Jag lider verkligen...

2008-09-30 @ 21:18:13
Sabbioufki kom och hämtade mig innan, hon skulle till skopunkten och jag ångrar att jag stack dit...Så beastt jag är av skor så hittade jag givetvis två par stövlar till...Fan fan fan...tänker bara på dom nu hela tiden. Blev mer inlove i dom första jag testade faktiskt. Det var SANNY -Skor..det känner jag  på mig. Det plågar mig något fruktansvärt nu alltså.
Sen blev det Sjukhuset, in på apoteket där. Kände en klump i magen när jag gick in genom den rörliga dörren....och när jag kände lukten ville jag bara spy...usch..

Sabbi hittade verkligen en brosch till mig som hade passat mig perfekt.. haha så ful..men lika desperat som mig haha.

Top model idag... DOMINIQUE ÅKTE UT... ÄNTLIGEN..jag hejjar på Whitney bara för hon e sötast...och mullig och det är faktiskt ngt som är ovanligt i en final. Störde mig riktigt mycket på Dominique, hon var bara för mycket.

Haha så sött av dig Oufki ;) hahaha


Haha man ser hur glad jag e , för stunden, sen när jag lämnade dom så blev jag olycklig haha


Så HETA. Jag smällte direkt


Nu ska jag duscha sen förbereda lite inför imorgon...

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi....<3

Tips!

2008-09-30 @ 14:06:21

Jag bara måste besöka en tandläkare, jag klarar inte av denna smärtan...Ni som läser från hbg...TIPSA MIG OM EN PRIVAT BRA TANDLÄKARE...Får panik snart...

Det blev Poseidon travel ändå idag :) så härligt.. inget bibliotek...Efter det postade jag ett paket sen var det raka vägen till Sun Lux för att sola lite..riktigt skönt var det.

Ska städa lite nu och ringa några viktiga samtal..solen har tittat fram så det blir nog en power walk idag ändå :) YEEES

Biblioteket

2008-09-30 @ 10:03:29
Snart ska jag bege mig ner mot bibblan och fortsätta med Rapporten. Är faktiskt glad att det snart är över, bara tråkiga saker kvar nu ju. Ska bli skönt att bara ha sina tider i skolan faktiskt.
Fattar egentligen inte varför vi ska vara på bibblan, för där gnäller dom alltid vid datorerna att man ska vara tyst, gamla kärringar som inte förstår sig på datorer.
Tror nog dom på Poseidon saknar oss lite ;) Haha vi som gjorde det livat där...brukar annars vara riktigt tyst där inne. Eller så tycker dom bara det är skönt? haha Who knows?

Ska nog iväg till catflash idag och boka ny skönhetstid ;) Rahma vill göra fransar hon med så hon ska boka tid.
Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag..har inte lust att göra något alls faktiskt..men ska iaf ut och gå om det inte regnar, sen ska jag städa lite här hemma...måste även träna på presentationen tills imorgon...så jag inte står där och skäms haha.

Måste bara visa dessa äckliga bilder på Amy Winehouse....Alltså seriöst...nu har hon erkänt att hon har problem i sitt liv..och kolla som hon ser ut alltså...hon är jätteung men ser ut och vara en 50 årig knarkare och alkoholist. Hoppas hon får hjälp snart....eller rättarsagt...tar EMOT hjälp.






Kärlek till Familj & Vänner <3

Mamma tänker på dig varje dag min ängel

Farligt

2008-09-29 @ 22:23:45
Det är farligt att vara Shopoholic tycker jag iaf...man blir helt galen i saker och ting som man hittar. Kollade precis en runda på nätet...Och jag har hittat såå mycket jag vill ha. Det är sjukt alltså. Hade jag haft en miljon hade jag nog klarat av att spendera den på några timmar haha.

Här ser ni lite saker jag vill köpa:

Pronto Moda - 249:-                                                                                 

Isabell Kristensen 899:-





Luise Dress från Lipsy 799:-                                                                         




Mishumo 299:-





Mbym 599:-                                                                             



EMU  1 195:-

Första skoldagen avklarad

2008-09-29 @ 21:10:11

Idag började vi som sagt med en ny lektion... CRM och det såg vi fram emot..men det var faktiskt inte så kul som vi trodde haha.. en fördjupning på grönroos samt att som han sa så ska han "gräva och möblera" om i våra huvuden för att se från ett annat håll istället.
Efter lektionen satt vi kvar i några timmar och förberedde vår powerpoint presentation som vi ska presentera på onsdag.
Sen blev det ut till Hyllinge med Anna for some SHOPPING.....alltid lika skönt att gå ut med massa kassar från affärer :)
Köpte mig två par skor...HAHAHA sällan eller vadå? Dom hade inte fått in dom jag väntade på...så jag pallade inte vänta..dom trodde inte dom skulle få in dom heller..ett litet ljust hopp finns, och det är iså fall om dom finns kvar i Trollhättan..så ska ringa dom imorgon och höra... Annars får jag helt enkelt ge upp :( Köpet mig även ett linne eller vad man ska kalla det för....:)

Har så frukltansvärt ont där visdomständerna ska växa ut...antingen är dom påväg ut eller så har jag fått en infektion så jag funderar på att besöka herr tandläkare och höra, orkar inte gå med denna smärtan.

Idag har jag äntligen börjat med min GI diet igen..känns så skönt. Var därför på ett otroligt härligt humör idag :) det är jag alltid när jag börjar ta tag i saker. hehe.

Jag glad som F****N, har ju shopppaaaat haha Ser dock ut som en 12 åring här haha


Stackars anna med sitt knä :( tipsade henne om en jättegullig väska som hon köpte...ska nog också ha mig en sådan


Grymt heta

Och denna kom också med hem


Min mat, yttrefilé och grönsaker och turkisk yoghurt.. det var så gott..



Kärlek till familj & Vänner <3
Mammi...love you

//Sanny

Söndag

2008-09-28 @ 21:40:31

Lika trött som igår känner jag. Usch..Men tack o lov så är denna helgen slut för denna gången.
Imorgon börjar lektionerna igen...ska faktiskt bli intressant och skönt. Vi börjar med ny lektion och ny lärare. Vi har varit så självständiga ett bra tag nu..så detta ser jag verkligen fram emot.

Imorgon börjar jag mitt nyttiga liv.. ska äta sunt och börja röra på mig igen. Känns som jag har åkt ifrån den banan och är ute i mörka skogar helt vilsen. så nu ska jag pusha mig själv och bli några kilon smalare.. Vill se ut som jag gjorde innan sommaren.

Nu ska jag laga mig någon nyttig mat som jag ska ha med mig till skolan imorgon eftersom vi måste stanna kvar och rätta vår LIA rapport och fila på den. På onsdag ska vi redovisa för tvåor och ettor så då måste man vara förbered..

Godnatt alla och sov så gott....för det ska jag göra.

Kärlek till familj och vänner <3
Mammi <3





God kväll!

2008-09-27 @ 22:46:54
Ska snart lägga mig, varit en trött dag för mig. Igår kväll kom Bella och hämtade mig, sen begav vi oss hem till hennes päron och åt haha...och snackade lite. Sen blev det macken och CHIPS och Dip...typ det godaste som finns. Och vi tog på oss brillorna , myskläderna och kollade på Saw 2 (den äckligaste filmen Bellis hade hemma haha) fast jag avr trött som en idiot så kolladej ag på hela filmen.  Beilys (Budaij) har blivit så busig och MYSIG. När vi skulle lägga oss så låg han mellan mina ben fast på täcket då haha.. såå gullig..Gudmor loves you Beilys :)
Haha medan vi låg i sängen så började vi snacka om Rhodos minnen...och så självklart kom vi in på vår Tomas (receptionisten hahahahaha) som vi skrattade...sen fick vi för oss att vi skulel ringa hotellet och överasska honom men det var lättare sagt än gjort. Var ngt fel på nr.
Somnade halv två...var tvungen gå upp 7..tacka gud att Bella bor en minut från mitt jobb..om inte ens det.
Så jag har fått jobba med suddiga ögon i 12 timmar...och tro mig det var inte mysigt alls plus att det var skitmycket folk och jag jobbade med en nyanställd...gick bra ändå fast mina luncher gick ut på att springa fram och tillbaka till kassan, inte bra att vara två under en helg när det är fint väder haha. Så typiskt också, det ska alltid vara fint väder när jag har min mördarhelg, sen när jag är ledig så är det regn o allt sånt tråkigt. Imorgon ska jag jobba lika länge och därför måste jag snart hoppa i säng, ska kolla Brave Heart som är igång på 6an förtillfället.

Haha typ en halvtimme innan vi stängde så hade jag redan sopat, tömt papperskorgar osv...så jag hade typ inget o göra för det kom inte såå mycket folk under den halvtimmen, så jag började kolla på gratulationskort och andra roliga kort. hahahahhaha så lättroad man kan vara alltså, och jag som har såååå torr humor (love it) haha

HAHHAHAHAHAHAHAHA lite stämmer ju faktiskt ;)


HAHA detta hade lika bra kunnat vara jag ;) Haha


Och vi älskade vår kväll ;) Haha som vi ser ut gumman ;) haha..Man ser iaf hur trött jag är på denna bilden haha


GIIIIRRRLLS, DAAARRLLLIINGS HAhaha...så sjukt kul vi hade med honom på vårt hotell..Han gjorde så vår natt blev lyckad, som vi skrattade varje natt/morgon när vi kom hem ÅT honom hahhaahhaa
Detta är "sista" utekvällen ( fick ju en extra kväll eftersom vi var där 15 dagar) och efter vårt nattadopp



Bild 2 bevisar hans kåthet alltså HAHAA


Nä nu ska jag Sova... ha en fortsatt trevlig, mysig eller fartfylld lördagkväll :)

Kärlek till Familj & Vänner <3

Mammi love you always

Detta är sjukt

2008-09-26 @ 19:11:09
Har nästan precis kommit hem från praktiken. Jag är så trött så mina ögon är helt suddiga. Antingen beror det på att vi har haft mycket och göra idag eller så beror det på att vi somnade sent igår. Kanske både och? Men det var mysigt att ligga i sängen oufki och prata iaf haha.
Jag funderar på att gå och lägga mig någon timme och kanske vakna upp lite piggare. Men sen tänker jag lixom... - Är det lönt? jag måste ändå lägga mig tidigt idag eftersom jag börjar 8 imorgon. Är lite rädd för att jag somnar nu och sen vaknar jag helt pigg och kan inte somna om senare.

Här är mina fina plagg, guess what..Allt passade...helt sjukt att det kunde göra det...brukar alltid vara något man vill skicka tillbaka men ikke :)



Man ser inte så mycket på denna bilden hehe men snygg är den. Sjukt snygg


nej nu ska jag göra annat... Ha det så gott allihop
Puss & Kram

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi...

//Sanny

Full rulle

2008-09-26 @ 09:36:51
Igår var det full rulle i mitt liv igen haha. Var på praktiken till 18. Sen hämtade jag upp Oufki i stan, sen hem till brorsan och hämta mitt paket (hämtade även det andra på posten :))) ) Sen var det raka vägen till Ringstorp för en saftig Pizza haha. Vi kom lite för tidigt till bion så vi satt i bilen och snackade haha och stötte på vår instruktör och flabbade lite med honom.
Vi såg Mirrors... SJUKT ÄCKLIG film..grabbar och töser...SE DEN..men räkna inte med att ni kommer kunna se er i spegeln på några dagar sen...Haha satan alltså. Iaf så ville vi inet sova ensamma igår pga den så jag körde hem Sabbe till Viken så hämtade vi lite saker och sen körde vi hem till mig och nannade.

Nu ska jag snart iväg till praktiken igen...ska bara laga min middag jag ska ha med för det lär bli en lång dag igen.
Får se vad man hittar på efter det...KANSKE umgås med Bella om hon inte ska toffla...Saknar ju min söta sockerbit :) hehe
Ska jobba HEEEEELA helgen... lör 8- 20.30 sön 9- 20.30...ahh vill man leva härligt medan man pluggar så får man slita..så är det bara..

Gårdagens roliga:

Sabbi: Tänk om jag inte lever så länge till Oufki, jag tänker rätt mycket på det.
Sanny: Äh, sluta nu så kan du inte tänka..du kommer leva längre än mig iaf.
Sabbi blir lite gladare!!!!
Sabbi: Aww tror du det ?
Jag svarar kallt
Sanny: Neej.

Ha en otroligt bra dag allihop så hörs vi en snabbis här inne ikväll kanske, om jag hinner.

Kärlek till familj & vänner <3

Mammi...

Bilder från gårdagen:

Jag vid hamnen ;)


Visst blev det sött....mitt verk :) Malaco godis hehe..Two hearts can be as one <3


Hemma hos brorsan en snabb runda, dom satt och spelade Buzz på Playstation 3? tror jag det var. Hehe

Observera min brors min, alltså han ska alltid hålla på så Haha. Love you anyway!

Det ända jag ville göra var att ta foto på Sabbes rosa skor haha, och så flippa det ur totalt ahaha


På bion, HUR FAN SER VI UT OUFKI? Slitna till max...och du behöver SOLA Haha.. Älskar dig!

Sovmorgon

2008-09-25 @ 11:48:04
Idag har jag fått sovmorgon. Det behövdes verkligen. Satt uppe ett tag och funderade på allt och inget. Ibland är livet såååå komplicerat. Man vill en sak, men gör en annan. Man tror på en sak, men sumpar bort det. Osäkerhet är liksom det tråkigaste. men det värsta är när man vill något men ändå känner sig besvärad på något sätt. Varför gör man det? Om man vet vad man vill så borde man go for it, men istället ska man leta problem. Konstigt det där.

Idag ska jag äntligen hämta ut mitt paket, sen iväg ikväll och hämta det andra hos brossan. Men först ska jag såklart till praktiken och slita. Och SÅKLART är det fint väder idag igen, LOVE IT...får se om Rahma har laddat sin killes laptop ordentligt så vi kanske kan sitta ute på bänken och hålla på med svaren. Hade ju varit riktigt lovely.
RAHMA håller fortfarande tummarna :) Och tår :)


5 tips för en vackrare hy

Det finns vissa basknep för att enkelt boosta din hösttrötta hy. Vi visar vägen! Drömmer du också om en vacker och sagolikt jämn hy? Du behöver inte investera i de dyraste skönhetsprodukterna eller behandlingarna. Det finns vissa basknep som du kan ta till i ur och skur, som inte heller är särskilt tidskrävande. Låt dig inspireras!


Omvårdnad
Din hud mår bra av en dagkräm och en nattkräm varje dag, att göra en renande mask cirka en gång i veckan är också att föredra om du vill ta hand om din hud lite extra, skriver Aftonbladet.


Drick mycket vatten
Återfukta din kropp genom att dricka rikligt med vatten varje dag. På det sättet kan kroppen återställa sin naturliga fuktbalans och du blir mindre torr och fnasig.


Lufta dig
Skaffa ett bra solskydd som skyddar dig mot UV-strålar. Gå ut på dagen och se till att du får frisk luft ofta, den krispiga luften gör din hy vacker och ser till att du får i dig massor av nyttigt D-vitamin.


"Du är vad du äter"
Om din mage mår bra - syns det på din hud. Ät av allting och se till att du får i dig ditt dagliga behov av alla vitaminer, mineraler och livsnödvändiga näringsämnen, skriver Aftonbladet. Din kost avgör i stort hur du mår.


Snabba knep
Blek och trött? Piffa till din hud med lite brun utan sol (för mer färg) eller en aning skimmersmink för lite fin lyster. Vad du väljer beror på vilken hudton du är ute efter. Rött eller rosa rouge piggar också upp.


Rihanna är världens bäst klädda enligt People Weekly....hon var ju dock sötare med det långa håret.



Kärlek till familj & vänner <3

mammi ...<3

Solig dag

2008-09-24 @ 21:36:36
jaha då kom man hem vid 19.30 idag igen. Suttit så lääänge vid datorn så jag fick huvudvärk.. kanppast bra att sitta här nu då, men måste ju blogga lite annars blir jag galen. :)
Denna dagen har varit helt underbar, syftar på vädret nu. Riktigt varmt. Och håller man till där jag och Rahma har varit idag ( och alla andra dagar under praktiken) så kan man inte göra något annat än att njuta, nämligen vid båthamnen (Norra hamnen) Så grymt mysigt. Måste ju säga att  vår praktik plats ligger bäst till om man tänker på läget. Jag och rahma gick ut och satte oss en stund vid båtarna och bara njöt av värmen. Blev rätt tokiga när vi fick sitta inne och arbeta så vi tog rätt många pauser idag faktiskt :) vilket resulterar i att vi får sliiiita mer imorgon haha. Idag fick vi i uppdrag att gå ut med en av chefernas hund Berns som jag kallar honom för. Haha han heter något konstigt. Men sååå söööt, liknar ett får haha.
Vi promenerade bort mot Gröningen där jag började hetsa upp Berns haha, sprang och lekte och HOPPADE upp på mig hela tiden haha. Vi hade en åskådare med, Rahma...som tydligen inte gillar att leka med hundar haha.

Har kollat på Top Model med, definitivt rätt tjej som åkte ut....fast jag hoppades på Fatima så förtjänar hon kanske en chans till?

Nu ska jag kolla lite på "vem kan slå Filip och Fredrik" Ni som inte har sett det....SE det programmet, haha så otroligt roligt. Älskar när Fredrik flippar ut när han förlorar haha. Haha han tar det på så stort allvar lixom.

Föressten hämtade inte mina paket idag som jag längtade efter så mycket. Min bror kommer snart och ska hämta pengar så han kan ta ut det ena till mig. Inget löshår heller...hmm..ska skriva till dom idag haha.

Önskar dig all lycka imorgon Rahma....hoppas du klarar uppkörningen, annars får jag dras med en surpuppa resten av dagen.....GOOD LUCK du klarar detta Gorilla. Sen ska du få köra mig varje dag, hehe

Puss & Kram

Kärlek till Familj & Vänner <3
Mammi

Dagens outfit:

Ser sliten ut.


Jag på bänken vid båtarna...sååå skönt väder


Rahma


Båtarna :)                                                                       Utanför Poseidon :)




Jag med Berns..Haha börjar så smått att busa...


Galen Berns hahaha


Haha så kul det var...Både jag och Berns blev duktigt varma efter leken


Så Berns ville chilla bredvid Rahma på bänken haha

Good Morning everyone

2008-09-24 @ 09:05:09
Idag är jag tröttis. Men tittar man ut så börjar man faktiskt le :) för det är fint väder. Applåder för det.
Ska snart iväg och handla lite mat tills senare idag..sen är det bara att dra ner till Poseidon igen och börja där man slutade igår. Idag måste jag verkliegn komma iväg och handla lite mat och lite sånt. BARA MÅSTE hämta ut mina kläder med :)))) Tar bild på plaggen sen så får ni se :)
Undrar vad man ska ha på sig idag då? Inte vågar man klä sig speciellt varmt iaf.

En ny SATC film ska ju göras, det är ett rykte som går och som man hoppas på. Men nu ska två böcker komma ut om tjejerna uppväxt. Gud vad spännande, Böckerna kommer troligen ut år 2010, så det är ett tag tills dess, men gissa om jag längtar. Är ju helt galen i  SATC så det ska bli kul.



Nej nu måste jag bege mig. Men skriver säkert mer ikväll.
Ha det så gott tills dess..Puss & Kram

Kärlek till Familj & Vänner <3

mamma <3

Ave Maria

2008-09-23 @ 23:06:59
Satt precis och lyssnade på lite Sarah Brightman och Andrea Bocelli. Herregud så duktiga dom är tillsammans och var för sig. - Time to say goodbye är verkligen en låt jag vill höra live. Jag vill verkligen gå på en Andrea Bocelli konsert och höra hans underbara röst.

Satt och letade lite efter några låtar med Sarah Brightman med...och så slutade jag andas för en sekund när jag såg Ave Maria.........skulle jag våga trycka på knappen och lyssna. Det är nämligen så att mamma hade den på sin begravning. Det var en av låtarna..tror den kom först med och det var en polsk tjej som sjöng den jättefint.
Iaf....jag tryckte på knappen och så var tårarna igång och ramen med mammas foto i, i min famn.
Tänker på mammas begravning, och på mamma....Herregud varför ska jag plågas så här hela tiden...JÄVLA FUCKING VIDRIGA K****************K CANCER!!!!!!!! FAN FAN FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den jävla sjukdomen har förstört så mångas liv och grävt ner så mycket folk där dom inte hör hemma. NÄR SKA DET JÄVLA BOTMEDLET KOMMA??!?! Förlåt men blir bara så ledsen och arg. Den sjukdomen har förstört mitt liv totalt. Kommer jag någonsin bli glad och lycklig igen???

Mamma bara kom tillbaka nu, snälla jag ber dig....jag gör vad som helst bara du kramar om mig och säger att allt kommer bli bra igen. Gud vad jag saknar dig, hela min själ, mitt hjärta, min hjärna lider verkligen. Varje dag kämpar jag, varje dag försöker jag le, varje dag försöker jag se positivt på saker och ting, för att göra dig stolt och glad. Varje dag....vill jag bara vara med dig, höra ditt skratt och dina sjuka skämt som alltid fick mig att skratta.
Jag....jag.....jag vet inte vad jag ska göra och säga mer........jag är bara helt tom.




Sista julen mamma...och den var perfekt....så kul vi hade...så mycket skratt och glädje.


Min söta lilla Mamma....... Älskar dig för alltid.

Praktik, Top Model

2008-09-23 @ 21:23:51
Jaha idag åkte Claire ut.. och Frankenstein fick stanna.....sjukt ändå. ajaa.... avskyr iaf Dominique. Usch...hon är inte söt heller för den delen..ser ut som en riktig transa haha.

Idag har jag bara varit på praktiken. Vi har suttit där i 8 timmar. Stack dit vid elva och kom hem 19.30. Helt sjukt så trötta vi var. Men dom bjöd oss på glass och mat iaf haha. Viktigast lixom :)
Jag kom på ett fel idag i enkäterna,så jag satt och rättade och letade upp i Poseidons register efter massa båtleverantörer. Nu ska vi sitta och ändra på det i datorn, och vi vet inte vilka som är vilka så GOOD LUCK till oss alltså. Lär ta tid det där haha.

Åh måste bara meddela att mina paket har kommit idag. Jackan (den andra kommer i nov), benvärmare och dom andra sakerna jag har visat här innan.. Ska bli såå härligt och hämta dom imorgon och PROVA.. fast är lite orolig för mitt löshår, det har inte kommit än? Hmmmm... snart får jag nästan ta och ringa dom.

Har hittat lite annat skoj inne på Ellos hemsida idag faktiskt. som jag bara MÅSTE HA. :)
Här kommer plaggen: 
                                                                 Stickat är inne i höst, så det är ett måste

Bara måste lixom. :)
Pyjamasen är på :P ahhaa


Dagens outfit:
När man klär sig varmt, stickat och allt, så ska det helt plötsligt vara fint väder på eftermiddagen?



Dagens middag på Poseidon




Duschen kallar.

Puss & Kram

Kärlek till familj & vänner <3

Mammi

What about now?

2008-09-23 @ 09:26:17

God morgon allihop. Har precis dragit mig upp ur sängen. Är så sjukt trött fortfarande men har en hel del att göra så vad ska man göra hehe.
Måste in i duschen och fräscha till mig. Sen är det bara att traska ner mot Poseidon idag igen och hålla på med enkäterna... JIPPI... :( haha.
Fan kan inte mina skor komma in någongång. vill ha dom NUU.

fan alltså detta vädret tar död på mig. kan det inte dyka upp lite sol iaf? Måste det se så grått och mulet ut. Iof typiskt Sverige faktiskt. Sånt här väder gör så att all energi försvinner från kroppen. Just nu hade jag behövt en resa till ett varmt land. Bara koppla av. Typ dra till maldiverna och bara ligga på stranden och njuta, om det så bara hade varit för en dag så hade jag varit lycklig. Men just nu kan jag ju bara drömma om sånna resor hehe.

Nä duschen kallar. Höres senare. Puss & Kram

Kärlek till familj & vänner <3

Mammi <3


Tänk om det hade varit jag...aaahh :) nu drömmer jag mig bort.


Då skulle någon av dessa bungalower vara mitt hem :)


Nej slut på drömmandet och tillbaka till verkligheten.
// Sanny ¤

2 1/2 men, sjuk värld.

2008-09-22 @ 22:53:59
Kollade på Mannen som kan prata med hundar. Sjukt bra är han. Hundarna är också duktiga som lär sig så fort. Alltid lika kul att se framsteg hos djur.
Slog sedan över till 6an där 2 1/2 men gick hahaha..shit alltså, en av mina favoritserier. Så sjuka båda två.
Fortfarande ruskigt tråkigt väder. Man blir ju så deprimerad av det. Sitter här i mina mjukisbyxor och tjocktröja för jag fryser som en dåre. Drack lite te innan...värmde en hel del i kroppen :)

Satt och tänkte på en sak idag när jag kollade på Daughtry:s video - What about now.
Gud så bra man har det ändå, om man tänker på att man har ett tak för huvudet, man är frisk (nästan:P) och man har kläder och allt man behöver för att överleva. Ibland klagar vi människor för massa små grejer som egentligen bara är en liten bagatell... Faktum är det att vi har det FÖR bra, det är därför vi har lätt för att klaga också. Det är inte så att vi går och tänker på detta varje dag, men ibland slår det faktiskt en knock i huvudet på en. Och det gjorde det på mig idag. Jag är en av dom som har lätt för att gnälla.
Tänk på alla som är övergivna och bor på gatan och kämpar för sitt liv, tänk på dom som är födda fattiga och kan inte göra något åt det för dom har inte dom slantarna för att kunna bygga upp något litet som ska hjälpa dom gå över tröskeln (observera att allt handlar om pengar, även det är helt ofattbart). Tänk så många det är som dör av hunger varje år. Och vi klagar. Fan alltså ibland borde man skämmas faktiskt. 
Förra julen gick jag ute på stan själv, skulle hemåt, det var julafton. Många hemlösa som satt på gatan, dom brydde sig nog inte så mycket om att det var jul, dom satt och frös och bad om pengar bara för att kunna köpa sig lite bröd för att klara sig, medan jag tänkte - Stackars människa.
Det pågår massa krig, vuxna och barn som är helt oskyldiga får springa för sitt liv, deras dag går ut på att överleva.
Många av oss tar även sin hälsa förgivet. Gör dumma saker som förstör hälsan totalt, medan vissa sitter hemma dödsjuka eller bara sjuka och ber om det friska livet man själv har.
Sjuk värld egentligen.


I övrigt älskar jag Daughtry - What about know. En helt underbar låt med en jättefin text. Skulle lägga in videon här men hittade ingen som tillät det...konstigt. Men texten kommer här. Jättefin.

________________________________________________________
Shadows fill an empty heart
As love is fading,
From all the things that we are
But are not saying.
Can we see beyond the scars
And make it to the dawn?

Change the colors of the sky.
And open up to
The ways you made me feel alive,
The ways I loved you.
For all the things that never died,
To make it through the night,
Love will find you.

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
What about now?

The sun is breaking in your eyes
To start a new day.
This broken heart can still survive
With a touch of your grace.
Shadows fade into the light.
I am by your side,
Where love will find you.

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love, it never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
What about now?

Now that we're here,
Now that we've come this far,
Just hold on.
There is nothing to fear,
For I am right beside you.
For all my life,
I am yours.

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
Baby, before it's too late,
Baby, before it's too late,
What about now?
___________________________________________________________

Godnatt allihop.

Kärlek till familj & vänner  <3

Mammi love you.

// Sanny
         "The broken heart can still survive"

Tråkväder, städning

2008-09-22 @ 19:32:42
Kom hem från praktiken för inte så länge sen. Haha fy fan vad vi har hållt på med SISS....fick göra om frågorna i det sketna programmet typ tre gånger baar för vi kom på massa fel hela tiden.. Trodde jag skulle bli galen där inne. Sen när vi skulle börja föra in svaren så fick vi värsta skrattnojan bara för vi var övertrötta.. Haha Lars undrade om vi alltid hade så kul tillsammans för vi satt verkligen och grät av skratt. Det blev såå trist, tur vi bytade så en läste upp svaren och en förde in dom. Till sist hade man bara massa nr och bokstäver flygandes i huvudet.
Imorgon ska vi dit och sitta där lika länge, som det ser ut nu så lär vi få sitta där några kvällar med. Rapporten ska vara inlämnad på fredag och det är stressigt nu. Tar massa tid att lägga in svaren så vi har fullt upp. Haha vi satt och pratade om thaimat, hur sugen jag var på det idag..så sa ena chefen att han skulle iväg och handla mat till oss alla...så kommer han  med THAIMAT haha sååå passande.

Eftersom vädret SVIKER idag så blev det ingen powerwalk. :( Hade iof kunnat gå ner till friskis och svettis men jag orkade inte efter allt idag haha. Håller på att städa och så, ska snart göra mig lite mat och slänga mig på soffan och bara mysa med filt. Har såååå ont i magen.

Här bjuder jag på några bilder från vår hörna på Poseidon haha..Man ser hur trötta vi är.

Haha Rahma är på G


Och en sliten Sanny, fyyyy fan vill inte se den pärmen imorgon igen


Och en sliten Berns eller vad han nu heter... hehe


Kärlek till familj & Vänner <3

Mammi <3

Hemma igen

2008-09-22 @ 10:07:52

Kom hem igår kväll runt 23.00 . Det v ar sååå tråkigt att köra. Och när jag väl var på rätt väg mot Malmö så svänger vägen konstigt och jag kommer FEL IGEN Hahaha jag ville bara gråta. Med Daniel i luren som vanligt så guidade han mig tillbaka. Såg S.A.T.C filmen igår. SJUKT BRA...Och jag dog nästan när man fick se Carrie med skorna JAG VILL HA.. AHH dom är så fina. Jag ska lätt köpa dom alltså, jag måste, det för för ont i hjärtat annars hehe.
När jag körde mot Skåne igår så var där skitmycket polisbilar vid vägen, helt sjukt alltså, och man såg bara massa poliser springandes in mot skogen. Tror någon galning var på fri fot kanske? Usch.

Ska snart cykla bort mot Poseidon och börja sammanställa enkäterna, Fy fan ser inte fram emot det haha.

Skriver mer sen. Puss & Kram

Kärlek till familj & vänner <3

Mammi <3


Tjejerna <3 Där är skorna!!!!! Haha är helt galen i dom. (Dom Carrie har på sig)


Underbart fin bröllopsklänning Carrie hade på sig i filmen, hon kunde dock skippat den fågeln hehe

BAKIS!

2008-09-21 @ 11:52:01
Hejsan hoppsan
Herregud vad jag bakis idag....fy fan alltså. Men SÅÅÅÅ kul jag har haft alltså. Daniels vänner är såååååå GULD hahaha helt sjuka i huvudet. Hahahahahaha,,, Nu städar Daniel och jag sitter här...Vill hjälpa till men mår så jävla dåligt...Känner mig dum haha. Gårdagens fest här var så otrolitg rolig. Mycket roligt folk och helst enkelt en underbar kväll..
Mitt huvud dunkar och jag vill bara hänga mig. Vi kom hem 03.30. Vi festade faktiskt inne på trädgården... JAG TÄNKTE PÅ DIG OUFKI DIREKT Hahaha..
Och bella guess waht...Jag träffade TOFFSI.... HAHAHA såååå kul.
Nä nu ska vi kolla film...blir Pizza sen :) så gott..
Hoppas ni har en trevlig söndag. Tror många av er känner som jag idag faktiskt haha..

Kärlektill familj och vänner <3
Mamma Älskar och Saknar dig <3

GÖTEBORG!

2008-09-20 @ 19:28:47

Haha efter många om och men och utrbrott så har jag äntligen funnit min plats. Men det tog ett tag. Hade Daniel i luren medan jag skulle hitta vägen som han förklarade, men på något konstigt sätt så kom jag alltid fel och jag trodde jag skulle hänga mig, så sjukt förbannad jag var haha. Var tvungen att åka och handla med. för Sanny hade glömt sitt hårspray. ALLTID NGT! Haha Nu ska vi äta någon macka så man inte blir  för full idag haha.. Måste fixa till mig så jag är fräsch hehe. För snart kommer alla. Nu ska jag ääääta. Men ha en trevlig kväll..för det ska jag ha.

Kärlek till familj och vänner <3
Mamma<3


Ahlgrens bilar är ett måste när man åker upp till gbg...eller hur Martin? ;)


Efter Ängelholm hade jag så här långt kvar till gbg...Haha men var ganska lättroad. Så det tog inte så lång tid


Sanny

Jobb

2008-09-20 @ 14:16:20
Haha jag HINNER skriva här ltie innan jag hoppar in i duschen och sen ska bege mig mot Göteborg. Hur jag sen kommer hitta där inne är en fråga. Haha yra Sanny i sin röda Nissan  på en trefilig väg. HMM.. HAhahaha..
Har jobbat idag...tiden gick fort. Men var så förbaskat trött...fast jag sov mina 8 timmar inatt...sjukt.
Efter det stack jag och solade sen hem till Bella och  Beilys en sväng :) Så söööööt han är. Leker som en riktig vilding nu haha.  Ikväll blir det utgång med Daniels kompisar. Ska bli trevligt och roligt =)

Nä nu får jag skynda mig. Lär ju ta ett tag och köra.. Bloggar i Götet nästa gång :) Bloggar jag inte så kom jag aldrig fram haha.
take care :)

Kärlek till familj & vänner <3

mammi <3

Göteborg, HERE I COME...

Nuuuuudlar

2008-09-19 @ 20:45:02
Ja nu har jag krängt i mig massa nudlar. Fick sån kraftig huvudvärk så jag trodde jag skulle tuppa av helt. Funderar starkt på att lägga mig och sova snart. Klockan är inte mycket men måste vara utvilad tills imorgon annars orkar jag itne med allt det jag ska göra. Ska snart ner och hämta tvätten som hänger på tork. Så störigt, torktumlaren är sönder, så jag fick hänga alla underkläder på linan...kul lixom.
Håller på att leta efter en fin Goose jacka. Tänkte, förutom dom två jackorna jag redan har köpt, köpa även en sådan. Har även beställt hem lite annat smått och gott.





Hehe lite shopping blir man alltid glad för.

Nä tack för mig idag. Hinner nog inte skriva imorgon efter jobb. Kanske snor Daniels dator och skriver några rader..så ni vet att jag kom upp levande till gbg hehe. Puss & Kram på er allihop.

Kärlek till familj & vänner <3

Typ en sån här vill jag. Underbart fin

Powerwalk -Fågel

2008-09-19 @ 17:38:37
Nu är man hemma igen efter lite powerwalk med Sabbi. Var riktigt skönt och mysigt väder. Nu när man kollar ut så är det muligt...tur vi hade :) hann även med att diska och nu håller jag på att tvätta. Behövdes verligen haha.
Jag och Sabbi blev vittne till ett "självmord" idag.. haha så synd... vi fick syn på en skata (fågel) som hade knäckt sin vinge. Så stod den där vid Olympia där man kan svänga in och stanna. Sabbe ville ringa djursjukhuset men vi kom inte på nr dit, när sabbe började närma sig så sprang den ut precis på vägen och flyttade inte sig. Det kallar jag för självmord alltså. Så stod vi där och flaxade och skrek mot den att den skulle flytta på sig.. Bilar kommer i ilfart mot den och den duckar hela tiden, sen till sist kommer det en fet gubbe i sin gamla skrotiga bil och kör på den så den studsar till och poff så är fågel platt...och vi står där och med tårarna i ögonen. Stackars fågel, hade inte det lätt..
Nu tänkte jag städa liiite till sen fortsätta tvätta. Ska även beställa lite nya kläder. Visar plaggen jag ska beställa lite senare. :)

Här ser vi fågeln, sekunder efter springer han över på andra sidan och dör.


Sabbioufki<3


Sannyoufki

Solig morgon

2008-09-19 @ 11:03:57
Sitter här nu och kollar ut genom fönstret.. riktigt fint väder. Förstår inte varför det ska försvinna lite senare. Har ju varit så här varje morgon nu i någon vecka om inte längre. Tänkte promenera bort till bageriet och köpa lite färska bullar till frukost idag. Är så sugen på det.
Inatt hade jag ännu en konstig dröm, vart kommer allt ifrån? Jag förstår inte haha.
Ida vet jag faktiskt inte vad som händer, har verkliegn INGET planerat och guess what, DET ÄR SÅ SKÖNT att inte ha det. Varje dag går efter planering hela tiden. Ska iaf iväg och sola ikväll, imorgon börjar jag 8 så blir inget röj iaf. Imorgon ska jag upp till götet och röja där iaf hehe. Ska bli kul. Tråkigt att festa i hbg nuförtiden.

Nu blev det visst lite planer här haha, ska städa och sen ut och gå powerwalk med Sabbioufki<3 Hon ville det. Hoppas klippningen blir fin idag gumman.

Dags för frukost. Skriver lite senare :)

Kärlek till familj & vänner <3
Älskar dig mamma


Haha jag och Sabbi senare :P


Jag ska gifta mig med Steve Madden....är helt förälskad i alla hans skor.

Svenska Hjältar

2008-09-18 @ 21:49:37
Efter praktiken var jag iväg och solade en stund, var så kallt ute så det kändes verkligen skönt. Sen blev det en lång powerwalk, det var så skönt. Varje gång jag känner mig nere och behöver rensa mitt huvud så går jag alltid ut och går, jag tänker bättre när jag vistas ute. Andas in lite frisk luft ( bortsett från alla avgaser givetvis) Brukar gå förbi sjukhuset. Då får jag alltid en klump i magen som vandrar upp mot halsen och kväver mig. Tänker bara på alla besök man gjorde där under dom två åren som var värst för mamma innan hennes bortgång. När jag tittar på sjukhuset så vill jag bara springa från byggnaden. Jag är så rädd för den. Minnena kommer tillbaka med. Började faktiskt gråta lite när jag tänkte på allt och såg sjukhuset. Kände mig lite dum eftersom folk gick förbi mig och alla bilar som mötte mig. Jag vill aldrig mer behöva gå in där mer. Jag  vet att jag ibland kanske måste gå in där och sen i framtiden med om man kanske blir sjuk eller någon i familjen blir sjuk.

Var inne på aftonbladet och kikade lite som vanligt. får syn på "Svenska Hjältar" och min blick fastnar direkt på Johanna 21 som bloggar om sitt liv och hur hon kämpar mot cancern. När jag läste och såg bilder på henne så började jag gråta. det är så orättvist. Hon är lika gammal som mig. Men jag är så glad att hon är STARK. Hon kommer klara detta. Hon hänvisade även till en annan sida. Madde, som dog nu i Måndes i sin säng, också cancer, lika gammal. Det går så fort..bara några dagar innan så bloggade hon. Jag lider verkligen med pojkvännen och familjen. VAR STARKA, HÅLL IHOP.

Jag tror att...de flesta som får diagnosen ...Cancer, blir mycket starkare. Det är underbart att människor blir starkare fast dom vet att dom har kanske något dödligt inom sig. Att bara hålla masken och försöka leva på som vanligt. Ni alla som har cancer eller haft och lever som vanligt och inte låter cancern trycka ner er är verkligen värda guld och starka som få.

Ni som inte vet, så dog min mamma i cancer 14 juni förra året. 1 månad och två dagar efter hon fyllt 50 år. Det var en av hennes önskan. Hennes andra önskan var att få uppleva min student, och det fick hon det med. Det betyder så hemskt mycket för mig att hennes önskningar uppfylldes. Än idag förstår jag inte att min mamma inte lever mer här på jorden. Jag sitter alltid och väntar på att hon ska ringa eller knacka på min dörr.  Det har verkligen varit ett tufft år för mig och jag försöker verkligen kämpa på varje dag men ibland lämnar jag det och låter mina känslor ta över. Man får vara ledsen och man måste vara ledsen annars klarar man inte av att bearbeta sorgen. Älskar dig mamma...Min ängel och bästa vän!  

Till anhöriga...prata ut om det blir för tungt i hjärtat, det hjälper. Det hjälper även mycket om man får prata ut med någon som upplevt exakt samma sak, man förstår varandra bättre. Jag pratar gärna med människor som upplevt samma sak . Vill man inte prata ut så vill man kanske skriva ut om sakerna, med andra.


Nu fick jag skriva av mig lite. Kändes skönt att skriva om just detta nu.

Kärlek till familj & vänner

Mamma, min ängel. Saknar dig så mycket. Det gör så ont
Min hjälte!

Cp - dröm

2008-09-18 @ 10:54:43
Fulaste drömmen på länge....faan...handlade om Rhodos igen och maaaassa annat folk.
Skulle fixa skenan till tandblekningen igår. Så sitter jag halv tolv vid datorn och läser intrstruktionerna och då ska man hålla på o koka vatten och sånt sen forma det när skenan är varm. Så nej jag pallade inte göra det haha. Får fixa det lite tidigare idag.
Ska snart ner på praktiken och fixa med enkäterna.
Jag uppdaterar lite senare ikväll.
Ciaao
Kärlek till familj & vänner <3
Mammi

Carro, Bella & Jag igår innan vi stack till väla haha.

Beilys <3

2008-09-17 @ 19:56:09

igår när Bella kom hit så stack vi och handlade gotte och snackade skit. Sen helt plötsligt ville vi hitta på ngt..Så vi satte oss ner och började fundera på vad man kunde göra. Vi kunde rida? Då hade vi inte nr dit, Vi kunde bada, Nää stängde om två timmar inte lönt....Vi kunde spela laserdome? Neej då kunde inte Bellas syrra och gänget förräns senare. Och sen kommer Bella med ngt sjukt
- VI KAN KÖPA KATT TILL MIG
JAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
Så vi kollade inne på blocket och ringde hit och dit. Till slut fick jag syn på en underbart söt liten katt i Malmö som jag bara tyckte Bella skulle skaffa! Vi satte oss i hennes bil (jag fick köra) och begav oss raka vägen mot Malmö. När vi väl var där framme så hittade vi inte vägen och med säljaren i luren försökte vi verkligen hitta. Men det gick inte så bra då hon själv inte har körkort. all ombyggnad nere i cetrum gjorde inte saken lättare. efter många om och men och vändningar så kom vi på att vi hade kört i cirklar och var egentligen på rätt väg haha.. Och min dagens bästa var.
Jag - Bella, kom ihåg detta nu.  Vi ska köra höger i rondellen sen vänster i korsningen, fattar din alkoliserade hjärna det eller?
Hahaha som vi dog av skratt.

När vi väl kom fram så hittade vi den lille prinsen inne i rummet. Så underbart söt.
På väg ner försökte vi komma fram till vad den kunde heta. Jag kom på Beilys och det kommer alltid vara en Beilys för mig. Bella försöker ändra namnet nu för hon tycker det är för lugnt för honom? Haahanej nej nej.
När vi stack därifrån åkte vi inom Daniel som fick se den lille missen, sedan hem till mig snabbt och hämta slappekläder, Mcdonalds och sen hem till Bella och mysa framför tvn med vildningen hahaa. Sen satte vi på alfie och jag somnade.
Måste bara tillägga...BELLA SPINDLARNA I DIN TRAPP....FY FAN säger jag bara..mardröm. Stora som fan...
När jag o bella vaknade låg Beilys i mitten...så söööt. Jag började kela med honom...haha..Sen kom Bellas syrra så stack vi till Zoologiska på Väla och köpte massa leksaker och annat kul till Beilys.

Har även varit i LA idag. :)
Så skönt det var att gå Powerwalk idag. Kändes riktigt bra.
Nu ska jag göra mig en macka sen kolla Idol.

Ha det underbart...
Kärlek till familj och vänner och BEILYS...Gudmor loves you :) Haha..<3

Första mötet med Mamma :D


Beilys vill också ha lite mcdonalds mat :D


Gudmor loves you


Beilys....sin första morgon i sitt nya hem :)


Tisdag

2008-09-16 @ 15:23:42
Sorry att jag inte skrev igår...hehe
Idag har jag varit i skolan och erdovisat hur långt vi har kommit med vår undersökning. Sen var jag och Rahma på praktiken, fast vi kom inte så långt. Det programmet vi behöver fanns inte hos Poseidon som vi ska arbeta med. Så vi kunde inte göra något vettigt där. får åka till skolan imorgon och fixa möget.
Idag kom min tandblekning.. WIHOO så inatt ska jag sova med det hahaha...komemr känna mig helt missbildad med gummi -skena i munnen.
Beställde även två jackor från ellos igår och benvärmare. Så nu är allt på väg. Fast den ena jackan kommer inte in föränns i nov. Tråkigt att vänta men vad sak man göra liksom.
I Söndes var jag hemma hos min bror och chillade.. vi åt fettigt och kollade film, precis vad man behöver en söndag när man ligger utsliten haha.

Nu ska jag städa undan lite, stökade till lite i köket i morse hahaha...så är det när man har bråttom. Sen ska jag fortsätta kolla min film jag inte kollade klart på igår. Får nog bli en promenad sen med. Fast jag tycker det är svinigt kallt. brrr..Nu kommer bella snart och hämta rmig helt plötsligt så nu måste jag gå.. haha Pusspuss alla.

Kärlek till familj & vänner <3
Mammi

Wihoo

Jag och min snuttetuss i fredes... love you


Dessa två är miiiina snart :)))) fina va? =)





Gårdagen

2008-09-14 @ 17:20:00
Var helt underbart rolig. Vill tacka alla som gjorde kvällen lyckad. :)
Jag har precis städat undan efter er idag haha...och någon av er måste ju verkligen ha hål i sin mun....för där var dricka överallt på golven och i köket på skåp och I skåp? Haha hur fan lyckas ni?
Nu är här iaf fräscht igen..ska bara ge lite vatten till mina blommor så dom också kan må bra.
Min fest igår skulle bara innehålla 9 pers...det blev 25. Haha det blir aldrig som man väntat sig. Blev även ingen utgång för fröken Sanny och några till..vi stannade och festade här till 07.00 på morgonen. Sov två timmar sen kunde jag inte sova mer...
Just nu väntar jag på att klockan ska bli 18 så min bror kan komma och hämta mig, sen ska vi till maxi o handla lite gott...behöver det idag känner jag. Och någon god middag. Har bara fått i mig två mackor idag.
Vad ska ni andra göra idag? något kul? Haha eller ni ligger döda i sängen och mår illa och helt uttorkade?

Ha iaf en jätte trevlig söndagskväll,för det ska jag ha.

Kärlek till familj och vänner <3

Mammi, min ängel.

Bild på oss tjejer från gårdagen. Söta flickor. Jag har ingen land HAHAHA så kul.
<3


Shan the man. Haha så bra 1. KURDER
 
2. Asiater HAHA
 
3. Syrianer


Har faktiskt sett honom Live, han kom till vår skola en gång, så sjuk människa HAHA

Charlize Theron

2008-09-12 @ 09:53:59
Godmorgon säger jag! Drog upp mig själv kvart i nio. Måste städa lite innan jag beger mig mot praktiken. ska hem till pappa idag och mysa med dom. Saknar dom. Ska köra inom Familia och kolla om skorna har kommit...haah sån galen, men dom sa faktiskt att leveranserna dyker upp varje dag. Så varför inte?
Imorgon ska jag ha lite fest här hemma...Ingen dunderfest, kommer bara lite vänner så ska vi sitta och dricka. Jag orkar inte ha stora fester nuförtiden för jag e så rädd om min lägenhet, den ligger nära hjärtat :) Sen är det inte lika kul attha stora fester helelr, för då missar man alltid någon...och vart ska alla sitta? haha. Kommer ihåg min fest på 50 pers här inne...det gick helt enkelt inte. Hahaha...och städningen dagen efter ska vi inte snacka om.

Charlize Theron är i mina ögon, världens sötaste Skådespelerska, hade lätt kunnat bli homosexuell för henne hehe.



Haha så kåt David är i denna videon


Nä, städa! Kärlek till Familj & vänner <3

Mamma

What a dayyy

2008-09-11 @ 20:59:41
Var på praktiken idag, fan vad kul...fick göra deras administrationsjobb AHha =) fick ringa upp en kund och dubbelkolla samt ta reda på lite annat som dom hade glömt fylla i. Så imorgonska jag direkt dit efter att jag vaknat och köra hårt igen :)
Idag har jag även varit iväg med Sabbi och kollat lägenheten som jag skrev innan.. Haha så kul. Vi kör in där vid miatorp..så på ena sidan där vi tror sabbe ska kolla är där bruna rätt fina hus, Så letar vi för fullt efter 18. Hahahaha jag bara fy fan Sabbe tänk om det är dom här äckliga gula lägenheterna och efter några sekunder börjar SAbbe SKRIKA ÅH NEEJ HAhahaha...Och tro mig, det var dom Hahahaha så kul det var. Men den såg relativt bra ut där inne förutom väggarna i kök och sovrummet... Hoppas du får den Sabbi så vi kan cykla till varandra :)
efter det stack vi ut på Familia för båda ville ha SKOR, men icke nicke, dom skorna jag ville ha, dom fanns bara i 39 och dom var för stora. Hoppas på att det kommer in nya snart. Blev lite annat kul istället. sen åkte vi och käkade, var duktigt hunriga hehe och sen solning och ÄNTLIGEN är man hemma.
Köpte mitt löshår igår och tandblekning. Inget fel på mina tänder men vill ha riktigt vita :) Ska se om det funkar med den metoden, annars får det bli tandläkaren :)

Dagens outfit


Sabbes kanske framtida hem HAHAHA


Ni anar inte hur mycket jag vill ha dessa..jag kommer vääänta tills dom kommer in





Tröja - Cubus
Hårband - Cubus
Fjärilnålar till håret - Cubus
Läderhandskar - Cubus


Kärlek till familj & vänner<3

Mammi <3

So So What?

2008-09-11 @ 11:42:32
I´m still a rockstar, I got my rockmoves and i DONT WANT YOU TONIGHT! Älskar Pinks nya låt - So So what. Grym låt och video. Men henens låtar brukar vara bra så är inte förvånad.
I morse när jag vaknde så mådde jag inte alls bra. Känner mig helt tom och ledsen. Hade en dröm som sitter kvar inom mig än som jag önskar vore såå verklig. I drömmen mådde jag bra, men när jag vaknade så bara Poff försvann den känslan och jag mådde/mår riktigt dåligt. Lite av drömmen handlade om att jag och Bella var på rhodos, och när vi skulle packa så hade jag bara HUR mycket som helst att packa..så jag hade typ sådär 4 stora väskor ? Haha..sen skulle bussen gå en viss tid men vi kom aldrig på den utan gick till stranden där vi träffade Jannis och Putte? HAHAHA så sjukt..Sen efter det så......usch nä pallar inte skriva om det...får stanna hos mig.

Jag vill shoppa skooooor. Men får vänta tills imorgon.

Idag är det 7 år sen tusentals människor dog i terroristattacken i Usa.. Jag har inte hittat ngt om det på aftonbladet? Redan glömt? Tänder iaf ett ljus för alla familjer och alla som gick bort.

Igår begav jag och Patryk oss ut på svampjakt utanför billesholm HAHHA....fanns inte så mycket svamp men lite plockade vi iaf. Konstigt faktiskt eftersom där var andra svampar som dock inte går att äta..Vi är kanske sent ute. Var iaf helt underbart att komma ut i skogen igen, brukade faktiskt plocka svamp med föräldrarna när jag var mindre och jag älskade det. Det är första gången på 5 år som jag är ute så..har nämligen fobi för KRYP och klarar inte av det. Men fick låna Patryks jacka som skydd i ansiktet haha. Tackar vi för. Men gud vad underbart det kändes, doften av skog.
Sen på kvällen kom Sabbi så kollade vi på film.

Idag ska jag ner till praktiken och lära mig lite. Sen ska jag ställa in alla saker i hallen igen...wihoo :)
Känns som jag ska göra något annat idag med men jag kommer inte på vad det är...illailla. jo, ska med Sabbi och kolla på en lägenhet på planteringen haha..sen ska vi nog ut till hyllinge för jag klarar inte av det nu mer..MÅSTE shoppa

Gårdagens outfit.


Här följer några bilder från igår. När vi var ute på jakt efter svamp

Min första svamp haha.


Hahaha


Haha jacka på jacka.


Såhär har ni aldrig sett mig Haha..Men jag kan vara skogsmänniska jag med HAha.
Kärlek till min röda bil där borta Haha.



Pink - So so what - SJUKT BRA





Kärlek till familj & vänner <3

Love you mammi

Världens tröttaste Sanny

2008-09-09 @ 08:43:36

Idag kan jag väl skryta lite mer om att jag är uppe med tuppen. Kvart i åtta ringde det på dörren.. då står min målare förberedd att göra min hall mörkare. Som tur var så stog sabbi i badrummet så hon kunde öppna. Men nu har hon gått till jobbet. Stackaren haha. Och jag vill inte somna om när han är här haha.. Men jävligt trevlig måste jag säga.
Snart slår klockan 8, och jag är så trött så det är sjukt. Vi gick o la oss vid halv ett...efter två Sex & the city avsnitt. Jag bara bara måste SÅÅÅ se den filmen.
BTW igår lagade vi hemlagad lasagne och FY FAN vad god den var. Sen blev det gotte för sista gången för min del och det var magic :D hehehe.
Just det, en grej jag störde mig på igår när jag var på Colorama det var att Akelius nekade min bruna linje jag vill ha i köket. Får stå för det själv och även göra det själv. Ruttna Akelius alltså.
Idag ska jag cykla iväg till jobb och prata lite affärer med min chef hehehe, sen ska jag kanske hem till bror och kolla film, annars ska jag strömma igenom Amadeus - häftet jag fick av Terese från Poseidon. Vill ju verkligen lära mig det. Imorgon ska hon sitta och visa mig på datorn. Ska även lägga på en ansiktsmask och hårmask och bara njuta :)

Jag och Sabbi hade ett intressant samtal innan vi skulle sova. 
 Det är rätt svårt att förklara detta men ska försöka.
Man har en viss sjuk humor med en viss människa. När man är med en person har man sina sjuka skämt tillsammans, som man inte kan dra med en annan vän för den vännen fattar inte just dom skämten och det roliga i det. Och it goes on like that. Ajaa...tror inte någon blev klok på det där haha. Svårt att förklara det.

Nu ska jag gå och kolla hur det går för min målare hehe.
Här är några bilder på lite mode från Dior. <3

Diors collection 2009


Så söta, fina skor, DIOR


Skor från Dior, grymt fina och jag vill ju bara HA dom.. Pris: 6000:-
Carrie i Sex & the city använder dom i några avsnitt


Tips på en bra party - outfit till helgen. (mascaran och kajalen är från dior)


Vår goda middag, Sabbe ser hungrig ut? hhaaha

Lasagne - Fullkornsplattor, såsmix, färska champinjoner, gratängost, mjölk (vi använde creme fraiche), vatten

Kärlek till familj & vänner <3

Mammi

Underbar helg.

2008-09-08 @ 11:29:04
Idag vaknade jag av att ngn knackade på min dörr...Tänkte vem fan kan det vara klockan 10. OCH ÄNTLIGEN KOM FIXTRIX KILLEN som ska fixa min tapet och måla om i min hall..och GUESS WHAT, han börjar redan imorgon bitti. Så idag ska jag till Colorama och välja färg till hallen och köket. ÄNTLIGEN alltså. Känner mig glad nu hehe.
Ska iväg till Poseidon sen med och se hur det går med undersökningen. Ikväll kommer mitt älskade Oufk Sabbi och då ska vi laga god mat. Blir hemlagad lasagne. Gott gott.

Helgen har varit helt underbar. Har haft besök från lördagen till igår kväll ;) Myspys. Du är helt underbar! :) På lördagen bowlade vi med Anna och Jimmy. Fast först träffades vi här hemma så lagade jag och Anna tacos till oss alla sen blev det kladdekaka. Jag och Anna sjöng så högt att grannarna bara MÅSTE ha haft öronproppar haha för det lät inte underbart ska jag säga. Blev mycket dricka kände jag, eller det kände nog vi alla Hahaha. Sen blev det bowling och jag VANN INTE...brukar vara skicklig när jag druckit men hade nog fått i mig lite för mycket haha. Efter två timmars bowling så begav vi oss till Utposten och sedan Hampan. Mycket trevligt. Fast Anna och Jimmy kom bara till Utposten...Stackars gumman hade vrickat knäet på bowlingen..aj aj... hoppas det är bättre nu. Så kan det gå om man anstränger sig för hårt Anna HAHAHA...tyvärr hur mycket vi än kämpade så hade vi ingen chans haha

Sitter och kollar mode på nätet medan jag dricker bravo. Är helt förälskad i Steve Madden skor alltså. Hur F*n kan man göra så fina skor alltså.
Ska köpa mig lite löshår nu. Kollar runder på ställen. Ibland kan det vara kul att variera med längderna på håret.

Nej nu ska jag klä på mig och sedan städa lite här hemma och iväg för att beställa FÄRG =)

Lite bilder på skor jag vill ha
Made by Steve Madden


Kärlek till familj & vänner!

Mamma
<3

God morgon <3

2008-09-05 @ 10:54:42

Idag är jag uppe med tuppen....hahhaa tror jag själv ja.  Ska snart iväg med Anna och köpa mat tills imorgon och lite annat roligt. Kommer ju verklige bli en sväng om till Väla & systemet :)

Igår var jag iväg och fixade lite med vår rapport. Sedan kom Kim och brossan en sväng för att sätta upp min lampa som misslyckades totalt..den sitter uppe men den funkar inte...smart brossan ahaha...så han får komma in en sväng idag igen och kolla på det. Efteråt åkte vi ut på Micro och Flower team för att köpa lite mer stenar till mammas grav, men ändå RÄCKTE det inte..så störigt haha. Sedan kom Sabbi <3 så stack vi en runda till Benny och snackade. Sedan körde vi en runda till stan och träffade en full kille... HAhahhahahaha, Daniel, du är bjuden, nu har jag till och med skrivit det här i min blogg.. DU ÄR BJUDEN PÅ MIN FEST SOM JAG SKA HA SNART. det var det jag var skyldig dig :) haha.. Skulle kolla film hos mig som vi lånat av Benny, men ja det gick ju inte..så vi kollade på JALLA JALLA hahaha...helt plötsligt vaknade jag upp av den låten dom har på menyn, slänger blicken mot Sabbe och inser att vi verkligen har somnat till filmen och klockan är 02.00 ahahaha...Så skönt det var att bara gå in till sängen och lägga sig sen... Ummm...

Nä nu ska jag klä på mig och pudra näsan eftersom Anna snart komemr och hämtar mig. Puss & Kram Allihop. Hoppas ni får en underbart mysig och trevlig fredagskväll!


Kärlek till familj och vänner <3

Mamma min ängel

Bilder från igår:

AHH bilderna vill itne vända sig...snear på det. Här är Kim i mitt vardagsrum med sina brillor hhaha
Jag kittlar honom


Kim i bilen, lyssnar på hårdrock och han gillar det haha


Jag & Kim har riktigt tråkigt i bilen medan vi väntar på BRUUSCH!


Brossan


Stenarna räckte inte igår heller. Men fint blev det mamma... Haha där är ju mitt fina hjärta jag gjort hemma Hahaha


Och POFF, Sanny har fått långt hår. Hahaha

Naglar

2008-09-03 @ 21:49:34
Idag vaknade jag halv tolv, haha sällan nuförtiden. Har ingen lust att gå upp faktiskt.  Men men, det måste man så.
Har bara varit iväg på Catflash idag och fixat mina naglar. Dom blev helt Okej, föredrar dock att gå till min Jessica i bjuv. Om hon bara kunde svarat i sin telefon så. Stina fixade även till mina fransar lite.
Imorgon ska Anna också sätta på fransar, för hon tyckte mina var så fiiina -blink blink- Hahahaha längesen man skrev ngt sådant.

Imorgon ska jag till min älskade praktik och börja skriva den stora tråkiga rapporten och fylla i projektdirektivet. Jag är ju trots allt projektledare så jag får ta tag i saker och ting.

Bjuder på två video ikväll med Cold play.

Fix you


The Scientist ( LIVE)



Så här blev mina naglar idag



Saker jag vill ha!

Dioröronhänge, så underbart söta.






Godnatt alla! Puss & Kram // Sanny

Kärlek till familj

Tisdag!

2008-09-02 @ 22:57:53

Idag har jag bara varit med mig själv Haha, men det har varit så skönt faktiskt. Behövde verkligen det. Har varit iväg och handlat en massa. När jag känner mig lite nere så är botmedlet : SHOPPING. Idag blev det inga kläder. Idag fick min lägenhet lite istället. Känns som jag ALDRIG blir färdig med inredningen. Ge mig typ 40 000 så. Sprang in en sväng på Ikea, sedan avr jag bara TVUNGEN att gå in på väla en sväng. Tänkte köpa mig själv ett fint guldhalsband eller någon fin ring på Albrekts guld. Älskar smycken. Gick där inne som ett litet barn på 8 år som är inne i en stor godisaffär. Men gick ut utan något smycke. Kunde inte bestämma mig för vad jag ville ha. Behöver verkligen ett par silvriga eller guldiga öronhänge som jag kan ha i mina öron. Är ju allergisk mot nickel så kan inte ha vad som helst. Har även tre hål till i öronen men dom har nog redan växt igen :( Pallar verkligen inte gå och göra om dom, vet hur jag skrek sist Hahaha...och skämde ut mig som vanligt Hahaha.. Efter väla åkte jag till flower team för att köpa nya blommor, eftersom några i lägenheten har vissnat? varför vet jag ikke. Köpte även en fin vit vas och några små dekorationer. Sedan begav jag mig ut till Hyllinge och in på Härliga hem och Em möbler. Jag är på jakt fter en klädhängare till  hallen, EN VIT men det finns ju fan inte någonstans. Jag har hittat en inne på Ellos hemsida, är det bara dom som har en vit klädhängare eller? Blir galen. Får helt enkelt ta och beställa en därifrån då. Citygross efter det för att handla lite mat och sen hemåt för att pryda sin lägenhet lite till ;) hahaa..

Mår fortfarande dåligt. HATAR DET! Pappa tur att jag har dig. Behövde verkligen detta samtalet idag! Älskar dig. Lovar att ta mig i kragen så hårt jag kan.

Nä nu ska jag göra lite annat. Ha det så bra allihop och sov gott när det är dags.
Puss & Kram // Sanny

Kärlek till familj & vänner , Love you mammi!

Dagens bilder:

Mongobild på mig!


dagens middag...synd att man fick slänga mer än halva bara


En liten hälsning till Alexander. Bartender på No Name på Rhodos. Helt underbar kille, eller hur Alex?
Nu fick du en egen mening här inne på min blogg. Puss!









Helgen

2008-09-01 @ 23:17:38
Haha ja vart ska man börja ?
I fredes var Jag, Sabbe och Johanna på bio. Vi såg Get smart Haha....Och SOM vi skrattade Hahaha...sånna jobbiga var vi Haha. sen efter det stack jag & Sabbi upp till Mysan och chillade lite med henne. Klockan blev mycket och jag skulle ju upp och jobba kl 8 så det blev hem till mig och sängdax med Sabbibabb bredvid mig.
Lördagen på jobb var helt Okej, jobbade lixom med Henrik Haha så störd han e alltså. Kan inte bli annat än roligt Haha...
Efter jobb på lördagen så följde Sabbi med mig hem så tog vi det lugnt och somnade i min säng igen Haha!
Söndagen på jobb var helt hemsk. Tiden gick sakta och jag ville bara hem helt enkelt. Men så jobbade man med Henrik igen och det blev bara bra haha. Sen avslutade vi hans sista minuter på Hamilton med lite vattenkrig, haha jag började men fick igen så det smällde om det Hahahaa.. direkt efter jobb stack jag hem till Bella och kollade film och mös. Somnade kanske vid 3 och vi vaknade halv ett? hahahaha så sjukt...

Idag har jag hjälpt Anna med att göra en undersökning för HIF på en av deras matcher. Det var en publikundersökning och i början tyckte jag bara det var så pinsamt att jaga folk haha.. men sen var jag på G. Fulaste var att vi fick ha på oss fula neonjackar där det stod stort och tydlige på ryggen " PUBLIKVÄRD" Haha man såg oss exakt överallt vart vi än gick. Hur som helst så vann HIF med 5 - 1 mot Hammarby SÅ BRA!!! Ni var duktiga grabbar. Efteråt stack jag och Anna iväg för att käka och jag skojar inte vi fick säkert en kebab som vägde 1 kg HAha helt sjukt. Grabbar & töser från hbg... ÄT PÅ PALERMO! Gud så gott!

Mår illa hela tiden, kan knappast äta eller prata nästan....klöks då hela tiden, tippar på magkatarr? Ahhh..

Nu ska jag kolla tv och mysa i min säng.

Ha det så bra allihop och ta hand om er.

Kärlek till familj & vänner <3

Love you mammi!

Här kommer bilder från Fredag - Måndag ;) Haha

Fredag:

Jag precis innan vi ska gå på bio ;) haha ego eller ?


Jag på väg ner mot Bion


Sabbi och Johanna inne på 7 Eleven och ska köpa gotte till bion


När vi satt och väntade på Johannas buss så såg vi denna fulla grabben, han var 14, MAX 15 år gammal och kunde inte stå på benen....man kände verkligen igen sig, när man var i den åldern Haha.


Två muppar Hahaha...Johanna o Sabbe!


Jag & sabbe går från stan upp till mig och lyssnar på SHINE ON!!!


Sen hamnade vi hos Mysan!



Lördag:

Henriks verk HAHA.. han tyckte jag kunde ta med mig Zucchinin hem och ha kul med den HAHA, STÖRD!


Här har vi då Henrik Hahaa... styckar kött..


Jag bakar på Jobb...BAGARSANNY haha!


Söndag:

Haha Jag hade koll på tiden, en minut i tolv står Bella med två cigg i munnen ( hon slutade igår efter tolv HAHA)


Måndag:

Såhär snygg var jag i min jacka på Olympia idag Hahaha. Tack alla vänner som skrattade åt min fina jacka!!
Haha lite chockade alla blev när dom såg mig i den HAHA - Är det ditt nya jobb? HAHAHA


Såhär snygg var Anna i sin jacka HAha, härligt team vi var gumman!


Haha japp....här  e jag HAhaha står på läktaren och väntar på att första halvlek ska sluta så jag kan plåga fler människor med enkäter.


Haha två trötta töser. Kollar matchen.


Helsingborgarna är stolta över er! Henrik Larsson du är bäst alltså!