Hej hopp

2011-02-26 @ 14:30:43
Igår efter jobbet var vi hemma hos Madde och Andy, åt fruktsallad och kollade först på en "skräck" från 70- talet. Jag säger bara en sak, vad FAN GICK DEM PÅ UNDER DEN TIDEN? hahahaha Vi fick oss ett gott skratt iaf :) Efteråt slog vi på Psalm 21 och jag måste säga att det är den bästa svenska skräckfilmen jag har sett. Fredrik Hiller (Regissören) försöker verkligen spela ett spratt med ens hjärna. Hade det riktigt trevligt och mysigt, tack mina vänner.

Idag har jag tränat med Bellis, kan säga att denna dagen inte började bra alls. Jag hade ställt klockan på 8.30. Mikael väcker mig och frågar mig när jag ska vara på gymmet? Då är kl 10.30 och Bella brukar hämta mig kl 10. JAG får PANIK och kollar på min klocka på mobilen, MOBILEN ÄR AVSTÄNGD!!! jag hade lagt den på laddning för jag inte hade något batteri kvar och sen hade den bara dött under tiden. Ringde Bella snabbt som satt kvar och väntade på mig TACK OCH LOV. Fick springa in snabbt och byta om och dricka en proteindrink som var på tok för lite för det kommande träningspasset. Under tiden vi sprang så började min Mp3 säga ifrån om batteriet (typiskt) men den klarade sig. När jag sprang började jag få ont i hucudet och allt flimmrade, men jag klarade mig igenom 8 km, MEN JAG ÄR INTE NÖJD och jag hatar mig själv för det idag. Skulle varit 1 mil idag. Blev så besviken!! hade kunnat springa 1 mil men sen visste jag att vi skulle styrketräna med och jag hade aldrig hunnit springa 1 mil för tvätten väntade hemma..BRA START PÅ DAGEN? neeej. Ikväll ska vi hem till Bella och Daniel och äta god mat och bara umgås. :) Ska bli så trevligt.

På torsdag åker vi till Thailand och jag har bara känt hela tiden att jag kan ta det lugnt med packning och fixa allt innan vi åker så NU HAR JAG PANIK för det med hahahah. Måste lägga upp ett bra schema så att jag hinner med allt innan vi åker.
Vill tona håret, måla tånaglarna, träna, fixa naglarna, storstäda i hemmet innan man åker så man kommer hem till en fräsch lägenhet (fast jag ska städa idag med) Pendant heter det. Jag vill hinna tvätta lite till, vill köpa solkräm och lite annat, växla pengar, ja listan är låååång.

Nä nu kallar tvätten och städning. Ha en trevlig helg för det har jag minsann med mina fina vänner <3


Bilder från Torsdags efter träningen






En proteindrink och ett underbart bad i Jacuzzin, förtjänade jag :)

SÅLD

2011-02-23 @ 18:18:04
Idag sålde jag min balklänning som jag hade 2006. Kändes i hjärtat att sälja den men den är för fin för att hänga här i garderoben bara. Det går inte att ha den vid speciella tillfällen heller för den är för fin för det, kommer sakna den.
Idag på lunchen var jag och spanade in bokrean på väla, fick massor med tips men beställde från internet precis istället. Måste ha böcker till Thailand när man ligger på stranden eller på flyget. Beställde en bok om Hitler, en om en man som överlevde förintelsen ( Jag ÄLSKAR historia, det är intressant att läsa om 2:a världskriget. Har varit på kanske 13 olika koncentrationsläger), sedan beställde jag en deckare som heter tre sekunder och en annan som heter Snälla pappa nej.
Självbiografi är ett måste. Hitler och 3 sekunder är dock inga självbiogr, den om Hitler handlar om när han var mindre och hur han var som person, inte bara det svinet han var mot alla judar utan utanför det med och det är en författare som har skrivit den om honom.

Ska bli spännande att läsa alla böcker. Har en LÅÅNG lista på böcker jag vill läsa så efter dessa ska jag direkt beställa nya.

Nu: GYMMET, på 4 dagar har jag sprungit totalt 33,5 km. Har bestämt mig för att springa varje dag tills Thailand nästa torsdag :) Förutom Fredag för då har vi vilodag. Vi fick hem två nya proteinpåsar igår. Vanilj och choklad


Böckerna jag beställt :)








My legs!!

2011-02-19 @ 13:55:32
Idag blev det gymmet med Bella, vi kör hårt nu varje lördag tillsammans. Vi sprang 1 mil idag och mina ben var inte alls på hugget. Sist jag sprang en mil kunde jag springa en till utan problem, men idag strejkade benen, MEN jag gav inte upp och det är bra att jag är så envis som jag är :) Det var ett riktigt bra träningspass och jag är nöjd. Vi har ju en liten plan till sommaren så måste NER 6 kilo till. PUUHH...men men, Älskar att träna så det ska gå hur bra som helst. Ska prata med en PT som Bella också går till. Hon är en fitness tjej så henne vill jag verkligen ha tips av. Lägga upp kostschema och väga osv. Det kommer göra mig DUBBELT så motiverad när jag vet om att jag ska väga mig efter en månad. Jag vill absolut inte ha någon fitness kropp för jag gillar inte att se muskler på armar på tjejer när man inte spänner dem, inte ben heller för den delen. Jag vill vara TRÄNAD och se hälsosam ut, och magen får gärna vara platt med lite rutor när man spänner den :))) Ska bli roligt att se förändringen.

Idag ska vi hem till Pappi och Helena för att äta god mat och mysa. Vi åker ju snart så vi får passa på att träffas innan. Imorgon är det fettodagen och den LÄNGTAR jag till :)


Jag och Bella förra lördagen på gymmet, GLATT SVETT :)
Sjukt men detta är en vecka sedan och idag ser jag STOR skillnad på min kropp, allt
har minskat. Har gått ner ca 6 kg nu och det är 6 kvar för att nå mitt mål, har till sommaren på mig.
FIXAR JAG :) Älskar att man börjar känna att benen sticka ut vid magen nu igen, Love it.

Alla hjärtans dag <3

2011-02-15 @ 20:32:25
Igår var det <3 dag. Den bestod av jobb och när jag kom hem stod M med 10 röda rosor och en söt nalle :) Av mig fick han en träningströja, efteråt blev det träning och sen såg vi The Notebook som är en av mina favoritfilmer. ÄLSKAR DEN. Jag tycker inte det är någon speciell känsla man har under denna dagen. Jag älskar mina vänner och min familj 24 timmar om dygnet och varför ska denna dagen var speciell då? :) I söndags var vi hemma hos Madde, Andy och Boss. Vi såg ännu en värdelös film hahah.. Trolljegerna eller vad den nu hette. En norsk (skräck) film som handlar om troll hhahaha, men rolig var den så det blev mycket skratt. Boss är för go. När vi kom var han helt rädd, men efter ett tag blev han helt plötsligt COOL :)
Sitter här hemma själv och myser, ska snart sätta igång en film. M är med sina vänner. Jag skulle träffat Anna men hon var tvungen att jobba.


Boss sover på mittben, så söt :)


Fina blommorna och nallen från M <3

Ångestkänsla

2011-02-13 @ 11:18:39
Idag är det söndag och vi hade får fettisdag igår istället för idag. Blev en halv pizza, chips och lösgodis. För mycket av det goda och idag sitter jag och har ÅNGEST. Det blir gymmet snart efter att frukosten lagt sig. M:s pappa var här precis med brädor till vår garderob och en lasagne som M mamma gjort men istället för pasta så har hon lagt lager med aubergine, RIKTIGT GOD. Idag blir det städning och tvätt, sen ska vi hem till Madde och Andy och kolla film. Längesen vi sågs nu. Ska bli trevligt. På tisdag kommer Anna hit och vi ska bara myyysa och kolla film. Älskar mina vänner.

Nä dags att bränna fet och slita ut kroppen.


Gammal bild på mig och Madde :) 2005 eller 2006 Haha så små

Så typiskt

2011-02-12 @ 09:19:06
Jag har LÄNGTAT efter helgen! Jag är så trött om dagarna nu och vill bara sova, tror det beror på att vi tränar varje dag och har ändrat kosten helt. Äter kanske för lite vet inte. Många tror att det är för att jag har bytat jobb, från att ha ett jobb där man lyfter och går hela tiden, till ett där man sitter vid datorn i ca 8 timmar om dagen. Iaf, jag har längtat efter denna morgonen eftersom jag har velat sova ut, men nej! Jag vaknar 5 min innan M:s klocka ringer vid 7.50. SÅ typiskt och jag kan inte somna om heller. Vaknade även två gånger i natt!! M är påväg mot Malmö eftersom han har tävling i skytte idag. Jag sitter här och njuter av min frukost som består av fiberhavregryn med linfrön och kanel på och en stor kopp grönt te med en Omega 3 tablett :) Jag äter Omega 2 gånger om dagen, det är bra för hjärta och kärl. Grönt te dricker jag ca 3 gånger om dagen :) Har gått ner 4 kilo men vågen är seg. Spegeln visar FINA resultat så jag kollar mest där :)
Snart ska jag iväg och träna med B :) Ska bli trevligt. Nu när jag äter mindre kolhydrater så har min kondition blivit SUPER bra. Jag kommer ihåg när jag gick på liknande diet innan, jag orkade inte springa pga för lite kolhydrater i kroppen. Nu kan jag springa en timme och känna att jag kan fortsätta och inte vill sluta. Dock är det bättre att köra powerwalk eftersom man förbränner mer fett då, men jag kan inte låta bli att springa för jag får sånt rus i mig. Så jag har bestämt mig för att springa varannan dag och gå varannan. Styrketränar gör jag varannan dag :)

Bjuder på en bild på mig och min älskade prinsessa som togs i tisdags. Mitt ansikte är sönderbränt efter ett farligt solarie
nere på videocenter, vet att jag aldrig ska lägga mig där igen haha. Det jag hade innan var sönder nämligen.


Älskar dig min snäcka <3

Onsdag

2011-02-09 @ 08:51:09
REDAN ONSDAG? Herregud vart tar tiden vägen? Skönt att det går fort till Thailand iaf :) Sen när vi är i Thailand får tiden gå huuur sakta som helst. Har inget emot det.
Idag börjar jag kl 12 och det innebär att jag ska till gymmet nu på morgonen. Igår innan vi skulle lägga oss sa jag till M att vi nästa vecka måste dricka dukoral eftersom man ska dricka det två veckor innan. Gissa vem som fick panik när han fick reda på att det bara är två veckor kvar nästa vecka på torsdag hahaha, vi vill ju gå ner så mycket som helst till det och vi är på rätt väg. Vi tränar 6 dagar i veckan och äter så sunt man kan äta :)
Igår var vår vilodag, så vi stack hem till min bror och kramade och pussades med Ella och Kim. Mina små busfrön <3 Saknat dem så mycket.

Igår kom airshoppen :))))))) Älskar att kolla i den och bestämma vad vi ska beställa inför resan och hem. SNART SNART!!!
Vi ska åka med fritidsresor denna gången och jag har hört att varje säte har en tv skärm, hade varit guldvärt, men inget jag kommer gråta för om vi inte får, har åkt flygplan många gånger och aldrig varit med om det så jag överlever hehe. Läser alltid en bra bok eller tidning annars. Sist vi åkte med ving fanns inga tv skärmar i sätet. Gick hur bra som helst :)


Inte min bild :) Men så här ser
Air shoppen ut detta året

Söndag

2011-02-06 @ 10:21:28
Tiden går för fort nu, skrämmande. Igår tränade jag med B. Hon kom och hämtade mig sedan brände vi fett. Måste träffas lite oftare :) Väntar på att Mikael ska komma hem så vi kan åka och köra dagens träningspass, sedan blir det solning som jag inte hann igår.
Gårdagen var jättetrevlig med föräldrarna! Fick en fin blomma och en kötttemp :) Behövs.
Idag är det fettdagen ;) haha Ska bli så gott. Igår när alla andra åt blåbärspaj med grädde så fick jag sitta och kolla på haha. Har faktiskt gått ner nu efter den jävla platån jag var inne i nästan 2 veckor.

TRÄNA NU

Härliga fredag

2011-02-04 @ 16:52:04
Älskar fredagar, speciellt nu när jag har detta jobbet där man vet att man är ledig heeela helgen. Sitter här och käkar middag. Efter det ska vi i väg på ett träningspass.
Igår valde vi det hotell vi spanat in på ett bra tag nu. Bokat och betalt. Känns så skönt. Nu vet vi inte om vi ska boka transfer direkt från flygplatsen eller om vi ska höra med hotellet om de kan hjälpa oss med det. Jag vill åka NU!!!! :)
Imorgon efter träningen blir det veckans solning innan middagen här hemma. Solar en gång i veckan och det blir på lördagar eller söndagar eftersom jag inte hinner under vardagar plus att jag inte vill utsätta min hud för för mycket sånt, vill inte se gammal ut i förtid :) Vill inte bli en botox kärring haha. Nej men det är fräscht att vara brun:) Förra söndagen när jag solade så hittade jag ett perfekt solarium på videocenter med aroma och breeze :) Lite dyrare men värt det. Älskar att ligga i solarium och bara njuta av värmen, lyckas för det mesta alltid somna haha. Givetvis är det skönare att ligga på en strand, men i Sverige går det inte att göra det året runt, tyvärr.


Om exakt en månad...

2011-02-03 @ 19:12:38

ligger jag på en av de vackraste öarna jag har upplevt och njuter av solen. Jag längtar så mycket. Idag var vi vaccinerade oss och FY FAN vad ont det gjorde denna gången. Jag blev paff då hon sa att vi bara behöver ta denna sprutan sedan håller det i 30 år. Vi som var så ledsna över att vi hade glömt ta den tredje sprutan förra året och var tvugna att ta alla tre, men ICKE :) Sedan köpte vi dukoral med som man dricker 14 dagar innan så blir man inte magsjuk :) Gjorde vi sist med.

I tisdags träffade jag Anna och det blev middag på Mezo. Var så underbart att träffa henne igen. Hade så mysigt och trevligt.

I helgen ska jag träna och så har vi bjudit hem Pappa, Helena, Frostie och M:s föräldrar på lite god mat.

Nu måste jag rusa, ska bada sedan blir det lite kyckling.


<3