Höst

2009-09-30 @ 11:34:36
Nu är Hösten kommen. Jag säger faktiskt ÄNTLIGEN, för sommaren i Sverige har inte varit något att hurra för, Okej, ibörjan var den väll helt okej då vi fick några soltimmar på stranden men sen blev det bara tråkigt väder, och då kan Hösten gärna komma och ta över. Har iof inte gillat hösten innan men nuser jag fram emot den. Vintern ser jag fram emot mest och jag hoppas verkligen att det kommer snöa så mycket så vi blir insnöade :)
På med alla tjocka mysiga tröjor och stövlar. Tända levande ljus, dela en filt med sin älskade i soffan och kolla på en otroligt bra film när mörkret tar över kl 5 om dagarna :)
En sak jag däremot inte gillat med hösten är att jag hamnat i en höstdeprission. Humöret pendlar och kan helt plötsligt bara känna för att gräva ner mig. Kan börja störtböla för inget och bara känna att allt är åt helvete. Tur att jag då har min kärlek bredvid mig som verkligen stöttar mig. Känner mig som ett psyko ibland när man får sånna humörsvängningar. Men det värsta är ändå att jag gått upp i vikt för jag tryckt i mig sötsaker. Jag har tappat lusten till träning. Mår riktigt dåligt över att jag gått upp i vikt. Kändes som jag hade allt under kontroll innan när jag gick ner så mycket och kände mig stolt. Nu har jag gått upp och skiter i vad jag trycker i mig för det FÅR jag tycker jag. Jag tänker "skitsamma bryr mig inte" som sagt..Höstvädret har tagit över mitt huvud!
Var och tränade idag och jag led verkligen där på bandet. Jag som innan verkligen kände lycka när jag fick springa av mig och träning var det bästa för mig. Yeah right inte nu mer. Men jag ska fan ner allt igen och må bra.

Nu måste jag duscha för sen ska jag fika med söta Anna innan jobb!


Lekte lite med kameran! Blev ingen bra kvalité på bilden.

Bio

2009-09-26 @ 10:56:08

Igår efter jobb var jag och älskling på bio! Vi såg Inglourious Basterds med Brad Pitt. Den var helt okej, dock inget man BEHÖVER se på bio. Förväntade mig mer action i filmen men själva handlingen i filmen var jättebra! Fick sig ett gott skratt ibland med :) Idag sitter jag och väntar på att gå på mitt 13-20 pass på jobb. Orkar inte. Vill bara sjunka ner i soffan med mitt allt och ha filmmaraton. Imorgon jobbar jag 9-16. Bättre iaf för då har man kvällen tillsammans :)

Nu kallar duschen sen blir det lite dötid innan jobb.

 

 

Hemkommen.

2009-09-24 @ 16:41:08
Har precis kommit hem från jobbet. Håller på med mat till mig och Älskling. Sen ska vi iväg och kolla på radhus nr 2 hehe. det vi kollade på först var ritkigt fint och så.
Igår träffade jag Malin. Fikade och hade mycket att prata om. Känns som vi inte setts på flera år hehe. Får vi snart göra om tycker jag. Tog även bort mina naglar igår, har fått tid hos hon jag brukar gå till igen.. TACK O LOV för det. Hon är bäst på naglar tycker jag. Har inte fått tag på henne under hela sommaren och blev riktgt glad nu när jag väl fick tag på henne.
Igår när jag kom hem från jobb på kvällen så hade baby köpt denna till mig. Spelar ingen roll om det är choklad eller vad det är. Jag blir alltid lika glad när jag får något, betyder att han tänker på mig och tycker om mig :)


Älskar honom

Ingen lust!

2009-09-21 @ 12:13:31
Hejsan allihop!

Idag har jag varit hos tandläkaren. Inga hål, är man bra eller är man bäst? hehe. Tycker de besöken är grymt dyra. Idag gick de på över 1000:- bara för en kvart. Hemskt. Så nu har jag tecknat sån försäkring hos dom. Jag går iof bara till tandläkaren 1 gång om året (fler om det skulle behövas borra eller ngt sånt) Men bra att ha försäkringen om något skulle inträffa. Slipper man hosta upp flera 1000:- 
Vid två ska jag till min husläkare också. Undersöka lite och så. Sen vid 18 idag ska jag och Älskling titta på ett Radhus :) Ska bli kul. Vi båda vill ju flytta till ett sådant senare.
Skulle ut och gått idag, för jag pallade inte med gymmet idag, men om jag ska vara ärlig så har jag ingen lust att röra på mig idag. Jag och M hade sån riktig kränghelg denna helgen för att nu börja slipa på kroppen till Thailand. Fast har sån ångest för allt man har krängt. :( Känner mig som en fet flodhäst och jag hatar den känslan. Mår psykiskt dåligt över det. Usch. Nä får komma på fötter igen. Har sagt att till Thailand ska jag väga som mest 58 kg. Och det ska jag uppnå. Härligt när vi båda har som mål att göra något med våra kroppar. Lättare då. Bäst att ha ett mål till December, för sen till Julen går man upp lite av all god mat sen hinner man gå ner julmaten till mars! haha ja vi har planerat vi! :)

För övrigt så är det jobb som gäller hela veckan. Blöööö...

Mår inte bra :(





Klockren show!

2009-09-16 @ 13:07:48

Pablos Show var helt klockren. Så mycket roliga skämt och så mycket skratt. Haha...helt sjukt så duktig han och gästkomikerna var. Min hals var helt hes av allt skrikande och skrattande. Det var en show jag lätt hade kunnat lägga lika mycket pengar på och se igen. Tyvärr fick man inte fota där inne under showen men vi tog några bilder
efteråt. Haha tycker Pablo såg lite nördig ut med sina glasögon. Vi är även med på Flip Shultz hemsida där han spelar in oss allihop. Kolla här http://www.flipschultz.com/  Ni ser inte mig men jag ser mig själv för jag vet vart jag sitter. Sitter typ i mitten på vänster sida. Hehe.
Tack för en rolig och oförglömlig show Pablo!

 

Älskling och Gästkomikern från Usa som heter Sean Savoy


Älskling och den adnra gästkomikern från Usa som hette Flip Schultz.




Ikväll gäller det :)

2009-09-14 @ 12:50:46
Ikväll är det dags att se Pablo Francisco! Ska bli så underbart roligt. Har längtat efter denna dagen länge. Innan dess ska vi ner till Haket med Mikaels bror och hans tjejkompis och äta god mat och ha trevligt. Vi sitter inte med dom under showen.

Ska ut och gå en sväng med Sabbi snart. Extra träning eftersom jag redan varit och tränat hehe. Sånt gillar jag!
Nu ska jag äta två korvar och kolla på min serie.

Det blir en Flicka!

2009-09-11 @ 13:36:25
Jag ska berätta något jag inte berättat här inne än. Min bror ska bli pappa till en liten flicka. Jag ska bli Faster. Kimi ska bli storebror, och man ser hur stolt han är över det. Älskade barn. Jag har haft lite blandade känslor angående detta pga hur det slutade sist, men innerst inne så har jag varit glad för min brors skull ända sen jag fick reda på det. Jag är glad att jag ska bli Faster "igen".  Jag ser fram emot att få se min brorsdotter i ögonen för första gången och känna att hon är en del av min bror,en del av pappa, en del av mamma och en del av mig :) En del av oss.
Jag vet att mamma ler där uppe. Hon ska bli farmor till en liten flicka. En flicka som ska heta Gabriella. Om hon bara kunde få vara här och dela glädjen med oss andra.


Iväg kl 15 och jobba några timmar sen är det HELG! Ledig tre dagar och det ska bli helt underbart. Nu ska jag ut med lille Frobbi! Mitt sockerhjärta <3


Takida - The Things That We Owe

Saknar!

2009-09-09 @ 14:11:40
Jag saknar min Misho! Jag vill inte sova utan honom. Allt är så tyst här hemma utan honom eftersom han är så full av energi!  Men imorgon kommer han äntligen hem igen. Då ska jag krama min älskling så hårt jag kan.
Efter jobb igår stack jag hem till min pappa. Mysigt. Sov där, tråkigt sova här när man är själv. Men tog iaf med mig lille Frobbe hit så ikväll och några dagar framöver ska han sova här. Så inatt har jag iaf sällskap! :) Frobbe njuter nog av det för han slåss alltid med Mikael om hans plats haha. Nu får han hela Mikaels sidan för sig själv. Ljuvligt för honom :)
Har varit och tränat och även solat, stod inte ut med att se mig själv i spegeln, såg ut som ett LIK! Vid 4 ska jag jobba.
Får ta och fixa med mat och duscha.

Ha det bra alla!




Malmö!

2009-09-07 @ 16:13:26

Har precis kommit hem från Malmö. Varit på anställningsintervju och det gick jättebra. Hänger på mig nu bara. Och vill bara säga THANK GOD för att det finns Navigatorer. Jag hade aldrig hittat det stället annars. Hahaha
Idag är jag ledig. Det är jag varje måndag. Härligt. Tänkte snart börja laga lite mat till mig och Älskling. Imorgon bitti lämnar han mig här i Helsingborg och beger sig mot Linköping :( Jag kommer sakna honom riktigt mycket. Men han ska bara vara borta i tre dagar, men ni vet hur det känns, fast det är 3 dagar så kommer tiden kanske gå riktigt sakta? Fast iof jag kommer jobba mycket ändå. I fredags var vi hos min bror, riktigt härligt att träffa bror och Kimi igen. Få en mysig kram av Kimi och en liten puss. Kan inte bli bättre. Lördags var vi i Bjuv för att fira Mikaels Mamma. Mycket trevligt.
Jag ser inte fram emot imorgon. Jobbar 10 timmar då. Aauuuooch!!

Är sugen på något sött!

Får hålla mig till detta! Haha..men seriöst, ibland har frukt godare!

TRÄNING!!!!

2009-09-04 @ 09:39:39

Ska snart ner och träna! Är riktigt taggad. Vill jogga, få bort överenergi, känna hur det bränner i benen och hela kroppen bara kämpar. LOVE IT!
Ikväll ska vi hem till Brossan, Inte sett honom på mer än två veckor nu... Och Kimi...min söta lilla sockerkringla.
I helgen är jag ledig. Så SKÖNT. Idag ska jag jobba en stund i eftermiddag iaf. Imorgon ska jag och Hjärtat simma sen hem till hans föräldrar på födelsedagskalas. Hans mamusia fyller år nästa vecka men eftersom baby ska iväg tre dagar på utbildning just då så firar vi henne imorgon. Sen på söndag ska vi äta god mat. Fläskfilé med potatisgratäng. SMARIGT!

WHEN LOVE TAKES OVER!! YEAAAAHHHH!





Riktigt bra låt!

Sorry

2009-09-02 @ 13:14:12
Har inte skrivit på ett tag nu. Men har verkligen inte hunnit. Har jobbat och så. Har inte haft så mycket att skriva om heller.
Förrigår köpte jag 4 par skor. Haha I know, jag och skor alltså. Men skor gör mig så glad :) haha Köpte ett par boots och två par festskor som är rätt sköna faktiskt. Nästan alla festskor jag har dödar fötterna efter 20 min på dansgolvet haha. Sen köpte jag ett par träningsskor. Viktigt att ha bra löparskor.
Sitter här och dricker nyponsoppa, precis pratat med Oufki och skriver massa ansökningar till jobb. Vill byta jobb NUU!. Vill prova mina vingar.
Idag kommer min bror hem från Turkiet. Ska bli kul att träffa honom och Kimi igen. Har saknat dom
I helgen är jag ledig, äntligen, nästa helg med, MYCKET HÄRLIGT! :)
Vi har betalat hela Thailand resan nu. Skönt att bli av med det. Nu kan man tänka på fickpengar och eventuellt en resa i december.
Sitter här och är grymt sugen på ett glas vin. Börjar bli dags att gå ut snart igen. Denna gången blir det med Linda och Sabbi, ska bli kul...går ut alldeles för sällan.

Vågar man flytta och lämna Helsingborg?

Nä fixa lite sen är det jobb som väntar kl 4.