Soliga söndag!!

2011-04-17 @ 11:37:26

Helgen är snart slut. Det är helt sjukt hur fort dagarna går, speciellt helgerna. I fredags blev det powerwalk i Pålsjö, älskar att gå/springa där. Igår tränade jag med Bellis, alltid lika roligt. På eftermiddagen åkte hon och jag ut till väla och promenixade där. Jag vill köpa mig en keps eftersom när jag går ut på PW på vardagarna så är det oftast runt 18-19 tiden och då är det lite kyligare plus att nu på sommaren är det skönt med keps när solen lyser skarpt. Vill så gärna spara mig till New York men går nog inte, måste iaf ha en keps. Har fortfarande inte hittat någon vårjacka eller vårskor. MÅSTE ha det med, det kan inte vänta. Har några vårjackor men bara en lång och den börjar jag tröttna på. Eftersom jag ska åka med Bella som vet vad som finns i New York och låter bli att handla här så väntar man tills det med. Jag kommer vara som ett barn i en godisaffär haha. Träningen går bra och jag håller på att gå ner. Har tappat 1,5 kg på en vecka. Fortsätter det såhär så kommer jag nå min målvikt tills vi åker.

Nä nu måste jag ner och hämta tvätten sen blir det promenad med Anna i det fina vårvädret. Puss & Kram



Ibland när livet känns tufft och man bara vill ge upp,
så är det de fina stunderna i livet som överväger........

Operation

2011-04-12 @ 11:16:01
Idag har jag varit på sjukhuset för att opereras. Allt gick jättebra. Tack och lov. Var lite yr och helt vit i ansiktet efteråt men har försvunnit nu, känns dock lite konstigt i kroppen än.
Min kamp om vikten har börjat, denna gången ska jag ner så mycket jag vill, jag har sagt detta hundra gånger nu men denna gången ska jag nå min målvikt. Jag har ju faktiskt en bra anledning till att pressa mig själv - NEW YORK. Jag vill handla alla kläder i den storleken jag kommer ha och trivas i. Jag har aldrig varit nöjd med min vikt och har känt att jag inte vill köpa jeans eftersom jag vill ner först. JUST NU vägrar jag köpa kläder fast jag vill. Jag kommer få en helt ny garderob i juni och det ska bli skönt. Är trött på mina tråkiga kläder, känner mig inte fin i något alls. Måste iaf köpa vårskor och en fin vårjacka.
Igår var jag hos min kostrådgivare och fick tips ang mitt kostschema. Hon tycker redan att jag har koll på allt. Hon hade på ett ungefär räknat ut hur många kalorier jag äter om dagen och det är ca 1000 kcal och hon tycker att jag inte ska ligga under 1200kcal, med tanke på att jag tränar mycket. Fick även besked om hur mycket protein jag ska få i mig osv.
Jag springer inte mer nu vilket jag så gärna VILL! Jag älskar att springa. Får tänka på vad som förbränner mest och det är powerwalks så ja tänkte gå rätt mycket nu och kanske springa en gång i veckan för min egen skull. När det har gått 3-4 veckor ska jag chocka min kropp och börja springa mer. Ska även styrketräna lite då och då. Detta kommer bli bra :)




Sjuk

2011-04-02 @ 10:41:46

Skriver inte här så ofta eftersom jag inte har tid till det riktigt. Jobbar och tränar en del. Måste ju få den perfekta kroppen tills vi åker till New York :) I torsdags när jag var och gjorde mina naglar så blev jag sjuk på kvällen. Så idag sitter jag med halsont, ont i huvudet, näsan rinner och när jag sväljer gör det ont i öronen :( Har fått avboka träningen med Bella och shoppingen med Anna idag. Måste krya på mig för jag vill inte missa en jobbdag. I måndags var jag hos en kostrådgivare och mätte mig osv. Har skickat in min kostdagbok till henne och sedan ska hon se vad som behövs ändras i min kost för att jag ska klara av mitt mål till juni. Hon tyckte redan att jag kunde mycket och visste vad man skulle äta, men proteinintag måste vara bra när man tränar. Ska dit ny den 6:e april med för att väga mig igen och få mitt nya kostschema, ska bli spännande.

Hoppas ni andra har en riktigt trevlig helg, för min del blir det bara att ligga i soffan och dricka te. :(



Bjuder på bilder på min prinsessa som var på besök för två veckor sedan :)



Fasters guldklimp <3


Busig tjej. Slängde ut alla sina thailandklänningar hon fick och började pilla på
brossans saker


Love you