fest" som var för familjen dvs Pappa, Helena, Frostie, Martin , Jennie, Kim, Teresa och Oscar. Jag ville bara sooova ju haha. Men det blev jättetrevligt igår med, fick jättefina presenter. Sen när alla hade gått så bestämde vi oss för PIZZZZZAAAA och det var för jävla gott måste jag säga ;) Slutade med att båda låg på soffan och halvsov halv tio. Så vi bestämde oss för att kolla vidare i sängen, tog fem minuter sen sov båda haha. Det behövdes.
Idag är jag ledig. Tack och LOV för det, hinner jag diska o sånt trams. Sen ska jag ut och gå på en lååång powerwalk och bara njuta av den "friska" luften, hoppas bara det inte börjar regna snart.
Kommer lite bilder, kan dock inte visa de från i Lördags för älskling måste visa mig hur man för över på datorn, förstår mig inte på hur han gör det :) Inte som vanligt iaf!

Mina naglar :) Fint mönster!


Jag, Mikael, Pappa och Helena åkte ut till mamma i lördags och tände ljus.
Jag la även till lite blommor och en krans från mig och bror.
Så fint på Halloween, så många som besöker sina nära och kära som inte finns
med oss längre och tänder ljus, på kvällarna lyser kyrkogården upp ordentligt
Älskar det. Mamma VI saknar dig! Jag älskar dig! <3


Dumma löv som ska falla ner på graven hela tiden, förstör de fina vita stenarna!