Jag är så jävla förbannad!!!

2012-04-28 @ 10:57:09

Jag vill bara sparka på allt och alla, jag vill slänga alla mina fina kristaller och glas i golvet, jag vill slita av allt mitt hår och hoppa från ett stort berg!!! Min kropp jävlas med mig! Jag får panik och vet inte vad jag ska göra. Jag går inte ner!!! Jag tränar som en idiot, äter så nyttigt man kan äta, och ändå står den jävla vågen still. Innan Mexico hade jag jättelätt för att gå ner i vikt. Idag väger jag 3 kilo mer än vad jag vill ( Jo det syns) och jag KAN INTE GÅR NER!!! Idag ska jag festa, imorgon ska jag fetta mig. Sen jävlar ska jag köra ännu hårdare. Detta är inte OKEJ. Jag vill inte ens gå ut ikväll och visa upp min äckliga kropp. Vill bara ha tillbaka min kropp som jag hade i februari, mer begär jag inte.


TURN UP THE MUSIC. Nu PW, solning och städning.


Tonight, we are young so we set

2012-04-25 @ 20:59:14
the world on fire, we can go brighter, than the suuun!!!! Älskar den låten. Fun feat Janelle Monáe - We are young. En annan låt som också är totalgrym är Swedish House Mafia - Greyhound. Annars? Jobbar på för fullt och tränar. Passar på att träffa vänner så mycket det går med :) I helgen ska jag på inflyttningsfest sen får vi se om det blir cardan en sväng. Vill dansa!!
Annars ska jag hinna träffa mina älskade små busungar som jag saknar grymt mycket.

Bokat resa ;) 4 veckor till........................


Saknar att ligga och kopplar av på en strand i Karibien. Saknar min smala kropp :)
Men snart är jag där igen





Things changes

2012-04-14 @ 10:07:11

Då var det helg igen. M har stuckit och jag är själv tills imorgon kväll. Måste säga att det är rätt så skönt. Bor man ihop med någon så har man nästan inte så mycket egentid i sin lägenhet. Nu får han se sitt UFC live. Jag tänkte snart börja städa lite sen dra iväg och sola. Måste börja planera inför på måndag då träning och nyttig kost ska införas. Nu jävlar ska jag ner i vikt. Har gått upp 3 kilo och jag känner mig fet som en ko. Jag tycker inte det är lönt att diskutera vikt med andra för när jag säger att jag känner mig asfet så säger de bara " Men Sanny då sitter det i huvudet" Jag är kanske inte FET men har jag vägt 53 kilo och har sett mig i spegeln och varit riktigt smal och när jag gått upp så känner jag det på mig och har grov ångest. Det är en ångest som man bara förstår själv om man är besatt av att se bra ut. Går jag upp något kilo i vikt så vill jag inte ens synas ute, jag stänger in mig. Jag känner på min kropp att den har förändrats . Sen får alla tycka vad fan dem vill, det är min kropp och bara för att jag inte accepterar att jag vill vara lite mullig så är det inget fel på det. Jag tycker till exempel att det är fel när folk sunkar ner sig totalt, det är samma sak. Vissa tycker att andra misshandlar sina kroppar när de tränar och äter nyttigt hela tiden, men kolla då på alla feta som bara trycker i sig saker och tränar inget alls. Det är däremot FARLIGT.Så fort jag blir sjuk eller känner mig dålig så får jag bara höra " Det är kanske för att du tränar så mycket och äter så lite?" Håll truten om du inte vet vad jag äter om dagarna, jag äter säkert oftare än dig, men RÄTT. Jag ställer höga krav på mig när det gäller jobb, hälsa och allt annat i livet. Jag nöjer mig inte med att komma tvåa, jag ska alltid komma ETTA. Ni som läser får tycka och tänka vad ni vill. Nog om det.

Igår på Maxi fick jag träffa min lilla älskling Ella en snabbis. Blev lite pusskalas. Älskar den lilla flickan. Helt underbar är hon.

Jag och Oufki skulle till USA i sommar men det blev inställt, tyvärr. Får se om jag åker ändå eller så får jag avvakta. Är så sjukt sugen på att åka dit. Förresten min älskade vän blev 25 år i torsdags, Love you Oufki <3

Ikväll blir det Haket med Sara, ska bli så gott och jag ska äta något riktigt gott!!! Får passa på nu både idag och imorgon.

Nu ska jag se om jag hittar någon fin vårjacka för jag har ingen tunnare jacka nu när det börjar bli lite varmare. Har en skinnjacka och några kavajer men det tycker jag är alldeles för tunt just nu. Går i min vinterjacka och fryser till ibland, är frusen av mig.

TREVLIG HELG ALLIHOP!




Var och fixade mina naglar i tisdags och bästa Jess


Går fort

2012-04-11 @ 20:28:29
När man är långledig, men skönt har det varit. I torsdags stack jag hem till Sara och umgicks lite med henne och åt god mat. I fredags blev det nattbowling med Sebbe och Sara. Jag kom trea, haha kan säga att jag inte hade tur den kvällen. Brukar gå bättre. Sedan stack vi ner till utposten en runda. I lördags var vi på Cirkus.

Jag är grymt besviken på mig själv. Jag MÅSTE finna den motivationen jag hade innan jag stack till Mexico när det gäller kost och träning. Har tränat en del och varit rätt nyttig på vardagarna men helgerna har varit värst, men kan säga att jag har verkligen behövt att äta lite gott. Innan vi åkte till Mexico så levde jag ett strikt liv med träning och kost. Vill dock tillbaka till det livet och gå ner till drömvikten och det lär ske innan sommaren, för då ska jag vara SMAL. Nästa vecka börjar jag på ALLVAR med kosten.

I helgen åker M till Sthlm, ska kolla på MMA. Jag ska bara ta det lugnt och träna. Ska även träffa Sara på lördagen och gå ut och äta. Ska bli trevligt.

Helgen

2012-04-09 @ 11:20:51

Ja då var denna långhelgen slut. Det går så fort. Mår inte alls bra idag. Hoppas det blir bättre tills imorgon.
I lördags var vi med Kim och Ella på cirkus i stan. Det var kul tyckte dem. De fick rida en liten ponny. Ella sprang direkt till den igen när hon hade fått rida färdigt, hon ville självklart rida igen. Vem vet, det blir kanske hennes hobby sen, ridning.
De var ialla fall jätteduktiga, satt tysta och tittade på alla olika djur och människor som uppträdde. Därefter åkte vi upp till mamma för att tända ljus och blommor. Kim ville lägga blommorna. Han kom nästan ihåg vart hon ligger, fast han inte varit där på länge.


Sötnosen


Ella rider på lilla hästen. Hon blev sur när hon inte fick rida igen.


Kimisen på hästen







Kyrkogården


<3




Glad Påsk

2012-04-06 @ 17:46:19
Förlåt för dålig uppdatering men jag har för mycket att göra just nu och hinner inte med uppdateringen. Lovar att bättra mig snart när allt lugnat ner sig.
Imorgon på påskafton ska jag och M umgås med Ella heeeeeeeela dagen, bara mysa och gosas med världens finaste lilla tjej. Hoppas det är fint väder så att vi kan gå till någon lekplats, regnar det blir det busfabriken :) Jag ska även ta med henne till hennes farmors grav så att hon får säga hej till henne och lägga blommor samt tända ljus. Jag tror inte att någon har varit där med henne än. På söndag ska vi hem till M:s föräldrar på frukost och middag.
Kommer även lägga upp fler bilder från Mexico när tiden finns.
Förra helgen var vi på fest hemma hos Nedim och sedan blev det utgång för hela gänget, mycket trevlig kväll.

GLAD PÅSK!!! Njut nu av alla goda påskägg och påskmat i helgen.



Köpte t-shirt till Ella i Mexico. Hon är så söt, så skulle jag ta en bild så sa hon
"Vänta, denna också" Så la hon till diademet som hon fick med (köpt i Thailand)



Hon fick även denna klänningen från oss. Liten prinsessa. Älskar dig



Påskägg och påskharar till Ella och Kim, mina små änglar


Jag idag