We will find each other in the dark.

2007-12-30 @ 23:41:27
image36Jaha! I helgen blev det Poker med anna hennes kille, andré och en till. Skitkul Haha gick ju bra för mig i början men sen gick det åt pipan! =) Haha men det var kul. sen stack vi ut en runda på stan...var rätt mycket folk ute.

Jag håller på att förbereda mig inför nyår, nästa år blir det ändringar i mitt liv. Det som inte funkar i mitt liv nu ska ut. Jag kan inte leva så som jag gör. Skadar bara mig själv. För det första ska jag sluta röka, ta tag i min vikt -dvs börja träna så som jag gjorde innan. Jag ska fixa till min ekonomi för nu lever jag som en kändis..måste tagga ner och sist men inte minst, min kära alkohol ska ut ur mitt iv, har blivit som en vana nu. Inte bra alls..

Många har märkt att jag ligger på botten nu, jag beter mig konstigt osv...förstör så mycket...synd men sant. Men jag tänker fortsätta kämpa, för att få upp mitt liv igen som just nu ligger på marken som ett krossat glas. Detta året har varit skit bara, så mycket som har hänt. Jag har själv märkt att jag har förändrats som person, jag är inte samma glada sanny som jag var innan.. Får utbrott för minsta lilla och gråter för minsta lilla. en stor del av mig har gett upp. Men jag tänker kämpa för min mamma, pappa och bror. Som många säger "Jag tror inte din mamma är stolt över dig om du gör som du gör" Har tänkt mycket på det att hon måste skämmas över mig att jag e så svag. att jag trycker ner mig i skiten hela tiden och vägrar dra upp mig igen, för att jag inte bryr mig. Men tyvärr jag e svag nu, jag blev svag när du lämnade mig.

Idag ska jag på julfest hos chefen så det blir god mat och lite dricka :D haha sen på onsdag e det lussevaka med pärlorna. Det börjar 00.00 och håller på till 07.00. Sen kl 13.00 nästa dag har vi Prov...Good luck Haha kommer vara trött som en apa. Men det klarar vi unga =)

Nu ska jag in i duschen och tvätta av mitt svett efter träningen så man e fräsch och go till julmiddan =)

Ha det bra allihop!


Tiesto-


As you walk
In the crowded empty spaces
And you stare
At the emptiness around you
You wanna go
To the city and the bright lights
Get away
From the sinners that surround you

Cause I will be there
And you will be there
We'll find each other in the dark
And you will see
And I'll see you too
Cause we'll be together in the dark


Lite party!!!
image37
image39
image40
image35