Party

2009-01-30 @ 15:34:06
Idag ska det partajas :) Både jag och Emelie har laddat upp med vin och cider. Så först blir det lite dricka här sen kanske iväg på en annan liten förfest sen blir det utgång...ingen stor sådan utan ni vet en sådan då man bara besöker tex utposten och hampan ;) ! Får se om Sabbi också hänger på. Hade ju varit riktigt trevligt. Har haft möte med min lärare idag, samt tränat. Snart kommer en tjej från danmark som ska kolla på min lägenhet :)
Köpte mig lite kläder när jag shoppade med Oufki för någon dag sen. En lång skjortklänning (man kan även stoppa in den under jeansen, en annan vanlig skjorta med lite volanger framtill (älskar skjortor, riktigt fint) Plus en lång tubklänning med stort skärp i mitten. Tog en bild på den men har kabeln hos Mikael så jag kan inte visa, visar imorgon eller något.

Snart öppnar vi vinet :) Adios!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi


Bio!

2009-01-29 @ 19:45:34
Nu ska jag lämna älskling hos Sebbe och sen ska jag köra raka vägen mot Sabbi oufki. Vi ska se Bröllopsduellen. Haha passar oss perfekt. Bästa vänner som dem, men så kommer ngt mellan..jo deras bröllopsdag! Haha Oufki sånt lär inte hända oss iaf :) Eller? hahaha nej! Ska bli mysigt iaf. Riktig tjejfilm och vi ska sitta längst bak. Så dant man inte gjort på år och dar..kommer kännas som vi 15 igen ;) fnissigt ska det bli haha! Undrar om ngn kille kommer sitta med på den bion? Haha, Nä gotta go

Ha en underbart trevlig kväll..

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi!



Jag och Sabbi :) Haha Fast två brunetter såklart!

Thats life.

2009-01-28 @ 11:19:54
Idag mår jag inte bra, gjorde jag inte igår heller... dumma Rahma haha...har smittat miig antagligen. Ajaa...har riktigt ont i min rygg med. Varför ska allt komma på en gång? Pallade inte gå till skolan idag, skulle träffa massa företag och då vill man vara pigg om man ska göra det och jag kände mig en aning nere imorse. Ska iaf möta Oufki love (som jag saknar så mycket) kl 12 sen ska vi gå och mysa på stan och fika. Sen blir det träning och solning.
I helgen blir det antagligen lite dricka..känns som det var hundra år sedan man drack haha. Och jag hoppas på en vinkväll i helgen med Emelie, precis som vi pratat om :) Mysigt. Blir antagligen att jag ringer upp fjällorna så vi eventuellt festar lite här innan :) Eller bara du och jag :)
Nä nu får jag ta och fixa till mig så jag och Oufki kan myyysa :)

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Mammi...

You are everything!

Skolan!

2009-01-27 @ 10:17:00
Jag och Anna och Dajana sitter och snackar om pinsamma bloggare haha,... Aja..sitter i skolan och har tråkigt. Sitter och kollar lite H&M kläder och svarar på lite mail. Slutar tolv idag så det är skönt. Vaknade helt död idag...Rahma har säkert smittat mig nu för jag känner mig helt kass. Blöööö....
Jag och Älskling har något på gång...wiihoo.. säger vad det är när allt är bestämt. Vissa av mina kära vänner vet redan vad det är. :)
Helgen var bra och mysig! Jag har tappat kontrollen när det gäller vikten och jag mår piss av det.. men det ska bli ändringar på det ska ni se. Jaaadåå.
Nu ska jag snart in på lektionen igen så ha det så bra allihop.

Kärlek till Familj,Vänner & Mikael <3
Älskar dig mamma..

Boy, what a day ;)

2009-01-23 @ 16:26:59
Idag vaknade jag och Älskling tidigt och begav oss till träningen. Jätteskönt att träna på morgonen faktiskt. Se var det hem och betala räkningar, duscha sen skulle jag iväg till Marina Plaza för att prata om Praktik. Hade bokat tid med en tjej där :) Hoppas verkligen jag får praktik där. Egentligen skulle Oufki följa med till väla men hon hade bokat tid med sin syrra för ngt pass och jag visste inte hur lång tid det skulle ta på väla så jag bestämde mig för att dra hem till henne istället (hennes pojkväns lägenhet) och snacka lite :) Blev helt livrädd för hennes ena katt Hugo. Haha han e ju helt tossig, Skönt att träffa dig oufki, snart fika och mys :) har varit och kollat synen inför linser o så, typiskt att dom inte hade min styrka inne, så får linserna på onsdag nästa vecka och det ska bli sååå skönt. Idag ska jag och baby laga thaimat och mysa i soffan med film och gotte. Imorgon ska jag jobba sen är det raka vägen hem till pappa och Helena för lite middag :) På kvällen ska vi hem till brossan och leka med honom och på söndag är det träning och middag hos babys föräldrar.

Har sån god lust att dricka lite vin, blir lite sånt idag till maten men vill helst ta det med mina fjällor. Sån riktig kväll. Alisa, Anna, Sabbe och Emelie. Får höra runder med dom.

Fikade med Emelie igår, mysigt och trevligt att få prata ut lite. Vi bara babblade på och klockan rann iväg. Men vi bestämde oss för en liten vinkväll någon dag snart...behöver komma utbåda två :)

Jag vet vilka som är mina vänner, och er, ÄLSKAR jag!

Kärlek till Familj,Vänner och Mikael <3






Grattis Bror!

2009-01-16 @ 10:03:30
Idag är det ingen vanlig dag det är brossans 24 års dag :)))) wihoo! Haha gud vad tiden går fort.

Nu ska jag ner i tvätten.. Älskling har precis stuckit nästan. skulle på arbetsintervju! Lycka till baby!
Tvättade igår men hann inte med lakan o så.  Sen ska jag städa lite, Iväg till mamam och ta bort julpyntet och säga hej, sola sen väla med baby sen hem till brossan och säga grattis och ge honom en kram.
Jobb imorgon, heeela helgen dessutom hehe. 3 långa dagar i skolan är avklarade. Spännande ämne men lite för kort tid på sig.!

Ha det så bra allihop.!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar dig mamma, Du fanns där, i drömmarna! Saknaden är stor...Jag vill ha dig här hos mig. Jag vill krama om dig. Gud vad glad jag hade blivit, bara EN kram!


Älskade Bror! GRATTTTTIIIS! Haha posa lite till! ;)

Rottweiler

2009-01-08 @ 13:00:25
Jag längtar tills den dagen jag bestämmer mig för att NU passar det att köpa en stor hund. Jag har haft många hundar innan när jag var mindre och det slutade med att jag inte la så mycket tid på hundarna. Det handlade mest om att hundarna var gulliga och man förstod lixom inte bättre, att dem verkligen krävde massa tid. Nu inser man verkligen vad det innebär att ha hund och vad som gäller. När jag har hus så har jag bestämt mig för att köpa en Rottweiler för jag älskar den rasen. Dom är så stora och kraftiga, och det bästa är att dom vaktar, vilket får mig som människa att känna mig väldigt trygg samtidigt som man har en bästa vän springandes i huset.
Många är rädda för stora hundar, vilket jag tycker är väldigt irriterande eftersom det helt och hållet beror på vem hussen är och hur han uppfostrar sin hund. Folk som tror att man uppfostrar en hund genom att slå den och dra i skinnet osv är bara boven i allt.!








I´m fit

2009-01-08 @ 12:48:28
for training :) Gud så skönt det ska bliii! Jag har gått upp ett ex antal kilon som jag inte tänker nämna här haha. Men tyvärr så föll jag för godiset ännu en gång och det plågar mig totalt. Så nu börjar träningen igen. Har fortfarande snuva och så. men det får jag ta. Behöver ju inte träna så jättehårt.  Igår tvättade jag, och jag säger bara GUUUD så mycket tvätt jag hade. Blev helt lycklig när jag kom upp med sista tvätten och bara pustade ut. Älskling hade givetvis lagat mat, lovely :)
Städade även lite igår och idag ska jag städa ÄNNU mer :) Ska kanske hem till Oufki efter träningen och kolla hennes nya lägenhet. Har föressten fått en ny granne bredvid mig. Han som bodde här innan var ju aldrig hemma? Kanske en riktig buse, vem vet? Haha. Nä men har fått en ung kille brevid mig. Någon som kanske tar hand om lägenheten mer?

Nä nu ska jag städa vidare.

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar dig mamma



Jag ska fortsätta sträva efter min målvikt som är 58 kilo.




Hur fin är inte denna outfiten då? Från Stylebystars


Klänning från Vila! Ge mig SOMMAR :) söööt

Nytt år, nya tag

2009-01-06 @ 10:55:54
Hej allihop! Kom hem från prag lördags kväll. Måste bara säga att guuuud vad underbart det var. Älskar den staden. Vissa slott liknar sagoslott. Nyår var mysig för oss. Vi åt på en jättemysig restaurang. Den låg under marken och hade jättetrevlig belysning och piano som spelade live. Tio i tolv promenixade vi bort mot Karlsbron som redan var fylld med massa galna människor. riktigt härlig stämning och raketerna var riktigt härliga :) Det6 har verkligen varit en bra resa och jag hoppas på fler såna resor!

Tyvärr så blev jag sjuk när vi skulle åka hem, vilket jag inte brydde mig så mycket om eftersom vi ändå skulle hem ju :) Så nu sitter jag helt förkyld hemma hos min älskade pappa och blir ompysslad med vitaminer, alvedon osv.

Eftersom det är nytt år, så innebär det nya tag för mig. Jag rökade min sista cigg på bron och kan meddela att jag nu är RÖKFRI. Så härligt är det. Ingen illaluktande rök i håret osv. jag har även bestämt mig för att vara nyttig detta året och skaffa mig ett bra jobb efter min utbildning som slutar i år. Det är helt sjukt. JAG SLUTAR SNART. Det har verkligen gått så fort i skolan. det känns så skönt att sluta på tt sätt..för då kan man börja leva det liv man har längtat efter...inget studentliv längre. Ta steg framåt i livet inte stå och stampa på samma plats bara för att man inte har kunnat gå fram. Vill ha ett bra jobb, flytta till något större och börja leva ordentligt. :) Im READY! :)

Sabbeoufki har äntligen flyttat nära mig nu, så nu lär vi träffas mycket mer hjärtat :) Saknar dig verkligen! Våra sjuka skämt och vårt eviga skratt haha!! Kommer snart och hälsar på dig snuttis!
Och snart flyttar Mysan också nära mig....myspys gumman :)

Jag hoppas detta året blir bättre än 2007 och 2008. jag känner att jag har fått nya krafter när det gller skolan. Var ju så skoltrött innan lovet. Känner att nu dom sista månaderna är jag redo att ge allt jag har. 2008 hade inte bara sina negativa sidor. Var ju trots allt på Rhodos där jag njöt fullt ut :) Sen träffade jag min kärlek som jag aldrig vill släppa! :) Helt underbar person som ger mig glädje och lycka. Älskar dig!

Har hundra1 saker att göra känns det som. Men ni får alla ha en underbar dag!

Kärlek till Familj, Vänner och Mikael <3
Älskar och saknar dig mamma!


Jag på hotellet i prag


Jag och Älskling på nyårsafton på restaurangen!


Jag på tolvslaget på bron med min sista cigg....


Det finns bara en sak o säga.. UNDERBART! ser ut som ett sagoslott!