BÄSTA MÅNDAGEN....

2008-04-28 @ 23:23:37
På MEGALÄNGE! Herregud alltså..har inte varit hemma PÅ HELA DAGEN! Kom hem precis!!! Jha vart ska man börja..skolan idag...började med ekonomistyrning på stadshuset...Skittråkigt..kommer nog inte klara det HAHA...Volym*tk*Itosv... Jaavisst liksom? Haha...Sen efter det körde jag hem och väckte min bror som hade jobbat natt...vi åkte och köpte blommor till mamma som vi sedan planterade...efter det stack jag ner till stan och träffade Bella där hon fikade med några till..och BRASCO haha...Drog med henne till Plantan där jag skulle på ett "roligt" besök! Sen körde vi ner i stan igen och inpå hampan...svinmycket folk...HIF spelade idag ju...Träffade Patryk som var rätt på G haha.. Sen blev det kebabrulle i solen..så jävla gott...efter det stack vi hem till Bellas syster och lämnade Brasco...och iväg mot stan och hampan igen...Poliser stod medhästar och hundar plus massa pikébussar...så var det massa galna HIF fans (fulla) och så var det då jag o Bellis HAHAHA så fult...Dom fick för sig att springa mot poliserna för dom fick syn på MFFare....så jag o bella sprang efter och då börjar alla kuta tillbaka...jag trodde jag skulle dö...poliser sprang med hundar som bet tag i folk..helt galna...jag kutade för livet...bella ut på vägen HAHA...shit ACTION alltså...sen stannade alla upp...och då fick åolisen för sig att attackera oss igen med hundarna...helt sjukt alltså...men fan vad vi skrattade åt det efteråt! HAHA..HIFarna var galna..kastadestolar och glas på polisen och sånt... GÖTT att HBG erbjuder lite action för en gångs skull...Sen hängde vi med hifarna ända upp till Olympia... Haha så jävla kul var det...satt uppmed alla galningar och såg matchen! SÅ GÖTT...hade inte ens gått en minut och HIF gjorde mål....WIHHOO!! Ahh det var mycket trevligt...sen begav vi ossmot Utposten och var där en stund....och nu sitter man här..kvart över elva...ska nanna nu....lika lång dag imorgon haha...hela veckan är heeeelt fullsmockad hos mig..hur ska jag hinna träffa alla och göra allt? HMM...plus att min Frobbe kommer imorgon och ska stanna hos mig i två veckor för gisarna ska ivägtill Gran Canaria där det är CA 48 grader nu.....! AHHH! JAG VILL OCKSÅ JU!Men klagar dock inte på vädret i hbg just nu!

Ha det bra alla och god natt...Puss!!

Tog denna bilden idag på rasten när vi låg o sola i gräset...Så jävla fin bild...fokus på blomman...love it
image112

Går det att..

2008-04-24 @ 23:23:55
beskriva hur mycket man älskar sina vänner eller sin familj? Ahh...vill bara beskriva för dom...men går ju inte..NI ÄR HELT ENKELT BÄST =))) Utan er finns ingen Sanny. PUSSIS!

Igår efter skolan ringde Bellis mig och drog ner mig till stan, vi köpte oss en glass och choklad och satte oss på kulla i solen och njööööt av den och snackade ut...myspys...sen kom Sabbe efter jobb och joinade oss en stund..var riktigt trevligt. Efter några timmar blev det glass igen HAHAHAHA GLASSÄTARN! Haha.. Sen begav jag o Bella oss till Hampan för en cider.. mycket folk och trevlig stämning...herregud ja..:) MYS.. Sen kom Emely med och växlade ett par ord över ett vinglas. :) taaack för den dagen...
Idag skulle jag iväg och fylla i min tatuering halv elva...kommer dit och då får jag reda på att MAX e sjuk!! GAAAH....nog tråkigt alltså...Han hade inte haft mitt nr heller så han hade inte kunnat ringa mig o meddela detta. Duktigt störigt alltså. Men nu har han det iaf och det är bra =) för då kan han ringa mig hehe.. Stack till konsum sen och köpte frukost samt fika till mig o Jessie. Blev duschen sen mot Billesholm! Jessie och Andy har fått en liten bebbe...så söt ! En liten Elias blev det hehe..Inte längesen jag och Jessie lekte med varandra och var ute o festade osv...och nu när man ser henne med Elias så känns det så overkligt...hihi..men mysigt..
Fick se en film som Andy spelat in när Jessie ligger på sjukhuset och har värkar och andas in lustgas...FY FAN jag vill inte haha..och allt hon berättade....FY FAN!! Ska jag verkligen gå igenom detta? Haha... Men det ska jag..för barn vill jag ha...3 småttingar...så jag lär lida HAHA! Men det lär dröja några år till..känner mig själv som ett barn som vill ha uppmärksamhet haha.. Jessie höll med om att man aldrig hade kunnat se mig som mamma nu...har typ drömt sånna drömmar om att jag e gravid o går på stan med alla mina vänner....gissa om jag var genomsvettig när jag vaknade och hade panik som fan HAHA...Inget för mig just nu=)  Vi var ute och gick i Billesholm...när vi kom till STAN som Jessie råkade säga så låg där en död katt på trottoaren bara så? Bredvid ett hus...så jävla äckligt....svart katt med..synd om den...usch!  Sen kom även Jessies mamma. Skulle leta upp en fin dopklänning.

Imorgon e jag ledig från skolan...skönt..se om man skulle träffa Anna hehe..Annars blir det något annat kul...MÅSTE till apoteket imorgon iaf...hoppas dom ringer imorgon också...

Ahh...föressten, vann solglasögonen på tradera..så jävla fräcka!! ut o glida med dom i sommar=) Måste plocka på mig skitmånga till...eftersom alla mina andra försvann eller gick sönder under flytten...helt skumt! Hur fan kan 9 par solglasögon bara försvinna så? jag kanske råkade slänga dom? Haha

Mamma Saknar dig och Älskar dig...Alltid i mina tankar.

Godnatt mina kära vänner ! (L)

image109

image110

image111

Ljuvliga våren är här =)

2008-04-22 @ 20:20:17
Wihoooo kan man bli gladare? Haha Så skönt med vårväder.
Helgen har varit grym! =) Torsdes var Hamiltongänget på G! Fy fan vad kul det var alltså! Massa skratt och massa drinkar. Kan det bli bättre? Cardinal efteråt !!! På fredagen blev man väckt av Maddehjärtat Haha...var fortfarande full som en gurka men begav mig ner till stan med henne och fikade på Ebbas (fet baguette) som snurrade till i huvudet på mig ordentligt, my godness.. sen gick vi vidare och fikade med Bella (drog iväg mig in i affärer) herregud tänkte jag HAHAHAA kände mig som en säck potatis...usch! Sen på fredagen lagade jag megagod mat och mös....Jobb i lördes:( sen efter jobb blev det Pizza, godis och tre filmer med Madde och Andy. Sov där..haha så jävla kul vi hade. :)))) Söndagen var det chill med Bella på väla sen på eftermiddagen var det ONLY Chill med pizza och skitgod glass...aaah kan dö för den Haha gudomligt god! Ah just det, blev även en lång promenad längs stranden, megamys faktiskt..älskar att gå där..
Den bästa dagen var ändå igår. Madde och jag kom hem till mig vid 8..medan jag duschade så lagade hon megafin frukost med levandeljus och sånt...myspys! Sen begav vi oss till stan...där vi handlade lite inför dagen :) Blev jättegod mat hemma hos henne. Honungs och limemarinerad kycklingfilé med potatisgratäng och rotfrukter....fy fan gumman...klockrent...till det började vi med en mojito drink Haha...såååå goood. Efter det blev det balkongen och SOL och MASSA drinkar haha...enligt Andy förvandlades vi till Alkisar haha.....Räknade och det blev totalt 19 olika drinkar...klockis!!=) Haha som vi flabbade mot slutet...PANG PANG Madde..Haha..naaw! Passade även på att sjunga singstar! Lätt att det blir fest och Singstar någon gång när man blir FRISK!!! Blir galen på detta alltså. När jag kom hem blev jag hungrig...Min räddare Patryk kom hit på cykel haha..jag bjöd hoonmpå vodka och jäger..gott var det..sen skjutsade han mig till Mcdonalds Haha...och bjöd mig på lite maaaad...snällt...Träffade Daniel och Jonny med.. trevligt... =)
Fan alltså denna dagen har varit förjävlig... :( hatar denna dagen. Var jättetrött imorse när jag vaknade, inte bakis bara trött, sen fick jag reda på en sak i skolan...blev skitledsen :( kände bara "skjut mig" eller ngt. Var redan nere så kommer detta med..inte min dag idag alltså...sen när jag skulle köra till bjuv så krockade jag nästan...jag vill bara gråta nu alltså....gråta för att jag är så jävla dum i huvudet och låter skit hända i mitt liv....Vad fan är det med mig....Låter vissa leka med mig på det viset, med känslor. Vissa älskar tydligen att lura andra genom att ge falska förhoppningar och säga saker som de egentligen inte menar och sen bara när det kommer till kritan för minsta lilla så försvinner dom...och jag låter detta hända...Vet inte om jag ska skratta eller tycka synd om mig för det faktiskt. Andra gången jag plågar mig såhär, visste jag inte bättre? Men visst, man är värd bättre då faktiskt, värd ngn som kämpar och inte ger upp för minsta lilla och som tror att bara för det är lite hemskt några dagar så är det inte rätt...vem fan har lärt denna personen detta?. Jag vinner på det i längden, för jag har inte varit falsk mot ngn eller mot mig själv med mina känslor ialla fall...dessutom ljuger jag inte för andra...så jag går med gott samvete idag....Kärleken är svår, men vill man så övervinner man svårigheten, men vissa vill inte och då är det inte kärlek utan en lek som var kul för stunden.....Jag förtjänar en seriös kille som menar allvar och menar det han säger! Då blir jag lycklig :)

Imorgon ska jag träffa Sabbi efter skolan...ut o gå fetepromenad=) Börjar gå så smått imorgon igen..måste ner i vikt...det närmar sig nu ju =)

Ha det jättebra alla! Nu ska Sanny diska=) det är ju meeeeega kul, visst?

Älskar dig mamma! Saknar dig...I need you!


http://www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE Leona Lewis - Better in time.Underbar! Så känner jag nu :

It's been the longest winter without you
I didnt know where to turn to
See somehow I cant forget you
After all that we've been through

go in, come in
thought i heard a knock
who's there? no one
thinking that i deserved it
now i realize that i really didnt know
you didnt notice, you mean everything
quickly im learning, to love again
all i know is, imma be ok

thought i couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough i really love you
im gonna smile cause i deserve to
it'll all get better in time

how could i turn on the tv
without something there to remind me
was it all that easy
to just put aside your feelings

if im dreaming
dont wanna let, hurt my feelings

but thats the path, i believe in
and i know that, time will heal it
you didnt notice, you mean everything
quickly im learning, to love again
all i know is, imma be ok

thought i couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough i really love you
im gonna smile cause i deserve to
it'll all get better in time

since theres no more you and me
its time i let you go so i can be free
and live my life how it should be
no matter how hard it is ill be fine without you
yes i will

thought i couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough i really love you
im gonna smile cause i deserve to
it'll all get better in time




Maddehjärtat och jag ute och solar och drinkar =) 22/4 08! =)underbart!
image105


Haha som vi skrattade... PANG PANG med AK4an HAha...så söt. Vår 18:one drink HAHA!
image106

Jag i fredes!=) lagar middag och myser =)
image107

naglarna blev såhär idag.. Fransk med grönt och silvrigt glitter på ringfingret och tummen...fina!
image108

Ibland....

2008-04-17 @ 00:13:50
har man det för bra.. Jess min älskade pappi kom hem till mig idag med Frobbe. Jag orkade inte laga middag så han kom hit och lagade mat till mig Haha! Älskar dig Pappa..det var jättegott.. Blev köttgryta med champijoner och annat gott...fullkorns couscous till det! Ah trodde jag skulle dö så gott var det.. Pappa är du kock? ;) Du är iaf min älsklingskock. lagar så god mat så det är sjukt.  I morse var jag där. Bella hängde med. Jaha, det var inte som jag hade förväntat mig men men... lät ju bra och allt men sen vände det.. KUL...Jag som verkligen såg fram emot detta.  Var även ute och gick innan. I REGNET! Ah! men var tvungen. Sen förbjöd pappa mig att gå ut efter maten. Han tyckte det var för mörkt så jaja, kunde väll ställa upp om han ändå körde från bjuv för att laga mat till mig Haha!
Imorgon är det personalfest. SÅ JÄVLA kul ska det bli. Vårt gäng är bäst. Helt sjuka och har alltid riktigt kul tillsammans, men som Mathias sa så gör vi detta alldeles för sällan. Håller med dig. Några av oss börjar redan på Harrys vid 18 med att rensa deras bar ;) Haha Sen 19är det Wallmans och tre rätters..ÅH! Hörde ngt om ngn soppa och tapas till förrätt, sen blev det fläskfilé? Kommer inte ihåg..och sen ngn smarrig efterätt...JAMMIE! Och såklart MYCKET dricka.. Haha fick höra det roligaste från Camilla idag när jag besökte Hamilton.
Mathias hade sagt till Tobbe
- Tobbe ska du verkligen pröjsa för allt som Sanny kommer dricka?
Haha tack för den, jag är faktiskt ingen alkis, Jag bara dricker mycket när jag väl dricker, men det ska man väl? det är ju inte mer än rätt? Haha

Haha dagens roligaste made by me FAKTISKT haha
Bella och jag är påväg dit, vi har bråttom. Pratade så mycket i bilen så vi körde förbi skylten där det stod Landskrona C och fortsätter mot Lödde. Jag undrar vart fan vi är påväg. Vi kommer på att vi har kört för långt och måste vända. Ska vara där kl 11. Klockan är tio i elva och jag börjar få panik! Kör in i LA centrum, kör som en idiot i smågatorna där det är väjningsplikt för mig.

Bella - Sanny det är väjningsplikt här gumman
Jag kör som en idiot och gasar
Jag - Det skiter jag i, jag har faktiskt bråttom
En polispikébuss kommer mot oss och jag saktar ner som FAN och får panik
Jag - SHIT polisen, ah jag har all tid i världen nu, ingen fara
HAHAHAHAHAHA shit så kul det var...vet det låter kanske inte så kul men det VAR kul tro mig HAHA!!!  Tack för idag Bella..PUSSIS!


Sometimes I feel I'm gonna break down and cry
Nowhere to go nothing to do with my time
I get lonely so lonely living on my own

Sometimes I feel I'm always walking too fast
And everything is coming down on me down on me
I go crazy oh so crazy living on my own

Dee do de de dee do de de
I don't have no time for no monkey business
Dee do de de dee do de de
I get so lonely lonely lonely lonely yeah
Got to be some good times ahead

Sometimes I feel nobody gives me no warning
Find my head is always up in the clouds in a dreamworld
It's not easy living on my own

Dee do de de dee do de de
I don't have no time for no monkey business
Dee do de de dee do de de
I get so lonely lonely lonely lonely yeah
Got to be some good times ahead

Dee do de de dee do de de
I don't have no time for no monkey business
Dee do de de dee do de de
I get so lonely lonely lonely lonely yeah
Got to be some good times ahead


Min Pappi är snäll=) Här lagar han mat i mitt kök! Haha! Sån slav!
image103
image104

Nä nu ska jag snart sooooova! Är tröttis! Imorgon ska jag hinna träna JÄTTEmycket inför kvällen! Hihi!

Älskar min familj! Ni är guldvärda! (L)

Mamma - 10 Månader sen i måndes! Vart tar tiden vägen? Har jag varit utan dig i 10månader? det känns faktiskt måste jag säga. Fan alltså.....går det inte att locka hem dig? Bara för en liten stund? Typ sådär fem minuter hade jag nöjt mig med. Bara för att få höra din röst o krama dig och säga hur mycket jag saknar och ÄLSKAR dig min ängel. Känna din doft! Guud, hade kunnat gå på eld för att få fem minuter med dig nu.  Kollade igenom massa fotoalbum igår, skrattade till ibland. Saknar dig och våra sjuka tider tillsammans Haha...
Air Supply - I´ll be thinking of you En speciell låt till dig Mammi! Älskar dig alltid!
:
In the winter when it's raining
And the sun can never shine through
All those days of endless waiting
I'll be thinking of you


When thunder breaks the dawn
When all our strength is gone
When shadows disappear
I'll still be holding on


Puss & Kramis // Sanny!

Den satt....

2008-04-11 @ 19:25:29
där den skulle...Ahh..har precis varit hemma hos Maddehjärtat på Plantan och ätit jättegod sallad... fy fan alltså Haha.. och det blev faktiskt en liten efterrätt med.. Maddes hemgjorda tryffel på vit choklad och passionsfrukt med cocos på...fy fan vad gott...och en chailatte på det AHH!!! mega gott...var ute o gick innan idag en timme och nu ska jag ut och jogga..så ångesten försvinner hehe =) Så kallt ute nu...vill inte egentligen men måste, man blir ju varm efter ett tag så :P Men det har hänt ngt med min kropp...så fort jag börjar springa så får jag håll på ena sidan och som sitter i HELA tiden, håll brukar försvinna efter ett tags joggning men icke nicke. Stör mig på det.
Var hemma hos Anna i morse med, lite panik man hade med hemtentan. Haha...men den är inlämnad nu..tack och lov att man slipper den skiten. Usch och fy =)
Denna helgen blir inte rolig. trust me, inte för mig iaf och det värsta av allt är att jag INTE KAN JOGGA PÅ TVÅ DAGAR!!! får panik. Ska jobba på Hamilton denna helgen. Börjar imorgon 8 -20.30, sen på söndag 9-20.30 Kul lixom? Ska upp tidigt så jag iaf kan gå till jobb och hem...så man rör sig lite iaf. Sen imorgon drar jag kanske hm till Matte som ska ha grillfest, tar mig en köttabit Haha.. Skulle egentligen hem till Sabbe som fyller 21 år..Grattis i förskott. Men eftersom jag jobbar så hinner jag inte det.

Nä nu vill mina ben röra på sig, spralliga sådana..:)

Mamma saknar dig och Älskar dig!

Pappa & Brossan - Männen i mitt liv! Älskar er obeskrivligt mycket. Tack för att ni finns och ställer upp! (L)

Dagens låt : Chris Brown - With you (kan det bli mysigare? ;) ) Så bra e den!

Ha en trevlig helg allihop och ta hand om er. Puss&Kram! //Sanny


När jag såg denna bilden så tänkte jag direkt på min familj. Nu är det bara Pappa jag o Brossan kvar.
Och dom är beskyddande och tar hand om lilla mig. Så sött.. Älskar er! Ps, är nog inte så knubbig haha ds.
image102

Lååång natt..

2008-04-10 @ 15:08:42
Japp nu e man hemma... Har varit på maxi o handlat lite, blir sallad idag med ägg, räkor, tonfisk och salladsdressing! =) Nyttigt och gott... Sov hos brossan igår efter att jag o victor spelat biljard. Vi såg en skitäcklig skräckfilm. Jennie somnade direkt för hon var trött men jag och brossan låg och skrek och nästan satt i knät på varandra HAHA fy fan alltså, vi e vana vid skräck men denna var SJUK SJUK SJUK! Fy fan! Somnade vid 3 i natt Haha...Men kul var det.
Ja, provet igår gick väll sådär, jävla excel skit... ahh fick panik. Sen joggade jag, gick också åt helvete, började hugga som fan på sidan och jag kunde inte andas...fy fan vad rädd jag blev. :S Sen som sagt kom Victor och hämtade mig, stack till Oj och handlade sen blev det biljard. HAHA gissa vem som förlorade ? JAG! Och jag hatar att förlora, men jag hjälpte faktiskt Victor att vinna ibland Haha.. Dropsen räckte tydligen inte haha.
Som vanligt kissade jag nästan på mig av skratt. "blöjan" HAHAHAHAHAHA Gud alltså. Ja vi spelade till 23.00 sen tog jag min bil och stack vidare Haha.. fy fan alltså min mage var helt cp igår...såg ut som jag var gravid och det knep till som fan hela tiden...trodde jag skulle dö...kunde knappast andas...tur att det är bra idag... Mamma brukade också få sånt innan, kanske är ärftligt...men hon fick det när hon åt ngt som hon inte tålde. Hmmm jaja..kanske ngt jag inte tål...typ grönsaker eller lax? Haha. No way!

Idag kommer kanske brossan och kopplar in min skrivare... ÄNTLIGEN! Annars ska jag bara ut och jogga snart, sola och sen sitta med hemtentan. Imorgon ska jag träffa Anna en snabbis på morgonen sen ska jag till Plantan, hem till Madde och luncha..gotte..Sen vill jag faktiskt spela badminton eller ngt sånt..var längesen! Jogga ska jag också göra. Viktigast! =) Så skönt, ingen skola föränns på tisdag, sen är man ledig en vecka efter det med...AH!=)

Mega fint väder också..visar 17 grader! Kan det stämma?

Ha det bra alla! Puss & kram! // Sannyball

Min älskade bror10/4 08! Älskar diig!
image99

image100

MIMOSCHA Haha..när jag vaknade i morse så låg Mimmi vid mig..och jag hade lust att fixa till hennes frilla..ROCKER! Så söt alltså!
image101

Oh JEZUS!

2008-04-08 @ 23:19:32
Det var längesen jag skrev här inne. Solly!
Haft så mycket o göra, är så trött att jag inte ens orkar skriva vad jag gjort :P
Igår träffade jag iaf Bellis, vi satt o snackade hemma hos henne ett tag, sedan begav vi oss mot HAKET där vi käkade min favvis! Haha det blev förrätt, huvudrätt och sedan GOD efterätt på Mezo AH, Haha utlänningarna har öppet alldeles för sent. Vi satt och fikade till halv tolv HAHA...och när vi gick så beställde folk fortfarande mat? HALLÅ gå hem o lägg er.  Men ja jag vet själv när jag har varit i sånna länder, deras liv börjar 00.00. Haha! SÅ HÄRLIGT.
Haha Bella
" Ta kort på mig med snälla?"- utlänning som var på oss hela tiden
Bella- nej jag vill inte ta kort på dig.
 Utlänningen "nä din kamera hade gått sönder"
Då dog jag av skratt HAHA!  HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAA

Jaha, fick säga till att jag inte skulle med till Ayia med grabbarna idag:( Uh surt, såg fram emot denna vilda resa hehe.. men men, studerar man får man hålla sig i skinnet. Blir en sista minuten med BELLA istället! fan vad kul det ska bli haha, två vilda tjejer i annat land, kan inte bli mer galet faktiskt. ;) Sola toppless också. första gången i mitt liv jag kommer göra det HAHA! Hade aldrig kunnat göra det i Helsingborg där allt o alla känner en HAHA.

Har fetetenta just nu som ska vara färdig på fredag kl 15. PANIK eller vad. Jag fattar nada också, helt sjukt svårt är det. Hittar fan inte dom jävla 1974:180 lagarna och sånt Haha...sen imorgon har vi prov. GAAAH jag pallar inte mer Haha..fast nästa vecka går vi bara en dag ;) Haha.. då ska jag umgås massa med mina underbara vänner och träna...Sen på onsdag ska jag dit ;) AH längtar!!!!

Imorgon är det som sagt prov, sen hem o jura och jogga, sen ska jag träffa Victor =) Haha undrar vad vi ska hitta på denna gången, Biljard och en kall jävel? ;) Haha spelar ingen roll vad vi gör, har svinkul ihop Haha..sist vi var ute o åt så trodde jag att jag skulle kissa på mig av skratt Haha så mycket vi skrattade HAHAHAHA sjuka i huvudet båda två faktiskt, kommer med sjuka saker Haha.... Naaw =) Du e go.

Nä, nu ska jag lyssna vidare på min musica sen ska jag sooooova....måste vara utvilad till imorgon! Ha det så jättebra allihop! =)



Jag och Bella igår 7/4 vid fria bad innan middag =) Sjukt fin himmel! S&B TL i sommar ;)
image98