Helgen

2011-05-30 @ 18:48:23
Helgen var trevlig, men den gick alldeles för fort (som vanligt) I fredags efter jobbet blev det ett träningspass och mys i soffan på kvällen. Lördagen bestod av 1 1/5 timmes intervaller uppe i pålsjöskog. Riktigt härligt. Efteråt gick jag till Anna och hennes killes kolonistuga och träffade världens sötaste Mojito <3 Riktigt söt liten kille. Hann med att prata lite med Anna också. Sen kom det lite annat folk. Därefter blev det en sen mathandling. I söndags efter powerwalken åkte jag ut till mamma och la blommor då det var morsdag, därefter åkte vi till Mikaels föräldrar och åt middag. Hann även åka hem till pappa och träffa familjen. Pappa har ju kommit hem från Gran canaria nu så hade en del att prata om.
På kvällen blev det filmkväll och gotte. Min mage klarar inte sånt mer. Åt en liten skål chips och några godisbitar sen sa det stopp. Kanske lika bra.... Så nu har jag MASSOR av godis kvar till nästa helg. har tagit ledigt på fredag så det blir långledigt för mig nu, jobbar tills på onsdag. Ska hinna med en del på dessa dagar som jag är ledig. Jag HOPPAS att jag iaf får en dags lugn och ro.

Nej, nu ska jag ut på en powerwalk. På torsdag börjar jag springa fram till New York. Kommer springa ca 5 dagar i veckan med lite spinning variation samt styrketräning, vill gärna ha en fast kropp. Nu när jag har kört hårda pass med intervaller så borde min kropp vara beredd på löpning igen. Har ca 3 kg kvar nu.....Kom igen kom igen kom igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

If you can dream it, you can do it!!!!

Mysig låt med mycket känslor, älskar rösten

Rascal Flatts - I wont let you go






Skön sovställning ? :)

Att aldrig ge upp, gör mig stark <3

2011-05-26 @ 18:49:28

Genom åren har jag fått kämpa rejält med en del saker. Jag har märkt att ju mer jag kämpar och aldrig ger upp, ju starkare blir jag som person.  Jag har upplevt mycket under mitt snart 24 åriga liv och mer kommer jag få uppleva.  Både positivt och negativt. Jag hoppas dock att det positiva övervinner det negativa i längden. Det är inte relevant för mig att veta hur länge jag kommer leva, utan det viktigaste är att jag kommer få leva lyckligt och friskt. Jag har lärt mig att man aldrig ska ta något förgivet i sitt liv, man ska istället ta vara på det man har. Jag vet inte med vem jag kommer leva med i framtiden, om jag kommer ha hus eller lägenhet, om jag kommer gifta mig eller inte, hur många barn jag kommer få osv, men jag vet att det som händer det händer. Jag har såklart mina drömmar som alltid kommer leva med mig vilken väg jag än väljer i livet. Jag tror att allt har en mening här i livet och allt som händer, händer av en anledning.


Let yourself be beautiful <3

// Sanny

Gammal bild

Pirates

2011-05-23 @ 18:40:44
I helgen var vi och såg Pirates, den var bra, men de andra är självklart bättre. Det är givetvis trevligt att se en het man på filmduken :)
Köpte ju nya träningsskor till mig själv som jag ÄLSKADE...tyvärr så måste jag lämna tillbaka dem då jag får blåsor på sidan av hälarna och det bränner :( Så nej, det får bli retur på dem...får se om jag köper nya eller så väntar jag tills vi ska till New York.
Träningen flyter på. Tränar 6 dagar i veckan så det visar ju självklart resultat. Har lite kvar tills vi ska åka och så klart blir det bara svårare och svårare.

Nej dags för lite styrketräning och kondition. Imorgon blir det spinning i 75 minuter.


:(

Älskade mammi....

2011-05-12 @ 19:17:07
Idag skulle min mamma fyllt 54 år. Ingen ålder.....
Jag har varit och lagt blommor och tänt ljus hos henne, ska snart fixa allt där. Har blivit rätt ruttet där efter vintern. Allt ska bytas ut och det ska planteras nya blommor, stenen ska putsas och allt ska bli fräscht.

Det är fjärde året jag går till en grav för att säga Grattis till mamma. Jag kommer alltid tycka att det är orättvist att hon ligger under jorden istället för att vara här på jorden med oss. Jag saknar henne varje dag och skulle kunna göra allt, och då menar jag verkligen ALLT för att få träffa henne i 5 minuter och få krama om henne och bara se henne och höra henne prata med mig. Jag hoppas, eller jag vet att hon firar uppe i himlen ikväll. Älskade mammi.....Älskar dig.


Grattis på din dag




För övrigt så hinner jag inte skriva här inne så ofta nu iaf. Har fullt upp om dagarna. Jobb, träning, jobb träning och på helgerna träning och träffa så många vänner jag kan träffa och givetvis familjen. Har 40 min paus varje dag då jag kan sitta ner och pusta ut innan jag ska sova..