Mitt hjärta fyller 2 år idag <3

2011-11-29 @ 22:30:15
Hipp Hipp Hurrrraaa. Vi har varit hemma hos henne idag och pussat och kramat på henne och sagt grattis hur många gånger som helst. Av mig och Mikael fick hon en docka som kan gå och plaska i vatten med armar. Hon fick även en ordbok. Hon blev jätteglad. Det var så sött när alla ringde henne och och sjöng för henne i telefon så sjöng hon med, sen sa hon HULLA HULLAAA... älskade unge. Både hon och Kim var hos oss i helgen med. Sov här, mysigt. Vi kollade på Bilar 2. Ella sa wwwwwwwwowwww när bilarna gjorde olika saker. Haha.

I helgen var vi även ute och åt på Hjalmars kök med Sabbi och Patrik. Vi passade även på att ge vår bröllopspresent till dem då.

Nu på fredag är det dags för julfest med jobbet. Vi ska bowla och sen ut och äta på Gastro, blir säkert att man går ut sen. På lördag eller söndag blir det nog Bjuv en sväng.

Bjuder på lite bilder från idag och i helgen.

Möttes av en sovande Ella på sin födelsedag




Sliter upp paketen


Dockan hon fick av oss


Gott med tårta


HELGEN

Busungar nr 1




Myspys




Kollar på Bilar 2


FRUKOST är gott


Skaffat mig en liten städerska haha

A whole new world

2011-11-17 @ 19:42:50
Sitter och lyssnar på den där mysiga Aladdin låten A whole new world. Den är så underbart fin och vacker. Har även lyssnat på Beauty and the Beast från Skönheten och odjuret.Finns många fina låtar i sagofilmer. Älskar att sitta för mig själv ibland och bara lyssna på mysiga låtar och få fundera och tänka på saker som har hänt/ska hända. Har verkligen en hektisk vardag och ibland vill jag bara sätta mig ner i lugn och ro och bara få vara. Skulle tränat idag då förkylningen börjar släppa, men fick helt plötsligt otroligt ont i huvudet. Vilar en dag till sen är det dags för träning igen. Kroppen har fått vila 4 dagar då. Räcker. Jag mår som bäst när jag får träna.

Längtar sjukt mycket tills vi ska till Mexico, sol och värme plus god mat. Kan inte bli bättre.
Blir kanske en liten resa till vid nyår, men måste först få beviljad ledighet från jobbet. Blir Prag. Jag och M var där nyår 2008/2009 och det var helt magiskt. Älskar den staden. Vi hade precis träffats med och vi var sååå envisa med att vi skulle iväg på nyår kommer jag ihåg. Det var även där jag rökte min sista cigg, på Karlsbron runt tolvslaget :) Har inte tagit ett bloss sedan dess. Man kan bara man har viljan till det.

Denna helgen ska jag få träffa min oufki som jag inte träffat på ett år, blir att vi hittar på något med männen. Ska bli riktigt trevligt. Får se om jag åker och hälsar på mina små älsklingar i helgen med. Saknar dem hela tiden. Var där förra helgen med och Ella ville så gärna med hem till oss. Hon kramade om mig och vägrade släppa. Gör ont i hjärtat när jag inte kan ta med henne. Hade jag inte jobbat hade hon fått vara här hur mycket hon vill. Min lilla stjärna.


Älskar dig <3


Dags för en omgång förkylning

2011-11-12 @ 11:10:37

Vaknade inatt av att jag hade riktigt ont i halsen och var helt tjock i den. Kände redan av igår kväll. Vill inte bli sjuk, är mitt uppe i träningen. Idag ska jag och Mikael ut och äta på Haket. Ska bli mumsigt. Förra helgen blev det ju La Petite, gud så gott det var. Till förrätt åt vi fransk löksoppa och till huvudrätt blev det oxfilé med potatis med timjan på och bearnaisesås. Gott. Det ser ut att vara riktigt fint väder ute, vill så gärna ut och gå, men hela huvudet är varmt och halsen strejkar. Blir nog städning här hemma istället.
Fick samtal från Helena igår och Frobbe hade kommit hem. Skönt att veta. Måste åka och hälsa på honom snart. Saknar min lille hårboll.

Här kommer lite bilder från förra helgen


Fina rosor från M


Var och la fin krans hos mamma och tände ljus på All helgon dagen


Saknar dig


La Petite


Födelsedagsgrisen Kimi med blått hår, måste ju matcha skjortan :) Fick ett
PS3 spel av oss. Haha när jag sa födelsedagsgris till honom sa han " Sanny jag
är ingen gris" hhahaha söt



Min lilla prinsessa och mitt hjärta


Gottegrisen, fick en stor stor godispåse av oss och skulle öppna ALLT direkt haha
vissa gillade hon inte så hon kom fram till mig med en äcklad min och spottade ut
godiset i min hand och nickade. Haha busunge



2011-11-11

2011-11-11 @ 19:09:18
Rutten dag för min del, jag missar min väns bröllop (Sabbe) och jag har fått reda på att min lilla hund Frobbe ligger på sjukhus och måste opereras.....plus att jag blev riktigt förbannad över en grej idag. Kan det bli värre????

Vet inte hur många gånger jag har börjat gråta idag, vill bara att denna dagen ska vara slut snart.

Sabbe, jag vet att du läser detta. Jag kommer att ha ångest i resten av mitt liv över att jag inte var med på ditt bröllop. Fast vi har haft en väldigt svår period tillsammans det senaste året så har vi alltid funnits för varandra. Vi har alltid stöttat varandra och vi har alltid haft kul ihop. Det skär i hjärtat idag. Men jag vet att du har en helt underbar dag idag och att du är världens lyckligaste som har blivit fru till din Patrik. Önskar er verkligen all lycka.

Ikväll ska jag fortsätta be för min lilla Frostie. Tycker så synd om honom.



Vissa....

2011-11-10 @ 22:20:37
Vissa borde inte ha barn.....Blir så jävla förbannad på omogna idioter som inte tar sitt ansvar. Tyvärr så tror vissa att barn är en lek. Hur kan man inte ge kärlek till sitt eget barn? Jag förstår inte....

Underbara lördag

2011-11-05 @ 10:31:26
Idag har jag full rulle hela dagen. Ska snart ut och gå i det fina vädret sen ska jag till väla och shoppa lite hade jag tänkt. Sedan bär det av till kyrkogården och tända ljus och lägga en fin krans till mamma som jag köpte igår. Därefter blir det lie städning här hemma. Klockan 18 ska vi befinna hos på La petite för god middag då jag och M firar 3 år tillsammans. Känenr som att vi har varit tillsammans i 6 år faktiskt. Därefter ska vi hem till Ella och Kim för att umgås med dem några timmar. Kim fyller ju 7 år idag, stora pojken. Har köpt något han kommer att gilla :)

Ha en trevlig lördag i detta underbara väder.


Mina fina Kim, när han fyllde 6 år tror jag. Fick radiostyrd bild av oss

Festen

2011-11-03 @ 20:33:35
Har ju glömt skriva om hur festen var i lördags. DEN VAR SUPER ROLIG och jag vill tacka ALLA som gjorde min kväll till den bästa. Vi började som sagt hemma hos Anna, blev lekar så vi grät av skratt och lite dans. Sen blev det taxi ner till stan. Först Helsing där vi hade bokat bord, men hoppsan där fanns inget bord till oss. Gjorde inget för vi hade hur kul som helst utan ett bord. Sedan skulle vi in på Cardinal och när vi står i VIP kön så komemr det ut en störig stekarkille som menar på att "nej vi har inte lovat er något bord med helrör, köp champagne så får ni bord, kostar 5000:-" Kyss mig i röven. Gick in på tempel och Sirocco. Hade ASkul. Dansade verkligen tills fötterna började blöda, kunde knappt gå haha.
Har inte så många bilder från helgen då jag inte tog några, bara tjejerna. Här kommer några iaf.














Alla förutom Rahma :)


Haha klassiska toabilden inne på Helsing

Känslorna just nu....

2011-11-03 @ 20:12:21
So tired
Tired of all this drama
You go your way
I go my way (no more, no more)

So tired
Tired of all this drama
Yeah

(singin')
Broken heart again
Another lesson learned
Better know your friends
Or else you will get burned
Gotta count on me
Cuz I can guarantee that I'll be fine

No more pain (no more pain)
No more pain (no more pain)
No drama (no more drama in my life, no ones gonna make me hurt again)
No more in my life

Why'd I play the fool
Go through ups and downs
Knowing all the time
You wouldn’t be around
Or maybe I liked the stress
Cuz I was young and restless
But that was long ago
I don’t wanna cry no more

No more pain (no more pain x2 )
No more game (no more games messing with my mind)
No drama (no more drama in my life, no ones gonna make me hurt again, no more)
No more in my life

No more tears (no more tears, I'm tired of crying every night)
No more fears (no more fears I really don’t wanna cry)
No drama (no more drama in my life I don’t ever wanna hurt again)
No more in my life
Wanna speak ma mind wanna speak ma mind

Hooh it feels so good
When you let go
Of all the drama in your life
Now you're free from all the pain (free from all the pain)
Free from all the games (free from all the games)
Free from all the stress (free from all the stress)
So find your happiness

I don’t know
Only god knows where the story ends for me
But I know where the story begins
It’s up to us to choose
Whether we win or lose
And I choose to win
Ohhhh...

//Mary G Blige - No more drama