I get tears on my pillow....

2007-11-27 @ 19:17:25

If I lose too much!

Fy fan vilka dagar alltså! Har inte kunnat sova ordentligt under två nätter nu, rethosta är något riktigt störigt. Och långa dagar i skolan. 8.30 - 16-30. Har fått reda på våra Lia arbeten nu! Fy fan vad alla har hetsat om att få sin favorit, men bara en grupp fick vad dom ville. Min grupp fick friskis! KUL! HAha men det ska nog blir bra! Jag som ville ha HIF!  F*tta!
Imorgon e det bara halvdag! SKÖNT! Behöver vila ut lite. Fan kommer hända extremt mycket nu och jag vill bara inte.
I lördes var jag på fest hos Fredrik på Dalhem, kul var det, ,mycket sprit och mycket folk =) Sen stack jag till stan där jag träffade Linda och Ellie på utposten =) Sen stack vi till tivoli! Rolig kväll =) På söndagen låg jag bara hemma och var död... HAha trodde inte jag skulle klara av dagen!
Imorgon ska jag kanske träffa Poggan My! Haha var ett tag sen nu! Ska kolla på Bad santa "whata fuck is wrong with you??" Haha! 
Måste städa här hemma med....Men har inte orken...måste plugga med, men ögonen vill bara stängas för kvällen, har kanske sovit 8 timmar på två dagar...
Nä nu ska jag städa litta sen ska jag plugga satan i det, Haha!! Imorgon kommer Jonas från Cloud. Och det ska bli kul o lyssna på honom, jag har redan träffat honom en gång då jag skulle intervjua honom..


Föressten, Vila I Frid Elisabeth! Nu kan du och mamma sitta där uppe och prata och vara glada för nu har ni inte ont mer

Ha det bra alla!

Puss O Kram

....-Sanny-....

Mammi! (L)

image34

Äntligen Fredag!

2007-11-23 @ 17:30:44
FAN VAD SKÖÖÖÖÖÖNT!!! FREDAG!!! Känns alltid lika bra! =)
Igår var jag hemma hos brossan och spelade buzz Hollywood HAha svinkul!
Idag har jag varit i skolan, efter det stack vi o solade sen kom brossan och hämtade mig. Vi skulle köra till mamma och plantera blommor och göra fint, och det blev det med mamma. =) Efteråt stack vi till systemet. Haha det var första gången jag satte min fot på systemet sen jag fyllde 20. Har inte varit där och handlat en cider ens! Dålig stil. Det är ju det man längtar efter när man fyllt 20. Nog om det :P
Sen stack jag till maxi och storhandlade...behövdes..Jag har nog aldrig haft så kul när jag har handlat där. Folk var ju helgalna, slängde sig över frys och frukt o allt vad det heter. Grejer gick sönder, folk tappade sina korgar med grejer i, helt hysteriska! Och jag bara skrattade.. För fan chilla när ni handlar, det går inte fortare för att ni ska hetsa.

Ikväll ska jag hem till Annika och dricka med några till =) Ska bli kul!!!! Det har vi alltid. Sen imorgon e det dricka som gäller igen. Hehe vad ska man annars göra ?

Nä nu ska jag göra annat... Ha det dajligt och en trevlig helg!

.v.Sanny.v.

MAMMI LOVE YOU!


HALLOWEENFEST HEMMA HOS MIG 3/11 2007
image31

image32image33

Dödskallt!!

2007-11-21 @ 19:05:36

Idag var det som vanligt skola på morgonen..Allt det vi hade gjort på Michelles dator på Campus var borta! KUL!!!!!! Och läraren i marknadsföring var sjuk! KUL!!!!!! Men då fick vår grupp lite tid att göra om hela vår presentation!!
Efter skolan stack jag och Anna iväg och solade sen hem till henne =) Vi satt o kollade på tv och väntade på Alisa och några till, sen begav vi oss till Olympia där vi skulle kolla på HIF:s träningsmatch mot Elfsborg. Vi klarade bara av första halvlek sen frös vi nästan ihjäl! Fy fan vad kallt det var, och när vi skulle lämna Olympia gick vi fel med och Anna var så förvirrad så att hon nästan gick in i ett galler HAHA hon trodde det var en utgång, men gallret lurade bara henne. Tror nästan det är bud på lite blond färg på huvudet ? Haha! Naaw! Sen har jag bara städat här hemma...känns skönt att jag har gjort det, städar ganska ofta men det är ett måste annars blir allt en sophög ju! Håller även på att tvätta.Har precis ätit min middag med. Spaghetti & köttfärs! =) gott var det. Ikväll är det Top Model som gäller.
Imorgon ska vi redovisa vår Presentation och sen ska jag faktiskt hem och rensa bland alla mina kläder som jag har sagt ett bra tag nu. Fan vill inte men måste, får trycka ner kläder annars och det vill jag inte.  Blir kanske träning med och Väla en snabbis!

Nä nu pallar jag inte sitta här mer, har mycket o göra i mitt liv nu! Datan kommer på sista plats =)

Kramis // .-.v.-. Sanny

Love you Mammi!



Las Palmas Feb 2007- Heineken är så gott! I helgen slår vi till med några sådana
image30

That´s Ok with me!

2007-11-20 @ 12:25:50
Jaha! Helgen har varit Rätt bra. Har som vanligt druckit.. Haha. Finns väll inget annat viktigt att tillägga! Var iaf kul att träffa dig Malin.. På söndagen stack jag hem till Madde och Andy, det blev tre filmer med John Travolta, Pizza och massa chips! Har nog inte skrattat så mycket på länge, crazy filmer alltså...typiskt 70 och 80 talet hehe.
Igår började vi med modern marknadsföring i skolan. Det känns som det ämnet kommer bli lite jobbigt. Värsta feta boken och vi har kommit fram till att vi måste läsa 3,5 kapitel på engelska varje vecka för att hinna läsa ut hela innan kursen är slut. Good luck! Vi har så jävla mycket i skolan nu. Och snart väntar två prov i dec. Igår pratade jag även med min lärare om provet, det gick jättebra =) Kul faktiskt. Vi satt även och diskuterade min framtid, hur jag tänker osv. För mig var det ju lätt att svara på hans fråga " Hotell" Och det tänker jag stå fast vid. Hotell hotell!!!! Min stora dröm! Och nu pratar jag inte om receptionist på ett hotell hehe. Men efter vårt lilla samtal insåg jag att allt var så osäkert på ett sätt.. Han tyckte att jag skulle stanna kvar i Sverige och ta kontakt med dom stora hotellkedjorna på Öland ?? Blev verkligen förvirrad efter det. men ngt jag har tänkt att jag ska göra under andra Lian det är att ta kontakt med företaget i Köpenhamn som säljer hotell överallt i världen och fråga om jag kan få praktisera där ;).

Igår kom även en tjej till oss från Manpower och gav oss lite info om deras studenterbjudande ang Jobb o så. Jag smälte direkt när hon tog upp vilka företag och kedjor dom arbetar med. FRITIDSRESOR!!!! SAS!!!! Efteråt gick hon runder till dom som ville ha lite extra jobb under sin studietid och pratade med oss...Jag tänkte direkt " YES JAG KANSKE KAN LÄMNA MINA TVÅ JOBB NU" Och fan vad skönt det ska bli om jag kan det. Jag kommer bli överlycklig om jag får jobb på fritidsresor, har verkligen kämpat för att få jobba på en resebyrå men det har varit en svår väg som har slutat på kanten av allt. Men nu ser jag verkligen en CHANS! :D:D:D

Igår efter den långa dagen i skolan hämtade jag upp Madde och så körde vi och handlade massa gott! =) Sen stack vi hem till mig och lagade middag satt och drack vin och pratade. Hur mysigt som helst. Efteråt blev det sängen för oss och en film! Kul att man har någon att sova med ibland =) Tack gumman!

Idag har jag varit på Campus, vår grupp har fixat det sista på presentationen nu. Härligt... Sen ska jag städa lite och faktiskt TRÄNA och SOLA med Anna....

Nä nu har jag inget mer o skriva, tror faktiskt detta räcker för dagen :P Haha! Ha det bra alla!

Forever today -v-



Mammi I love you!



LAS PALMAS FEBRUARI 2007
image28image29

image26image27

Förkylning!

2007-11-15 @ 14:19:54
Ja nu ska jag leva med ännu en förkylning i några veckor, god damn vad jag hatar det! Min läkare har inte hört av sig heller angående min medicin som jag skulle få mot min allergi! Bra doktor.
Idag skippade jag näringslivsdagen på stadsbiblioteket i Ängelholm. Kände bara hur täppt min näsa var när ja skulle gå upp...så bestämde mig för att stanna kvar i den varma sängen och vila ut =)
Igår stack jag hem till min älskade Anksie! Vi käkade och käkade och käkade masssaaa gott Haha och drack lite oxå. Skönt var det! Tack för att du finns, du lyckas alltid rädda mig när jag mår som sämst. Mycket skönt att få prata med dig!! Vad skulle jag gjort utan en så fin människa i mitt liv ? Hade helt enkelt varit omöjligt för mig.

Har så ont i min rygg! Kul att något alltid är fel? Haha!
Tänkte ta och städa lite här inne, hänga in mina kläder jag tvättade igår =) Sedan blir det väla en sväng, måste bara köpa min jacka jag blev HEEELT förälskad i.. och lite andra kläder! Jag Älskar SHOPPING! sån härlig känsla när man går ut ur affärer med massa kassar, sen kommer hem och provar allt =) Måste göra i ordning bland mina kläder, jag får inte ens plats med dom i alla mina garderober. Måste verkligen sorteras Haha...tyckte jag gjorde det när jag flyttade, slängde tre stora svarta säckar med kläder, men ändå är det brist på plats till mina nya :D

I helgen blir det relativt lugnt. Måste hålla lite i mina pengar! Känns som jag bara har slängt ut dom från fönstret....vart har dom tagit vägen ?




You can travel the world but you can´t run away from the person you are in your heart. You can be who you want to be make us belive in you, keep all your light in the dark. If you´re searchin for truth you must look in the mirror and make sense of what you can see.

They say learning to love yourself is the first step that you take when you want to be real. Flying on planes to exotic locations won´t teach you how you really feel. Face up to the fact that you are who you are, and nothing can change that belive.

                                                                               JUST BE

image24

Det krävs mycket.....

2007-11-14 @ 12:35:20

...för att allt ska bli bra igen. Drömde om min kära mamma inatt igen. Jag kommer ihåg att jag var så glad, att hon fanns där. Det var precis som förr i tiden, hon stod och gjorde te till oss och jag satt vid bordet och pratade med henne. Hon hade på sig sin blåa morgonrock och allt var helt underbart. Jag ÄLSKAR mina drömmar med mamma, det är bara då jag kan få se henne och prata med henne. Igår var det 5 månader sen hon lämnade oss. Tiden går riktigt fort! För fort, jag känner att jag hinner inte med allt känslomässigt. Jag har alltså fortfarande inte fattat det. Jag sitter och väntar på henne. Min psykiska sida inser inte. Jag tycker bara allt är så orättvist. Jag saknar min mamma, jag saknar en kvinna i mitt liv. Allt är bara tomt och jag är inte stark för fem öre. Rädslan att leva utan min mamma, är stor. Jag kommer aldrig mer få åka utomlands med henne, jag kommer aldrig mer få krama henne, jag kommer aldrig mer få skratta med henne eller fira nyår eller jul med henne. Julen lär bli värst, jag VÄGRAR. Jag vill inte fira jul utan min mamma, men jag tänker försöka lite för min pappas skull! Han är helt underbar, han kämpar hårt med mig, han märker att jag e svagare än någonsin.
- Jag tänker vara din mamma och pappa nu. Jag tänker hjälpa dig!  TACK PAPPA!
Mamma kan du inte bara komma tillbaka istället, så blir mitt liv helt igen. Jag orkar inte leva såhär mer, jag är inte lycklig alls. Kommer det alltid vara såhär? Innan insåg man inte hur det verkligen skulle kännas. Jag var en kall jävla idiot som bara tänkte på mig själv. Jag tog allt så jävla lätt när du ville prata med mig. Jag tänkte alltid - mamma gnäll inte du kommer klara dig, du kommer inte dö nu.
Det var ju helt omöjligt för mig att förstå att min mamma skulle lämna mig så tidigt, hon hade ju ändå kämpat så länge.. hon var ju stark.  Men har insett nu att ibland handlar inte allt om att vara stark, man överlever inte för att man är stark inombords. Men det är orättvist för en person som verkligen kämpar för sitt liv och verkligen visar att man vill leva, för att man tycker om livet och för att man lever FÖR ngt, i detta fallet, sina barn.! Min mamma kommer aldrig få uppleva mina barn eller martins barn, det som jag så gärna ville, jag ville se hennes min när hennes barnbarn log mot henne i hennes famn.
Min mamma hade bara upplevt halva sitt liv. Den andre delen, att bli gammal och se på sina barnbarn då ??? Varför fick hon inte uppleva det för? Jävla SKIT!!!!!!!!!!
I mina drömmar så har mamma pratat till mig som att " Jag måste gå vidare, utan henne"  Men hur ska det gå? HUR ? Jag vill ju inte gå vidare utan henne, jag vill ha min mamma, det är det ända jag vill. Jag vill att hon gör mig lycklig igen genom att komma med sina goda skämt. Jag vill spola tillbaka tiden 10 år, då hade jag gjort allt så mycket annorlunda om jag hade vetat hur det hade slutat detta året.  Jag hade tagit vara på varje SEKUND i mitt liv då. Jag hade varit världens bästa dotter. Nu lär jag istället få sitta och plåga mig själv genom att tänka på hur grym jag har varit mot min mamma ibland. FAN varför tänker man inte på sånt när man har ngn vid sin sida, man tänker alltid på det när dom försvinner. Men jag har iaf lärt mig nu att tänka på det i förväg. Döden fräter sönder banden direkt och då kan man inte göra ngt åt saken.
Att förlora sin mamma när man är 19 år är obeskrivligt. Det är så smärtsamt att man knappast kan beskriva det med NÅGOT. Det går inte att jämföra med någon annan känlsa heller. När jag tänker på det motsatta - Att ett barn dör tidigt ( Mommo, Daniel, Erik, Christian) så kan jag tänka mig hur föräldrarna mår, det måste vara fruktansvärt och jag tycker verkligen inte att sånt ska behövas upplevas.

Jag vill inte ens åka till Polen mer, För det första så kommer allt påminna om min mamma och för det andra så skulle vi åkt dit en vecka efter hennes bortgång. Med henne då alltså. Men så blev det inte. Men fan vad jag längtade att få åka på den resan. Jag ville så gärna se polen med mamma ännu en gång.

Jag har ingen lust till något mer, jag har inte orken kvar, det ända som kommer från mig är smärta, tårar och HAT!
Jag vill inte leva såhär mer.


Min älskade mamma under sin sista Jul 2006 ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR DIG!
image23