24 år :)

2011-10-29 @ 10:21:01
Igår fyllde jag 24 år. Folk undrade om jag kände mig äldre? Nej jag känner mig inte äldre, kanske på den senaste tiden när jag hade så mycket problem med hälsan, men nu börjar det bli bättre så känner mig faktiskt yngre ;) Har även lite ångest över att jag blir äldre. Det finns fortfarande så mycket jag vill GÖRA :) Jag vill ialla fall tacka alla som gratulerade mig igår <3
Igår firade jag inte alls, var en vanlig dag. Idag blir det födelsedagsfirande med 7 andra tjejvänner hemma hos Anna (hon ville ha festen hos sig då det är närmre stan), sen ska vi ut och dansa tills fötterna blöder. Längtar så sjukt mycket, var längesen jag träffade så många tjejkompisar samtidigt, kommer att njuta av allas tillvaro. Alla mina tjejvänner är fina människor, är glad över att jag har dem i mitt liv. <3
Imorgon kommer Mikaels familj hit på kalas, blir god tårta. Med andra ord har jag fullt upp hela helgen med att fira.
Önskar bara att min mamma hade varit här och firat mig, saknar henne så att mitt hjärta snart går i tusen bitar, men jag vet att hon kollar ner på mig och firar uppe i himlen. Såg jättefina höstkransar till henne igår, ska dit och köpa en fin imorgon, vintern närmar sig med stora steg, måste dit och fixa med grankvistar osv snart.

Familj var viktig för mamma, och den är viktig för mig, familj går alltid före. Tyvärr så är den inte lika viktig för andra....tragiskt.

Nej nu ska jag ut på en powerwalk sen ska jag hämta tårtan till ikväll.

Förresten, köpte mig själv en födelsedagspresent igår. Blev en Iphone 4s, tyckte jag förtjänade det :)
Skulle egentligen köpa 5an men den kom ju aldrig


Rosa bandet galan <3

2011-10-26 @ 21:32:18
Jag hoppas att ni har skänkt något ikväll. En liten slant kan rädda ett liv. Än idag kan jag inte titta på det utan att börja gråta. Allt påminner om mammas sjukdomstid. Du är saknad mamma, det gick inte att rädda dig men vi kanske kan rädda någon annan i framtiden <3

Helt slut i kroppen

2011-10-21 @ 21:43:05

Idag är det fredag och det behövs lite helg. Har haft en otroligt stressad vecka. Jobbet, träning osv. Vissa dagar har jag tränat med Bellis så då har jag fått springa från parkeringen efter jobbet då jag haft 20 min på mig att hälla i mig en proteinare, byta om och sen stå på parkeringen eftersom passen börjat runt 17-18. Full rulle. Gillar att jag och Bellis kan träna ihop igen. Blev inte så mycket när hon jobbade olika tider innan. Var och tränade ihop igår och idag och så ska vi träna imorgon med. Imorgon kväll ska hon och jag gå på bio, bara tjejmys. Vi ska dock se Paranormal Activity 3 och vi kommer kissa på oss där inne. Har till och med hållt mig borta från trailern så att jag blir extra rädd, annars brukar man kolla på trailern så visas allt det äckliga så är man beredd på det när man tittar på filmen sen, vilket jag tycker förstör all spänning. Älskar skräckfilmer. Är alltid jätterädd flera dagar efter men jag bara MÅSTE se skräck, favoritfilmerna. Jag tycker att paranormal activity filmerna är extra äckliga för det känns så verkligt då de spelar in med videokamera.På söndag ska jag träffa mina små guldklimpar Kim och Ella. <3

Ska snart boka resa med, vart är hemligt tills vi bokat :) Måste ha något att längta efter nu när kylan är på väg.


Paranormal activity 3

Dagen kan inte börja bättre..

2011-10-15 @ 10:45:41

Vaknade kvart över åtta, fick sms att Bellis att hon hämtar mig kvart i nio för lite IW (Indoor Walking) det var bara att masa sig upp och fixa till en proteinare och stressa.

Har precis fått i mig lite gröt och snart blir det powerwalk utomhus och ett besök i solariet. Behövs. Det är jättefint väder idag så ser verkligen fram emot en pw utomhus. Tycker det är helt underbart när det är kallt men vindstilla och sol. Samma när det är snö och vindstilla med sol :)
Idag är det full rulle, måste städa och förberedda maten för idag har vi bjudit över M:s föräldrar på middag. Jag har även gjort frusen cheescake med färska hallon och blåbär på :) Hoppas den blir god. Själv blir det en liten liten bit mat för mig och en lite liten bit kaka då jag inte får äta sånt förrän imorgon.

Vi har nu inm Resurskoncernen börjat med en stegräknartävling, alla springer runder med stegräknare haha. Man får dock inte ha på sig den när man tränar då man ska registrera träning inne på hemsidan. Syftet med detta är att alla ska börja motionera mera. Jag tycker det är en kanonidé då de som inte tränar så mycket verkligen tar sig tid nu att gå ut och gå mer.

Imorgon blir det mys bara, bara ta det lugnt. Om där är platser kvar så ska jag och Bellis gå på ett pass, sen blir det nog IKEA för min del :)

Ha en trevlig helg allihop!


Jag och min finaste vän i New York <3

Oktober

2011-10-08 @ 09:34:38
Vart tog året vägen?? Tiden går för fort, det är skrämmande. Inget speciellt som händer i oktober mer än att jag fyller år den 28:e så den 29:e blir det trevligt sällskap, middag, sen ut och dansa loss med de bästa. Ser fram emot det. På söndagen ska jag ha lite kalas hemma för familjen. Blir inget stort detta året, väntar tills jag blir 25 nästa år.. 25?????? Herregud ja... snart gammal tant.
När jag var yngre så skulle det mesta hända i mitt liv när jag fyllde 25, jag skulle vara mitt uppe i min karriär, jag skulle gifta mig, skaffa mitt första barn, allt i denna ordningen. Det var mycket viktigt att jag skulle gifta mig innan jag skaffade barn. Jag är en tradiotionell tjej som bara ska gifta mig en gång och ALDRIG skilja mig. Vill skaffa barn med någon jag vet att jag kommer spendera hela mitt liv med, vill ge mina barn allt det bästa, dvs två föräldrar som älskar varandra lika mycket som de älskar sina barn, oavsett hur svårt det kan vara. I vilket fall som helst, nästa år är jag 25 och allt det känns så långt borta. Jag är inte redo för barn, och verkligen inte för giftemål heller. Jag försöker fortfarande komma på vad jag vill jobba som och utvecklas inom. Det är svårt. Många funderingar kvarstår.

Igår fick jag höra att Queen vill rekrytera Lady Gaga som sin nya sångerska, jag fick rent ut sagt GÅSHUD när jag fick höra detta. Queen är mina idoler och Lady Gaga ÄLSKAR jag. Kan inte bli bättre. Hoppas hon tackar ja. Då kommer jag gråta av lycka och köpa biljett till nästkommande konsert. Det är klart att INGEN någonsin kommer att kunna ersätta Freddie, har var bäst, men att fråga den näst bästa är bara mer är rätt.

Idag ska vi på 60 års kalas hos Mikaels föräldrar, hans pappa som fyller år, ska bli mycket trevligt. Imorgon ska jag få träffa mina älskade små hjärtan som jag saknar så mycket, Gabriella & Kim <3

 


Längesen

2011-10-03 @ 19:27:36
Har inte haft lust eller ork till att blogga. Kommer lite inlägg då och då. Vad har jag att berätta då?...Hmm... Har varit på återbesök hos min läkare, det har konstaterats att jag har en autoimmun underfuntion i sköldkörteln, dvs får inte att bota. Detta har jag ju vetat sedan innan, men läkaren fick det bekräftat nu via de blodprov jag tog sist. Det räcker heller inte med 25 mikrogram av Levaxin, har fått dubbla dosen. Än idag kan jag känna av att jag mår dåligt. Kan få huvudvärk och må illa samt helt yr, vet dock inte om det har med sköldkörteln att göra. Läkaren sa att om jag fortsätter ha massa symptom sen när dosen är rätt så får de göra en utredning. Kan vara något annat med.

I helgen var jag med mitt hjärta Bella och gick runder på väla, blev en sväng inom gräddbullsgallerian och gott var det ;)

Idag har jag varit och fixat hos mamma eftersom det bara är jag som bryr mig om hur det ser ut hos henne. Tur att hon har mig iaf. Blev fina vita ljung blommor runt om hela graven och lite ny blomjord och rensning av ogräs. Sköljde även av alla dekorationer. Ångrar fortfarande att jag bestämde den platsen åt henne, alla löv och kastanjer hamnar på hennes grav. Tog inte med mig någon svamp till gravstenen eftersom den måste putsas ordentligt, får åka dit snart igen...
Alla blommor jag planterade i somras hade ruttnat, så tråkigt. Saknar dig <3

Nu blir det lite mys i soffan med Mr M....