6 dagar..

2011-01-30 @ 10:41:24

Denna veckan har jag tränat 6 dagar av sju om man räknar med söndagen. Är så taggad!! Jag fattar inte hur jag kunde låta mig själv gå upp så många kilon när jag nästan hade den kroppen jag ville ha i november. Äsch ingen idé att sitta och gråta över det, bara att se till att man aldrig gör det igen, och att man ser till att få den kroppen igen. Har köpt mig en bra pulsklocka med. Hade på mig den i fredags och var så stolt efter nästan en timmes jogging på bandet att där stod 900kcal. Så kom M fram till mig och sa - Har du ställt in den efter din vikt, ålder och längd. HELVETE, det har jag inte. Testade med det igår och då brände jag bara lite mer än 300 kcal på 40 min. Haha det var kul så länge det varade. Många som köper klocka och tror att det bara är att sätta igång den och köra, men så är det inte :) Har så ont i armen idag, tror jag sträckte en muskel i den. Igår efter träningen stack vi till Familia! Jag köpte ett par andra träningsbyxor som jag kan variera med. Blev ett par Nike (har redan ett par Nike och de är så sköna). Dessa är dock 3/4 byxor. Skönt. Sedan köpte vi två lampor, en till köket och en till datarummet. Vi var helt slut när vi kom hem så vi unnade oss tacos, fast denna gången med nötfärs och fullkornsfajitas. Efteråt gjorde vi en god smoothie på Hallon, banan och naturell yoghurt(naturell är nyttigare än vaniljyoghurt) Blir dock lite surare i smaken. Det blev tre filmer igår. En komedi som jag icke vet namnet på, Unstopable och så avslutade vi med Paranormal activity 2 och jag säger bara FY I HELVETE vad äcklig den var. Hoppade till säkert 5 gånger och var rädd HEEELA tiden haha. Jag är ändå en person som ÄLSKAR skräck, till skillnad från M som mest tycker skräck är löjligt, men även han hoppade till och kollade hela tiden när filmen var slut för han ville inte se mer haha. Män kan vara lite känsliga dem med, fast de oftast inte vill visa det ;)

Idag är en TRÅKIG DAG! Efter träningen och solningen så ska vi städa, tvätta och sätta upp saker här hemma och fixa till lite små saker som fortfarande inte är fixade sen flytten. Ikväll blir det god varm soppa till middag. LÄNGTAR!

Nästa vecka ska jag träffa min underbara vän Anna. Ska bli mysigt och underbart att träffa henne igen, vi har alltid något att skratta åt :) Ska försöka klämma in lite fler vänner denna veckan trots man har fullt upp. Saknar dem allihop sååå mycket. <3 Kärlek till er.


Dagarna...

2011-01-26 @ 17:44:39
Dagarna flyter på och jag har sååå mycket att tänka på och göra nu så det är SJUKT. Bara att bita i det sura äpplet och ta sig igenom allt tills jag åker till Thailand, gud vad jag längtar.
Igår var jag på sjukhuset och gjorde lite prover. Gillar inte det sjukhuset här i Helsingborg, mår illa bara jag går in där av olika anledningar. Utsidan av sjukhuset gör det inte lättare heller, ser ut som ett övergivet mentalsjukhus. Usch.
ska snart iväg och träna, tredje gången denna veckan. Måste ju gå ner dem kilona. Imorgon ska jag jobba över så då kommer jag inte orka träna efter ett 11 timmars långt arbetspass.

Jag har kommit på en sak, det finns en person som inte förtjänar en plats i mitt liv längre. Att man får för sig saker och skyller dem på andra? När man säger en sak så omvandlar den personen det till något helt annorlunda? Nej sånt pallar jag inte mer. Det är sjukt egentligen, man tror man känner varandra så väl, men egentligen känner man inte varandra alls, så jag har valt att lägga den vänskapen på hyllan, det är helt enkelt inte värt det. PUNKT SLUT.

Hoppas alla har en trevlig onsdag! Nu ska det brännas fett!!!

Thailand

2011-01-22 @ 11:22:19
Det jag betalade som jag skrev sist var en flygresa till Thailand. Vi orkar inte med vädret här hemma längre. Så det är dags att återvända till underbara vackra Thailand för att njuta och koppla av i värmen. Håller på att titta på lite hotell eftersom vi valt att boka det sidan om. Vi ska nämligen vara i Ao Nang i en vecka, åka runder på alla de underbara öarna Phrang Nga, Hong Island, Chicken Island, Poda Island, Railey m.f. Ao Nang är helt underbart måste jag säga. Förra året vi åkte till Thailand var vi en vecka i Ao nang först. Det var helt perfekt att gå ner på stranden som inte var sååå jätte speciell, och ta en liten båt ut till vilken paradis ö man ville runt om för 20 kr och bara ligga där till eftermiddag och njuta. Jag kommer så väl ihåg hur nöjda vi var med Ao nang och var helt nyfikna på vårt nästa stopp som var Patong där vi skulle vara i två veckor. Vi visste ju att det var 3 gånger så stort som Ao nang. När vi kom dit var vi helt chockade. Jag kommer ihåg att jag tänkte, VAD ÄR DET FÖR SPECIELLT MED PATONG? Där var en vanlig strand ( till och med vattnet i Tunisien, Cypern, Rhodos) var finare och allt var så packat överallt med krogar,affärer osv. Det var med andra ord inget speciellt, jag hade lika bra kunnat vara i Europa i typ Barcelona eller något. Jag tycker att om man ska åka till Thailand så ska man utnyttja småstäderna och öarna som är så vackra och det lugna livet, annars kan man lika bra stanna i Europa. Iaf, vi ska till Ao nang en vecka och andra veckan blir det Koh Samui (alltid velat åka dit) eller/och Koh Lanta. Vi får se när vi väl kommer ner, ska höra med lite folk där nere vilken ö som är bäst och vackrast. JAG LÄNGTAR!! Vi åker 3 mars, alltså så är det exakt ett år efter vi var där sist :)

Resursgalan var helt underbar i torsdags. Alla som jobbar inom Resurskoncernen var med. Det var nomineringar, tre rätters och Erik Saade kom dit och uppträdde haha, honom kunde dem ju skippa. Hade iaf en helt underbar kväll med härligt sällskap. Alla på jobbet dagen efter var rätt slitna, härligt :)

Ikväll kommer min bror hit och vi ska äta god mat och umgås, sedan blir det kanske bio idag eller imorgon. Imorgon bär det av till bjuv på kalkonmiddag, mums.


Thailand 2010





PF !!

2011-01-19 @ 20:44:22
Nu har jag PF vilket innebär Pojkvänsfritt här hemma haha.. Han är iväg med sina vänner och kollar på film. Jag ska betala in en stor summan pengar nu, till en sak vi ska göra.. nyfikna blev ni nu, sen ska jag slänga mig i badet med min bok och bara njuta. Efter jobbet åkte vi och tränade, blev ett härligt pass faktiskt. Har lite problem med att tappa vikt nu, har varit så frustrerad. Vågen har stått still i två veckor. Imorse såg jag att jag hade gått ner ett kilo, men jag brukar rasa i vikt om jag ätit onyttigt och sen börjar äta nyttigt igen och röra på mig. Vet inte vad det kan vara. Har väl ätit ner mig i skiten denna gången så tar det längre tid. Imorgon ska vi på gala med jobbet, jag ville ha min fina beiga klänning som sitter riktigt tajt och fint men hell no, inte när jag ser ut som en klump. Så får bli en lila klänning som är lite pösig runt midjan haha och en svart kavaj och mina favoritheels :) Kommer bli snyggt det med :)
Var och fixade mina naglar igår. Jess är bäst på det hon gör. Riktig talang har hon.
Var och provspelade inför en långfilm igår, det gick bra. Hoppas dem var nöjda med mig.

Bjuder på lite bilder från förra året och detta året


Min älskling på helgbesök. Nyvaken. Älskar dig min prinsessa <3


Nyår 2010.. vår fina tre rätters och raketer ;)



Toast skagen


Oxfilé med potatisgratäng och kantarellsås


Chokladmousse med grädde, lätt och enkel efterrätt som knappt fick plats


Tog en evighet att smälla alla


Fina, goda tårtan vi åt på min brors födelsedagskalas..gudomligt god


Avslutar med min favorit :) Ella är kopia av sin farfar när han var liten, helt sjukt

Min bror fyller år!

2011-01-16 @ 15:50:04
Idag är det min brors födelsedag! Tycker synd om honom för han har gått och blivit sjuk. Hoppas han har en fin dag ändå. Var hemma hos honom i fredags och åt god mat och tårta.

GRATTIS, Älskar dig!!

Jag och min bror två år sedan på Halloween/födelsedagsfest!

Fullspäckad vecka!

2011-01-16 @ 15:44:23
Nästa vecka lär bli stressad. Mitt schema ser ut såhär:

* Träna
* Fixa naglarna
* Provspela inför en kommande svensk långfilm
* Gå på Resursgala
* Jobba
* Shoppa
* Träffa vänner

Puuuuhh hur ska jag hinna med allt? Stress är något jag tål i mitt liv, har stress varje dag då jag vill hinna med så mycket jag kan.

Idag har jag tränat sönder mig. Har träningsvärk sedan två dagar tillbaka och nu känner min kropp för att lägga sig ner och bara sova, men icke. Har storstädat lägenheten och tvättar för fullt. Ska även tona håret sen, har en hemsk utväxt.

Hoppas er vecka blir lika spännande och förväntansfull som min.


Hade inte skadat att ligga där just nu

Skriver några rader!

2011-01-11 @ 08:57:45

Hoppas allt är bra med er. Jag jobbar på som vanligt och hinner inte göra så mycket mer faktiskt. Tråkigt. Idag jobbar jag kväll så det blir gymmet om 5 min. Tränade igår med men det är ju helt omöjligt att komma dit vid 17. Fullt med folk oh man får köa till banden. Har lagt på mig FÖÖÖR mycket under december. Vet inte vad som hände med mig men blev fö bekväm när jag började på nytt jobb och för mycket gotte. Ändraringar på det nu, har många kilon att droppa. Imorgon får jag sålt min utbildning i Amadeus! Tack och lov. Har inte hänt så mycket. Julen var fin, nyår var lugn, haha vi köpte raketer och började smälla utanför oss. Kände mig som barn på nytt när man tände på raketen sedan sprang därifrån och skrek av rädsla. Haha. Vi har fått köpa ny tv. Så sjukt för vi satt och pratade om det en dag att den var 5 år gammal och fortfarande fungerade osv, sen 3 dagar efter så PANG. Man ska fan inte prata om att sina prylar aldrig går sönder, tro mig dom har öron dem med ;) Vi har ju en till tv men den duger inte för tekniknörden här hemma :) Tog många timmar för att bestämma sig vilken tv vi ville ha, ska man köpa en så lika bra att köpa en bra.
Vill bara till solen nu.... Trött på detta vädret....sitta på små restauranger och bara njuta av all god mat och drinkar.

GYMTIME

Turkiet 2010