COUNTING DOWN....

2008-03-28 @ 21:32:44
timmarna....det är ENDAST några timmar kvar tills det är FEST! Och jag längtar som F*N måste jag säga.
Först ska jag träna på morgonen, handla det sista sen städa lite hemma sedan kl 3 kommer OUFKIBABY hit och då börjar jag och hon festa..All vår dricka ligger o blir kall nu....GOTT..AHH! Sen kl 5 kommer alla andra som ska göra kvällen galen och rolig. :) Ah längtar som en idiot! MAT DRICKA BOWLING UTGÅNG! KAN DET bli bättre?


Igår var jag på Bio med Viktor ju...Vi såg 10.000 Bc...Haha rätt rolig faktiskt..som vi skrattade..Haha skönt att vi går bra ihop även när vi e nyktra haha..båda har galen och torr humor Haha...Filmen är något jag rekommenderar faktiskt. Tack än en gång för igår Viktor, det var trevligt.

Idag har jag varit borta HELA dagen igen...usch är helt slut i kroppen. Började med att jag körde till skolan på morgonen, var där till tolv sen hade jag tid hos min nageljessica kl ett..FINA blev dom. Korta och härliga hehe...men dom lär växa ut igen..det är skönt när dom är korta i början men dom e snyggare när dom har växt lite..faktiskt. fingrarna blir mycket längre.:) Sen efter det körde jag ner till stan och solade, skyndade mig hem där Anna stod på parkeringen och väntade...hoppade in i hennes bil och iväg igen HAHA...till Väla, vi skulle in på Intersport för HIF var och skrev autografer där. Ah vissa av dom kan man bara dö för HAHA så charmiga. Gick lite på väla en stund. Sen körde Anna ner mig till friskis så jag kunde träna hihi...Ja opps sen var klockan helt plötsligt kvart i åtta..SEGT! Nu har jag ätit lite och laddar ner musik inför imorgon...tänkte städa undan lite, städade igår så det är inte så farligt ..tänkte bara plocka undan lite smått..

Madonna Feat. Justin Timberlake - 4 Minutes to save the world ( helt förälskad i den, grymt bra) Ska tjata ut den imorgon mina vänner haha!

Ni som inte ska festa i helgen, som tänker sitta hemma och vara tråkiga, eller annat hehe kan lyssna på denna...grymt mysig. Usher feat. Young Jeezy - Make love in this club (MYSPYS)

Jaha, nu har jag fått tid! 26 MAJ!!!!! Gud kan inte fatta detta alltså! Men jag är superglad=)WIHOO!!!Im happy!

Sabbi oufki fick ledigt från jobb så vi kan åka till tyskland...kommer antagligen hem den 26 Maj också...Hmm hoppas DET inte krockar hehe!

Usch ska plocka undan nu och sen slänga mig på soffan och kolla film och äta apelsin..gott! (men hade varit godare med godis, jag erkänner :P)

Ha en trevlig helg allihop! För det ska jag ha med några av mina underbara vänner! LOVE YOU !

Ses säkert ute ;)

Mamma love you!

Puss&Kram // Sanny


På väg fram för att få autograf från vår Henke. Han andre var ju grymt charmig. Fy fan!
Haha Annas replik var klockren efteråt: Nu har vi bara hooden kvar! HAHA (syftade på de mörkhyade som stod för sig själva, dvs Isaac och dom. Haha!)

image95

Vår Isaac har gift sig! Grattis ! Haha! Här e han hemma hos mig i dec och dricker lite!
image97

Månadens naglar. Grymt fräcka..finare IRL..har sånt bronse glitter blandat i det svarta..LIKE THEM!
image96

Sexual Eruption

2008-03-27 @ 00:34:01
Guuuuuuuuud, är så trött...vart kommer detta ifrån? Hm tror jag vet...Haha
Ingen topmodel idag pga FOTBOLL! gaah blev megalack när jag satt i soffan,förberedd med en apelsin och inrullad i filt och skulle kolla på TopModel, så ser jag vad jag ser....Otroligt retligt..tur var så gick "Den där Mary" på tv, jag var så glad över att den gick så jag somnade sekunder efter HAHA..uhh..Har iaf tränat idag med Anna, när vi stretchade kom vi båda fram till att vi vill simma några gånger i veckan med. Jag gjorde alltid det innan,så skönt och avkopplande och BRA. Så så fort min tatuering är läkt o så, så är det badhuset som gäller några gånger i veckan. Efter det stack jag hem och duschade, hämtade Oufki från jobb sen ut på väla. Köpte linne/tröja till lördag...HAHA båda köpte likadant, twins. Men fan finns ju inget på väla, så jag föreslog att hon kunde ta likadan som mig. Men fina är dom...Gaah =) Sen blev det la systema. Haha nu har vi laddat inför lördagens förfest hos mig. JÖSSES säger jag. Jag och Sabbe börjar dricka kl 3. Sen kommer alla andra kl 5. Då har vi förmodligen redan druckit upp en del ;) Vi har två vinflaskor och vars 6 cider samt lite annat gott bara till förfesten...HMMM...Sen halv åtta är det mat på bowlingen med dricka, sedan bowling 21 - 23...där lär det också dricka (sist jag bowlade med brossan drack jag 6 cider under en timmes bowling) Efter det är det UTGÅNG som gäller, blir först utposten och kanske Zoobar, sen Tivoli och/eller tempel. Men brukar faktiskt sluta med att man är på tivoli Haha...:) Nice.
Se upp för Sanny och gänget när vi kommer till stan :) Haha...fattar inte hur vi ska orka festa i 12timmar Haha..
Det var många som inte kunde följa med av olika anledningar :( synd men vi tar som sagt igen det sen my friends. Dom som ska med är:

Jag
Sabbe, hennes kille och hans killkompis
Madde & Andy
Linda
Ellie
Emma
Patryk
Andreas

(Blir kanske några till som bara ska bowla med oss) 

Haha GUD vad jag längtar nu.....KAN DET BLI LÖRDAG???? PARTY PARTY!

Imorgon ska jag först träna, sen tvätta, sen ha ekonomisnack med pappa som kommer hit (pallar verkligen inte) + tandläkaren :S.Efter det kommer det bästa under hela dagen, BIO!!! Ska bli kul. Haha har bara träffat Viktor när vi har varit fulla (känt varandra i snart ett år), alltid lyckats med det, så vi får ta igen det imorgon. Sabbe och hennes kille ska också med kanske.

Igår var det skola från 8.30 - 16...faktiskt kul igår Haha...sen efter det lämnade Anna mig direkt i stan där jag träffade på POGGMYSAN Haha...kul kul, sen träffade jag Sabbe. Vi skulle boka resa till Tyskland men dom hade stängt...hmm....Sen kom Patrik (Roboten) och hämtade oss. Han fyllde år igår. Så vi stack till honom så han kunde duscha sen körde vi ut till Höganäs och handlade lite. Sedan blev det kinarestaurang och jag säger bara FY FAN vad gott det var. Skulle bakat men sket i det. När klockan närmade sig halv elva så sov Sabbe på soffan och jag och Patrik satt bredvid och kollade på tv Haha...det verkar precis som om vi var ett VÄLDIGT trevligt sällskap SABBI! Så vi bestämde oss för att sticka..alla var helt trötta och degiga.. Kom hem vid 23...SÅ SKÖÖÖNT! Hade inte varit hemma på HELA dagen... UHH!...

Imorgon ska jag boka ;) äntligen!!!!! Fan vad glad jag blev när brossan ställde upp! TAAACK BROSSAN!

Dagens citat är skrivet av Sabbioufki :
"Du kan aldrig förändra någon annan människa än dig själv." 
Fint Sabbi, håller verkligen med dig!

En låt som jag bara älskar, har lyssnat på den i en månad snart, är Snoop Dogg feat Robyn - Sexual Eruption
Så sjukt bra alltså. Snoop Dogg har gjort många verisoner. Den riktiga heter Sensual Seduction. Fattar faktiskt inte varför den heter så för han sjunger Sexual Eruption! Ajaa! Här har ni iaf låten med Robyn! NJUT =)

http://www.youtube.com/watch?v=SgxxHIYVQCU  WOPPAA!!

Imorgon bokas resan till Tyskland! WUNDERBART!

Nä nog för idag...träning imorgon bitti..måste vara PIGG =) Föressten, jag och Sabbe ska provträna på Träningsakademin nästa vecka HAha...måste testa...Sabbi vill byta träningsanläggning...så vi får se om det lockar henne kanske. 

Sov gott alla! För det ska jag göra.

Mammi Love you!


Naglar på fredag!! WIHOO undrar vad det blir för fint på dom denna gången=)))
image94










 

Tjooheeej =)

2008-03-24 @ 11:28:37
 
Hehe, sitter fortfarande hos pappa..mys var de tigår...familjen var samlad...blev god mat osv...Kim fick stora påskägg Haha...räcker nog ett halvår nu ;) eller kanske tills nästa påsk? HAHA
Väntar på att Anna ska ringa mig...vi ska träna idag! Jag vet jag e dum i huvudet men jag måste träna....(fast jag har förkylning och bihålsinflammation) jag får sån jävla ångest annars! På torsdag är det bio som gäller hihi !
Haha pappa plågade mig på datorn igår..han bara Sanny du har ju sagt att du vill ha en polsk kille, kolla här kan man leta! HAHA satt och visade massa bilder på polska killar som befinner sig i Sverige. man såg verkligen att dom var polacker HAHAHAHAA! sånt klarar inte jag av..jo en var rätt söt faktiskt. men fan, hur moget är det att ragga på via sån sökkanal? Aldrig! kärleken kommer när den kommer =) Svensk som polsk! Jag vill hitta min Soulmate! enligt pappa är jag kräsen och letar efter fel? HAHA! Nej nej nej! Men det ska ju kännas rätt. jag vill träffa min kärlek ute. äh klarar mig utan kärlek men saknar faktiskt det en del, det dä mysiga..Sitta hemma en freda kväll. Laga mat kolla på en film med levande ljus, ut o gå en runda.. eller på sommaren så åker man ut till stranden och badar, äter glass, går och myser på kvällen med shorts och linne... AHHHH!!! :) Sitter på gröningen ett par stycken och grillar, dricker cider/öl och lyssnar på musik eller så spelar ngn gitarr framför brasan!! Sitta på uteställen med filt på kvällen och dricka gott och prata och bara MYYYYSA! Love is perfect, when you find the right one for yourself! :)))) Min rätta finns där ute någonstans och väntar! Nää nog med det romantiska!

ANNA RINNNNNNNG!

Annas kusin Andreas är tillsammans med min barndomskompis Jessie, och dom fick bebbe igår! GRATTIS GUMMAN! Jag kommer snart och hälsar på det lilla PYRET! =) hihi!! Synd att jag inte kom innan bara så jag fick se den stora bulan :) haha!

Hoppas alla har haft en härlig påsk! för det har jag haft med min underbara familj!

Nu ska jag packa o bege mig mot stan snart! har varit här sen lördags! Don´t cry for me HELSINGOOOORG! hehe

Dagens låt : Takida - Curly Sue (fortfarande magisk och underbar, den sitter bekvämt i hjärtat mitt)

Puss!

Mamma saknar dig !

 

MAXI

2008-03-20 @ 20:12:16

Ja då har man nästan precis kommit hem från jobb....började 11 och slutade 19. Stackars Frostie.Kom på att brossan inte hade nyckel hem så älskling satt hemma i hela 8 timmar själv...SNUFF!!! Men han e jätteduktig=)
KAOS på maxi idag alltså...folk handlar till påsken...SOM GALNINGAR! Sprang mellan kassan o scanningen som en idiot.. Pappi kom oxå in o hälsade på en sväng.

I morse vaknade vi med solen i ansiktet...SÅ mysigt...tänkte jag skulle gå upp tidigt o gå min långa runda på en timme...och självklart ha med Frobbe...Men neej då hade det snöat igen...och halt som fan var det på gatan så neej det vågade vi inte riktigt hehe...Men vi busade på gräset i snön ett bra tag...Haha Frobbe fick sånt cpryck och började kuta som fan.....Love you..låg o kollade på film igår på soffan...så somnade båda två....när jag vaknade låg han sånt tätt intill och på rygg, mysehund.

Min dröm i natt var MAGISK!! Seriöst, jag har alltid velat åka till min syster i Los Angeles...jag har bara sett det på video när pappa, Helena och brossan varit där. Ser helt grymt magiskt ut alltså. Och drömmen inatt var så verklig...kände värmen, kände på  palmerna,gick på de stora gatorna...ALLT... Fan vad jag längtar tills jag ska dit...åker jag inte till thai eller mexico nästa år så blir det Los Angeles....Lätt..

Nää nu ska jag ta mig en macka och slänga mig på soffan o kolla film igen=) Skulle egentligen träffat Bella idag men var ju tvungen att jobba...sen tyckte Patryk att jag kunde komma förbi dom..dom festar väll nu hehe...men jag vill inte lämna Frostie själv igen efter 8 timmar. Så jag väljer att mysa med min vovvsing istället =) Kan ändå inte festa så, och pallar inte vara bakis imorgon...NEJ NEJ NEJ=) Imorgon är det träning och städning hemma...kanske jobb om dom ringer.

På lördag är det jobb på hamilton igen.. Och kanske Maxi direkt efter...och kanske Maxi på söndag förmiddag med...hehe sen är det PÅSKMIDDAG som gäller kl 15 =) Härligt att alla är samlade. Vi ska vara hemma hos pappa.. Det blir jag, pappa, Helena, brossan, Jennie, Kim, Mimmi och Frostie=)  Blir en och en annan snaps, iaf en för mamma.

Föressten, Haha...Sabbibabyoufki ringde idag från jobb, Haha, Daniel på hennes jobb har gett ett påskägg till mig, med en lapp inuti? HAHAHA såå gulligt! Får se vad där står när jag får det. Han har bara träffat mig en gång.... HAHA tosse!!

Längtar tills nästa vecka :) Händer en del under veckan..sen på lördagen ska jag fixa mina naglar och sen på kvällen...är det förfest hos mig(17-18.00) ni som ska komma...festar här ett tag sen blir det Bowling(2 timmar) och mat...sen UTGÅNG =) Ska bli så nice alltså...Jag har bestämt mig för att dricka en gång i månaden och det är under löningen för då e flest folk ute ;) hehe.  Men det ska bli kul..ska boka nu på måndag....blir ett LÅNGBORD! Haha tippar på 10-20 pers!GAAH=)

Nä, har inte tid o sitta här längre...räcker med en halvtimme om dagen faktiskt.  Det är inte kul o sitta vid datorn längre..Haha...joo om man ska snacka lite med vänner på msn o så.. men annars e det BOORING! så nu går jag!

Ha det fint alla som läser=)

Älskar min familj och mina vänner! (L)Utan er har jag ingen lust att andas!

Mamma, kom tillbaka!

Tatto 18/3 2008, speciellt gjord till min mamma....Saknaden fräter inombords! Love you
image92

Give me a picture, Please!
image93

Tatuering!

2008-03-18 @ 10:54:06
Idag gäller det...gud vad jag längtar....fast börjar bli lite smått nervös nu.
Skippade skolan idag, vaknade av migrän IGEN! Igår hade jag migrän hela dagen...så fort jag rörde med ögonen så gjorde hela huvudet ont. Satt med det i skolan från 8.30 - 16. Efter det stack jag och tränade, vilket jag inte borde göra. Sprang på bandet sen kom en kund från Hamilton upp på andra bandet så snackade vi en hel del om kost och andra saker...haha han hade gått och undrat ett tag vart han hade sett mig någonstans. Klart att det var oldie hamilton hehe. Iaf..sprang/ gick uppförsbacke i en timme...sen när jag skulle träna magen så bara blev allt vitt...jag bara stod där på maskinen och kollade in i väggen? Precis som om jag vore någon robot och någon hade dragit ur batterierna. Helt sjukt..kunde inte röra mig ordentligt. Hjärnan tänkte inte alls...sjuk känsla..försökte ta mig till toan innan jag svimmade. satte mig där inne. Hellre svimma där än inne på gymmet bland massa folk...pinsamt. Och idag har jag lika ont i huvudet...vill så gärna träna alltså...MÅSTE...får ut o gå en runda i det fina vädret istället.
Idag kl16 ska jag plågas. Haha...dags för tatuering. Ser fram emot det. Sabbi kommer sen och håller mig i handen.. Haha jättemånga som vill hänga med..räcker med en faktiskt. Många som vill se mig plågad? Haha Oh nej den glädjen ska ni inte få:P
Störigt..igår när jag hade tränat och skulle gå till bilen, hade med mig den eftersom jag stack direkt efter skolan..så hade något jävla cphuvud parkerat 10 cm från min bildörr...Jag försökte ta mig in på den sidan men fick inte ens in ett ben genom dörren....Var så jävla förbannad..skulle bara gett en fin REPA på hans fula smutsiga bil...vad tänker folk på när dom parkerar så jävla NÄRA? ( DAGENS I-LANDSPROBLEM) Okej om det är från andra hållet, men inte förarsidan. Plus att det var riktig mycket snö på bilen...jag bara kände sånt HAT! Fick iaf hoppa in genom passagerarsidan HAHAHA. Undrar hur det har sett ut..
Imorgon kommer min SNUTT hit. Vi ska till veterinären efter skolan sen ska han natta här tills fredag typ. MYYS! Ut i snön och busa.. funderar på att köra ut till Örby ängar så han kan få springa av sig i snön =) Kul =)

Fan måste damma och dammsuga, våttorka golven, tvätta....GAAAH får ryck..kan inte göra det när jag har migrän. Gör svinont när jag böjer mig.

Underbart mysig låt...låter som en sån sagolåt. Underbar röst!  http://www.youtube.com/watch?v=9AeTJdH-7Xs

Nu ska jag ta mig en macka sen ut i det fina vädret... Adios...

Älskar Mamma & Pappa (L)

Jag & Anna N :)
image91

Äntligen helg!!

2008-03-14 @ 17:18:36
Yes, Fredag idag! I morse var det skola...sen stack jag o anna och tränade...skitskönt. Nu har jag precis varit på väla med Patryk....skulle framkalla lite foton och köpa tacos saker till mig och Sabbi..=) Hon kommer snart och hämtar mig efter jobb och då ska vi till Siba/ OnOff så hon kan köpa sin dator sen ska vi hem till henne och äta tacos sen fixa till oss...Fest hos Matte idag...Fast vi ska inte dricka....duktiga va?=) Jag kör stenhårt med min bantning nu...så drickan har jag lagt på sidan...plus att jag har ingen lust att dricka mer...faktiskt...ska bara dricka en gång i månaden och det är under löningen...ska spara mina pengar nu och torka ut :P
 
Vi luktade på parfymer på väla...JAG VILL HA DENDÄR GODA!!! Jag luktar bara sån doft nu..så goood. Glömmer hela tiden vad den heter..?Eurphoria? Haha ja ngt sånt..Tror det är Calvin Klein...

They try to make me go to rehab but I say NONONO!! såbra!!

Imorgon ska jag träna med Anna på morgonen, sen ska jag jag förmodligen träffa Bella..Sitta på ngt fik och snacka lite skit...var ett tag sen nu. Sen ska jag hem till min pappi och äta gott och umgås med dom....Söndag blir lugn....bara CHILLA....

Hoppas jag får mina fyra böcker nu som jag behöver i skolan...dom e försenade..:S

9 Månader idag mamma....:( Fan vad tiden går fort...Jag saknar dig så det är sjukt...det känns fortfarande helt omöjligt för mig...tror fortfarande att du lever...det gör du ju...i mig...men ändå....jag vill kunna krama dig....åka i bilen med dig och lyssna på riktigt hög musik och sjunga som vi alltid gjorde...jag saknar en sån grej som att bara åka och handla på maxi med dig...jag hade kunnat göra allt bara för att göra det ....Åka till väla och titta på kläder och skratta som vi alltid gjorde....åt glass eller lunchade.. Min älskade Mammi...Du ska bara veta hur ont det gör i hjärtat på mig...Jag kan inte ens kolla på ett foto på dig utan att gråta...Det är en jobbig känsla...jag vill bara KRAMA DIG men jag kan ju inte..för du finns inte här hos mig..Du som alltid sa att allt skulle lösa sig...fast du var sjuk så höll du alltid hoppet på topp...och jag är så tacksam för att du var stark...stark för vår skull! Jag vill vara som dig..jag vill vara så stark...Ibland känner jag inget hopp inombords...men hade du varit här och sett mig ledsen hade du bara klappat mig på axeln och sagt " Var inte ledsen Sanna, det löser sig ska du se" JAG BEHÖVER DET OCH DIG MAMMA!!! DU är min förebild....har aldrig träffat en så stark människa som har kämpat och hållt sig stark trots tanken att man ska försvinna snart.. Jag undrar, 9 månader utan dig och jag får redan panik...hur ska jag då leva hela mitt liv utan dig? Gå och sakna dig och känna smärtan....Jag vill inte..
På tisdag gäller det....då ska jag hylla dig på min ankel..jag brukar inte längta efter en tatuering när jag vet att det gör ont..men nu längtar jag...jag vet om att du kommer vara med mig och hålla mig i handen och se mig lida Haha..LOOOOVE YOU FOREVER!! SAKNAR DIG SAKNAR DIG SAKNAR DIG!!!

Nä nu måste jag packa...snart kommer Oufki!! Ha nu en trevlig helg allihop! Kramis //Sanny!


image90

Onsdag!

2008-03-12 @ 14:58:34
Nu har jag kommit hem från skolan...Är ledig imorgon men måste dit kl 9 på morgonen och sätta ihop hela rapporten...fett tråkigt...men men...Jag som e projektledare nu eftersom den andre stack till Oslo...
Ska snart iväg och jobba :( Börjar fem till halv elva...får sova hos Pappi... Sen imorgon är det träning med Anna igen =)häärligt.

Fan vad störigt...idag när jag vaknade så hade dom stängt av vattnet...KUL???? Och det är fortfarande avstängt..dom håller på för fullt här ute... Jag som ville göra nudlar :( HHAHA! Kan ju hoppas på att det regnar lite så kan jag stå där med kastrullen och fånga några droppar!! haha

Haha hade full rulle igår...som sagt, träffade Anna N, sen madde (GODA PANNKAKOR) naaw gumman skulle göra pannkakstårta till henne o Andy..för dom firar ett ÅR IDAG! =) GRATTIS´!! =) Hehe....kul att det går bra för er...hunnit flytta ihop o allt sånt...myspys!  Sen stack vi till Willys och handlade, när vi hade blivit utslängda därifrån stack jag hem till mitt hallon ANNA P Haha...snackade skit med henne i soffan till sent på kvällen... FAN VAD JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER ALLTSÅ!  Vad gör man utan dom? PUSS!!

Your smile is heavenly -v- Miss you

Nu ska jag äta något, sen måste jag till vetrinären innan jag börjar jobba och hämta ut medicin till min SNUTT Frostie. Hans medicin kommer inte föränns om två veckor till apoteken och han behöver den...

Mamma love you

Ta hand om er allihop..... Puss & Kram // Sanny!

Las Palmas FEB 2007 med Madde...innan utgång :P  Saknar det !
image89

God Morgon!

2008-03-11 @ 11:09:47

Nu e jag vaken hehe...Oufki lämnade mig imorse...stackaren som var tvungen att gå upp så tidigt! Men så e det när man jobbar! =) Hade supermysigt igår oufki, din lägenhet e fiin, i sommar drar vi fram solstolarna på din balkong, en flaska vin och njuter av solen!
Blev Falukorv och Makaroner med MASSA fidd!! Hehe...Vi kom på att hon inte hade någon elvisp så jag kunde inte göra mosen. Pogga! Men det var gott det med..förutom att första stekningsomgången av falukorven var kaos...dom brändes på ena sidan HAHA...men vad fan...man dör inte av lite bränd Falukorv? Efter det väntade badet! Haha så kul...men vi pallade inte sitta där i mer än 15 minuter...blev såå varmt....Sabbi hämtade kladdkakan som hon hade gjort.. så satt vi i badet och krängde HAha...efter det begav vi oss för att hämta hennes mammas kille vid RW. När vi kom hem till mig satt vi på Romper Stomper ;) Hårda kvinnor detta.. HAha!! typ.! Blev myspys framför tvn med filt/täcke! Kl 1 pallade vi inte trycket mer och gick o la oss...TAAACK SABBI!!! Jag behövde detta..=)
Vi var även och pratade med Max igår...ang min tattuering...han kunde inte göra den mindre :S Haha kommer ha en fetestor tatuering på min ankel....Hmm...hhaha blir säkert jättefint..han ska ändra vingarna med eftersom jag ville ha mer ängla vingar. Snart gäller det, 18 mars (L)

Ska snart iväg med Anna N, idag blir det hård träning :P Spinning sen upp på gymmet och träna mage och armar...NU JÄVLAR :P HAhaa...no more miss fatty! :P Sen när jag kommer hem är det storstädning som gäller..yees! Ikväll ska jag nog träffa Anna P. Fan känner för många ANNOR... Måste även iväg och handla.

Det är mänskligt att fela och göra misstag. Förlåter man inte, lär man leva i en bubbla!

All I need is you....you make me smile, you make me feel good...oh baby, I miss your touch and your kisses.....but most of all, I miss your heart! (L) My heart cries after yours!



I have tried to bring you back to me, it did´nt work. I think I´ll have to move on now....Thank you for everything!! :(



Här har ni några bilder från igår.....



HAha har inte skrattat så mycket på länge.. " GILLAR DU DET? VA !!!!!!!!" HAHAHAHAHHAHA!! kunde knappast andas! ASG!
image87

HAHA Skäggiga Oufkisar!! HAha!!  Love you oufki!! Tack för att du finns..du får mig alltid att le när jag behöver det =)
image88


UPPDATERING PÅ G:

Nu har jag kommit hem...fy fan, ventilationen inne på spinpasset var ingen höjdare..Men skööönt..nu känner jag mig riktigt nöjd..sen stack vi o solade o lite annat..ska snart börja städa, duscha sen iväg och handla min mat.. Imorgon e det skola igen, sedan jobb till halv elva :( På torsdag e det träning igen o solning =)

När jag o Anna gick i stan så funderade jag rätt mycket o kollade runt omkring mig! Vad har Hbg att ge mig? Jag har sumpat det mesta, och det finns inget mer o ge...jag har ingen anledning till att stanna här..Jo jag har ju mitt lilla jobb, mina vänner såklart, den lilla familjen jag har kvar i Sverige, men jaha? Jag har upplevt så mycket sorg i Helsingborg, men även lycka. Det är nog dags för mig att ge upp detta...och se den andra delen i mitt liv..
Så jag har tänkt jättemycket, när min utbildning är slut, så har jag planer på att flytta till Göteborg eller Köpenhamn och börja om. Ska börja söka lägenhet nu innan sommaren, lär nog köa en del. Vem vet, jag finner kanske det bästa jobbet, den perfekta mannen som man sen skaffar familj med, bygger ett fint hus med och lever lyckligt, för det är verkligen något jag vill. Känner inte att jag kommer finna det i Helsingborg. Hur man än gör och hur man än vrider på det så blir allting alltid fel :(. Jag är trött på allt bråk. Just nu mår jag så dåligt av allt som har hänt nu så jag vill spy.

Nu ska jag duscha sen hem till Madde på Plantan och hjälpa henne med pannkakor hehe får handla på willys efter det.. ANNA (hallonet) RING MIG SEN om vi ska ses....Ha det bra alla....nu får det vara bra för idag!

Mamma love you , önskar du hade knackat på min dörr nu och gett mig en stor kram...behöver det :´(

Handelsrätt

2008-03-10 @ 15:24:26
Idag började skolan igen om man säger så..vi började med Handelsrätt... Haha två tossiga kärringar som ska lära oss...domstolsmänniskor. Jag tyckte faktiskt det var intressant...dom predikade om olika lagar och regler...olika domstolar och vad som gäller osv... Vi ska läsa 4 böcker i ilfart! Sen ska vi ha hemtenta på kursen (endast två dagarstenta :S) Ajaa....går säkert jättebra =) Äntligen samåker jag med Anna igen =) Haha...! =) Idag satt vi och pratade om att resa utomlands...så SKÖNT det hade varit..jag hade kunnat göra allt bara för att sticka NU....hade gärna kunnat packa mina väskor och sticka om en timme.. men hade det varit så lätt så....Snackade om att resa 2009 efter skolan..jag ska iaf åka till Mitt mexico eller thailand år 2009....kanske Usa...är rätt sugen faktiskt. Anna & hennes kille ska antagligen åka till Mauritius <----Paradisets paradis!! Och nä jag e inte alls AVUNDSJUK NÄ NÄ!... Dom ska dit och leva lyx och gifta sig!! Så gulligt! Då e Anna ändå 24 och han 26 eller ngt sånt? SÅ GULLIGT! Jag får väll dra med dom som vittne =) tärna =)

Idag är det megafint väder...Ska umgås med Sabbi. Är ledig imorgon så det är sjukt skönt och dajligt! Ska till tattueraren och lämna in min fina tatuering så han kan mecka! Sabbi ska sova här med mig =) kolla film o mysa!
 Så jag blir upphämtad halv fem =) Vi ska hem till henne först och göra middag och bada i badkaret =) Jag behöver verkligen detta....Sen sticker vi till hbg

Jag har märkt att när jag dricker och är nykter så är jag två olika människor ? Det man gör när man e full, FAN vad man ångrar det...man handlar så fort....utan att tänka eller diskutera...hur ska någon veta vad man tycker och tänker om man inte säger det ? Vad tänker man på/med när man får i sig lite alkohol egentligen Uhh..nu har jag lärt mig en stor jävla läxa....Jag har förstört för mig själv...Jag har förstört något som jag tyckte var fint i mitt liv...och jag har verkligen lyckats...Jag har tänkt på det hela morgonen och jag känner hur jag lider...Hade jag kunnat gråta så hade jag gjort det...just nu har jag inga tårar att fälla för dom e slut...Ångesten jag känner fräter inombords... Jag fattar lixom inte varför det blir så...
 Hade jag fått en chans att ändra allt det som hände så hade jag inte tvekat en sekund. Herregud, klarar jag detta också?........................Jag satsade, och trodde på detta...jag ville verkligen...så sabbas allt bara för jag ska vara full och inte kan diskutera? Alltså jag fattar inte, jag hade aldrig kunnat göra detta nykter...blir sånt fucking monster när jag e full och tolkar saker fel, och sårar dom jag gillar. FUCK ME! Jag orkar inte mer.

Jag har tur som har SÅ bra vänner.....tack för att ni alltid finns för mig...(L) Ni är stjärnorna i mitt liv! När allt börjar mörkna så lyser ni som starkast.  Älskar er riktigt mycket...


Lyssnar på en riktigt mysig o skön låt som får mig att tänka på en del...passar in rätt bra faktiskt! Älskade CHICAGO!

If you leave me now, youll take away the biggest part of me
No baby please dont go
If you leave me now, youll take away the very heart of me
No baby please dont go

A love like ours is love thats hard to find
How could we let it slip away
Weve come too far to leave it all behind
How could we end it all this way
When tomorrow comes well both regret
Things we said today

A love like ours is love thats hard to find
How could we let it slip away
Weve come too far to leave it all behind
How could we end it all this way
When tomorrow comes well both regret
Things we said today

If you leave me now, youll take away the biggest part of me
No baby please dont go
Oh girl, just got to have you by my side

No baby, please dont go

Oh mama, I just got to have your lovin, yeah

Weve come too far to leave it all behind

-Förlåt- Miss you so much


Well, there ain't no luck
In these loaded dice
But baby if you give me just one more try
We can pack up our old dreams
And our old lives
We'll find a place where the sun still shines



http://www.youtube.com/watch?v=VmNJJ-QWeSk  (L)


Love you mammi! Det bor en ängel i mitt rum och hon gör mig lugn! (L)

// Puss & Kram Sanny!


Min älskade Pappa och Kimi är på besök och busar i min säng! Älskar er obeskrivligt mycket.
image85


I gave away my heart, & today it looks like this!
image86

Mannen i mitt liv

2008-03-09 @ 18:00:40
Har precis kollat på  "mannen i mitt liv" Varför är alla snygga killar bögar? Hehe kan förstå Jennifer Aniston i den filmen. Hehe...

Igår var det  party och utgång med Siss...Började JÄVLIGT kasst Haha...Vi fick stå och vänta på gänget vi skulle hem till i säkert en och en halv timme...fan vad SURT alltså...Bara för Anksie hade missförstått.. Men då hade vi Maggan med oss, vår egen "reporter" Haha shit...så frågvis. Nu kan hon skriva en hel bok om oss efter alla dom frågorna HAHA!!! Jaa när vi väl kom in sen så började vi dricka vin. Gott Gott.... Halv ett sket jag o Anksie i allt och stack ner till utposten..och drack cider..slutade med att jag stod med två cider och en öl i handen? Haha...en bjöd mig på cider medan jag redan hade en i handen och så fick jag en öl av en annan ? EH ?? Jaja... Haha.... Det var kul inne på Utposten...skitmycket folk! Haha...jag och Anksie gjorde upp en deal...Om jag gick fram till 28 åringen och viskade i hans öra om han visste vart klitoris satt och att han skulle visa VAR på Anksies kropp så skulle jag få en vodkagrogg..????? HAHA vad fan har vi sysslat med..? Mongos. Slutade med att jag bara snackade med 28 åringen ALLMÄNT så ni vet HAHA...jag vågade med andra ord inte fråga honom...Sen stack vi till steakhouse? Haha vad tänkte vi på där? Men det var kul..träffade mina polacker =) Haha.. Marcin & Patryk.... :) Patryk tog hand om min jacka och väska! TACK! Lika bra faktiskt, han vet nog vad jag går för nu HAHA!! SOM vi shejkade där inne HAHA mega kul! Kan ju säga att jag var JÄVLIGT full...konstigt? Snuva o allt på köpet Haha....men skönt..INGA minnesluckor nu mer.. Sen efter det stack jag hem =) och bäddade ner mig... så skönt.. Anksiesiss....tack för en HÄRLIG kväll...har alltid superkul med dig min pärla. Fan jag har sår på mina fötter.... AJ AJ AJ!

Nu tänkte jag typ....hmm...städa undan lite...sen blir det sån där myskväll....Söndagar ÄR en mysdag....då är det film...god mat och något sött till det :P IMORGON börjar jag träna igen!! NU är jag på G! fan vad jag ska bli slimmad till sommaren...ska ner till 55.

SNART DAX FÖR TATUERING!!! Ahhhh =) Jag längtar som fan!

Mamma love you.

Akcent - King of disco!!!!!!!! I wanna be on stage and feel like a star.... OH BABY Im the king of disco!!!!!! Love it like i love candy man...

Takida - Curly Sue..är fortfarande på toppen =)))) me loves it 

Nää nu ska jag bädda rent min SKÖNA säng, städa lite sen mysa... 

Dagens citat från Francis Bacon: 
" Den som inte är beredd att förlåta andra förstör den bro han en gång själv måste gå över" 

Walk it out!

Jag o Anksie ute, ehhh lite fulla? Fint ditt hår blev gumman!
image83

Min Klädhängare och jag på toa...Väskan e säker och jackan med =)=)) HAHA!
image84

Takida - Curly Sue (L)

2008-03-08 @ 17:56:36
FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN!!! GRYMT MYSIG LÅT! Texten är gudomlig för mig.. Handlar om kärlek såklart...men låter som ett starkt band mellan två personer. Hans röst är hur bra som helst. LOVE IT... I JUST LOVE IT!!! Det går inte att tröttna på den heller. Sätt igång den och lyssna och läs.. GLÖM INTE ATT NJUTA!


Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
___________________________________________________________________


Idag har jag jobbat, gick rätt fort faktiskt. När jag kom hem så ringde Anksie...Efter att ha snackat med henne i tel så somnade jag på sängen HAha....drömde massa konstiga saker..speciellt att jag VAR VAKEN....gick och vek tvätt här hemma och sånt..sen när jag vaknade så hade jag bara drömt :/ Kan man inte göra det man drömmer om? Så är det gjort lixom!? Haha!
Min Siss wants to party today...och jag är sugen på att hälla i mig lite godsaker så varför inte? Nu håller jag iaf på att värma lite mat, lär behövas. Senska jag spraya i MASSA näsdroppar sen e jag fit for fight! typ!
Jag e dum i huvudet som ska ut när jag e sjuk jag vet....men jag klarar inte av att sitta hemma så bara när de flesta ska festa idag!.
Blir fest, sen ut och umgås..pallar inte cardinal och sånt idag...blir väll utposten eller/och zoobar....sen hem igen..pallar nog inte vara ute längre...är rätt trött också.. Nää nu kallar maten...Puss & Kram // Sanny

Mammi, love you...saknad och älskad!
Pappa , Jag älskar dig. Längtar tills den dagen du flyttar till hbg!

Oldie...Sabbi tar bilden...Haha i Malmö! 3an på gymnasiet. Vill ha tillbaka mitt fina långa hår :(
image81

Jag och Frostie Julen 2005. Snuttis! (L)
image82

Då var det igång igen...

2008-03-06 @ 11:19:34

som vanligt...sjuk.. förkyld, ont i huvudet....you name it! I morse när jag vaknade kunde jag inte prata. Lät med andra ord som en gammal tant.  Mina ögon rinner hela tiden....får typ gå runder med solglasögon för ögonen tål inte ljus nu.

Frostieälskling e på besök.. Var hos vetrinären med honom förrigår.. Han har fått någon infektion i öronen nu..och magen e fortfarande kass. Stackars vovve! Imorgon ska vi hem till Pappi igen, jag längtar riktigt mycket tills dess....vill bara lägga mig i badkaret med gurka för ögonen, levande ljus och musik....koppla av.

Idag ska vi ha vår företagspresentation...och jag mår inte alls bra..men jag känner ändå att jag borde vara med iaf...det är lixom resultatet som ska presenteras och det är typ detta man har längtat efter. Får bli att jag sticker dit sen och lyssnar.

Idag ska jag även hem till min bror, ska skriva ut min tattuering som jag måste lämna till Studion. Sen ska jag även byta mina skor och lite annat..sen ska jag hem o natta mig...och mysa med min vovvsing...ska även hämta ut hans tabletter....

I helgen blir det relativt lugnt..som sagt, ska hem till pappa imorgon och chilla...på lördag ska jag jobba sen blir det nog bara chill...får se vad som händer...brossan ska festa...vill jag med...men e jag sjuk så går ju inte det :(

Takida - Curly Sue ( Thinking of you :) )

Mamma Älskar och Saknar dig... mitt hjärta gråter! Tanken att jag aldrig mer ska få se dig tar kål på mig...Jag hoppas iaf att vi ses när mitt liv på jorden e över...som sagt...hade varit så glad om du hade stått där med öppna armar och tagit emot mig och aldrig släppt mig! LYCKA!

I never saw it coming, I should have start running a long long time ago!

Ha det bra alla Puss & Kram // Sanny

Min & Mammas trädgård där vi bodde tillsammans...ser mysigt ut med snön o allt.. Saknar det!
Ville på ett sätt inte byta ut den, så många minnen...men det sårade med..plus att det var en trea. Men trädgården var så fin o mysig! :( Vi hade byggt ut den.image78

Mitt sockerhjärta i snön!
image80


Jag busar med Frostie i trädgården.
image79

Idag....

2008-03-01 @ 11:42:09
GÄLLER DET! Party party!! Som jag längtar!!! Ballemalle ska firas...

Vaknade kl 9 idag. Trodde jag skulel sova till typ 11 eller något men ikke hehe. Kunde inte somna om så jag satt på Blood in Blood out....med frukost i sängen =))) myspys! Och nu sitter jag här en liten stund och ugglar...ska snart fixa till mig sen ska jag iväg o hämta Anna. Vi ska se om jag hittar mina pumps.. Fan vet inte vad jag ska ha på mig ikväll...har inte hunnit köpa något..men skitsamma...får ta något i garderoben denna gången. Måste även iväg och köpa en blomma. Sen är det dags för lite storstädning i mitt hem...fan ser ut som andra världskriget här.

Blir ingen tattuering på magen...väntar med det...känner mig lite osäker faktiskt och då känns det inte rätt att göra en tattuering där. Så det blir MAMMAS tattuering nu =)=)=) Äntligen..har längtat efter att hitta den perfekta tattueringen. Men nu är den hittad och den ska sitta på ankeln på den andra foten....har ju en tattuering på en av anklarna.. Men ska ha denna på insidan..kommer bli jättefint mamma =)

Projektet är snart färdigt nu!! ÄNTLIGEN! nu ska vi bara redovisa och opponera och ändra lite saker.

Nä nu ska jag fixa till mig....pallar inte sitta vid datorn...tråkkiiiiiiigt! Ha det bra alla!

Saknar dig ;) hehe

Dagens citat är skriven av : Alexander Solsjenitsyn

"Om man alltid är försiktig, kan man
då förbli en människa?"


Puss & Kram!


Haha gammal bild på mig... 2003 ? 2004 ?
image76

Jag och Malin i Barcelona 2006.... :)
image77