Tänk om....

2010-11-19 @ 11:15:26

Idag är en sådan dag då jag sitter och lyssnar på Love songs från 80 talet och tänker på allt möjligt. En riktig funderardag med andra ord. Jag tänker på ALLT som har hänt i mitt liv. Jag tänker på min familj, mina val, mina resor, mina vänner, mina djur.. ja allt!!
TÄNK OM man hade kunnat spola tillbaka tiden, och när man hade varit tillbaka och vetat hur framtiden skulle bli eftersom man redan upplevt den. Tänk hur annorlunda man hade reagerat på saker och ting. Jag hade tagit vara på min tid och inte velat skynda mig framåt och vilja bli vuxen. Jag hade velat lägga mitt huvud i mammas knä och bara ligga där och prata med henne i flera timmar och NJUTA av att jag har min mamma vid min sida, att jag har en andra chans att få leva med min mamma EN GÅNG TILL! Jag hade tagit vara på vartenda sekund med henne, speciellt om jag hade vetat att hon i framtiden inte kommer leva länge. Ni vet som det är i filmer när en person kan åka tillbaka i tiden. Personen är medveten om att han/hon är tillbaka men inte dom andra. VARFÖR kan man inte få göra det?
Jag hade iaf valt en helt annan väg i mitt liv, jag hade tex valt att inte ge mitt hjärta till de som krossade det så fort de fick chans till det, killar och vänner som man lagt energi och tid på, till ingen nytta. Jag har iof bara lagt ner nästan 4 år på samma kille, killen som jag idag, om jag hade åkt tillbaka, inte ens kollat på eller pratat med pga allt skit han gjorde mot mig och hur han sårade mig.Jag hade hellre valt att lägga dom åren på något vettigt. Nog om honom. Jag hade inte valt de utbildningarna jag har valt, tex Service management. Jag hade satsat mer på skolan och FÖRSÖKT mer med att jobba med det jag vill (fast man är en förvirrad tonåring som vill bli ALLT)
Jag har alltid sagt att jag är en buisnesswoman i mitt hjärta. Jag har alltid velat bli något stort i mitt liv. Jobba med pengar. Kunna ha så mycket pengar i mitt liv så att jag inte behöver oroa mig över saker och ting. Jag vill inte ha miljoner eftersom jag tror att man tröttnar på pengar lätt. Jag menar, hur roligt är det att kunna köpa ALLT, åka överallt. De personerna som lever det livet uppskattar inte saker i sitt liv. Jobbar man hårt och har råd med en resa till ett land långt bort så är man så lycklig och glad att man ska åka. Så vill jag fortfarande känna, samtidigt som jag har råd att köpa allt jag vill köpa. TRIVAS med det jag gör i livet.

Jag är en person som INTE ångrar det som har hänt! Tro inte det när jag skriver allt detta. Jag menar bara att OM jag hade fått åka tillbaka i tiden ( vilket aldrig kommer hända, en dröm bara :) ) så hade jag gjort allt så mycket annorlunda.

Jag är fortfarande inte nöjd med det livet jag lever idag. Jag vill ha en bra karriär. Jag vill känna mig nöjd med min kropp som jag aldrig blir känns det som. Jag har höga krav på mig själv. För höga ibland. Jag lever inte livet och njuter av det som jag borde göra. Men vem fan gör det egentligen? Man klagar alltid på något i sitt liv och känner sig misslyckad någon gång i livet. 

IDAG känner jag mig misslyckad! Jag vet inte hur jag ska dra mig upp. Men en sak är säker, JAG SKA DRA MIG UPP! Jag ska bli det jag vill bli! Jag kan inte ta mig tillbaka i livet, därför ska jag sluta tänka på det som har hänt och sluta leva i det förflutna, och titta framåt istället och göra något ÅT FRAMTIDEN istället. Gör jag inte något åt framtiden så kommer mitt förflutna alltid vara åt helvete. 

Jag har så mycket blandade känslor i min kropp nu som jag måste bearbeta. Både jobbiga känslor och mindre jobbiga. Ska jag må bra måste jag ta tag i detta.

Jag avslutar detta inlägget med att säga att jag tänker lägga ner bloggandet. Vet inte om jag kommer tillbaka. Just nu känner jag inte för att blogga mer faktiskt. Kanske återkommer, kanske inte.

Ha det så bra alla.. Kram Sanny

 

Jag älskar dig

2010-11-15 @ 11:36:47
Igår var det Fars dag! Jag och miljontals andra barn hyllade sina pappor igår. Min pappa har alltid funnits för mig och gett mig tips och skällt på mig när jag gjort fel för att jag ska inse mina misstag för att han bryr sig, han har skyddat mig och tröstat mig när jag har haft det som svårast i mitt liv. Jag älskar dig pappa! Du är bäst!

Igår efter att vi varit hos pappa och hälsat på blev det middag hemma hos Mikaels föräldrar. Riktigt gott var det med smarriga efterrätter!


NYTT JOBB!!

2010-11-11 @ 20:18:06
Har inte velat skriva det här föränn jag har skrivit på papper. JAG HAR FÅTT NYTT JOBB.
Vinden har äntligen vänt. Nu ska jag få sitta på kontor. FINALLY.

Mer skriver jag inte om det :)

Idag blir det lite firande med god mat och så. Känner att jag måste få i mig lite gott. Kommer bli två sådana dagar till denna veckan. OPPS.. Men men...bryr mig inte, måste leva ibland. Tränar trippla pass :) Jag känner att jag behöver lite gotte nu i veckan.

CIAO

Trodde jag skulle...

2010-11-10 @ 12:27:59
Jag trodde seriöst att jag skulle spy idag när jag var ute och sprang. Den känslan har jag inte haft på jääätte länge. Jag sprang i måndags och då hade jag ingen sån här känsla. Denna gången fick jag springa, gå, springa gå. Har tänkt på en sak. Ska nog lägga till lite fullkornsprodukter i mina måltider nu. Jag märker att min kropp behöver det nu. Plus att jag vill inte hålla på med att utesluta det längre eftersom jag vet hur det är sen när man väl ska börja äta det igen när man nått sin målvikt. Lätt för att gå upp. Har läst att man ska hålla på med det jag gör nu tills man nått sin målvikt, men jag tror jag tränar för mycket och äter för lite. Jag tror att om jag lägger på lite mer i min kost så kommer jag gå ner dom två kilona lite snabbare. Jag är så trött hela tiden med, känner mig så tråkig. Det kommer bli jobbigt att hålla sig på samma vikt sen, jag är en matmissbrukare.. JAG ERKÄNNER IAF! JAG ÄLSKAR MAT OCH GODIS! Men jag kommer klara detta.
När jag väl börjar träna och gå på diet så finns det inget eller ingen som kan få mig att röra en potatis eller en chokladbit under den tiden. Jag blir lätt beroende av att vara strikt mot mig själv. Det är jobbigt nu när det börjar bli mörkt och kyligt, man vill bara lägga sig i soffan med en filt, kopp te och en paradis ask med massa god choklad att mumsa på.
Många som frågar - Men vad händer sen när du gått ner allt? Blir du lycklig? Kommer du hålla det?
Är man besatt av sin vikt så ja, då kommer man bli lycklig av att nå sin målvikt. Jag är dessutom en tävlingsinriktad människa som hatar att misslyckas med saker och ting, det gäller inte bara träning och vikten utan med ALLT!

Nä nu ska jag städa lite här hemma sen blir det jaquzzin och koppla av innan jobb :)


Tagen ca 2 veckor sen

Helgen är över...

2010-11-08 @ 10:18:13

Det var riktigt underbart att vara ute och gå i morse. Solen lyste på det frostade gräset. Ska snart bege mig ut igen. Blev otroligt mycket godis och gott igår haha. Vi kollade på tre filmer och jag hamnade i matkoma några gånger. Inte bra att trycka i sig för mycket, men har man bara en dag då vill man äta allt, lite av varje. Har varit ledig hela helgen och det har varit helt underbart. Önskar att det alltid vore så. I fredags tog vi bara det lugnt. På lördagen var det kalas för Kimisen som fyllde 6 år. Först blev det kyrkogården för att tända ljus hos min kära mamma. Kim blev superglad för sin present. Alla barnen bråkade om vem som skulle köra den radiostyrda bilden han hade fått hahaha. Efter kalaset mådde inte M så bra men vi skulle på bio. Då var Saw inställd så vi fick helt enkelt rulla hemåt igen med en god kompensation. På söndagen åkte vi ut till bjuv och hälsade på hos familjen. Jag lämnade blomma och lite lotter till min pappa eftersom det är Fars dag nästa helg men vi trodde det var denna hahaha smartass. Han blev lika glad ändå.
Jag blev riktigt glad i helgen, har inte vägt mig så mycket nu i veckan eftersom vår DYRA badrumsmöbel for i golvet rätt på min fot förra veckan och har legat på vågen hela tiden. Hade iaf gått ner mer än 1 kg. Så nu har jag gått ner lite mer än 8 kg sen jag började i september. JAG ÄR BRA! jag visste att jag skulle klara det. Har dock 2 kg kvar till min målvikt.
Fortsätt klaga på att jag är för smal nu. Jag bryr mig inte.. :) Jag är lycklig och det är det som är viktigast för mig :)

Har glömt att visa min nya volym i håret som jag fixade hos frisören förra måndagen.
Är riktigt nöjd. Mitt var så livlöst.





Fick hem denna fina blusen i helgen. Undrar varför Mikael har så mycket emot
den? Haha


Söta Ella på Kims kalas. Älskar toffsen :)


Kim öppnar sin present från oss.



Jag med min lilla prinsessa! Håret ville inte lägga sig på plats efter toffsen.:)



Min lille prins

2010-11-05 @ 13:02:50

Idag blir även min lille prins hela 6 ÅR!!! Stor pojke! Faster älskar dig


Här har vi spelnördarna


Jag älskar dig <3

2010-11-05 @ 10:04:32
Idag har jag och min älskling spenderat hela 2 år tillsammans. Känns som vi varit med varandra i minst 10 år, och det är ju bra att man känner så :) Vi har hunnit göra så mycket på 2 år. Vi flyttade till en gemensam lägenhet efter 1 månad, vi har åkt till Prag och firat nyår, varit i Thailand, varit i Turkiet, vi har köpt lägenhet tillsammans och renoverat den. Fast man någongång i sitt förhållande har lite kriser så har vi besegrat de största utav dom. Det är ett bevis på att vår kärlek är starkast. Jag vet att det är med honom jag vill spendera mitt liv med. Jag älskar dig Mikael.

I morse vaknade jag av att jag fick en bukett blommor och massa pussar. Nu sitter jag här i köket och luktar på dom och bara njuter. Ikväll ska vi nog ut och äta gott och bara njuta av varandras sällskap!