Rööööj

2008-06-16 @ 20:26:43
Jepp, jag har äntligen tagit tag i det. Håller på att stor RÖJA hela lägenheten... Haha ingen hade känt igen min lägenhet igår...Nu ser de tlite bättre ut eftersom jag har varit igång hela dagen igen. Jag kan ju säga att jag är en riktig SAMLARE! Fy fan alltså, saker som man aldrig använder, ligger bara och dammar. Sovrummet är värst faktiskt...har rensat bland kläderna (2 sopsäckar fylldes) Och ändå har jag svinmycket kläder kvar....var inte längesen jag sorterade dem :S Hehe.. sen har jag slängt MASSA sängkläder som inte används. Fick inte plats med de sängkläderna jag faktiskt använder.  Men det kommer kännas SÅ skönt när allt är färdigt. När man flyttade in så var man riktigt på G med allt fixande och sånt, sen bara la man av helt.. Ska ringa Akelius imorgon och få färg och sånt..dom ska komma hit o fixa lite med tapeterna med som håller på spricka. På torsdag kommer Sabbi och då hoppas jag att jag har fått färg så vi kan börja måla =) Imorgon blir det Ikea och lite andra affärer för att handla hem lite mer saker.. Min hall har jag aldrig fixat till..så nu ska jag äntligen få allt på plats...Brossan kommer och hjälper mig på onsdag Haha för jag är ju såå oteknisk :P Det är jobb för män inte för oss ;)

Tenta på torsdag och Lian kvar..sen är det sommarlov... : ) Ska bli så skönt, har så mycket att göra nu så jag mår dåligt av det...om skolan bara läggs på sidan i någon månad så underlättar det ordentligt.. har jag bara jobb kvar och kan träffa alla mina UNDERBARA vänner som jag tyvärr måste lägga på sidan nu tills torsdag iaf, men jag älskar er ändå och det vet ni.

I lördes var man på kalas hos pappa och Helena...Helena fyller år idag GRATTIIIIIS, men vi firade henne i lördes. Men innan dess åkte jag brossan Kim och Jennie ut till mamma. Jag och brossan gjorde allt superfint...som sagt..ett år har gått, helt sjukt. :(
Kim skulle tvunget sitta i min bil med mig Haha..så KUL vi hade..lyssnade på musik och sjöng o massa sånt...Love you Kimi....Hemma hos pappa var det lika kul som vanligt..har man en rolig och galen pappa så kan det inte bli annat än FUN :) Efter det beställde vi mat och körde hem till Brossan och kollade film....med andra ord en kväll jag behövde..med mina nära och kära. Skulle egentligen till Matte på hans 25 års fest..men kände verkligen inte för det, men det kommer fler fester visst Matte =)

Nu ska jag plugga och städa undan lite till...Ha det så bra ! // Sanny!

Såhär fint blev det hos mamma....fast får köpa fler vita stenar...köpte för lite
Såhär fin blev den....fast måste köpa fler vita stenar..dom räckte inte

1 år sedan...

2008-06-14 @ 14:13:21
Idag är det en extra jobbig dag! Halv sju imorse var det 1år sen min älskade Mamma lämnade mig.... Idag är det mycket tungt i hjärtat och ögonen rinner för fullt. var och köpte grejer till gravstenen igår.. Ska plantera jättefina blommor runt om gravplatsen sedan lägga vita stenar istället för jord...igår kväll efter jobb gjorde jag en jättefin tavla till mammi....skrev lite fina saker och satte ett foto på henne, sedan ett på mig och henne för länge sen... Kommer bli jättefint...tända ljus och lägga en bukett blommor. Mamma 1 år har gått....dags o komma hem nu? Jag saknar dig så fruktansvärt mycket och vill bara krama om dig... Detta är ju sjukt...du ska vara här på jorden med mig och martin och alla andra som du gillade. Inte ska du ligga nergrävd i en mörk håla och förbli där...du är för fin för det...men som jag alltid säger ...det är nästan bara idioter som lever länge...och fina människor dör i förväg.. orättvist. Moja Kochana Mammi! Love yoooooooou....

tack alla vänner som stöttar mig , utan er hade jag inte klarat detta. Ni är guldvärda.. Älskar er så mycket -v-

Tack även till min bror och min pappa och hans fru...Älskar er med...Utan er är jag ingenting... Helena Grattis på födelsedagen....kommer snart till er på kalas!

//Sanny