SEMESTER!!!

2011-08-26 @ 10:00:45
Idag började min semester! Så otroligt skönt. Behövde det efter allt skit jag har fått gå igenom de senaste veckorna.

Snart är vi påväg mot Sturup, för där väntar vårt plan till CYPERN!!!! Äntligen är det min tur för lite sol och bad!

Hörs om en vecka...

Detta väntar på mig :)


Min prinsessa

2011-08-25 @ 18:46:30
Igår var jag som sagt hemma och hälsade på söta Ella (Kim träffade jag också en snabbis då han bara är ute nuförtiden :) )
Ella är så söööööööööööt, det är nu man börjar märka på henne hur hon utvecklas. Helt underbart, vill inte missa detta. Hon har börjat prata ordenligt, hon gör saker som man själv gör. Tex igår när jag gav henne en puss på kinden så tar hon tag runt halsen på mig och ger mig en stooor puss tillbaka på kinden. Man smälter :) Söta älsklingen, vill inte missa något av hennes utveckling nu, synd att andra gör det.

Här kommer lite bilder från igår...

Vill ha på sig sina nya converse som blinkar när hon går...


Hej Faster *vinkvink* (Ella vill gärna vinka till kameran när man tar bild)


Sitter i mitt knä och kollar på film från Turkiet när
Ella busar i vattnet. Hon gillar att se sig själv på film
och pekar på sig själv



Haha surisen


Hon lånar gärna fasters skor som är på tok för stora


Haha, älskar dig min lilla prinsessa

Mycket nu

2011-08-24 @ 17:58:52

Är dålig på det här med att uppdatera nuförtiden. Har så mycket att tänka på och göra, men ska försöka bli bättre på det.
Händer  inte så mycket i livet just nu mer än träning och jobbet, tar en stor del av min tid. Jag mår lite bättre efter medicinen så det är skönt. Åkte dock på annan skit förra veckan, fick jätteont i visdomstanden och hade haft det i tre dagar plus huvudvärk, så blev akut in till min tandvårdscentral. Hon fick rengöra och konstaterade att jag hade en inflammation, fick bli en kur pencillin IGEN, har alltså tagit pencilin två gånger på mindre än en månad, alltså 20 dagars pencillin. Ska dit igen i september och prata med min tandläkare och komma överens om vi ska skära runt tanden eller ta bort den. Tråkigt när man är inne i träningen och precis börjat jogga igen, så ska man börja gå på skitet igen. Det är ju inte bra att överanstränga sig när man går på pencillin, så har varit mycket PW nu. Så fort jag har slutat med pencillin så blir det löpning igen.

Ska snart ut och gå min PW, blir en runda hem till mina små (solbrända) älsklingar som kommit hem från Turkiet nu. Ska dit och krama om dem, saknat dem!

Hoppas ni har det bra.


Doktorn har ställt diagnos....

2011-08-13 @ 10:41:00
Äntligen har jag fått svar på varför jag är så trött, hängig, deprimerad, svårt att gå ner i vikt, och har ont i huvudet hela tiden. Jag hade nästan alla symptom som man kunde ha. Jag fryser lätt, tappat mycket hår på senaste tiden, varit öm i leder samt konstant irriterad och minnet har inte varit på topp. Min kropp välkomnar Levaxin livet ut. Jag har börjat med låg dos men ska till läkaren om några veckor igen och ta fler blodprover och se om vi ska öka dosen eller om denna räcker. Ska även ha ett möte med henne om vad detta innebär. På ett sätt är jag glad att jag vet varför jag mår som jag mår och får medicin för det, men å andra sidan så varför ska detta hända mig? Jag som är en aktiv människa som älskar att röra på mig osv, så ska jag behöva stå ut med detta? Det första ja tänkte på var min vikt när jag fick min diagnos haha. Och nej det är inte för att jag tycker att jag är tjock nu och behöver banta men jag kämpar med att få min kropp så som jag vill ha den och nu finns det ett hinder och det förklarar ju varför jag hade svårt att gå ner ett tag fast jag tränade som en idiot.

Idag vaknade jag med huvudvärk och har det fortfarande. Då för tvåveckor sedan när jag mådde sämst så hade jag haft huvudvärk i 9 dagar och var svimfärdig. Det kvittade om jag tog panodil eller ipren, huvudvärken försvann inte. Jag har märkt det att jag kan må som vanligt en minut och sen andra så kan jag bara sjunka hur lågt som helst i energi.Jag hoppas medicinen gör verkan snart, har läst att det kan ta upp till ett år innan man känner av den. :(

Jag behöver semester......


Avslutar med en bild på bustrollet som ska stoppa allt i munnen nuförtiden. Detta var förra veckan när jag var på besök.
Ska dit nu på söndag och pussa och krama mina favoriter för på måndag åker dem till Turkiet i två veckor
för sol och plask i vattnet. <3