Thank god it´s friday

2007-04-20 @ 16:45:48
image2Japp och jag e fortfarande lika sjuk som jag var sist jag skrev här. Igår var jag på akuten och dom skickade hem mig igen. Skulle besöka husläkaren först. Så det gjorde jag idag. Antagligen har jag stukat min handled kul kul så nu är jag sjukskriven tills den 29/4. Fatta så mycket pengar jag förloooorar!!! AH !!! en hel förmögenhet ;) Haha!
Men måste ju som sagt bli frisk! Blir ingen fest för min del denna helgen. Ah Ah aaaaaaaaaaaah!!! Haha!
Sånt är livet mina vänner o ovänner! Ibland får man ta en tugga i det sura äpplet fast man hatar det så fruktansvärt mycket! Ikväll blir det pizza o bio = Nice..känner att jag behöver komma ut lite..har suttit hemma i snart en hel vecka. booring. men sen har jag inte tänkt så mycket på det, har haft ont ändå!

Nu ligger lille Arraks hos mig och myser! Love love love yoooou min buse!

If I could be sweet, I know that I have been a real bad girl!

We are perfect toghether, or not!

Love / Sanny! -v-

Sjukis

2007-04-18 @ 15:21:39

Idag är jag duktigt sjuk. Har virus i kroppen och ont i hela ryggen, med andra ord så suger det väldigt mycket ska jag säga er.  Natten har varit ett rent helvete. Har vaknat för många gånger. Arraks har velat hoppa ner från sängen typ 10 gånger och jag har knappast kunnat andas genom näsan. Har riktigt ont i handen vet inte vad som har hänt. Detta är 4 gången jag är sjuk under detta året, magiskt mycket!  Jag hoppas allt blir bra igen så jag kan börja jobba och tjäna lite pengar som jag kan spendera upp fortare än någonsin för det är jag ju sååå bra på =)

I helgen var jag på fest hos SabbiOufki -v- Massa kärlek till dig snäckan! Det var riktigt kul. Efter det begav vi oss till stan och avslutade den underbara kvällen på Tivoli.

Nu ska jag gå o vila. Ha det bra alla! /
Sanny~
image1

Välkommen till min nya blogg!

2007-04-18 @ 15:09:49