Mardröm

2008-08-29 @ 14:03:59
Sitter här nu och äter min nyttiga frukost medan jag hade tänkt ta och blogga lite. Vaknade kvart i ett? WTF? Jag brukar gå upp 9? Haha.. Men sov så dåligt inatt. Vaknade hela tiden. La mig runt 12 för att kolla på Shaun of the dead. haha älskar den filmen. Såå bra. Sen märkte jag att mina ögon började stängas så jag tänkte ge det  ett försök men ikke, vaknade till hela tiden, med värsta hostattacken på köpet. Sen när jag väl somnar om så drömmer jag MARDRÖM! haha Drömmer faktiskt om Zombies. bara för jag skulle på den filmen inatt.. Min bror var med och det var kaos i den staden vi bodde i ? Haha vet inte vad det var för stad men liknade lite  där vid Kärnan faktiskt fast ändå inte. Förknippar nog Kärnan med den staden eftersom det såg lite gammalt ut. Sen var där en kille med som jag ALDRIG träffat Irl.. Hmm...han gav mig och min brossa ett plåster som var MOT infektionen HAHA... så sjukt.
Jag : Ja sen när dom biter sönder min hals
Killen: Nä dom naffsar bara
EH? Hahahahaa

Nä men fy fan. Kommer ihåg att jag skulle gömma mig bakom mejeriet i en affär. Man kunde typ hoppa upp i någon litet rum typ Hahaha...Alltså drömmar e helt korkade ibland. Haha just det... HAHA Linda Skanky du var med i drömmen. Jag stack hem till dig med all min panik och bara sa att du var tvungen att lämna ditt hus...men det ville du inte så jag lämnade dig där...ta inte det så personligt nu Haha...

Ah nog med den drömmen. Nu ska jag snart ner och hämta min tvätt som jag lämnade där nere igår. Sen ska jag ut och gå! Ikväll blir det myspys för jag ska jobba imorgon. Min ÄLSKADE helg nu...Fy fan.. Kommer typ leva på mitt jobb.

Kärlek till familj och vänner <3

Saknar dig Moja Kochana Mamusia!  Din underbart fina ängel.


Ta mig tillbaka!



Myspys!

2008-08-28 @ 13:10:24

Nu har Bella gått.. efter en NYTTIG frukost hahaha.... Hon skulle jobba. Och jag ska börja ta tag i städningen här hemma.  Haha hade värsta hostattacken kl 06.30 idag...trodde jag skulle väcka Bella och att hon skulle bli skitsur. Jag hostade HEELA tiden haha.. ajaa.. fick bilderna från Rhodos igår av Bella..så nu har jag ALLA :)

Nä nu tänkte jag ta och städa och tvätta. Det behövs faktiskt. Sen om det är fint väder ska jag ut och gå en sväng...bara det inte regnar.  kanske drar iväg och handlar lite till lägenheten.. Är ju inte färdig med min inredning fast jag bott här ett år. och VÄNTAR fortfarande på en ny tapet och målarfärg! AKELIUS!!!!!

Ikväll blir det mys igen.

Ha det underbart!

Kärlek till familj och vänner! Puss

Love you mammi

Miss Rhodos!

I wanna be your love like from above <3

2008-08-27 @ 20:30:05
Idag lider jag verkligen. Jobbig dag. Igår kväll kom Bella och hämtade mig runt 00.00 och så körde vi hem till henne och mös i hennes soffa och kollade på Dawn of the dead,. Dom har börjat med värsta skräckfilmerna på Tv3 om kvällarna nu. I morse åt vi frukost och sen var det dags att sticka till praktiken. Rahma var inte med idag, så jag satt där och hostade och smittade alla ;) Haha. Efter det stack jag först till Jysk vid mig, sen Rusta, sen Väla sen Jysk vid väla. OCH JAG HANDLADE INTE ETT SKIT! Lite sur jag blev. det jag skulle ha fanns lixom inte.

Ikväll ska jag sova hos Bella igen. Skräckkväll igen :) Hhehe!

Ska egentligen plugga idag men jag har inte lust, jag mår så dåligt. Fryser, har ont i huivudet, nyser hela tiden och hostan ska vi inte ens prata om.
Jag har inte ens lust att äta.

Sitter och lyssnar på  Pussycat dolls - When I grow up. Så braaa!

Hm, nu ska jag försöka plugga om det går. Inget lätt heller...det svåraste ämnet vi har och kommer ha. Hatar det. Får man se om man klarar det på Fredag men det vet jag redan att jag inte kommer göra så. Men kan ge det ett försök. Känner att jag behöver fler lektioner faktiskt.

Ha det bra alla och ta hand om er.

Kärlek till min Familj och mina vänner <3

mammi

Jag glider i Lindas fina Audi TT cabbe!


Min fina bränna på Rhodos!

Sista ciggen

2008-08-26 @ 22:45:59
Idag tog jag min sista cigarett och det var skönt. Jag blir inte av med min hosta samt att sommaren är slut och då sa jag att jag skulle sluta och då håller jag det med. Men det har varit kul att röka haha. Men är mest lite sådär besviken på mig själv för jag hade kunnat klara mig UTAN cigg hela sommaren för jag tyckte inte det var gott i början men ändå skulle jag på dom.

Jag har blivit ännu sjukare nu...det känns som jag snart kommer sprängas. Tack brorsan..schysst att dra hem lite influensa från Turkiet och smitta din syster. Buse.

Igår saknade jag min Bella så mycket så hon tyckte vi kunde äta frukost tillsammans på hennes balkong i solen :) Så mysigt det var. Sen kom vi på att vi skulle börja banta så vi stack upp till Maxi och storhandlade båda två. Mina frys och kylgrejer är dock fortfarande kvar hos henne hahaa. Körde och pumpade mina däck med, haha bella har inte skickat bilden än men när jag får den så lägger jag upp den. Ni ska bara se hur duktig jag är haha. Sen körde vi ut hennes kompis och mamma till väla efter det blev det Donkan...Så GOTT.. Därefter kröp vi ner i soffan och kollade på OMEN och krängde tills jag skulle gå på bio med brossan, Jessie och hennes kille. Mycket bra film. Vi såg The dark knight. Jag har glömt dom andra Batman filmerna men jag hängde ändå med. Hahahaha trodde jag skulle dö av skratt. Jag och Martin hostade HEELA tiden och sen fick brossan värsta hostattacken och kunde inte sluta heller, och jag bara skrattar. Alltid lika fåniga tillsammans. Älskar dig !
Vet inte vad jag hade gjort utan brossan alltså. Han är verkligen min andra halva. Han ställer upp. Vi är så lika varandra också. Vi skrattar likadant, vi har lika torr humor, ja, det är mycket man kan rabbla upp. Men så fort man ser mig med min bror så kan man direkt höra och se att vi är syskon. Många har sagt - MAN märker att ni är syskon. Lika sjuka. HAHA. Jag tycker iaf det är riktigt sjukt och skrämmande att vi är SÅ lika faktiskt. Men men :)

Idag har jag varit i skolan och praktiken. Ska börja med den STORA undersökningen nu, så skönt. Sen kan jag bara koncentrera mig på själva PRAKTIKEN när undersökningen är färdig. Fast vi har en stor rapport som ska skrivas och sammanställa alla svar. Haha sjuka är att vi skojade till det med ägaren till poseidon idag. Vi ska lägga ut enkäten på deras hemsida så skulle vi komma fram till hur vi skulle presentera oss på hemsidan så sa Rahma  på skoj - JA så kan vi ha en sån bild på oss där på sidan ju. Han bara - JA . Haha jag bara tänkte NEJ NEJ. Jo så fram med kameran och ut vid båtarna och posera. Kan säga att ingen bild blev bra Hhaha ser ut som ett freak. Så vill ni se två freaks så gå in på hemsidan sen så har ni något att skratta åt HAHA.
Senare träffade jag min OUFKIPOUFKI SABBI som jag också saknat sjukt mycket. Som vanligt har vi alltid så roligt tillsammans. OCH som vanligt gjorde jag bort mig två gånger idag. Börjar vänja mig.
Vi käkade på Bomb sen blev det en kladdekaka och te på restaurangen bredvid som hennes syrra jobbar på. Myspys.
Patrik som hämtade upp oss, stackarn sitter och klipper i Sabbis löshår nu HAhahaha....sån tvingar honom haha.

Nä slut på detta för ikväll, blev riktigt långt idag. Men måste betala räkningar och börja skriva på inledningen till hemsidan och enkäterna.

God kväll allihop och sov gott sen när det är dags!
Kärlek till familj och vänner <3

Mamma saknar dig, hade gjort allt för en kram nu. Love you.

Bjuder på lite bilder från idag :) Enjoy!

Jag i Helsingborg


Sabbi promenixar  i stan hehe



Te


Fika :)


Den ser mumsig ut va? :P Jammie.  Mysiiigt

Ny dator.

2008-08-25 @ 10:57:02
Igår köpte jag mig en ny dator eftersom min andra gick sönder. Nu har jag förstått hur beroende jag är av en dator. Inte för att sitta och hänga vid den, utan för att jag har en skola som kräver att man har en dator. Nu får jag bara hoppas att man kan köra en recovery på min hårddisk så att jag får ut alla mina bilder som är viktiga för mig. Nu när jag har denna datorn så känner man jag mig så naken hehe, har lixom inga bilder, inga filer alls som jag hade på den andra. På ett sätt är det otroligt skönt eftersom den var så seg, mitt fel ;) Inte orkat rensa. Denna datorn är ju MYCKET bättre.

Helgen har varit myspys. Orkar inte festa mer nu. Vill försöka komma igång med träningen igen. Var hos brossan i fredes, sov där till lördes sen var det jobb på lördagmorgon. På lördagen blev det god mat hos pappa, familjen var samlad, så skönt och alltid lika roligt. Sen blev det hem till brorsan igen och kolla film. Söndagen var en typisk (skånsk)SVENSSON söndag. Ut på väla och On off hahaa och lite andra ställen. Folk är så vana vid att traska på väla när det är söndag, kan förstå dom för söndagar är riktigt tråkiga. Har umgåtts med min KIM heeela helgen, så underbart men jag förstår hela tiden att jag ALDRIG hade orkat med att ha barn nu. Har inte det där tålamodet som krävs. Men Älskar dig Kimi!

Snart prov igen, och jag vill bara spy av tanken. Har haft mardrömmar om det provet. Tänk om jag inte klarar det. vad gör jag då? Har ju några gånger till på mig när man ska gå med ettorna (wow vad kul). Klarar jag inte det då så är det ju kört.

Nu har jag bestämt mig, i början på november ska jag väga max 57 kilo. Och det börjar IDAG! :) Ska börja träna och äta nyttigt igen och HÅLLA mig till det för en gångs skull. Har ju klarat av det innan så varför skulle jag inte klara av det nu?

Idag ska jag bara ta det lugnt, har ont i halsen för att min kära BROR har smittat mig. Skulle gå på middag idag för att en slutar på hamilton idag men jag orkar inte känner jag. Jag känner mig nere och helt utsliten och halsen gör inte saken bättre. Så får bli bio med honom och Jessie. Ska se the dark knight. Sägs vara MYCKET bra. Plus att det är Heath Ledger som spelar Jokern och jag bara ÄLSKAR hans filmer och honom, mycket bra skådespelare var han.

nu ska jag iväg och handla lite sen iväg till Bella och umgås med mitt hjärta som jag saknar såååå mycket!

Kärlek till familj och vänner!

Mammi <3

Kräftor!

2008-08-17 @ 12:45:40
igår bestämde vi oss för att äta kräftor. Haha pappa vägrade, -Det är så mycket pill och så lite mat HAHAHAHAHa du är för go. Men till sist kom han med sin verktygslåda och skulle knäcka sönder dom HAHAHAHHAHAHAAHAHA, härlig snubbe det där! =) Kollade på en flippad film igår, som fick MIG helt cp Haha. Sjuk Sjuk!
Idag mår jag sådär, vet inte vad det är som tär på mig. Känner mig lite nere. Hoppas det snart går över.
Idag ska Bellis framkalla ALLA 390 bilder från RHODOS Haha! Sjukt!
helgen efter löning ska jag och mysan se till att fylla magen med lite goda drinkar sen bowla. Blev sjukt sugen på det.
Måndag ska jag träffa min skanky Linda, ÄNTLIGEN! Sen på tisdag ska jag träffa min regnbåge Martin, som jag saknar såå mycket. Kramarna, skrattet haha...min älskade vän :)
Ikväll tänkte jag ta och lägga mig i ett varmt bad och bara koppla av, sen blir det film igen! loooove it.
JAG SNEAR PÅ 3!! Nätet här ligger nere...kan bara messa mig men inte ringa? sjukt. Hoppas det fixas snart!

Shine on <3 Vi två Martin!
Let me be the love that comes from the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!


Tänkte lägga upp lite bilder från kräfttimmen igår. Haha...jag ser HELT TOTALT sliten ut. och det är jag med.

Försöker förstå mig på hur man ska få ut allt? Haha


Nu visar pappa hur man ska göra med hans verktyg HAHA!


Haha här är bilder från Pappas födelsedagskalas. DOCK inga bra bilder, just därför jag lägger upp dom. Lite för många snapsar pappa? HAHA

Haha vad sysslar jag med? Brossan <3


Bra bild pappa, verkligen! haha! Sanny saknar dig KIM


Nä ut och gå nu. Sen njuta av ett varmt bad! Ha det så gott alla! Puss & Kram // Sanny!

Kärlek till familj & vänner!

Mamma :´(

Wish I could shut my playboy mouth.

2008-08-16 @ 13:08:11
Idag är det lördag och jag har bestämt mig för att njuta av denna helgen hemma hos min älskade pappa och hans fru. Och tro mig, det är så skönt.
Rhodos kallar fortfarande och jag vill bara tillbaka med mitt hjärta och flippa! Vi har verkligen många resor framför oss Bella. Stockholm i slutet på augusti (måste träffa våra stockholmsgrabbar från rhodos), London i november sen thailand nästa år! Längtar redan! Varje gång jag tittar på tatueringen så minns jag bara allt roligt! :)

nästan fjällat bort allt brunt i ansiktet...bra för jag såg ut som F*N. Haha.. men idag är de tlite sol och då ska jag ut och sola. Är ju inte helt vit i ansiktet men inte lika brun som innan. Typiskt mig att börja fjälla när jag kommer hem.

Idag ska jag snart iväg till väla med Helena, sen ska vi äta gott..pappa ska grilla. efter det blir det promenad igen och sen FILMKVÄLL <--- love it!. Haha nu blir du glad Snicky? När jag skriver " Sen ska jag, efter det ska jag, sen ska jag" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA irritationsobjekt nr 1. ;)

Nä slut på skrivandet, och iväg för lite shopping.

Hoppas ni alla mår bra! Kärlek till familj och vänner -v-

Shine on <3

Saknar det

SHINE ON!

2008-08-12 @ 13:46:23
Gud vad jag älskar den låten.
Rio - Shine on! ME LOVE YA!
Andra dagen hemma och jag känner mig deprimerad. Vill inte vara här i Sverige. TRÅKIGT LAND!!!!
TRÅKIGT VÄDER!
Jag saknar min chicken a la creme och vår söta servitör på La Casa. haha vi träffade honom till och med ute. Kommer bild på honom snart. Bella har alla bilder på sin kamera. Pallar inte skicka över för det kommer ta ett år. Så Får vänta tills jag träffar henne så jag kan ta kameran och lägga över här direkt.
Idag skulle jag gått till skolan, men min hosta ville inte det.
Idagska jag till jobb och visa att jag lever, sen iväg och handla lite, städa hemma och kanske umgås lite med mina vänner.

Känns så segt att komma hem och börja leva sitt gamla vanliga liv igen. Nu har man levt lyx i 15 dagar..Jag har inte gjort ett skit. Har inte diskat, har inte lagat egen mat, har inte städat. Men nu måste man börja med det igen. Och sommarlovet är slut och det är dags för plugg igen. Jag vill ju plugga mer än allt, men det är alltid segt när man har haft lov att börja med det igen. Bara att börja kämpa

Min bror är kvar i turkiet. Hoppas du har det helt underbart bror. Det förtjänar du efter allt hårt arbete här hemma. Men saknar dig riktigt mycket. När du kommer hem ska jag krama sönder dig. Har inte träffat dig på snart tre veckor. Saknar Kim med, mitt lilla busfrö. Så söt, kan inget annat än att älska dig. Ska pussa och krama ihjäl dig så fort ni kommer hem. KIMI och Martin, Sanny ÄLSKAR er!!

Nä dags o ta tag i sitt liv och fixa allt som ska göras idag.

Puss & Kram. Kärlek till familj och vänner! -v-

Mamma, saknaden är stor. Kommer snart och hälsar på dig. LOVE YOU. Tack för....ja du vet vad. Det gör mig starkare!





 

I´m BACK!

2008-08-11 @ 21:56:16
Och jag hatar det. Vill bara tillbaka till rhodos och umgås med alla underbara människor man lärt känna där under dessa två veckor. Vi har åkt partybåt och legat på stranden, festat järnetoch ätit gott... DET ÄR LIVET! Finns så mycket att berätta...Men jag orkar verkligen inte. Kan bara säga att det har varit 15 UNDERBARA dagar som jag aldrig kommer glömma. Speciellt inte när man har tatuerat in minnet ;)
Tack Bella för dessa dagar, Älskar dig! Vi är bäst. London next sen Thailand!

RHODOS -v-

Rhodoslåtar som alltid kommer sitta i hjärtat!

Rio - Shine on
Geo da Silva - I´ll do you like a truck -
hjärta


Vi två badar (partybåten)