NEW YORK

2011-03-21 @ 18:42:11
Nu är flyg och hotell bokat. Jag och Bellis drar till New York 16-22 Juni för massa shopping!! Vi kommer även sitta på mysiga caféer och bara njuta av allt gott!! LÄNGTAR!! Innan dess blir det en Polenresa då det vankas bröllop.



Hemma igen

2011-03-19 @ 09:12:23
Då var denna semestern slut. Planet landade kl 17.00 igår. Kan säga att flygturen hem var det värsta på hela resan. Började med att vi fick gå upp kl 05.00 för att befinna oss på flygplatsen i Phuket 06.00. Planet var försenat i nästan två timmar och där fick vi sitta på den KALLA flygplatsen och när vi väl kom på planet så var vi besvikna då vi fick sitta i mittenraden (vi har suttit på sidorna där det bara är två platser de andra gångerna) med personer bredvid oss. Kände sig riktigt insängda. Fattar inte varför Thomas Cook inte satsat lite mer på sina flygplan till Thailand och liknande resmål. Vaknade kl 07.00 idag och kunde inte somna om. Ska snart iväg och träna med Bellis.

Vår resa har varit heeeeeeelt underbar och jag hade redan ångest över att åka hem så fort vi kom dit. Jag ÄLSKAR verkligen Thailand. Man vet vad man får där. Denna gången var vi en vecka i Ao nang och därefter 5 dagar på Ko Lanta ( man får ser mer Thailand där då det inte är så turistbyggt) och sedan begav vi oss till Patong de sista två dagarna. JAG VILL TILLBAKA!!
Så fort vi landade i Sverige så var det grått och mulet, hatar det svenska vädret.
Vi har haft det jättebra och bara kopplat av och njutit av allt Thailand har att erbjuda. Hade kunnat åka dit nästa vinter med men vill så gärna åka till andra länder. På min lista finns Barbados, Brasilien, Australien, USA m fl. Allt ska hinnas göra innan jag bildar familj. :)

Har inte handlat så mycket till mig själv, blev två skärp, en väska, en plånbok, en klänning, en klocka och lite till. Handlade lite till min familj. Finns så fiiiina och söta saker till små barn. Hade kunnat handla flera kilo med kläder till Ella och Kim hahaha. Köpte bl a en riktigt söööööt liten rosa kimono till Ella.

Drömmer mig redan tillbaka och läääääääääääääängtar tills nästa gång vi åker till värmen. Först blir det NY i sommar :))) Ser jag fram emot

Bilder från Thailand kommer senare......

Puss och Kram

THAILAND 2011-03-03 - 2011-03-18

2011-03-03 @ 08:38:46
Idag är det ÄNTLIGEN DAGS att bege sig till värmen. SOL, AVKOPPLING, GOD MAT!!! Ska bli helt underbart. Är så trött på vädret här i Sverige, har verkligen varit en lång vinter och när jag kommer hem så hoppas jag att det har blivit lite varmare här så man blir lite piggare. Dags att packa det sista sen sticker vi :))))) Känn er inte AVUNDSJUKA ;)

Kommer sakna min familj och mina underbara vänner. Lovar att skicka vykort och sola för er :)