Tonight´s gonna be a good night!

2009-10-31 @ 10:22:44
IDAG ÄR DET FEST SOM GÄLLER!! FIRA MIIIG!
Ska bli så hääärligt!! Ikväll kör vi brudar och killar :)

Håller på att städa här hemma, ska snart iväg till affären och köpa blommor och krans till mammi! Tänker extra mycket på dig idag mitt hjärta! har erdan tänt ett ljus bredvid ditt foto här hemma! :) Med cheesecake doft :)


Drickan ligger i kylen, klänningen hänger och väntar och smyckena ligger och blingar :)

Fredag!

2009-10-30 @ 09:55:41
En dag kvar till FEST!! Wihhoo
Igår efter jobb beställde jag tårta, postade paket, tränade och solade. Kollade även på Bröstcancergalan
Usch så hemskt, fällde en del tårar. Dom pratade om Hanne som dog 28 år gammal, har läst om henne i boken jag köpte " Livet kan inte vänta" Så hemskt för pappan att förlora både fru och yngsta dotter plus att mellersta dottern också fick bröstcancer men klarade sig.  Man är extra känslig mot sånt när man själv varit med om sånt. Usch!
GLÖM INTE KÄNNA PÅ ERA BRÖST! det är LIVSVIKTIGT! Och glöm inte att skänka pengar för att kunna besegra skiten



TACK!

2009-10-29 @ 20:15:13
Tack till er alla som har grattat mig under min födelsedag igår! På lördag slår vi klackarna i taket och firar mig tillsammans!

22 ÅR!

2009-10-28 @ 08:14:18
Idag fyller jag 22 år! Wihhoo :) Haha känns så lite på något sätt! Men jaa..skönt att tiden går sakta slipper man få rynkor ;)
Ska börja dagen med att åka och fixa mina naglar sen blir det shopping, jobb och ikväll ska jag och älskling gå och se Michael Jackson på bio. Fullspäckad dag med andra ord! På lördag FESTAR vi loss totalt! Firar mig så grannarna blir galna. På söndag blir det också firande, men denna gången med la Familja :)



Jag vaknade...

2009-10-21 @ 14:15:18
med kraftig träningsvärk i rumpan ner mot benet förrigår. Haha fattar inte hur? var bara ute på en 45 minutare i måndes. Kan verkligen inte ha varit det som har gjort så jag fått träningsvärk. Har säkert sträckt något. Satt iof lite konstigt när jag planterade och fixade till hos mamma i måndags! Idag när jag tränade tog jag det relativt lugnt pga förkylningen och rumpan. Ska städa nu sen jobba. Har även solat idag..hoppas jag inte blir mer förkyld nu, men måste få en fin färg till den 31:e så man blir lite brun på bilderna. På tal om jobb, så ser jag inet fram emot fredagarna 3 veckor i rad nu. Ska jobba 07-30 - 19.15 istället för 15-19.15 Älskar min slappetid på fredagen men nu har den förvandlats till MONSTERDAG haha. bara för Gulli ska till Kina.

Nej nu ska jag städa och duscha inför jobb! Här kommer bilder på mammas söta lilla gravplats som jag har fixat till.


Köpte små söta buskar som jag planterade runt om platsen, på sidorna planterade jag blommor (kommer inte ihåg vad dom heter nu) och sen bestämde jag mig för att ha en vas där (med två hjärtstenar) istället för att lägga blommorna på stenarna. Stenarna blir så lätt smutsiga (speciellt efter alla löv som faller från det dumma trädet bredvid) Sen blev stenen putsad med (därför några bokstäver ser mörkare ut)
När jag gjorde detta kom det fram en polsk man och berömde mig för den fina texten vi har skrivit till vår mamma " Du finns i våran hjärtan, mamma" Och tyckte graven var riktigt fin.





Förkyld

2009-10-19 @ 11:57:08
Har varit förkyld hela helgen. Min kropp är med andra ord mycket svag. I lördags jobbade jag och sen åkte vi hem till bror och åt riktigt god mat han hade lagat med god efterrätt :) Söndagen spenderade vi hemma hos Mikaels föräldrar. Vi firade hans pappa som fyllde år för inte så längesen.
Idag hade min hesa röst försvunnit så jag tänkte.. FRIIIISK. Gick ut och gick en powerwalk på 45 min. Nu sitter jag och fryser och dricker citronte med honung i. Har även fått ner en C - vitamin och bredvid mig ligger ett berg med näsdukar. Men det var så värt det, hösten har sin charm.
Måste snart till banken och sen iväg och kolla och förmodligen köpa blommor till mammas grav. Dom på flowerteam såg hemska ut.
Hoppas ni har lyckats hålla er borta från förkylningen än sålänge.



Då vaknade man...

2009-10-15 @ 18:40:13
SJUK idag...Fan alltså..sitter här nu och dricker C vitamin och snart kommer älskling hem med nässpray och halstabletter...:( Men gav mig inte i morse när jag vaknade med ett huvud som nästan sprängdes. Så jag har jobbat 8.45 - 16.00 idag. Kanske ångrar det lite nu, satt och frös som en idiot.
Får se hur det blir imorgon..
Tror jag har fått det när jag gått ut från gymmet helt svettig..kyla och värme ihop är inget smart..sen solade jag med Oufki i måndes ju...ännu mer troligt att det var det. Men som jag har tänkt innan..BRA att det kom nu och inte då när jag ska ha födelsedagsfest. Vet inte vad jag hade gjort nu. Är på jakt efter en klänning nu med. Men hittar inga fina just nu :( Sen vill man ju helst prova den och då är det inte så kul att gissa sig till en klänning på någon internetsajt.

Så fan heller..

2009-10-14 @ 09:42:50
Att jag ska bli sjuk nu...HELL NO! Vaknade av att jag hade en klump i halsen och näsan kändes konstig och rinnig. NEJ NEJ NEJ!!!!! Jag som är så inne med min träning nu...AHHHHH...Skiter i vilket.. NU GÅR VI OCH TRÄNAR :)



Måndag sucks

2009-10-12 @ 13:48:36
För då vet jag att jag ska jobba på tisdagen hehe. Usch, men det är bara att bita ihop.
Har precis kommit hem från träning, solning och handling med Oufki! Var riktigt härligt. Har precis ätit äggröra med paprika och nu trycker jag i mig några plommon.
Längtar tills den 31:e. Party Party. Ska bli så härligt. Men behöver inte vänta så länge för denna helgen ska jag och Älskling till Malmö för att fira hans jobbarkompis som fyller 30. Så det blir fest redan på lördag hehe. Niiiice.




Ibland...

2009-10-09 @ 13:55:51

Ibland önskar jag att jag hade kunnat spola tillbaka tiden..varför kan man inte göra det ? Jag sitter här och kollar på bilder på mamma och bara känner smärtan i hela kroppen, drar en djup suck samtidigt som tårar rinner ner från mina kinder. Ibland är livet jobbigt, ibland har man stunder där det tär på en extra mycket. Och idag är en sådan dag för mig. Jag saknar min mamma så mycket, det är sjukt hur mycket jag saknar henne. Jag saknar inte bara henne som person utan allt som var runt omkring oss. Allt det goda vi upplevde tillsammans. Det känns så konstigt för idag känner jag verkligen att jag behöver träffa henne, det är en jobbig känsla för jag vet att det aldrig kommer hända. Hur mycket jag än gråter, hur mycket jag än lättar på mitt hjärta, hur mycket jag än ber om att få se henne, så kommer jag aldrig få göra det. Detta är verkligen en sjuk känsla som man bara förstår om man själv upplevt något liknande.
Det fattas mig något. Det spelar ingen roll om hur lycklig jag kan bli här i livet, hur mycket jag skrattar hur mycket jag skämtar, så inombords känner jag alltid att det saknas något. Min mamma fattas mig. Gud vad livet kan vara orättvist. Smärtan som påverkar människor som sedan leder till att människor går bort, försvinner inte, den går bara över till den som står närmst och plågar den personen ordentligt.
Denna månaden är det Rosa bandets månad, och det är klart att jag ska köpa mig ett fint rosa band som jag kan ha på min jacka. Klart jag ska stödja de som går igenom samma sak som min mamma gick igenom. Fast det inte hjälper henne längre eller gör så att hon kommer tillbaka så tänker jag kämpa med alla andra och hjälpa till att besegra skitcancern som drabbar så många idag.

Doesn´t mean anything & Sexy Bitch!

2009-10-09 @ 09:44:29

Ska snart dra iväg och träna. Men först lägger jag upp två bra låtar!



Alicia Keys - Doesn´t mean anything ( sjukt fin text)



David Guetta feat Akon - Sexy Bitch

Väla

2009-10-08 @ 19:03:13
Idag efter jobb körde jag ut till väla för att shoppa lite. Tänkte mest köpa nya träningsbyxor eftersom mina börjar gå sönder nu. Hittade ett par Nike löparbyxor (dom är bäst och skönast) sen köpte jag även en sån huvtröja som är lång i midjan..riktigt fin..velade mellan rosa o lila, men tyckte rosa blev för mycket pinkystile för min del :) Blev även en vindjacka som kan vara skön att ha på sig när man är UTE och går eller joggar, slipper man ha värsta feta tröjan som man svettas i efter 5 min. Letade även efter någon fin höst/vinter jacka. Har skitmånga jackor men ja, jag vill alltid ha nya haha. Hittade en riktigt fin inne på Esprit. Bestämde mig för att prova den och då är det ju kört. Men tyckte det var något som fattades i midjan, något skärp typ. Kändes rätt tråkig i midjan annars. Men kragen ÄLSKADE jag!


Denna fast i brun provade jag. Tyckte den satt snyggare på mig, här ser den bara tråkig ut.

SÅ var det igång.

2009-10-07 @ 12:53:29

Wihoo... Nu jävlar :) haha
I morse var jag och tränade med Bror, han gav upp efter 20 min haha, sen kom Oufki och tog över hans plats.
Sökt ett nytt jobb idag. GE MIG GE MIG! Det ända jag kommer sakna med Hamilton är mina tider, som är helt okej, inte många jobb där man jobbar som mig. Jobbar morgon en dag och eftermiddag en. Rätt skönt, hinner man med allt man ska under dagen.
Ska snart hoppa in i duschen sen fixa och trixa här hemma tills jag ska iväg till jubb.


Brossan & Me förra året.



Jag strävar fortfarande efter denna 58 kilos kroppen!
Till Thailand ska jag ha gått ner till 58! Så är det bara.
Vet att jag kan för jag har varit 2 kilo därifrån innan :)



Whatcha say?

2009-10-05 @ 12:15:55
Ny vecka, nya tag. Dieten har börjat :) Äntligen. Var och tränade i morse, sabbibabbi kom också dit så vi hann träna tillsammans och babbla lite. Världens bästa oufki :)
Är ledig idag så tänkte ta mig något att äta sen börja städa här hemma sen när älskling kommer från jobb ska vi iväg och handla mat, nyttig mat.
Längtar tills den 31 okt. Fyller år den 28:e så blir utgång den 31:e. Ska bli så härligt. Festa med mina älskade vänner. Vet fortfarande inte om männen får vara med eller om vi ska slå till med en girlfest. Får se helt enkelt.



Älskar denna låten.
Jason Derulo - Whatcha say

Äntligen

2009-10-02 @ 13:01:35
Äntligen har jag fått göra min naglar hos Jessie i Bjuv. Så nu är dom fina igen. Fick träffa hennes Söta Diesel med...GUD vad fin han är. Riktigt kraftig och stor. Han hoppade på mig och var så glad. Vill också ha en Rottis snart. Har velat ha det flera år nu. Men först får vi flytta.
Ska iväg och jobba vid tre. Pallade inte dra mig själv till gymmet nu. Älskar att träna på morgonen inte sånt sent, tappar man lusten helt. Plus att det är så jävla kyligt ute. Nä tänkte ta och städa lite iaf.
Igår var jag och Sabbi på Väla för att shoppa lite.Jag köpte lite artiklar till ansiktet som mascara ansiktstvål o sånt. Köpte även ett par myspys byxor och en tjockiströja :) Riktigt fin var den.



SÅ SÖT!! Diesel!! Kommer ihåg förra sommaren då jag kunde lyfta upp honom när han var valp
Nu kan väll han lyfta mig tror jag. 54 kilo väger han. Haha nästan som mig.




Valde denna dekorationen idag. Rosa paljetter i olika nyanser på ringfingret och tummen!